- 5 Ocak 2011
- 14.503
- 23.167
- 598
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #35.541
aha:))
yalnız olmadığıma sevindim..
bu arada tasındın sanırım güle güle otur.. evi satın almıştın galiba.. hayırlı olsun cnm...
Her işiniz böyle kolay olsun Petunyam.günaydın kızlar Nasılsınız?
günaydın lilyve kk şerafetfin. hiç geriye dönmeden yazıyorum, nasıl keyifler? bizda nişanlımla sağlık işlemlerimizi hallettik, raporlarımızı aldık çok şükür. tül halı perde filan bakmaya başladık. Evimiz boyanacak bu hafta inş. mutfak eşyalarımı tamamlıyorum bir yandan.
büyük parçalarımı aldım çok şükür ufak şylr kaldı onlarda bitmiyor.
öyle geçiyor zaman.
özledim sizleri..
İyi çok şükür, Allah nazarlardan saklasın.burdaaayımm
günaydın filozof, nasılsın.. sen bunları yazarken bende size yazıyordum. buralardayım aslında :26:
çok şükür herşey yolunda, adım adım ilerliyoruzsizin nasıl gidiyor işler? gelin hanımla anlaşıyormusunuz
Ben de! Kimseyi atlamayayım diye... Sağ ol bu arada dua ettiğin için, Allah razı olsun.kalmamıştır ben dua ederken tüm topik diye geçiriyorum kalbimden:)
Duymuştum. Bir ara papatyayı ben de içtim. Melisa da içtim. Sevmedim.canım migren için arkadas bir gün papatya bir gün melisa içiyordu dönüşümlü iyi geldiğini söyledi.. bu arada bazı katkı maddeleri tetikliyormuş
aspartam diye bir katkı maddesi sakızlarda olurmuş dikkat et 1 tane daha demişti seminerde adam ama unuttum..
huzurlu şekilde oturmak nasip olsun inşallah alırsın.. dedinya ailem yardım edecek alayım kredi gibi bişi aklımda kalmış karıştı sanırım yarım yarım okuyunca mesajları...Evet canım tasındım.. Ama yok satın almadım nerede o günler..
Selam Cerenaha:))
yalnız olmadığıma sevindim..
bu arada tasındın sanırım güle güle otur.. evi satın almıştın galiba.. hayırlı olsun cnm...
inşallah o da olur canımEvet canım tasındım.. Ama yok satın almadım nerede o günler..
ne kusuru canım yoktum ben biraz unutmuşsundur.. sen nasılsın...Selam CerenNasılsın? Kusura bakma senin adını yazmamışım:26:
inşallah o da olur canım
iyiyim şükür işteyim öyle ev-iş arası yaşıyorum şükür halimize... ben de uzun süredir topikte değiildim tekrardan takibe başladımne kusuru canım yoktum ben biraz unutmuşsundur.. sen nasılsın...
gunaydınbugun cok mutluyum ...
harıka bır tatıl geçirdim ,kaldıgım dersten geçtim.
hayatıma girmek ısteyen mantıklı bır adam var ve napmam gerektıgıne dair ben karar veremez durumdayım .. herseyımız cok benzeyen tanıma aşamasındayım.huzurluyum kısaca..
dalışa gıtmek bana cok ıyı geldı üzerimden ölü toprağı atmış gibiyim.
son hafta yazılanları okuyamadım bıle moralım cok bozuktu,kafam allak bullaktı kusura bakmayın.
sızler nasılsınız ? nasıl gidiyor?
Günaydın herkese
Mavilim, Filozof, Şerom, limon, challenger, petunya, Tuğçe... Unuttuklarım varsa affola:44:
Nasılsınız kızlar???
Evet canım niyetim var ailem de al diyorlar kredi ile olacak tabi ama hemen olmaz en az bi iki sene sonra düsünürüm.huzurlu şekilde oturmak nasip olsun inşallah alırsın.. dedinya ailem yardım edecek alayım kredi gibi bişi aklımda kalmış karıştı sanırım yarım yarım okuyunca mesajları...
cok tesekkür edeirm canım niyetim o yonde. biliosunSelam CerenNasılsın? Kusura bakma senin adını yazmamışım:26:
inşallah o da olur canım
O zaman tünaydınlar olsun limoncummmchall sevindim kim bu peki ? fark ettim tatilin çok iyi geldiğini :)
günaydınlarr dicem öğle olmuş
Bilmez miyimEvet canım niyetim var ailem de al diyorlar kredi ile olacak tabi ama hemen olmaz en az bi iki sene sonra düsünürüm.
cok tesekkür edeirm canım niyetim o yonde. biliosun
Bağcılar 10 yıl öncesine kadar yaşamaktan zevk aldığım güzel bir yerdi ama şimdi değişmiş her yer - Anadolu yakası daha kolaymış yaşam açısından öyle diyordu arkadaşlar1) arnavutköy
2) ataşehir
3)avcılar
4)bağcılar
5)bahçelievler
6)bakırköy
7)başakşehir
8)bayrampaşa
10)beykoz
11)beylikdüzü
12)beyoğlu
13)büyükçekmece
14)çatalca
15)çekmeceköy
16)esenler
17)esenyurt
18)eyüp
19=fatih
20)gaziosmanpaşa
21)güngören
22)kağıthane
23)kartal
24)küçükçekmece
25)maltepe
pendik
26)sancaktepe
27)sariyer
28)s,livri
29)sultanbeyli
30)sultangazi
31)şile
32)şişli
33)tuzla
34)ümraniye
35)üskdar
36)zeytinburnu
kızlar bu semtleri benim için yorumlar mısınız?
tek başıma yaşacayacağım öğretmen maaşıyla :) çok karmaşa sevmem ulaşım vs daha rahat
Biz Bahçeşehir'de yaşıyoruz Başakşehir'e bağlı,buralara hiç uğrama derim..
