30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

off yaaa döktürmüşsün maşallah yine

Nereye hangi topiğe lily ..

Ben mantıklı açıklarım mantıksız davranırım bir kendimde başarılı olamıyorum
burç topiğiydi canım görmüşsün zaten
aslında mantıklı açıklayıp mantıksız davranmak bence sadece sana özgü değil yani insanız sonuçta neyin ne olduğunu mantıken bilsek de duygularımız bizi başka yönlere götürebiliyor, taban tabana zıt da olsa

benim de canım birşey yapmak istemiyor ama hafta sonum uzun yol sonrası artıklarını ve hafta içindeki dağınıkları toplamakla geçti - bugun biraz daha iyiyim bakalım hayırlısı Rabbimden
bence sen evlenme konusunda emin değilsin sadece anne olma duyguların seni evliliği düşünmeye sevk ediyor. Yani bir yanda anne olma isteği bir yanda evlenmesem de olur düşüncesi:44:

ÜZÜLME!
Kar yağıyorsa güvendiğin dağlara, yarının ovalarında rengarenk çiçekler açacak demektir.
( kimin sözü bilmiyorum )
Güzelmiş

Aslında birşeyleri çok arzuluyoruz olmayınca soğuyup kendimizi geri çekiyoruz halbuki herşey olması gerektiği düzende akıp gidiyor, yani biz çok dua etsek de hiç dua etmesek de yazgımızda var olan eşimiz bizi elbet bulacak, dua belki de o evliliğin temellerini daha olumlu duygularla atmamıza vesile olacak o kadar. Yani umut ediyoruz ve dua bizim umudumuzu yeşertiyor, iç huzur sağlıyor, sabretme gücümüzü arttırıyor aynı zamanda da Rabbimizle bağımızı kuvvetlendirip uhrevi anlamda katkı sağlıyor. Dünyevi manada zaten olması gerekenler belli bir düzen ve dengede...
Sormuşsun ya evet, aslında hayat bir sınav öyle ki son nefese kadar devam edecek, karnesi ise bu dünyada değil ruh aleminde verilecek. Hayatı sorgularken düşünürken şöyle bir sonuca varmıştım
Hayat upuzun bir yol yeri gelir dümdüz kolayca yürür geçeriz, kimi zaman çukurlar vardır onları görmez ve düşeriz kimi zaman o çukurları görür üstünden atlarız kimi zaman yokuş çıkarız nefesimiz daralır kimi zaman bayır aşağı hızlıca ineriz, ya da bir top gibi yuvarlanırız. Her ne şekilde olursa olsun o yolu yürümektir vazifemiz, ama birşeylerin farkında olursak daha az tökezler, daha az düşeriz.
Ben bunları yazıyorum ama her zaman yazdığım gibi düşünemeyebiliyorum çünkü ben de bir insanım, beşer şaşarım duygularım var onların esiri olurum belki.
Her ne olursa olsun Rabbim duaları geri çevirmez ben buna çok inanıyorum, sadece o an zamanı değil demek ki diyorum. Yoksa kabul olmadı değil oldu ama ben bilmiyorum.
Rabbim gönlünüzden geçen güzellikleri dua niyetine saysın, sizlere hayırlı ömürler, hayat yolunda birlikte yürüyebileceğiniz sevgi dolu eşler ve nur topu gibi sağlıklı ve ailesine hayırlı evlatlar nasip etsin

Evlenme meraklısı değilim.
Ara sıra duygusal boşluğa düşüyorum. Benim de hayatımda birisi olsa falan...
Ama anne olmanın oldu bitti meraklısıyım.
Fakat tabii ki evlenmeden doğurmak gibi bir düşüncem yok. (sen bunu kastetmedin biliyorum)

Bu arada MAVİLİM'e şahane yazmışsın. Gene bayıldım.

Hadi bakalım huzurluca oturursun inş seninkiyle aran nası

Çok teşekkür ederim limonatam çok güzel oldu evim çok huzurluyum. bi kaç eksik var perde, portmanto koltuk takımı gibi onları da tamamladım mı benden iyisi yok ..
benimkinin yine regli geldi, bu aralar triplerini çekiyoruz tripcanın.. ay çekemicem hiç

Ay canım, kafam yerinde değil. Yorgun bitkinim. Demeyi unutmuşum.
GÜLE GÜLE OTUR YENİ EVİNDE... KEYİFLE İNŞALLAH

Teşekkür ederim prensesim.

Güle güle otur pisicim..

tripcan alemsim pisi
Ay canım, kafam yerinde değil. Yorgun bitkinim. Demeyi unutmuşum.
GÜLE GÜLE OTUR YENİ EVİNDE... KEYİFLE İNŞALLAH

Güzel bir duş alsan iyi gelir...Birde türk kahvesi nefis

Özel günlerinde erkekler zor çekilir ya nazlı erkek hayattan soğutur

Sevindşm canım evin içine sinmesine huzurluca yaşa bakalım

Sende çok güzel şeyler paylaşmışsın Lily. Bazen hayatı çok sorgulamamak lazım. Herşey başlayan güzellikler mutlu sonla bitsin. Yada hiç bitmesin hep güzel gelişmeler olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…