- 2 Mart 2011
- 1.843
- 251
- 163
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #34.901
tünaydın kızlarhoşgeldiniz, okyanus nasılsın ne zamandır yoktun?
Challenger;
havada aşk kokusu varallah devamını getirsin, bence de fazla sorgulama, doğallığa akışına bırak derim
kızlar aynı performansı sizden de bekliyorum
evetttt buradaki tüm bekar güzellerimiz aşkı bulur inşallah en kısa süredee
slm cnm evet bayadır uğramadım buraya iyiyim cnm sen nasılsın
evet inside, inşallah siz evliydiniz sanırım :26:
iyiyim canım düğün hazırlıkları işte, bu akşam gelinlik provası için gidiyoruz.
Kıyamam. Tamire mi verdin?
AŞK!
Kim bu sizin iş yerinde olan mı? Bana da göndersene fotoğrafını.
Bitiriyor musun? :26:
bazen bende umutsuzluğa kapılıyorum sonrada bunu düşünüyorum belki de kimse olmayacak su andan sorumluyum bunu iyi değerlendirmeliyim diye...Buraya da yazmıştım galiba.
Bir sene olmasa da altı yedi ay oldu galiba. Bir gün babam "Neden bu kadar olumsuz konuşuyorsun?" dedi (Hani her şeye olmaz tarzı)
Ben de "Hayatta istediklerim olmadığı için olabilir mi?" dedim.
Babam da "O istediklerini hak etmiş miydin? Sen istedin diye Allah vermek zorunda mı? Sen kimsin ki Allah'a karşı kafa tutar gibi konuşuyorsun? Aşağılamıyorum seni, cidden Allah'ın karşısında kimsin sen? Allah'a isyan etmeye ne hakkında var?" falan dedi.
Tamam, bildiğim şeylerdi. Fakat böyle suratıma çarpılınca daha bir iyi oldu. Sarstı.
Birkaç gün bunu düşündüm.
Allah'ın verdiklerine yeteri kadar şükrediyor muyuz?
Zaten ne kadar şükretsek de yeteri kadar olmaz ama...
Hep istiyoruz da ya elimizdekilere şükür?
İnsanoğluyuz nankörüz aslında. Fıtratımız bu.
evet inside, inşallah siz evliydiniz sanırım :26:
iyiyim canım düğün hazırlıkları işte, bu akşam gelinlik provası için gidiyoruz.
ya benim kuş hala yalnız çiftleşemedi bi türlü:)aaa kuşlarım üçlemiş
Hakkında hayırlısı olsun. Petunyaya kulak ver.evet cnm en son sıze anlattıgım adam.
günaydınlarrrrrr herkese mutlu güzel süpriz dolu bir günnn dilioyorummm
Bence de Challenger, fazla sorgulama. Akışa bırak.tünaydın kızlarhoşgeldiniz, okyanus nasılsın ne zamandır yoktun?
Challenger;
havada aşk kokusu varallah devamını getirsin, bence de fazla sorgulama, doğallığa akışına bırak derim
kızlar aynı performansı sizden de bekliyorum
Kapılmayalım.bazen bende umutsuzluğa kapılıyorum sonrada bunu düşünüyorum belki de kimse olmayacak su andan sorumluyum bunu iyi değerlendirmeliyim diye...
Kimseyi beğenemiyorum. Bana uyarı veriyor.ya benim kuş hala yalnız çiftleşemedi bi türlü:)
ben karmakarışıgım hiçbirsey dusunmeden paso ders çalışıyorum yakında huni takıp gezeceğim saçma sapan bir haldeyım ıste boyle bir challenger ruh halım.
hayatıma sırkettekının girmesini cok ıstıyorum ancak anneme anlattıgımda petestekı cocuga yazık etme ,diğeri emınım 8-9 kardeştir doğumyerınden dolayı ve aılesı bıze uymaz dedi gelde gönle söz dinlet bile diyemedım anneme .adam kendını yetiştirmiş ama aıleler ılerıde uymaz.petesede nasıl gideceğim bilmiyorum saçma sapan bır haldeyım ve cok yogundum proje vs bu sebeple sıteye bıle gıremedım.
:) öyle geldi banada ama cvplar paylaşılınca o kadar da kolay değilmiş. normalde 4 şıklı sorular olurdu 5 şık yapcaz diye saçma şeyler yazmışlar çok tartışıldı. birde ösym 60 soruluk sınavın %10'nu yayınlama kararı ılmış. çok komik bir eğitim anlayışımız var 6 soru yayınlanacak bu kadar komik bir sistemiz var. sorular zaten çok saçma bu ülkede isg yüzünden maden kazası oluyor soruların komikliği bizim ülkemizin kendi vatandaşına verdiği değersizliğin kanıtı olmuş oluyor. sınav adaletsiz . bir önceki sınav çok zor şimdiki sınav çok daha hafif kalıyor. uzman bilgisi ölçmeyen bir sınav. adalet olmadığının kanıtı bir sınav işde...
hoşbuldum canım sağolasın.. yıllık izindeyim bu hafta pek takılamadım siteye.. ailemleyim uzun bir aradan sonra..Sonuçlar iyi canım :=)
şükürler olsun :)
sağ ol cerencim hoşgeldin merhaba
Adımlık bi durum diik kuzu benim içinde bitti geçen hafta öle bi duygusallaşmıştım iyim şimdi
Biz aynıyız Limon'um, sen nasılsın?Kızlar nasılsınız?????
Aynen öyle.
İyi ki evli değilim diyorum bazen, iş güç şu bu
Bazen de duygusal boşluğa düşüyorum.
Her şeyin hayırlısı.
Allah bilir her şeyi.
Bakırköy, Bahçelievler hem nezih hem de uygun. Yoksa tabii sarıyer, etiler, beşiktaş, levent de olabilir.
Üçlemeye yetişemedim ama beğendim seni.
Ben hep beğeniyorum.
Profil fotoğrafın çok hoş.
Herhalde yeni bir şey yok. Senin bilmediğin. Nasılsın?
Sonuçlar iyi mi?
Ben de pek iyi değil gibi hatırlıyorum. Öyle demiştin sanki. :26:
Dolu yağıyor, diyorlar...
Prensesim, ilaç 3 hafta etki ediyormuş. benim moralim bozuktu düzelmiyor diye ama en son bende doktor duyduğumuza sevindik
duyuyorum duyuyorum oldu
profil kara kediii
p
i
s
i
ç
o
k
güzel
ayy ne güzelbayada az kalmış nasıl bi gelinlik yaptırıyorsun, haa bu arada ayakkabının altına ismimi isterim bak
evet iki sene oldu benimm =)
senin nezaman düğünün
özel mesaj yazarken süre sınırı yok,yazı stili,imza imkanı,online iken offline görünebilme gibi şeyler canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?