- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #35.641
ben konumuzu çok seviyorum ya :) iyi ki tanıdım sizleri çoğu insana anlatamadıklarımı size anlattım. Teşekkür ederim hakkınızı helal edin benim varsa helal olsun der ve üyeliğimi kapatırım.
.
şaka yaptım nereye gidiyorum be burlardayım ben :) bu konudaki herkesi evlendirmeden dağılmak yok
üniversiteyi aynı şehirde mi okudun sen.
Yavrum brni unuttun sanırım bunu yazareken
Benim evlenmicem demekki sende gidemicen bir yere
ben konumuzu çok seviyorum ya :) iyi ki tanıdım sizleri çoğu insana anlatamadıklarımı size anlattım. Teşekkür ederim hakkınızı helal edin benim varsa helal olsun der ve üyeliğimi kapatırım.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
şaka yaptım nereye gidiyorum be burlardayım ben :) bu konudaki herkesi evlendirmeden dağılmak yok
[video=youtube;iGut_MVMcUY]https://www.youtube.com/watch?v=iGut_MVMcUY[/video]
bir bomba yok,yanlış anlamayın şarkıyı
günaydın kızlarNasılsınız mutlu bir gün diliyorum herkese..
Ödümü kopardın Limon!ben konumuzu çok seviyorum ya :) iyi ki tanıdım sizleri çoğu insana anlatamadıklarımı size anlattım. Teşekkür ederim hakkınızı helal edin benim varsa helal olsun der ve üyeliğimi kapatırım.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Petuşuuuummmm, günaydın!günaydın kızlarNasılsınız mutlu bir gün diliyorum herkese..
Bugün iyiyim Elhamdülillah Lily'iiimmm! Sen nasılsın?Günaydınnn
Tuğçe, Petunya, Mavilim, Filozof, Limon, Challenger, Turkuaz, Ceren, Aslı, Kk-şero ve tüm adını sayamadığım arkadaşlar...
Nasılsınız?
merhaba canım diziyi not aldım vakit buldukça bakayım alt yazı mı izliyorsun netten..Üzüldüm pisi...
Hiç kedim olmadı ama çok severim. Belki bir gün benim dde bir kedim olur.
Geçmiş olsun Prenses.
Migrenin bu hafta seni rahatsız ediyor sanırım. canını sıkan birşeyler var sanırım.
merhaba inside :)
cerencim arada karşılaşıyoz. Ben de iyiyim boş kaldıkça Rizzoli&isles var ona bakıyorum tavsiye ederim çok güzel bir poliseiye dizi( aile dizisi..)
pisi ile daha önce konuşmuştuk pisi pisisi vardı.. siyah pisi profil felan belki hatırlarsın
İstanbul çok pahalı yer ama Allah kolaylık versin..
İnşallah güzel bir yer gelir.
Chal. ya sende çok hızlısın maşallah. aynı kişimi yoksa başkası mı çözemedim ama Mezhep-din-farklı ise çok zor. Biz kendi mezhebimizden birileriyle bile zor anlaşırken farklı mezhepten biriyle evli olmak çok daha zor. Hem çocuk yetiştrmek çok zor bir daha düşün derim.
Aslı, angel, prenses, limonata, ceren, petunya, pisi, inside,lily, deniz, chal... herkese mutlu günler. kalabalık bir grup olduk .
Gelecek sene çift olarak , eşlerimizi anlatrz inş.
ben de beğendim bize göre ütopik olsa da...[video=youtube;iGut_MVMcUY]https://www.youtube.com/watch?v=iGut_MVMcUY[/video]
bir bomba yok,yanlış anlamayın şarkıyı
günaydın...herkese güzel bir gün dilerim..Günaydınnn
Tuğçe, Petunya, Mavilim, Filozof, Limon, Challenger, Turkuaz, Ceren, Aslı, Kk-şero ve tüm adını sayamadığım arkadaşlar...
Nasılsınız?
Lily'iiimmm, daha iyiyim canım. Sağ ol....
Filozof - bugün nasılsın? uyku ve yorgunluk durumun geçti mi?
...
Günaydın Ceren.günaydın...herkese güzel bir gün dilerim..
gelin adayınız mı gelecekti ne oldu cnm son durumLily'iiimmm, daha iyiyim canım. Sağ ol.
Günaydın Ceren.
Evet canım, hafta sonu kardeşimin nişanlısı ve ailesi misafirdi bizim evde.gelin adayınız mı gelecekti ne oldu cnm son durum
Günaydınnn petunyagünaydın kızlarNasılsınız mutlu bir gün diliyorum herkese..
Selam mavişşşselam kızlar..
Aslı.... Var sende birşeyler... heyecanlı kalp sesin taaa uralara geldio klipteki gibi gelsin aşk çalsın kapısını diyorum.
valla limonatam gidiyorsun diyo bir korku kapladı içimi.
Nil karaibrahimgilden... gitme dünyam dönsün şarkısı geldi aklıma nedense... Bayk-lırım Nile: tercümesi... Bayılırım Ni Karaibrahimgil'E ayrıca
Herkese iyi günler... bitirdik bir haftayı daha hayırlı olsun..
İyiyim canım benimÖdümü kopardın Limon!
Petuşuuuummmm, günaydın!
Bugün iyiyim Elhamdülillah Lily'iiimmm! Sen nasılsın?
Selam Cerenben de beğendim bize göre ütopik olsa da...
ne güzel benim de kardeşim evlenecek eylülde .. insan içten özeniyor .. Rabbim bize de nasip etsin hayırlısından.. ama düğün sahibi olmak zor çok yorucu oluyor.birde bizde 3 gün olup evde yemek falan da veriliyor haşat olduk diğer kardeşte...:)Evet canım, hafta sonu kardeşimin nişanlısı ve ailesi misafirdi bizim evde.
Hazırlıklara devam ediyoruz işte. Daha doğrusu ben iş yerinde olduğumdan çok koşturamıyorum.Onlar daha çok koşturuyorlar...
beni tek etkileyen kısmı nette birbirlerini bulma heyecanı..:)Günaydınnn petunya
Selam mavişşş
İyiyim canım benimAllah iyilik versin sana da...
Selam Ceren
Ben Yalın'ın bu şarkısını nedense pek sevemedim belki reklamda kullanıldığındandır
Ben kardeşim için çok mutluyum.ne güzel benim de kardeşim evlenecek eylülde .. insan içten özeniyor .. Rabbim bize de nasip etsin hayırlısından.. ama düğün sahibi olmak zor çok yorucu oluyor.birde bizde 3 gün olup evde yemek falan da veriliyor haşat olduk diğer kardeşte...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?