- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #35.561
Limonata; bu çok güzel bir liste.. Kesinlikle E5 güzergahına ve sahil kesimine yakın yerleri tercih etmeni öneririm. Hem sahile çıkar yürürsün, hemde E5 ulaşımı rahat olur. metro otobüs vs.
sultanbeyli, sultangazi, sancaktepe, şile, ümraniye, silivri, küçükçekmece, çatalca beylikdüzü istanbul merkeze uzak ve karışık bana göre,
sahil kesimine yakın, üsküdar, maltepe, kartal, olabilir.
limoncum semt semt yorumum aşağıdadır:
1) arnavutköy :yaşayamazsın ben yaşayamam benım bıldıgım cok fazla kapalıların ve dogu kesımın oldugu bır yer
2) ataşehirahalı öğretmen maaşına ağır gelır.
3)avcılar:makul bıryer ev kıraları vs hersey ıyı.
4)bağcılar:yaşayamazsın ben yaşayamam benım bıldıgım cok fazla kapalıların ve dogu kesımın oldugu bır yer
5)bahçelievler :merkezı bıryer ama ev kıraları,aıdatları pahalı.öğretmen maaşı ıle sıkıntı olabılır.
6)bakırköy :merkezı bıryer ama ev kıraları,aıdatları pahalı.öğretmen maaşı ıle sıkıntı olabılır.
7)başakşehirlabılır bahcesehır vs de başaksehırın ıcıne gırıyor makul bıryer
8)bayrampaşa :benım yaşadıgım yer yenı gelişti ve ev kıraları vs makul dıye bılıyorum hemde her yere kolay ulaşımı var.
10)beykoz : ıyı bır yer,ama kıra durumunu bılmıyorum
11)beylikdüzü:mantıklı bır yer bızım sırkettekıler burada oturuyor.bıraz uzak sayılır ama ulaşımı rahattır ve tek bayan rahat edersin
12)beyoğlu:bence hıc bulaşma ev kırası pahalı ıyı yerde ,ıyı yer cıhangır vs ama pahalı.kötü yerde pavyonlar,cingene mahallesi vs.
13)büyükçekmece:guzel bıryer ama ulaşım olarak sıkıntı yaşarsın
14)çatalca:guzel bıryer ama ulaşım olarak sıkıntı yaşarsın
15)çekmeceköy:bilmiyorum
16)esenler :bayrampaşaya yakın olabılır ama tam bılmıyorum cnm
17)esenyurt:işyerım burada ama kürtler cogunluklu
18)eyüp:guzel bıryer ama kıra durumunu bılmıyorum
19=fatih :guzel bıryer sofular var ama mantıklı bır yer bır bayan yaşaması ıcın
20)gaziosmanpaşa:bence gerek yok
21)güngören:bayan olarak zorluk cekersın
22)kağıthane:mantıklı bır yer ve ulaşaımı kolay
23)kartal:anadolu yakasında ıyı bır yer ve ulaşımı kolay,memnun kalırsın
24)küçükçekmece:küçükcekmecemı kartalmı dersen kartal derim
25)maltepe:öneririm
pendik :öneririm
26)sancaktepe:ulaşım olarak sıkıntı yaşarsın
27)sariyer:ıyı bır yer mantıklı olabılır ,kıralardan haberım yok
28)silivri:merkeze cok uzak
29)sultanbeyli:merkeze cok uzak
30)sultangazi:merkeze cok uzak
31)şile:merkeze cok uzak
32)şişli:ev kıraları pahalıdır ama gayet ıyıdır
33)tuzla:merkeze uzak ama yaşanabılır
34)ümraniye:sofular ve kürtler var bence deneme
35)üskdar:mantıklı olabılır kıralara bakmak lazım
36)zeytinburnu:merkezı bıryer bakırköye yakın
canım semt olarak yazdım ama sormak ıstedıgın seyler varsa sor gene
teşekkürler kızlar.
arkadaşlarımdan kağıthane bayrampaşa ve pendik ağırlıklı yaşayanlar var. bir sürü okul var ve seçmek çok zor. 25 tecih hakkım var ama istanbulda yüzlerce okul var. artık sıkıldım fenalık modundayım. bunlarıda ekleyeyim kafamda oluşturuyorum size yine sorarım
canım dedıgım gıbı avcılarıda düşünebılırsın
Çocuk Ermeni mi?kızlar ablama cocugu soyledım ermenıler turklerle evlenmez,hiç düşünme bıle dedı.ermenıler müslümanlarla evlenmezmi ,bılenınız varmı?
pendıkte sahil kısmına yakın ve lısteye katılabılır
evet katılabilir challenger canım, ben unutmuşum eklemeyi :26: Limonata; 25 yıldır istanbul da yaşıyorum, ama denize yakın ilçelerde çok rahat edersin canım. hem sıcak oluyor. hem anadolu yakası sahili çok güzel. Adalar, Beşiktaş, Kadıköy 15 dk.
denizden uzaklaştıkça yukarı kısımlar biraz daha sapa geliyor gözüme. tercihini bu yönde kullanırsan rahat edersin.
