30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Oy ıy oy inş hayırlısıdır ikiniz içinde kuzum

Günaydın kızlar.
Akşam erken yatmama rağmen uykumu alamadım.
Çok fenayım yaa afyonu patlatamadık.
Siz napıyorsunuz

Oy oyyy kızımız aşık olduu

Oy oyyy kızımız aşık olduu

seromm gunaydın diğer kızlarda oyle dıyor bılmıyorum sanırım olmuşum hıssettıgım duygunun adını koyamıyorum. aynen ruh halım bu
bırde en cok neye şaşırıyorum bılıyormusun sana ozeldede gonderdım ya adam duz bır adam senaryo vs degıl,dırek ne hıssedıyorsa ne ıstıyorsa soyleyen,bu benı dahada mutlu edıyor.sadece alışmam gerekıyor onun bu kadar karşımda ne ıstedıgını bılen,iş cevırmeyen,hıssettıgını soyleyen adam olmasına.dun boşu boşuna kendımı üzmüşüm,o dırekt ne dıyorsa oymuş aslında.

sen nasılsın cnm? tekrar aradımı?

Günaydın kızlar.
Akşam erken yatmama rağmen uykumu alamadım.
Çok fenayım yaa afyonu patlatamadık.
Siz napıyorsunuz

canım ben bugun ıyım ders çalışmak ıcın erken kalktım hemde kuaföre falan gıdıcem.
senın kafan karışık dye ıyı uyuyamamışsındır bence ondan kahve iç kendıne gelirsin.

Düz direkt olması çok güzel canım, bak benimkinin tam tersi. İlla onun söylediklerinden değil yaptıkları ve ima ettiklerinden bişi çıkarıcaz. Ben koç kızıyım anlamam öyle imalardan. Direkt konuşacak bana. Deli etti beni artık bi süre gitsin bakalım böyle.
Evet akşam iş çıkışından hemen önce ve dokuz gibi yine aradı ama açmadım. mesaj filanda yazmıyor. ..

canım ben bugun ıyım ders çalışmak ıcın erken kalktım hemde kuaföre falan gıdıcem.
senın kafan karışık dye ıyı uyuyamamışsındır bence ondan kahve iç kendıne gelirsin.
Yoo valla bebek gibi uyudum. Akşamları eliptik ile çalışıyorum epey yoruyor beni.Havalarda bi tuhaf ondan.
Akşam bende gideceğim kuaföre. Kaşlarım dağılmış

sımdıye kadar hayatıma almaya calıstıgım veya aldıgım herkes ıma eden ama soylemeyen,hatta yerı geldıgınde ıma bıle etmeyenlerden oluşuyordu.
cok zor oda senın ısın cok zor ,nasıl çıkartacaksın ki sonuçta karşındaki insan degılsın sensın ama ınsan bunlara alışıncada duz bırısı zor gelıyor.he sen bunu dedin bunu demek ıstedın seklınde basıyorsun yaygarayı.

cumartesi sabahtan yola cıkıyoruz ders calıstım sureklı dıye amasra ödülüne hak kazandım. malum tatıl mod on vazıyetteyım facede hep.

eliptik ne?

Son düzenleme:
günaydın kızlar keyifli günler

bu şarkıyı dinlemenizi tavsiye ediyorum bu yaz çok duyacaksınız gibi

[video=youtube;aYWrmmdSWMg]https://www.youtube.com/watch?v=aYWrmmdSWMg[/video]

Ben onu bi ütülerim düzelir
Alacam karşıma açık açık konuşacam, bakalım ne diyecek.. Yani ne zaman olur bilmem ama biraz burnu sürtsün bakalım..
Dediğin gibi böyle imacı tiplerden sonra seninki gibi biri denk gelince de adamın burnundan getiriliyor değil mi heheh ?
amasraya beraber mi gidiyorsunuz? Ay ne güzel ya çok sevindim. Benim haftasonu sınavlar var, keşke şimdi ayrılmasa idim ondan araba lazım okula kim bırakcak beni. Neyse otobüse talim
Eliptik bisiklet canım.. Spor aleti..

ütülerim düzelirmi süper benzetme.
sorma cnm salı akşamı cektıgım mesajı ve onun ıma ettıgı seyı düşününce ,karşılaştırınca aptal oldum kendım bıle .oyle bır senaryo yazmışımki oscar alırmışım adamın dedıgını farklı anlayıp,evet dırekt burnundan getiriliyor ama daha vahımı adam noldugunu algılayamıyor

canım onun bana sözü vardı zaten kavga bırazda oradan cıktı napcagına karar veremedı.elemanlarını kırmak istemediği için benı kırdı bende onu kırdım.cuma akşamı elemanının kınasına gidecek,cumartesi yolcuyuz aksı takdırde görüşmek bızım ıcın ezıyet oluyor ıllakı dayanamıyor operasyona bakmaya gıdıyor 1 saat sonra yanımdan ayrılıyor ee ızmıt-ıstanbul arasıda baya mesafe.ayrı odalarda kalıcaz.sadece bırbırımızı tanıma fırsatı bulucaz.bakalım tatılde nasıl geçecek bızı neler beklıyor olacak

Birazda iyi olmuş boşver madem sözü vardı arkasında duracaktı, öyle böyle yapmayacak. Şimdi gördü ki bir daha böyle bişi olursa çemkireceksin, aynı şeyi yapmaya kalkarsa iki kez düşünür böylece .. Çok mutlu oldum adına..İyi eğlenceler.. Darısı başıma ..

Kuzum tişküt ben göremiyırum ama telden giriyorum :-( pcm yok artık çay döktüm :-(((
Kıyamam. Tamire mi verdin?
kızlar sudan çıkmış balık gıbı sebelek olmak ,onunla konuşurken dünyada onun dışında kımsenın olmaması sızce nedir? garıp bır vazıyetteyım.
AŞK!

Kim bu sizin iş yerinde olan mı? Bana da göndersene fotoğrafını.

Bitiriyor musun? :26:

ne güzel böyle duygular yaşadığın için çook şanslısın bence =) umarım haftasonu tatiliniz güzel geçer... ben nacizane biraz rahat davranmanı içinden geldiği gibi yaşamanı onu da çok sorgulamamanı tavsiye ediyorum inşallah herşey istediğin gibi gelişir

selam kızlar nasılsınız ne var ne yok bayadır uğramamıştım topiğe

günaydınlarrrrrr herkese mutlu güzel süpriz dolu bir günnn dilioyorummm

tünaydın kızlar hoşgeldiniz, okyanus nasılsın ne zamandır yoktun?

Challenger;
havada aşk kokusu var allah devamını getirsin, bence de fazla sorgulama, doğallığa akışına bırak derim
kızlar aynı performansı sizden de bekliyorum

evetttt buradaki tüm bekar güzellerimiz aşkı bulur inşallah en kısa süredee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…