30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Yavrum brni unuttun sanırım bunu yazareken
Benim evlenmicem demekki sende gidemicen bir yere

[video=youtube;iGut_MVMcUY]https://www.youtube.com/watch?v=iGut_MVMcUY[/video]

bir bomba yok,yanlış anlamayın şarkıyı

selam kızlar..

Aslı.... Var sende birşeyler... heyecanlı kalp sesin taaa uralara geldi o klipteki gibi gelsin aşk çalsın kapısını diyorum.

valla limonatam gidiyorsun diyo bir korku kapladı içimi.

Nil karaibrahimgilden... gitme dünyam dönsün şarkısı geldi aklıma nedense ... Bayk-lırım Nile: tercümesi... Bayılırım Ni Karaibrahimgil'E ayrıca

Herkese iyi günler... bitirdik bir haftayı daha hayırlı olsun..

Son düzenleme:
Günaydınnn
Tuğçe, Petunya, Mavilim, Filozof, Limon, Challenger, Turkuaz, Ceren, Aslı, Kk-şero ve tüm adını sayamadığım arkadaşlar...
Nasılsınız?

Son düzenleme:
Ödümü kopardın Limon!

günaydın kızlar Nasılsınız mutlu bir gün diliyorum herkese..

Petuşuuuummmm, günaydın!

Günaydınnn
Tuğçe, Petunya, Mavilim, Filozof, Limon, Challenger, Turkuaz, Ceren, Aslı, Kk-şero ve tüm adını sayamadığım arkadaşlar...
Nasılsınız?
Bugün iyiyim Elhamdülillah Lily'iiimmm! Sen nasılsın?

merhaba canım diziyi not aldım vakit buldukça bakayım alt yazı mı izliyorsun netten..
bu arada duan için de amin...

Bu arada unutmuşum reddmars ve inside sizlere de selamlar kızlar

Limonumm canım ne yaptın tayin işini? Valla bence şanslıymışsın ailen yanına gelmiş tabii yoksa nasıl gezecektin o kadar değil mi Ben evin işlerine bile yetişemiyorum - hakkında ne hayırlıysa o olsun
Aslında İstanbul'a gitmeyi ben de istiyorum yani yüksek lisans düşünüyorum o da İstanbul'da var daha çok - ama bir yanım da buradan ayrılmak istemiyor ev değiştirmeyi düşünüyorum o bile gözümde büyüyor bakalım hayırlısı - biliyor musun ben de kurum değişikliği istiyorum ama en az 3 sene çalışma şartı var ve ben 1 yıl olduğu halde sıkıldım
Bu arada tamam şehir değiştir de bizi bırakma olur mu?

Challenger - canım anladığım kadarıyla hem din hem de ırk ve kültür olarak farklı biriyle görüşüyormuşsun hakkında hayırlısı neyse o olsun sonuçta ortak paydada buluştuktan sonra diğer faktörler bir şekilde aşılabilir düşüncesindeyim. Ama bildiğim birşey var ki yahudiler evlendikleri kişilerin de kendi dinlerinden olmasını isterler yani din değiştirme durumu söz konusu mu? İleride çocuk olursa da aynı şey gündeme gelecektir. Tabii karşılıklı anlayış ve saygı varsa imkansız değil, görüş tanış konuş ona göre bir karar verirsin canım kafana takmamaya çalış - anın tadını çıkar. Diğer şeyleri düşünüp olabilecek güzel anların da keyfi kaçmasın belki sonu olmayacak ya da olacak bilemezsin şu an güzel şeyler paylaşabiliyorsanız ve kendini mutlu hissediyorsan akışına bırakmayı dene bazı şeyleri... Zamanla herşey rayına oturur, hakkında hayırlısı olsun inşallah...

Filozof - bugün nasılsın? uyku ve yorgunluk durumun geçti mi?

Mavilim ne güzel yazmışsın hepimize teker teker, ben de sizleri çok ama çok seviyorum bu gruba geldiğim ve sizlerle tanıştığım için de mutluyum

Petunya - tatlı telaşlar devam ediyor sanırım okudum da kayınvalidelere gitmeler gezmeler falan Allah muhabbetinizi arttırsın - fırsat buldukça gel paylaş çok hoşuma gidiyor senin evime şunu bunu aldım demen

Turkuaz - nasılsın görüşmeyeli? Sen evlenmeyeceğim demişsin valla ben de evlenmeyi düşünmediğimden şimdilik yalnız değilsin

günaydın kızlar Nasılsınız mutlu bir gün diliyorum herkese..

Günaydınnn petunya

Selam mavişşş

Ödümü kopardın Limon!

Petuşuuuummmm, günaydın!

Bugün iyiyim Elhamdülillah Lily'iiimmm! Sen nasılsın?
İyiyim canım benim Allah iyilik versin sana da...

ben de beğendim bize göre ütopik olsa da...
Selam Ceren
Ben Yalın'ın bu şarkısını nedense pek sevemedim belki reklamda kullanıldığındandır

Evet canım, hafta sonu kardeşimin nişanlısı ve ailesi misafirdi bizim evde.
Hazırlıklara devam ediyoruz işte. Daha doğrusu ben iş yerinde olduğumdan çok koşturamıyorum. Onlar daha çok koşturuyorlar...
ne güzel benim de kardeşim evlenecek eylülde .. insan içten özeniyor .. Rabbim bize de nasip etsin hayırlısından.. ama düğün sahibi olmak zor çok yorucu oluyor.birde bizde 3 gün olup evde yemek falan da veriliyor haşat olduk diğer kardeşte...:)

Günaydınnn petunya

Selam mavişşş

İyiyim canım benim Allah iyilik versin sana da...

Selam Ceren
Ben Yalın'ın bu şarkısını nedense pek sevemedim belki reklamda kullanıldığındandır
beni tek etkileyen kısmı nette birbirlerini bulma heyecanı..:)

Ben kardeşim için çok mutluyum.
Aralarındaki sevgiyi bildiğimden çok destekledim.
İnşallah çok çok mutlu olurlar.
Evet yorucu oluyor.
Fakat ne yapalım? Tatlı telaşlar bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…