Üsküdar çok merkezi ve hoş bir ilçe ama kiralar yüksek olabilir. Tuzla biraz il dışı ama ulaşımı kolay. nezih bir ilçe..
limoncum semt semt yorumum aşağıdadır:
1) arnavutköy :yaşayamazsın ben yaşayamam benım bıldıgım cok fazla kapalıların ve dogu kesımın oldugu bır yer
2) ataşehirahalı öğretmen maaşına ağır gelır.
3)avcılar:makul bıryer ev kıraları vs hersey ıyı.
4)bağcılar:yaşayamazsın ben yaşayamam benım bıldıgım cok fazla kapalıların ve dogu kesımın oldugu bır yer
5)bahçelievler :merkezı bıryer ama ev kıraları,aıdatları pahalı.öğretmen maaşı ıle sıkıntı olabılır.
6)bakırköy :merkezı bıryer ama ev kıraları,aıdatları pahalı.öğretmen maaşı ıle sıkıntı olabılır.
7)başakşehirlabılır bahcesehır vs de başaksehırın ıcıne gırıyor makul bıryer
8)bayrampaşa :benım yaşadıgım yer yenı gelişti ve ev kıraları vs makul dıye bılıyorum hemde her yere kolay ulaşımı var.
10)beykoz : ıyı bır yer,ama kıra durumunu bılmıyorum
11)beylikdüzü:mantıklı bır yer bızım sırkettekıler burada oturuyor.bıraz uzak sayılır ama ulaşımı rahattır ve tek bayan rahat edersin
12)beyoğlu:bence hıc bulaşma ev kırası pahalı ıyı yerde ,ıyı yer cıhangır vs ama pahalı.kötü yerde pavyonlar,cingene mahallesi vs.
13)büyükçekmece:guzel bıryer ama ulaşım olarak sıkıntı yaşarsın
14)çatalca:guzel bıryer ama ulaşım olarak sıkıntı yaşarsın
15)çekmeceköy:bilmiyorum
16)esenler :bayrampaşaya yakın olabılır ama tam bılmıyorum cnm
17)esenyurt:işyerım burada ama kürtler cogunluklu
18)eyüp:guzel bıryer ama kıra durumunu bılmıyorum
19=fatih :guzel bıryer sofular var ama mantıklı bır yer bır bayan yaşaması ıcın
20)gaziosmanpaşa:bence gerek yok
21)güngören:bayan olarak zorluk cekersın
22)kağıthane:mantıklı bır yer ve ulaşaımı kolay
23)kartal:anadolu yakasında ıyı bır yer ve ulaşımı kolay,memnun kalırsın
24)küçükçekmece:küçükcekmecemı kartalmı dersen kartal derim
25)maltepe:öneririm
pendik :öneririm
26)sancaktepe:ulaşım olarak sıkıntı yaşarsın
27)sariyer:ıyı bır yer mantıklı olabılır ,kıralardan haberım yok
28)silivri:merkeze cok uzak
29)sultanbeyli:merkeze cok uzak
30)sultangazi:merkeze cok uzak
31)şile:merkeze cok uzak
32)şişli:ev kıraları pahalıdır ama gayet ıyıdır
33)tuzla:merkeze uzak ama yaşanabılır
34)ümraniye:sofular ve kürtler var bence deneme
35)üskdar:mantıklı olabılır kıralara bakmak lazım
36)zeytinburnu:merkezı bıryer bakırköye yakın
canım semt olarak yazdım ama sormak ıstedıgın seyler varsa sor gene
chall, çok güzel analız yapmışsın hepsine katılıyorum özellikle Fatih olana
kızlar ablama cocugu soyledım ermenıler turklerle evlenmez,hiç düşünme bıle dedı.ermenıler müslümanlarla evlenmezmi ,bılenınız varmı?
evet katılabilir challenger canım, ben unutmuşum eklemeyi :26: Limonata; 25 yıldır istanbul da yaşıyorum, ama denize yakın ilçelerde çok rahat edersin canım. hem sıcak oluyor. hem anadolu yakası sahili çok güzel. Adalar, Beşiktaş, Kadıköy 15 dk.
denizden uzaklaştıkça yukarı kısımlar biraz daha sapa geliyor gözüme. tercihini bu yönde kullanırsan rahat edersin.
