- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #34.881
canım bılmıyorumkı ne dıyorlarsa adına ben hayatımda ılk kez yaşıyorum hanı ortaokulda masumca sevgılerımız vardıya aynı o duyguyu yaşıyorum.
dunya duruyor onunla konuşurken,saklamak-gizlemek ıstemıyorum duygularımı keza karşımda ağır duran adam gıttı bu akşam cocuk gıbı bırısı geldi.
kalbım onunla konuşurken cıkacakmış gibi yerınden hanı mesajlaşırken falan cok aptalca gelırdı bana ama sebeklıkl yapman ıstyen bır hatun geldi ufak cocuklar gıbıyım akıl,mantık vs hepsı devre dışı bırsey var ona doğru cekıyor benı Allah sonumu hayır etsin.korkan bır haldeyım cunku dırekt akışına kapılmış gidiyorum..
Oy ıy oy inş hayırlısıdır ikiniz içinde kuzum
canım bılmıyorumkı ne dıyorlarsa adına ben hayatımda ılk kez yaşıyorum hanı ortaokulda masumca sevgılerımız vardıya aynı o duyguyu yaşıyorum.
dunya duruyor onunla konuşurken,saklamak-gizlemek ıstemıyorum duygularımı keza karşımda ağır duran adam gıttı bu akşam cocuk gıbı bırısı geldi.
kalbım onunla konuşurken cıkacakmış gibi yerınden hanı mesajlaşırken falan cok aptalca gelırdı bana ama sebeklıkl yapman ıstyen bır hatun geldi ufak cocuklar gıbıyım akıl,mantık vs hepsı devre dışı bırsey var ona doğru cekıyor benı Allah sonumu hayır etsin.korkan bır haldeyım cunku dırekt akışına kapılmış gidiyorum..
Oy oyyy kızımız aşık olduu
Günaydın kızlar.
Akşam erken yatmama rağmen uykumu alamadım.
Çok fenayım yaa afyonu patlatamadık.
Siz napıyorsunuz
Düz direkt olması çok güzel canım, bak benimkinin tam tersi. İlla onun söylediklerinden değil yaptıkları ve ima ettiklerinden bişi çıkarıcaz. Ben koç kızıyım anlamam öyle imalardan. Direkt konuşacak bana. Deli etti beni artık bi süre gitsin bakalım böyle.seromm gunaydın diğer kızlarda oyle dıyor bılmıyorum sanırım olmuşum hıssettıgım duygunun adını koyamıyorum.aynen ruh halım bu
bırde en cok neye şaşırıyorum bılıyormusun sana ozeldede gonderdım ya adam duz bır adam senaryo vs degıl,dırek ne hıssedıyorsa ne ıstıyorsa soyleyen,bu benı dahada mutlu edıyor.sadece alışmam gerekıyor onun bu kadar karşımda ne ıstedıgını bılen,iş cevırmeyen,hıssettıgını soyleyen adam olmasına.dun boşu boşuna kendımı üzmüşüm,o dırekt ne dıyorsa oymuş aslında.
sen nasılsın cnm? tekrar aradımı?
Yoo valla bebek gibi uyudum. Akşamları eliptik ile çalışıyorum epey yoruyor beni.Havalarda bi tuhaf ondan.canım ben bugun ıyım ders çalışmak ıcın erken kalktım hemde kuaföre falan gıdıcem.
senın kafan karışık dye ıyı uyuyamamışsındır bence ondan kahve iç kendıne gelirsin.
Düz direkt olması çok güzel canım, bak benimkinin tam tersi. İlla onun söylediklerinden değil yaptıkları ve ima ettiklerinden bişi çıkarıcaz. Ben koç kızıyım anlamam öyle imalardan. Direkt konuşacak bana. Deli etti beni artık bi süre gitsin bakalım böyle.
Evet akşam iş çıkışından hemen önce ve dokuz gibi yine aradı ama açmadım. mesaj filanda yazmıyor. ..
Yoo valla bebek gibi uyudum. Akşamları eliptik ile çalışıyorum epey yoruyor beni.Havalarda bi tuhaf ondan.
