- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #35.521
fena değil canım . okul bitti rahatladım. seminerler başladı. :/ yuvarlanıp gidiyoruz. sen napıyorsun. ne var ne yok.:13:
kolay gelsin, iyiyim ben de, bir değişiklik yok.
kuzu sen istanbuldaydın dimi ?
Ara sıra oluyor saçmalamak. İnşallah çok kötü bir şey değildir. :)
Sağ ol nazik davetin için.
Herkese iyi akşamlar...
Çok teşekkür ederim canım, beklerim evime...Güle güle otur pisicim..
tripcan alemsim pisi
Evet bunların özel günleri bizim gibi her ayın belirli günlerinde değil ki hazırlıklı olalım, vallahi içimdeki enerjiyi somurdu. Akşam ters davrandım, bi süre görüşmeyelim dicem şimdi o tutuşsun..Özel günlerinde erkekler zor çekilir yanazlı erkek hayattan soğutur
Sevindşm canım evin içine sinmesine huzurluca yaşa bakalım
Ben de geleyimmmm, eminönü mekanımdırehehehhheeee evet kuzugel beklerim emnönünde balık ekmek yeriz.
Günaydın canımBu arada herkese GÜNAYDIN !
IStanbul yine kararsız bi adam gibi boğuyor beni..
Selam hoşgeldingunaydınbugun cok mutluyum ...
harıka bır tatıl geçirdim ,kaldıgım dersten geçtim.
hayatıma girmek ısteyen mantıklı bır adam var ve napmam gerektıgıne dair ben karar veremez durumdayım .. herseyımız cok benzeyen tanıma aşamasındayım.huzurluyum kısaca..
dalışa gıtmek bana cok ıyı geldı üzerimden ölü toprağı atmış gibiyim.
son hafta yazılanları okuyamadım bıle moralım cok bozuktu,kafam allak bullaktı kusura bakmayın.
sızler nasılsınız ? nasıl gidiyor?
Günaydın.Bu arada herkese GÜNAYDIN !
IStanbul yine kararsız bi adam gibi boğuyor beni..
İyi olmana sevindim. Merak etmiştik seni. Yüksek Lisans'on ilk senesi bitti mi şimdi? :13:gunaydınbugun cok mutluyum ...
harıka bır tatıl geçirdim ,kaldıgım dersten geçtim.
hayatıma girmek ısteyen mantıklı bır adam var ve napmam gerektıgıne dair ben karar veremez durumdayım .. herseyımız cok benzeyen tanıma aşamasındayım.huzurluyum kısaca..
dalışa gıtmek bana cok ıyı geldı üzerimden ölü toprağı atmış gibiyim.
son hafta yazılanları okuyamadım bıle moralım cok bozuktu,kafam allak bullaktı kusura bakmayın.
sızler nasılsınız ? nasıl gidiyor?
Günaydın canım.Günaydın herkese
Mavilim, Filozof, Şerom, limon, challenger, petunya, Tuğçe... Unuttuklarım varsa affola:44:
Nasılsınız kızlar???
Günaydın.
PETUNYA, DÜN AKŞAM AKLIMA GELDİN. NERELERDESİN?
Günaydın herkese
Mavilim, Filozof, Şerom, limon, challenger, petunya, Tuğçe... Unuttuklarım varsa affola:44:
Nasılsınız kızlar???
günaydın kızlar Nasılsınız?
günaydın lilyve kk şerafetfin. hiç geriye dönmeden yazıyorum, nasıl keyifler? bizda nişanlımla sağlık işlemlerimizi hallettik, raporlarımızı aldık çok şükür. tül halı perde filan bakmaya başladık. Evimiz boyanacak bu hafta inş. mutfak eşyalarımı tamamlıyorum bir yandan.
büyük parçalarımı aldım çok şükür ufak şylr kaldı onlarda bitmiyor.
öyle geçiyor zaman.
özledim sizleri..
GünaydınnnGünaydın.
İyi olmana sevindim. Merak etmiştik seni. Yüksek Lisans'on ilk senesi bitti mi şimdi? :13:
Günaydın canım.
Günaydın petunyammmgünaydın kızlar Nasılsınız?
günaydın lilyve kk şerafetfin. hiç geriye dönmeden yazıyorum, nasıl keyifler? bizda nişanlımla sağlık işlemlerimizi hallettik, raporlarımızı aldık çok şükür. tül halı perde filan bakmaya başladık. Evimiz boyanacak bu hafta inş. mutfak eşyalarımı tamamlıyorum bir yandan.
öyle geçiyor zaman.
özledim sizleri..
Günaydın.
İyi olmana sevindim. Merak etmiştik seni. Yüksek Lisans'on ilk senesi bitti mi şimdi? :13:
Günaydın canım.
günaydın kızlar Nasılsınız?
öyle geçiyor zaman.
özledim sizleri..
kalmamıştır ben dua ederken tüm topik diye geçiriyorum kalbimden:)
Dualarımız hep bir inşallah..
Angelheart, (sağlıklı sıhhatli bebiş)
[B]Aslı, ceren, hayata :) eski ismiyli , deniz , k.pisi.şero, limon, lily, lucky, turkuaz, petunya,
Bekar olan tüm güzel dostlara Allah mutlu yuvalar nasip etsin. [/B]
kimse eksik kalmadı değil mi canlar
ben kenarlarının fıstık kısımlarını seviyorum orta karamel kısımları nı sevmiyorum pek..İyiyim, çalışıyorum. Uykum var.
Arkadaş dışarı çıkmıştı. Gelirken Eti Canga almış.
Yesem mi yemesem mi derken yedim.
Böyle şeyler çok nadir yerim. Bir de kan şekerimi düşürüyor.
canım migren için arkadas bir gün papatya bir gün melisa içiyordu dönüşümlü iyi geldiğini söyledi.. bu arada bazı katkı maddeleri tetikliyormuşÇene enerjisi değil canım, beden enerjisi. Hizmet ettik. Servis şu bu, migrenim azdı sonra da... Allah yardımcım olsun. Çeyiz alma, kına, gelin alma, düğün ...
Yaptın mı? Neler aldın?Olacak gibi mi?
ben kenarlarının fıstık kısımlarını seviyorum orta karamel kısımları nı sevmiyorum pek..
aha:))Aynenbende.
hatta fıstık kısmını ben yerdim karameli eski eşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?