Üsküdar çok merkezi ve hoş bir ilçe ama kiralar yüksek olabilir. Tuzla biraz il dışı ama ulaşımı kolay. nezih bir ilçe..
canım ermeni mi çocuk sıkıntı olabilir bu ilerde
kızlar gına geldi artık biri benim yerime yapsın rahatlayacağım. ağlama hissi geliyo sürekli
evet ermenı ve aılesı heybelıadada yaşıyor o derecede ermenı.
teşekkürler kızlar.
arkadaşlarımdan kağıthane bayrampaşa ve pendik ağırlıklı yaşayanlar var. bir sürü okul var ve seçmek çok zor. 25 tecih hakkım var ama istanbulda yüzlerce okul var. artık sıkıldım fenalık modundayım. bunlarıda ekleyeyim kafamda oluşturuyorum size yine sorarım
bu çocuk işyerindekinden farklı mı:44: hakkınızda hayırlısı.
limoncum selam
canım sana Anadolu yakası ile ilgili önerilerim
Kadıköy de okulun olsun- Göztepe, acıbadem, Üsküdar (çiçeki, doğancılar tarafı özellikle) Küçükyalı, bostancı da evin olsun.
Göztepe de okulun olursa- libadiye - çamlıca (ata- 1-2 ) siteleri var orda oturabilirsin.
Ümraniye dudullu çemeköy sancaktepe Sarıgazi düşünme derim. oturan kesim belli. kadın olarak rahat edemezsin. Ümraniye de iyi yererde var ama çok karışık kesimler.
Küçükyalı bostancı da okulun olursa da çok iyi olur. oranın kesimi daha iyidir. evin buralarda olursa süper.
Maltepe girne mah. metro ya yakın oturulabilir ve çalışılabilir.
pendik iç kesimlere gitme, sahil kesimlerinde oturabilirsin sadece ama genel olarak istanbulun bir ucunda kalan yerler.
kartal e-5 yakın yerlerde oturabilir ve çalışabilirsin. sahilde güzel ama pahalı.
içerenköy küçükbakkalköy hem oturabilir hem çalışabilirsin.
maaşını bilmiyorum ama düzgün bir semtte oturmak istiyorsan canım 1000 en az kirayı gözden çıkar canım.
evler zaten artık çok ufak.
yeni temiz 1+1 ev tutarsın sana da yeter zaten.
Avrupa yakası; Sarıyer İstinye Beşiktaş çok güzel oturulacaklar yerler ama pahalı. buralarda çalışıp, çeliktepe- Levent de oturabilirsin.
şişli ve mecdiyeköyde oturma derim hem pahalı hemde evler güzel değil genel olarak.
güzel evlerde çok pahalı.
hep bitişik bitişik evler ve bayır aşağıya. taksi bile zor giriyor. bide akşaam tekin olmuyor her türlü tipler var.
Avrupa yakası daha kalabalık ve daha pahalıdır. o yüzden sakin bir nebzede ulaşımı rahat olsun diyorsan Anadolu yakası olmalı.
evini tutarken genel olarak bakacağın şey ulaşım açısından, metrobüs, metro ve e-5 e mesafesi canım.
semtin nasıl bir yer olduğuna gelince 2 emlakçı dolaşınca zaten anlarsın.
naçizane önerim iyi emtte otur güvenlik önemlidir. giden para olsun.
en kötü bir süre sen kendini adapte edene kadar ufak ufak yardım ederler.
birde başlangıçta ailen yanına gelip giderse yerleşme aşamasında iyi olur
Okulun adını paylaşırsan kafandaki daha net bişiler diyebilirim araştırıp.
hayırlısı olsun canım hakkında.
yazdım canım ben sana önerilerimi.
bir şey olursa sor canım.
canım öğretmen maaşı ek dersle 2600 falan bir kaç aydır birikimde yapıyorum.
Canım 2600 le geçinirsin canım
Sen 1+1 ev bak canım
Hem ısınma hem kira açısından uygun olur.
Yavrum bu kadar okulu nasıl inceliyim
Bayrampaşa pek bilmem ama temkinlik seçmen gereken bir yer cnm
Kurköy diye geçen okulları tercih etme derim pendik için
Ben de geleyimmmm, eminönü mekanımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?