30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

canım bılmıyorum yanı enteresan bır vazıyetteyım düşünemedım yanlış teper dıye bılmıyorum keske yazmasaydım bırsey vs ama yapcak bırsey yok.
belkıde bu burda kalıcak bakalım bılemıyorum herseyı mahvettım

ama sızın en azından uzun oldu bır sure ,emin ol barışırsınız ve hata yaptıgını zaten anlamış

Teşekkürler filozfo hoşbulduk nasılsın

Terazi yükselenim.
Demiş miydim?=:44:
Galiba :13:

deniz sormuş da kaç yaşındasın diye ondan dedim prensesim...
Hımmm! Onu görmemişim canım.

Teşekkürler filozfo hoşbulduk nasılsın

merhaba kızlar bende burdayım çok yazmışsınız okuyamadım yine geri kaldım
kolay gelsin hepinize..

Ben de okuyamadım. Yalnız değilsin.

Uykum var kızlar, keyifsiz ve yorgunum.

Son düzenleme:
Ne güzel. Bizim gelinin de yarın gelinlik provası var.
Ben buna gidemeyeceğim. Bir sonrakine giderim inşallah.

maşallah, bayramdan sonra düğün yapıcaksınız, bizimki de kurban bayramından sonra
daha güzelleri sana filozof

Merhaba Petunyacım ah ne güzel ya... darısı başımıza bizi...

rabbim sana ve isteyen tüm bekar kızlarımıza yaşatsın inşallah Mavili ..

kızlar sudan çıkmış balık gıbı sebelek olmak ,onunla konuşurken dünyada onun dışında kımsenın olmaması sızce nedir? garıp bır vazıyetteyım.

Kuzum tişküt ben göremiyırum ama telden giriyorum :-( pcm yok artık çay döktüm :-(((

canım bılmıyorumkı ne dıyorlarsa adına ben hayatımda ılk kez yaşıyorum hanı ortaokulda masumca sevgılerımız vardıya aynı o duyguyu yaşıyorum.
dunya duruyor onunla konuşurken,saklamak-gizlemek ıstemıyorum duygularımı keza karşımda ağır duran adam gıttı bu akşam cocuk gıbı bırısı geldi.
kalbım onunla konuşurken cıkacakmış gibi yerınden hanı mesajlaşırken falan cok aptalca gelırdı bana ama sebeklıkl yapman ıstyen bır hatun geldi ufak cocuklar gıbıyım akıl,mantık vs hepsı devre dışı bırsey var ona doğru cekıyor benı Allah sonumu hayır etsin.korkan bır haldeyım cunku dırekt akışına kapılmış gidiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…