Büyükçekmece güzel bir yer ama fiyatlar nasıl bilmiyorum,eşime sorayım çocukluğu orda geçmiş.
O zaman tünaydınlar olsun limoncummm
Bilmez miyim
Bağcılar 10 yıl öncesine kadar yaşamaktan zevk aldığım güzel bir yerdi ama şimdi değişmiş her yer - Anadolu yakası daha kolaymış yaşam açısından öyle diyordu arkadaşlar
Okuluna yakın bir yer seç..
teşekkür ederim
tünaydın dimi :) ya okul tercihi yapmak çok zor offf
şu anda okul tercihleri var o açıdan araştırma yapıyorum canım. hangi semtler uygunsa ona göre yercih yapacağım
O zaman tünaydınlar olsun limoncummm
Bilmez miyim
Bağcılar 10 yıl öncesine kadar yaşamaktan zevk aldığım güzel bir yerdi ama şimdi değişmiş her yer - Anadolu yakası daha kolaymış yaşam açısından öyle diyordu arkadaşlar
Evet canım niyetim var ailem de al diyorlar kredi ile olacak tabi ama hemen olmaz en az bi iki sene sonra düsünürüm.
cok tesekkür edeirm canım niyetim o yonde. biliosun
Hoş geldin cerencanım migren için arkadas bir gün papatya bir gün melisa içiyordu dönüşümlü iyi geldiğini söyledi.. bu arada bazı katkı maddeleri tetikliyormuş
aspartam diye bir katkı maddesi sakızlarda olurmuş dikkat et 1 tane daha demişti seminerde adam ama unuttum..
Her işiniz böyle kolay olsun Petunyam.
İyi çok şükür, Allah nazarlardan saklasın.
Ben de! Kimseyi atlamayayım diye... Sağ ol bu arada dua ettiğin için, Allah razı olsun.
Duymuştum. Bir ara papatyayı ben de içtim. Melisa da içtim. Sevmedim.Sağ ol.
Bizde seni özledik petunya..günaydın kızlar Nasılsınız?
günaydın lilyve kk şerafetfin. hiç geriye dönmeden yazıyorum, nasıl keyifler? bizda nişanlımla sağlık işlemlerimizi hallettik, raporlarımızı aldık çok şükür. tül halı perde filan bakmaya başladık. Evimiz boyanacak bu hafta inş. mutfak eşyalarımı tamamlıyorum bir yandan.
büyük parçalarımı aldım çok şükür ufak şylr kaldı onlarda bitmiyor.
öyle geçiyor zaman.
özledim sizleri..
evet cnm cok şükür bıttı kurtuldum ılk senesinden:)
MErhaba Limonata... İstanbulun bütün ilçeleri pahalı. Başka il yaz bence. imkanın varsa İstanbul güzel yer ama tek başına zor geçim.
Merhaba lily...
Pisi)
Hoş geldin ceren
Prenseskalbin temizmiş petunyayı sormuşun oda hemen gelmiş. Bir dilek tut bence
Bizde seni özledik petunya..
Güzel ve hoş telaşlar Allah en güzel yuvaları nasip etsin.
merhaba bende seni dün sordm. nerde bu kız diye hoş geldinnn..
1) arnavutköy
2) ataşehir
3)avcılar
4)bağcılar
5)bahçelievler
6)bakırköy
7)başakşehir
8)bayrampaşa
10)beykoz
11)beylikdüzü
12)beyoğlu
13)büyükçekmece
14)çatalca
15)çekmeceköy
16)esenler
17)esenyurt
18)eyüp
19=fatih
20)gaziosmanpaşa
21)güngören
22)kağıthane
23)kartal
24)küçükçekmece
25)maltepe
pendik
26)sancaktepe
27)sariyer
28)s,livri
29)sultanbeyli
30)sultangazi
31)şile
32)şişli
33)tuzla
34)ümraniye
35)üskdar
36)zeytinburnu
kızlar bu semtleri benim için yorumlar mısınız?
tek başıma yaşacayacağım öğretmen maaşıyla :) çok karmaşa sevmem ulaşım vs daha rahat
MErhaba Limonata... İstanbulun bütün ilçeleri pahalı. Başka il yaz bence. imkanın varsa İstanbul güzel yer ama tek başına zor geçim.
Merhaba lily...
Pisi)
Hoş geldin ceren
Prenseskalbin temizmiş petunyayı sormuşun oda hemen gelmiş. Bir dilek tut bence
Bizde seni özledik petunya..
Güzel ve hoş telaşlar Allah en güzel yuvaları nasip etsin.
merhaba bende seni dün sordm. nerde bu kız diye hoş geldinnn..
Limonata; bu çok güzel bir liste.. Kesinlikle E5 güzergahına ve sahil kesimine yakın yerleri tercih etmeni öneririm. Hem sahile çıkar yürürsün, hemde E5 ulaşımı rahat olur. metro otobüs vs.
sultanbeyli, sultangazi, sancaktepe, şile, ümraniye, silivri, küçükçekmece, çatalca beylikdüzü istanbul merkeze uzak ve karışık bana göre,
sahil kesimine yakın, üsküdar, maltepe, kartal, olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?