30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

slm cnm evet bayadır uğramadım buraya iyiyim cnm sen nasılsın

evet inside, inşallah siz evliydiniz sanırım :26:

iyiyim canım düğün hazırlıkları işte, bu akşam gelinlik provası için gidiyoruz.

ayy ne güzel bayada az kalmış nasıl bi gelinlik yaptırıyorsun, haa bu arada ayakkabının altına ismimi isterim bak

bazen bende umutsuzluğa kapılıyorum sonrada bunu düşünüyorum belki de kimse olmayacak su andan sorumluyum bunu iyi değerlendirmeliyim diye...

evet cnm en son sıze anlattıgım adam.
Hakkında hayırlısı olsun. Petunyaya kulak ver.

günaydınlarrrrrr herkese mutlu güzel süpriz dolu bir günnn dilioyorummm

Bence de Challenger, fazla sorgulama. Akışa bırak.

Petunya bizden performans bekliyorsun ya ben de senden dua bekliyorum.

bazen bende umutsuzluğa kapılıyorum sonrada bunu düşünüyorum belki de kimse olmayacak su andan sorumluyum bunu iyi değerlendirmeliyim diye...
Kapılmayalım. Allah büyük.

ya benim kuş hala yalnız çiftleşemedi bi türlü:)
Kimseyi beğenemiyorum. Bana uyarı veriyor.

Son 24 Saat içerisinde normal olmayacak kadar Konu değerlendirdiniz. Biraz istirahat ettikten sonra tekrar deneyin.

cha ben kaçırdım sen petese dekini sevmiyormuydun

Anladım bir arkadaş girdi de o kadar çalışmama gerek yokmuş demişti hayırlısı olsun hakkında ne zaman açıklanıyor...

Adımlık bi durum diik kuzu benim içinde bitti geçen hafta öle bi duygusallaşmıştım iyim şimdi

anladım canım arada bana da oluyor .. inşallah sonbahara kadar en azından 10 kişi düğün tarihi almış olur.. içimden bunu demek geçti.. tabi inşallah içinde biz de oluruz:)

teşekkür ederim canım..

Prensesim, ilaç 3 hafta etki ediyormuş. benim moralim bozuktu düzelmiyor diye ama en son bende doktor duyduğumuza sevindik

duyuyorum duyuyorum oldu

profil kara kediii
p
i
s
i

ç
o
k
güzel

çok sevindim canım duymana .. sende stresden uzak durmaya çalış canını sıkan bir şey olduğunda sunu düşün Allah istemeseydi o kişi yada olay senin canını sıkamazdı.. O ndan gelen de basım üstüne .. vardır bildiği.. kendinde ağırlık yapma sağlığın tamamen düzelsin...duamdasın

ayy ne güzel bayada az kalmış nasıl bi gelinlik yaptırıyorsun, haa bu arada ayakkabının altına ismimi isterim bak

kafamda bazı modeller var, bugün karar vericez bakalım. genelde tül ağırlıklı hafif dantel böyle uçuş bi model istiyorum bakalım ..

Filozof Prenses; dua etmezmiyim hiç, hepinize ediyorum. herzaman. hep aklımdasınız. burdan başka topiğe yazmıyorum bile inşallah ceren'in dediği gibi olucak hepinizi evlendiricez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…