- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #35.501
off yaaa döktürmüşsün maşallah yineprenses senin keyfin nasıl?
Limon, o kişi karşına çıktığında zaten gözün kara olur düşünemezsin. Mnatık sıfıra yakın olur. Seveyim ,sevebilirmiyim dediğinde yüzünde gülümseme beliriyor mu. Mesela yapılan konuşma, espiri, yada konuşması ... Aklında kalan bir özellik mutlaka kalmıştır. Kalbin pır pır nasıl olur onu bilemem ilk tanışma karşılaşma herkesde farklıdır.
Kısaca onunla geçirdiğin bir günü kısaca yaz. Onda keşfettiğin özellikler ne bunları not et. ona merak etitğin şeyleri sor tanı. Günlerini nasıl geçiriyor neler yapıyor neler izliyor, neler okuyor keşfet hayranda olabilirsin hiç birşey hissetmeyedebilirsin.
Kalp çarpar neden olmasın. Sen kalbini temiz tuttuğun sürece. Çok fazla geçmişi düşünmediğin sürece olur.
Ama hayal kırıklığı yaşamaman için karşının niyetinden emin ol.
Angel melek arkadaşım sevgiler bebişe sağlık sıhhat..
Filoozooof neler duyuyoruz aaaa
burç topiğiydi canım görmüşsün zatenNereyehangi topiğe lily ..
Ben mantıklı açıklarım mantıksız davranırımbir kendimde başarılı olamıyorum
aslında mantıklı açıklayıp mantıksız davranmak bence sadece sana özgü değil yani insanız sonuçta neyin ne olduğunu mantıken bilsek de duygularımız bizi başka yönlere götürebiliyor, taban tabana zıt da olsa
benim de canım birşey yapmak istemiyor ama hafta sonum uzun yol sonrası artıklarını ve hafta içindeki dağınıkları toplamakla geçti - bugun biraz daha iyiyim bakalım hayırlısı RabbimdenHayırlısı olsun.
Neler duyuyorsun?
LİLY86 sana da iyi haftalar canım, ben istiyor muyum?İnan bilmiyorum.
Anne olmayı istiyorum tabii de... Gerisi?
Bir atalet var üstümde, hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden.
bence sen evlenme konusunda emin değilsin sadece anne olma duyguların seni evliliği düşünmeye sevk ediyor. Yani bir yanda anne olma isteği bir yanda evlenmesem de olur düşüncesi:44:
GüzelmişÜZÜLME!
Kar yağıyorsa güvendiğin dağlara, yarının ovalarında rengarenk çiçekler açacak demektir.
( kimin sözü bilmiyorum )
Aslında birşeyleri çok arzuluyoruz olmayınca soğuyup kendimizi geri çekiyoruz halbuki herşey olması gerektiği düzende akıp gidiyor, yani biz çok dua etsek de hiç dua etmesek de yazgımızda var olan eşimiz bizi elbet bulacak, dua belki de o evliliğin temellerini daha olumlu duygularla atmamıza vesile olacak o kadar. Yani umut ediyoruz ve dua bizim umudumuzu yeşertiyor, iç huzur sağlıyor, sabretme gücümüzü arttırıyor aynı zamanda da Rabbimizle bağımızı kuvvetlendirip uhrevi anlamda katkı sağlıyor. Dünyevi manada zaten olması gerekenler belli bir düzen ve dengede...Kardeşin evleniyordu değil mi prenses. Evlilik çocuk sahibi olmak çok güzel duygular inşallah nasibimizde vardır.
bende zaman zaman diyorum çok dua edeyim belki evlilik nasip olur diyorum. sonra da evlenenler acaba çok dua etti de evlendiler yada mutlular mı acaba??? bir dua ile evlilik olur mu ???? diye boşluğa düşüyorum. Evlilik için hayırlı eş için topiğe katıldım sonra anladım evet dua ile kısmet,nasip bir şekilde açılıyor ama kaderinde evlilik yazmıyorsa ve zamanı değilse olmuyor. Yine dua ediyorum yuvam olsun, çekirdek aile olayım diye ... Herşeyin en doğru zamanını Allah biliyor. Bir zamanlar senle dua ederken msj atmışız ben sen benim ben senin duanda yer almışız. O ettiğim dua kabul oldu evet çok şükür. ama işde zamanı olmadığından ya da artık çok istediğimden mi? sınav mı benim için bilmem sonrası karmaşık ip yumağı eski şekle döndüm daha kötü mü oldu bence daha kötü oldu. O yüzden çok istemek yerine en doğru zamanı sen bilirsin rabbim diyorum.
Sormuşsun ya evet, aslında hayat bir sınav öyle ki son nefese kadar devam edecek, karnesi ise bu dünyada değil ruh aleminde verilecek. Hayatı sorgularken düşünürken şöyle bir sonuca varmıştım
Hayat upuzun bir yol yeri gelir dümdüz kolayca yürür geçeriz, kimi zaman çukurlar vardır onları görmez ve düşeriz kimi zaman o çukurları görür üstünden atlarız kimi zaman yokuş çıkarız nefesimiz daralır kimi zaman bayır aşağı hızlıca ineriz, ya da bir top gibi yuvarlanırız. Her ne şekilde olursa olsun o yolu yürümektir vazifemiz, ama birşeylerin farkında olursak daha az tökezler, daha az düşeriz.
Ben bunları yazıyorum ama her zaman yazdığım gibi düşünemeyebiliyorum çünkü ben de bir insanım, beşer şaşarım duygularım var onların esiri olurum belki.
Her ne olursa olsun Rabbim duaları geri çevirmez ben buna çok inanıyorum, sadece o an zamanı değil demek ki diyorum. Yoksa kabul olmadı değil oldu ama ben bilmiyorum.
Rabbim gönlünüzden geçen güzellikleri dua niyetine saysın, sizlere hayırlı ömürler, hayat yolunda birlikte yürüyebileceğiniz sevgi dolu eşler ve nur topu gibi sağlıklı ve ailesine hayırlı evlatlar nasip etsin