30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

gel gel beklerim :) balıkları götürürüz. :)
İyi olur canım ama eminonunde balıkları bozdular.
kocaman kılcıkları bile cıkarmıolar ekmek arasından..

sağolasın canım.. evtt 12 ekimde olucak düğünüm inşallah. amiin cümlemizin senin yeni evinde hayırlı olsun inşallah.
teşekkür ederim canım...
bu arada bende atasehir de calısıyor ve oturuyorum ama batı atasehirde değil.
icerenkoy, kücükbakkalkoy kayısdagı mahallesi ve ferhatpasada kiralar daha uygun

Son düzenleme:
Son düzenleme:
bende anlamadım yaa filozof :44::44::44: kedisi vardı sanırım şero'nun, onu birisine veriyor sanki.
5 kez okudum sanırım anlamak için

Ben de iki kez...

Kartal sahilde balık ekmek harika. tavsiye ederim. tripcanla yemistik biz en son gayet iyiydi.

Yok canım kedim var demistim ya yolanda. resimlerini paylasmıstım.
shbn.com a ilan veridm

yarın biri geliyor bakmaya..
Hımmm! Zor olsa gerek.

İstemezsem devlet atayacak reesen. Rotasyon yılım yoksa ben halimden memnunum :-(

Mavilim

Bu arada kızım yolandam şekerimi sahiplendiriyorum kızlar
hüzünlüyüm.
kızını evlendiren anneler gibiyim hafiften..

Üzüldüm pisi...

Hiç kedim olmadı ama çok severim. Belki bir gün benim dde bir kedim olur.

uykum var, keyifsizim, başım ağrıyor sağdan geçmiş olsun
Geçmiş olsun Prenses.
Migrenin bu hafta seni rahatsız ediyor sanırım. canını sıkan birşeyler var sanırım.

bir baş ağrısı geçmedi sabahtan beri, sen nasılsın filozof

merhaba inside :)

aslııı 3 kişi okuyor diyor tek benim adım yazıyor sen misin yaw biri :)

cerencim arada karşılaşıyoz. Ben de iyiyim boş kaldıkça Rizzoli&isles var ona bakıyorum tavsiye ederim çok güzel bir poliseiye dizi( aile dizisi..)

bende anlamadım yaa filozof :44::44::44: kedisi vardı sanırım şero'nun, onu birisine veriyor sanki.
5 kez okudum sanırım anlamak için

pisi ile daha önce konuşmuştuk pisi pisisi vardı.. siyah pisi profil felan belki hatırlarsın

İstemezsem devlet atayacak reesen. Rotasyon yılım yoksa ben halimden memnunum :-(

İstanbul çok pahalı yer ama Allah kolaylık versin..
İnşallah güzel bir yer gelir.

canım turkuaza katılmakla bırlıkte bahsetmış oldugu yerlerde kıralar cok yüksek ve aidatlarınıda düşünürsen bostancıda bıraz zor yaşarsın elektrık,su vs derken soylemış olıyım.

Chal. ya sende çok hızlısın maşallah. aynı kişimi yoksa başkası mı çözemedim ama Mezhep-din-farklı ise çok zor. Biz kendi mezhebimizden birileriyle bile zor anlaşırken farklı mezhepten biriyle evli olmak çok daha zor. Hem çocuk yetiştrmek çok zor bir daha düşün derim.

Aslı, angel, prenses, limonata, ceren, petunya, pisi, inside,lily, deniz, chal... herkese mutlu günler. kalabalık bir grup olduk .

Gelecek sene çift olarak , eşlerimizi anlatrz inş.

ne bileyim maksat muhabbet olsun. ama azcık birazcık anlamışım yani, doğru tahmin ettim
şimdi baktım canım, kıyabilir mi insan bunu vermeye inşallah hayırlı birisi çıkar

Ben de iki kez...

Hımmm! Zor olsa gerek.

inanın içim yanıyor
ama baska carem kalmadı ona ilgi veremiyorum.
bosandıktan sonra cok daha fazla ilgi istemeye basladı.. benim psikolojim oturmadı ki ona ilgi vereyim. heryere kaka cis yapmaya basladı. bardakları krıyor masa tezgah üstünden düsürüp. olmuyor bende calısan insanım ne ilgi verebiliyorum ne arkasını temizleyebiliyorum.
baska carem yok

(

Üzülmüştür oda. Onlarda hisseder çoğu şeyi... Keşke vermesen hep senle kalsa...

MAVİLİM, EVET KEYİFSİZİM. BELLİ BİR SEBEBİ YOK.

hıım tamam canım

Özel gün meselesi yakın olabilir.

Herkese iyi akşamlar görüşürüz byee

evet Mavilim, kedi muhabbetini hatırladım canım.. kızlar kalabalık bir grup olduk gerçekten bir süre yazmayıp ayrı kalsam özlüyorum merak ediyorum kim ne yaptı diye?.. evet tuğçe ilk adımı attı, ben peşinde. zamanla çoğalarak büyüyelim :118::118:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…