30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

sağolasın canım.. evtt 12 ekimde olucak düğünüm inşallah. amiin cümlemizin senin yeni evinde hayırlı olsun inşallah.

Günaydınnn

Günaydın petunyammm
ne güzel tatlı telaşlardasın - Rabbim hayırlısıyla huzurla oturmayı da nasip etsin

amin lilycim, allah razı olsun hepiniz iyi ki varsınız.. Mavili ve challenger iyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar..

öpüyorum sizleri

günaydın güzeller bugün nasılsınız..

hande yener'in şarkısına takılmış durumdayım... hadi biraz coşalım.

ne dünyaymış
bırak dönsün dursun......
Sabredince hiç öyle ermiyosuun.

[video=youtube;7WjxpislYDc]https://www.youtube.com/watch?v=7WjxpislYDc[/video]

günaydın filozof, nasılsın. bende akşam kayınvalidemlerdeyim. balkonda fazla oturmuşuz sanırım. uykulu gibiyim bugün

teşekkürler mavilim sen nasılsın

kızlar ablama cocugu soyledım ermenıler turklerle evlenmez,hiç düşünme bıle dedı.ermenıler müslümanlarla evlenmezmi ,bılenınız varmı?
canım ermenilik bir ırk inanç olarak hristiyan mı .. benim öyle bir arkadasım vardı bize saygılı idi. ama o da öyle karışma taraftarı olan biri değildi ve asla fikri konuşmalara katılmazdı...

canım ermenilik bir ırk inanç olarak hristiyan mı .. benim öyle bir arkadasım vardı bize saygılı idi. ama o da öyle karışma taraftarı olan biri değildi ve asla fikri konuşmalara katılmazdı...

canım ermeni derken dini yahudi malesef bılmıyorum konuştum senın aılen yorumsuz kalmayı başarırsa,bende aılemı hıcbırseye karıştırtmam 30 yaşında adam oldum hıssedecegım duygunun arkasında durabılırım ve dın muhabetlerıne gırmem dedi.bakalım tanıma aşamasındayız daha olmadı görüşmem.

ırk kültür hele de din farklılıkları olunca bir kat daha zor ilişkiler.. kalben kapılmadıysan uzak durmak mantıklı.. yada kalbinin sesini dinle.. karslı değilmiydi senin tatile gideceğin kişi.. kafam karıştı)?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…