- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #35.601
as kızlar, nasılsınız¿
uykum var, keyifsizim, başım ağrıyor sağdanbir baş ağrısı geçmedi sabahtan beri, sen nasılsın filozof
İyi olur canım ama eminonunde balıkları bozdular.gel gel beklerim :) balıkları götürürüz. :)
teşekkür ederim canım...sağolasın canım.. evtt 12 ekimde olucak düğünüm inşallah. amiin cümlemizinsenin yeni evinde hayırlı olsun inşallah.
Bence de. En son annem yediğinde pişmemişti. Daha buz gibiydi.İyi olur canım ama eminonunde balıkları bozdular.
kocaman kılcıkları bile cıkarmıolar ekmek arasından..
...
anlamadı ben, siz TÜRKLER nasıl diyor?Mavilim
Bu arada kızım yolandam şekerimi sahiplendiriyorum kızlar
hüzünlüyüm.
kızını evlendiren anneler gibiyim hafiften..
anlamadı ben, siz TÜRKLER nasıl diyor?
Köpeğin mi var?
Onu birisine mi veriyorsun?
Mavilim
hüzünlüyüm.
Kartal sahilde balık ekmek harika. tavsiye ederim. tripcanla yemistik biz en son gayet iyiydi.Bence de. En son annem yediğinde pişmemişti. Daha buz gibiydi.
anlamadı ben, siz TÜRKLER nasıl diyor?
Köpeğin mi var?
Onu birisine mi veriyorsun?
bende anlamadım yaa filozof :44::44::44: kedisi vardı sanırım şero'nun, onu birisine veriyor sanki.
5 kez okudum sanırım anlamak için
şerafettin anlamadım ben.. hayırlısı olsun
Anlamadı isen niye hayırlı diosun allah cızırtını vermesin
Ben de iki kez...bende anlamadım yaa filozof :44::44::44: kedisi vardı sanırım şero'nun, onu birisine veriyor sanki.
Hımmm! Zor olsa gerek.Kartal sahilde balık ekmek harika. tavsiye ederim. tripcanla yemistik biz en son gayet iyiydi.
Yok canım kedim var demistim ya yolanda. resimlerini paylasmıstım.
shbn.com a ilan veridm
yarın biri geliyor bakmaya..
Günaydın kızlar.uykum var. Limon çok haklısın. Bilmediğin bir şehir bilmediğin bir okul. Tayin olmak zorunda mı? Senin isteğine mi bağlı? İsteğine bağlıysa kal yerinde. (otur oturduğun yerde, der gibi oldu.)
İstemezsem devlet atayacak reesen. Rotasyon yılım yoksa ben halimden memnunum :-(
Mavilim
hüzünlüyüm.
Geçmiş olsun Prenses.uykum var, keyifsizim, başım ağrıyor sağdangeçmiş olsun
bir baş ağrısı geçmedi sabahtan beri, sen nasılsın filozof
aslııı 3 kişi okuyor diyor tek benim adım yazıyor sen misin yaw biri :)
bende anlamadım yaa filozof :44::44::44: kedisi vardı sanırım şero'nun, onu birisine veriyor sanki.
İstemezsem devlet atayacak reesen. Rotasyon yılım yoksa ben halimden memnunum :-(
canım turkuaza katılmakla bırlıkte bahsetmış oldugu yerlerde kıralar cok yüksek ve aidatlarınıda düşünürsen bostancıda bıraz zor yaşarsın elektrık,su vs derken soylemış olıyım.
ne bileyim maksat muhabbet olsun. ama azcık birazcık anlamışım yani, doğru tahmin ettim
şimdi baktım canım, kıyabilir mi insan bunu vermeye inşallah hayırlı birisi çıkar
Ben de iki kez...
Hımmm! Zor olsa gerek.
inanın içim yanıyor
ama baska carem kalmadı ona ilgi veremiyorum.
bosandıktan sonra cok daha fazla ilgi istemeye basladı.. benim psikolojim oturmadı ki ona ilgi vereyim. heryere kaka cis yapmaya basladı. bardakları krıyor masa tezgah üstünden düsürüp. olmuyor bende calısan insanım ne ilgi verebiliyorum ne arkasını temizleyebiliyorum.
baska carem yok
MAVİLİM, EVET KEYİFSİZİM. BELLİ BİR SEBEBİ YOK.
Üzüldüm pisi...
Hiç kedim olmadı ama çok severim. Belki bir gün benim dde bir kedim olur.
Geçmiş olsun Prenses.
Migrenin bu hafta seni rahatsız ediyor sanırım. canını sıkan birşeyler var sanırım.
merhaba inside :)
cerencim arada karşılaşıyoz. Ben de iyiyim boş kaldıkça Rizzoli&isles var ona bakıyorum tavsiye ederim çok güzel bir poliseiye dizi( aile dizisi..)
pisi ile daha önce konuşmuştuk pisi pisisi vardı.. siyah pisi profil felan belki hatırlarsın
İstanbul çok pahalı yer ama Allah kolaylık versin..
İnşallah güzel bir yer gelir.
Chal. ya sende çok hızlısın maşallah. aynı kişimi yoksa başkası mı çözemedim ama Mezhep-din-farklı ise çok zor. Biz kendi mezhebimizden birileriyle bile zor anlaşırken farklı mezhepten biriyle evli olmak çok daha zor. Hem çocuk yetiştrmek çok zor bir daha düşün derim.
Aslı, angel, prenses, limonata, ceren, petunya, pisi, inside,lily, deniz, chal... herkese mutlu günler. kalabalık bir grup olduk .
Gelecek sene çift olarak , eşlerimizi anlatrz inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?