30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Ara sıra oluyor saçmalamak. İnşallah çok kötü bir şey değildir. :)

Sağ ol nazik davetin için.

Herkese iyi akşamlar...

Yok canım çok kötü bişi değil de nazlı tripli erkek çekilmez oluyor. kız ben miyim o mu karıştı

Güle güle otur pisicim..
tripcan alemsim pisi
Çok teşekkür ederim canım, beklerim evime...
Ama öyle, tripcan nolcek
Özel günlerinde erkekler zor çekilir ya nazlı erkek hayattan soğutur
Sevindşm canım evin içine sinmesine huzurluca yaşa bakalım
Evet bunların özel günleri bizim gibi her ayın belirli günlerinde değil ki hazırlıklı olalım, vallahi içimdeki enerjiyi somurdu. Akşam ters davrandım, bi süre görüşmeyelim dicem şimdi o tutuşsun..
Evim için güzel dileklerin için çooook teşekkürler ama daha yapılacak çok şey var
ehehehhheeee evet kuzu gel beklerim emnönünde balık ekmek yeriz.
Ben de geleyimmmm, eminönü mekanımdır

gunaydın bugun cok mutluyum ...

harıka bır tatıl geçirdim ,kaldıgım dersten geçtim.

hayatıma girmek ısteyen mantıklı bır adam var ve napmam gerektıgıne dair ben karar veremez durumdayım .. herseyımız cok benzeyen tanıma aşamasındayım.huzurluyum kısaca..
dalışa gıtmek bana cok ıyı geldı üzerimden ölü toprağı atmış gibiyim.
son hafta yazılanları okuyamadım bıle moralım cok bozuktu,kafam allak bullaktı kusura bakmayın.
sızler nasılsınız ? nasıl gidiyor?

Bu arada herkese GÜNAYDIN !
IStanbul yine kararsız bi adam gibi boğuyor beni..
Günaydın canım Sen İstanbul'a değil o kararsız adama kız bence

Selam hoşgeldin Ben de bir ara yoktum ondan muhabbetlerinizi bilmiyrum ama ben iyiyim işteyim
senin adına da çok sevidnim tatil iyi gelmiş, enerji depolamışsın buradan hissediliyor
dersten geçmene ve biriyle tanışmana da sevindim inşallah diyaloğunuz istediğin şekilde ilerler canım

Bu arada herkese GÜNAYDIN !
IStanbul yine kararsız bi adam gibi boğuyor beni..
Günaydın.

İyi olmana sevindim. Merak etmiştik seni. Yüksek Lisans'on ilk senesi bitti mi şimdi? :13:

Günaydın herkese
Mavilim, Filozof, Şerom, limon, challenger, petunya, Tuğçe... Unuttuklarım varsa affola:44:
Nasılsınız kızlar???
Günaydın canım.

PETUNYA, DÜN AKŞAM AKLIMA GELDİN. NERELERDESİN?

günaydın kızlar Nasılsınız?
günaydın lily ve kk şerafetfin. hiç geriye dönmeden yazıyorum, nasıl keyifler? bizda nişanlımla sağlık işlemlerimizi hallettik, raporlarımızı aldık çok şükür. tül halı perde filan bakmaya başladık. Evimiz boyanacak bu hafta inş. mutfak eşyalarımı tamamlıyorum bir yandan.
büyük parçalarımı aldım çok şükür ufak şylr kaldı onlarda bitmiyor.
öyle geçiyor zaman.

özledim sizleri..

Günaydın.

burdaaayımm

günaydın filozof, nasılsın.. sen bunları yazarken bende size yazıyordum. buralardayım aslında :26:

çok şükür herşey yolunda, adım adım ilerliyoruz sizin nasıl gidiyor işler? gelin hanımla anlaşıyormusunuz

Günaydın herkese
Mavilim, Filozof, Şerom, limon, challenger, petunya, Tuğçe... Unuttuklarım varsa affola:44:
Nasılsınız kızlar???

canım günaydın

Günaydın petuş.
aman ne güzel nazar degmesin. gününüzü aldınız mı?
ne güzel telaşlar bunlar, tül perde vs. benim de bu kadar olmasa da böyle telaşlarım var şimdi insan nasıl heyecanlanıyor dimi.
allah agız tadınızı bozmasın

Günaydın.

İyi olmana sevindim. Merak etmiştik seni. Yüksek Lisans'on ilk senesi bitti mi şimdi? :13:

Günaydın canım.

Günaydınnn

Günaydın petunyammm
ne güzel tatlı telaşlardasın - Rabbim hayırlısıyla huzurla oturmayı da nasip etsin

bızde senı özledik cnm

kalmamıştır ben dua ederken tüm topik diye geçiriyorum kalbimden:)

ben kenarlarının fıstık kısımlarını seviyorum orta karamel kısımları nı sevmiyorum pek..

Çene enerjisi değil canım, beden enerjisi. Hizmet ettik. Servis şu bu, migrenim azdı sonra da... Allah yardımcım olsun. Çeyiz alma, kına, gelin alma, düğün ...
Yaptın mı? Neler aldın? Olacak gibi mi?
canım migren için arkadas bir gün papatya bir gün melisa içiyordu dönüşümlü iyi geldiğini söyledi.. bu arada bazı katkı maddeleri tetikliyormuş
aspartam diye bir katkı maddesi sakızlarda olurmuş dikkat et 1 tane daha demişti seminerde adam ama unuttum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…