30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

haklısın canım o açıdan düşünmemiştim hiç. :)
nasılsın canım? nasıl gidiyor?

canım en kutsal seyı yapıyorsun .. bır canı dunyaya getirebılmesı ıcın onun oluşmasını beklıyorsun kı sanırım rısklı bır hamılelık geçiriyorsun,en zoru başarıyorsun.annelık görevi ıcın ılk adımlardasın.ne guzel bır ıs bızler çalışıyoruzda noluyor yaptıgımız sey senınkı kadar degerlı bır sey degılkı.

ıyım cnm ben tatıle gıttım geldım 2.5 gun kadar cok ıyı geldı.çeşmedeydım vakıt olsa sana haber verecektım ama koştur koştur bır moddaydık hep.
onun dışında derslerımı başarı ıle verdım rahatladım boyle işte.

teşekkürler canım. siz de çalışarak çocuğunuzun geleceğini oluşturuyorsunuz şimdiden anne olarak. bu da değerli bir şey canım.
sonrada onu taşıycaksınız inşallah.
sevindim canım derslerini verdiğine.
çeşme de iyi gelmiştir tabi. benim de denizlere giresim var çok sıcak gerçekten.

ınsallah cnm.
ınanılmaz ıyı geldı.ılk gun batık,borneme vs dalış yaptık.akşam dalyankoyde rakı-balık yaptık.ama akşam o olan müzik yapan grupları malesef beledye yasakladıgı ıcın cok yavandı.sonra çeşme kafepi yaptık.pazarda bütüngün kafepide beach partydeydık.sonra kumrucu sevkıye vs gıttık evet baya sıcaktı.30 faktör koruyucu sürmeme ragmen yuzum baya yandı malesef.

Merhaba kızlar...
valla içimden hiç bir iş yapmak gelmiyor. tam 3 ayı doldurayım Allah'ın izni ile sonra artık bakıcaz durumlara.
sizler neler yapıyorsunuz?

merhaba tuğçe sen ve bebek nasılsınız afiyettesiniz inşallah.
beni soracak olursan yaramaz bşy yok, geçtiğin yollardan yürüyorum bende.. çeyiz alışverişleri ev badana boya mobilya filan.. öpüyorum senii güzel anne ..

aynen canım. sıcakta zaten gezmek zararlı hamilelikte de.
akşamları çıkıcam artık çok sıkılırsam. sağol canım. eksik olmayın.

tuğçe ve filozof, geçenlerde bu topikte dolaşırken bşye denk geldim. öylesine rast geldi ön sayfalarda..
paylaşmak istiyorum bi okurmusunuz

bende çok kıyafet giy çıkart sevmem ama süsülüyümdür

ruj,kalem ,parfüm ve güneş gözlüksüz çıkmam. ha birde yüzük ve küpesiz asla

maşallah mavili sen de az biraz süslüymüşsün hani geriye bşy kalmamış hürrem sultan :)))

Son düzenleme:
Kızlar benim çin dua edin hayırlsıı olsun. Bana bu kadar zpr gelmesinn nedeni yeniliğe kapalı bi yapım var. Belirsizlik yoruyo

Kızlar benim çin dua edin hayırlsıı olsun. Bana bu kadar zpr gelmesinn nedeni yeniliğe kapalı bi yapım var. Belirsizlik yoruyo

güzel bir yere çıkacaksın limon, dualarım seninle inş sıkıntı etme. Tedbili mekanda ferahlık vardır demişler, herşey daha güzel olucak. Aslı nın altyazısını düşün

Merhaba canım...
İyiyiz çok şükür.
dinleniyoruz evde beraber.
sana da kolay gelsin canım. güzel şeyler gerçekten.
Allah gönlünüze göre versin. öpüyorum ben de seni güzel gelin...

öyle yapıyım canım.
Evde dinlenince bir sorun yok. fakat dışarı çıktığımda halsizleşiyorum.
hemen devrilmek istiyorum :)
sen nasılsın canım?
İyiyim sağ ol

tuğçe ve filozof, geçenlerde bu topikte dolaşırken bşye denk geldim. öylesine rast geldi ön sayfalarda..
paylaşmak istiyorum bi okurmusunuz

Eki Görüntüle 1162437

Filozof farkı ya çok güzelmiş
Limon yazınca fark ettim.
"Bir gün de anne olursun." falan yazmışım. :)

Bir tek benim için hiçbir şey iyi yönde değişmiyor zaman geçse de...
Halime şükür, kötü bir şey yok Allah'ıma şükür ama git gel aynı beş sene önce de aynıydı şimdi de.

Son düzenleme:
Merhaba canım...
İyiyiz çok şükür.
dinleniyoruz evde beraber.
sana da kolay gelsin canım. güzel şeyler gerçekten.
Allah gönlünüze göre versin. öpüyorum ben de seni güzel gelin...

ay canım ben mi çok mutlu oldum çok teşekkürler, hem güzel hem aşık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…