- 2 Ağustos 2013
- 4.132
- 3.935
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #35.581
canım günaydın
Günaydın petuş.
aman ne güzel nazar degmesin. gününüzü aldınız mı?
ne güzel telaşlar bunlar, tül perde vs. benim de bu kadar olmasa da böyle telaşlarım var şimdi insan nasıl heyecanlanıyor dimi.
allah agız tadınızı bozmasın
Günaydınnn
Günaydın petunyammm
ne güzel tatlı telaşlardasın - Rabbim hayırlısıyla huzurla oturmayı da nasip etsin
İçim sıkılıyor :-( şu tayin işi öldürecek beni ya
Limon çok haklısın. Bilmediğin bir şehir bilmediğin bir okul. Tayin olmak zorunda mı? Senin isteğine mi bağlı? İsteğine bağlıysa kal yerinde.İçim sıkılıyor :-( şu tayin işi öldürecek beni ya
Günaydın kızlar.uykum var. Limon çok haklısın. Bilmediğin bir şehir bilmediğin bir okul. Tayin olmak zorunda mı? Senin isteğine mi bağlı? İsteğine bağlıysa kal yerinde. (otur oturduğun yerde, der gibi oldu.)
Benim hep uykum var. Hep geç yatıyorum.günaydın filozof, nasılsın. bende akşam kayınvalidemlerdeyim. balkonda fazla oturmuşuz sanırım. uykulu gibiyim bugün
İçim sıkılıyor :-( şu tayin işi öldürecek beni ya
teşekkürler mavilim sen nasılsınMErhaba Limonata... İstanbulun bütün ilçeleri pahalı. Başka il yaz bence. imkanın varsa İstanbul güzel yer ama tek başına zor geçim.
Merhaba lily...
Pisi)
Hoş geldin ceren
Prenseskalbin temizmiş petunyayı sormuşun oda hemen gelmiş. Bir dilek tut bence
Bizde seni özledik petunya..
Güzel ve hoş telaşlar Allah en güzel yuvaları nasip etsin.
merhaba bende seni dün sordm. nerde bu kız diye hoş geldinnn..
canım ermenilik bir ırk inanç olarak hristiyan mı .. benim öyle bir arkadasım vardı bize saygılı idi. ama o da öyle karışma taraftarı olan biri değildi ve asla fikri konuşmalara katılmazdı...kızlar ablama cocugu soyledım ermenıler turklerle evlenmez,hiç düşünme bıle dedı.ermenıler müslümanlarla evlenmezmi ,bılenınız varmı?
canım ermenilik bir ırk inanç olarak hristiyan mı .. benim öyle bir arkadasım vardı bize saygılı idi. ama o da öyle karışma taraftarı olan biri değildi ve asla fikri konuşmalara katılmazdı...
merhaba kızlarrrr
as kızlar, nasılsınız¿selam millet. nasılsınız. napıyorsunuz.
as kızlar, nasılsınız¿
Boş ver bunalma...selam canım. nolsun aynı her şey.yine bunalım takılacak gibi oldum. kk ye attım kendimi.
sen nasılsın. neler yapıyorsun.
ırk kültür hele de din farklılıkları olunca bir kat daha zor ilişkiler.. kalben kapılmadıysan uzak durmak mantıklı.. yada kalbinin sesini dinle.. karslı değilmiydi senin tatile gideceğin kişi.. kafam karıştı)?canım ermeni derken dini yahudi malesef bılmıyorum konuştum senın aılen yorumsuz kalmayı başarırsa,bende aılemı hıcbırseye karıştırtmam 30 yaşında adam oldum hıssedecegım duygunun arkasında durabılırım ve dın muhabetlerıne gırmem dedi.bakalım tanıma aşamasındayız daha olmadı görüşmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?