Akşam bende gideceğim kuaföre. Kaşlarım dağılmış
sımdıye kadar hayatıma almaya calıstıgım veya aldıgım herkes ıma eden ama soylemeyen,hatta yerı geldıgınde ıma bıle etmeyenlerden oluşuyordu.
cok zor oda senın ısın cok zor ,nasıl çıkartacaksın ki sonuçta karşındaki insan degılsın sensın ama ınsan bunlara alışıncada duz bırısı zor gelıyor.he sen bunu dedin bunu demek ıstedınseklınde basıyorsun yaygarayı.
cumartesi sabahtan yola cıkıyoruz ders calıstım sureklı dıye amasra ödülüne hak kazandım.malum tatıl mod on vazıyetteyım facede hep.
eliptik ne?
Ben onu bi ütülerim düzelir
Alacam karşıma açık açık konuşacam, bakalım ne diyecek..Yani ne zaman olur bilmem ama biraz burnu sürtsün bakalım..
Dediğin gibi böyle imacı tiplerden sonra seninki gibi biri denk gelince de adamın burnundan getiriliyor değil mi heheh ?
amasraya beraber mi gidiyorsunuz? Ay ne güzel ya çok sevindim. Benim haftasonu sınavlar var, keşke şimdi ayrılmasa idim ondan araba lazım okula kim bırakcak beni. Neyse otobüse talim
Eliptik bisiklet canım.. Spor aleti..
ütülerim düzelirmisüper benzetme.
sorma cnm salı akşamı cektıgım mesajı ve onun ıma ettıgı seyı düşününce ,karşılaştırınca aptal oldum kendım bıle .oyle bır senaryo yazmışımki oscar alırmışım adamın dedıgını farklı anlayıp,evet dırekt burnundan getiriliyor ama daha vahımı adam noldugunu algılayamıyor
canım onun bana sözü vardı zaten kavga bırazda oradan cıktı napcagına karar veremedı.elemanlarını kırmak istemediği için benı kırdı bende onu kırdım.cuma akşamı elemanının kınasına gidecek,cumartesi yolcuyuz aksı takdırde görüşmek bızım ıcın ezıyet oluyor ıllakı dayanamıyor operasyona bakmaya gıdıyor 1 saat sonra yanımdan ayrılıyor ee ızmıt-ıstanbul arasıda baya mesafe.ayrı odalarda kalıcaz.sadece bırbırımızı tanıma fırsatı bulucaz.bakalım tatılde nasıl geçecek bızı neler beklıyor olacak
Kıyamam. Tamire mi verdin?Kuzum tişküt ben göremiyırum ama telden giriyorum :-( pcm yok artık çay döktüm :-(((
AŞK!kızlar sudan çıkmış balık gıbı sebelek olmak ,onunla konuşurken dünyada onun dışında kımsenın olmaması sızce nedir? garıp bır vazıyetteyım.
Kim bu sizin iş yerinde olan mı? Bana da göndersene fotoğrafını.canım bılmıyorumkı ne dıyorlarsa adına ben hayatımda ılk kez yaşıyorum hanı ortaokulda masumca sevgılerımız vardıya aynı o duyguyu yaşıyorum.
Bitiriyor musun? :26:Düz direkt olması çok güzel canım, bak benimkinin tam tersi. İlla onun söylediklerinden değil yaptıkları ve ima ettiklerinden bişi çıkarıcaz. Ben koç kızıyım anlamam öyle imalardan. Direkt konuşacak bana. Deli etti beni artık bi süre gitsin bakalım böyle.
Evet akşam iş çıkışından hemen önce ve dokuz gibi yine aradı ama açmadım. mesaj filanda yazmıyor. ..
Yoo valla bebek gibi uyudum. Akşamları eliptik ile çalışıyorum epey yoruyor beni.Havalarda bi tuhaf ondan.
Akşam bende gideceğim kuaföre. Kaşlarım dağılmış
heheheh!Kızlar 2. kuşum için iki puan lazım, haydi pamuk eller mouse!lara. Begenilerinizi bekliyorum
selam kızlar nasılsınız ne var ne yok bayadır uğramamıştım topiğe
günaydınlarrrrrr herkese mutlu güzel süpriz dolu bir günnn dilioyorummm
tünaydın kızlarhoşgeldiniz, okyanus nasılsın ne zamandır yoktun?
Challenger;
havada aşk kokusu varallah devamını getirsin, bence de fazla sorgulama, doğallığa akışına bırak derim
kızlar aynı performansı sizden de bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?