- 5 Ocak 2011
- 14.503
- 23.167
- 598
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #34.861
SEFA TERAZİ burcuymuş onu yorumladı sadece, TERAZİler için genel bir şey demedi.
MAvilim paylaşmış.
Ne bileyim 31 yaşında oldum. falan yazmışsın.
Şu anda dinliyorum.
Bak ben sana demiştim aşırı tepki verdin diye. iş yerindeki abin de aynı şekilde söylemiş. Umarım çok kırılmamıştır, şimdi cidden sakin ol ve bekle. Bakalım ne diyecek..
Dün bi resim paylaşmış gizli hayranımdan çiçek diye facebookta..Bu aralar ailesinden gizli görüşüyoruz daha zamanı gelmedi diye o yüzden facebook'ta paylaşımlarımıza dikkat ediyorduk. Altına kuzeni yorum yapmış bak gizli hayranın ne kadar aşıkmış sana. git kızı bul görüş.. Oda demiş ki " ben göreceğimi gördüm artık başkalarında gözüm yok"
Çok hoşuma gitti bu yazdığı ve ilk kez bu kadar açık etmişti bazı şeyleri. Ama yarım saat sonra tüm gönderiyi kaldırdı. Tamam dedim şimdi herkesin duymasının zamanı değil, sorun yok.
Bugün bunun çok hoşuma gittiğini söyledim. "Silmeni anlıyorum ama keşke ekran görüntüsü alsa idim" dedim. oda "başka sevgillilerim var onlar duyarsa sorun olur diye sildim", sonra da sırıtan surat. Böyle bi ulaşılmaz erkeğim havalarında ya ezik tip, deli ediyor beni cidden..
Çok kızdım, ben bunu söylesem sen ne kadar kızarsın dedim, bana dedi ki senin benim üstüme varmana ne demeli..
Daha önce de söyledi bunu, zorladım ama ne yaparak üstüne varıyorum söyletemedim. Sanki hemen evlenelim mi diyorum yada başka bişi mi. Yetti artık bitirelim ben artık bunları kaldıramıyorum seni heryerden sildim, arama sorma dedim. Belki aklını başına devşirir, mesaj atmış saçmaladın şimdi diye. Ben ayrılacağım diyene kadar ses etmiyordu, yazıyordum face'den cevap vermiyordu. Mesajına cevap vermeyeceğim sürünsün şimdi
Tamam canım.
Günaydın Mavili, doğum günün mü bugün? :26:
Günaydın Limon.
Seni beğendim bir anda KUŞ üçlendi. Üçlendiği anı gördüm. İlk defa gördüm. AN'ı yakaladım.
TERAZİler için ne diyor acaba? Kim paylaşmıştı. Gerideki sayfalara dönüp bakayım.
Günaydın. Hoş geldin tekrar.
Ben de öyleyim. Keyifsizim de.
Galiba :13:Terazi yükselenim.
Demiş miydim?=:44:
Hımmm! Onu görmemişim canım.deniz sormuş da kaç yaşındasın diye ondan dedim prensesim...
Teşekkürler filozfo hoşbulduk nasılsın
Ben de okuyamadım. Yalnız değilsin.merhaba kızlarbende burdayım çok yazmışsınız okuyamadım yine geri kaldım
kolay gelsin hepinize..
Galiba :13:
Hımmm! Onu görmemişim canım.
Ben de okuyamadım. Yalnız değilsin.
Uykum var kızlar, keyifsiz ve yorgunum.
Ne güzel. Bizim gelinin de yarın gelinlik provası var.eve gidince dinlen filozof, bende öyle yapıcam. yarın gelinlik provam var
eve gidince dinlen filozof, bende öyle yapıcam. yarın gelinlik provam var
Ne güzel. Bizim gelinin de yarın gelinlik provası var.
Ben buna gidemeyeceğim. Bir sonrakine giderim inşallah.
Ne güzel. Bizim gelinin de yarın gelinlik provası var.
Ben buna gidemeyeceğim. Bir sonrakine giderim inşallah.
Merhaba Petunyacım ah ne güzel ya... darısı başımıza bizi...
maşallah, bayramdan sonra düğün yapıcaksınız, bizimki de kurban bayramından sonra
daha güzelleri sana filozof
rabbim sana ve isteyen tüm bekar kızlarımıza yaşatsın inşallah Mavili ..
eve gidince dinlen filozof, bende öyle yapıcam. yarın gelinlik provam var
Merhaba Petunyacım ah ne güzel ya... darısı başımıza bizi...
darısı başına. prenses ..
Allah razı olsun kızlar. Her şeyin hayırlısı...maşallah, bayramdan sonra düğün yapıcaksınız, bizimki de kurban bayramından sonra
daha güzelleri sana filozof
rabbim sana ve isteyen tüm bekar kızlarımıza yaşatsın inşallah Mavili ..
hayırlı olsunnAllah isteyen tüm bekarlara nasip etsinnn
kızlar sudan çıkmış balık gıbı sebelek olmak ,onunla konuşurken dünyada onun dışında kımsenın olmaması sızce nedir? garıp bır vazıyetteyım.
kızlar sudan çıkmış balık gıbı sebelek olmak ,onunla konuşurken dünyada onun dışında kımsenın olmaması sızce nedir? Garıp bır vazıyetteyım.
Tamam canım.
Günaydın Mavili, doğum günün mü bugün? :26:
Günaydın Limon.
Seni beğendim bir anda KUŞ üçlendi. Üçlendiği anı gördüm. İlk defa gördüm. AN'ı yakaladım.
TERAZİler için ne diyor acaba? Kim paylaşmıştı. Gerideki sayfalara dönüp bakayım.
Günaydın. Hoş geldin tekrar.
Ben de öyleyim. Keyifsizim de.
aşk...
kızlar sudan çıkmış balık gıbı sebelek olmak ,onunla konuşurken dünyada onun dışında kımsenın olmaması sızce nedir? garıp bır vazıyetteyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?