30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

beni tek etkileyen kısmı nette birbirlerini bulma heyecanı..:)
Nasıl anlamadım pardon?:44:

Ben kardeşim için çok mutluyum.
Aralarındaki sevgiyi bildiğimden çok destekledim.
İnşallah çok çok mutlu olurlar.
Evet yorucu oluyor.
Fakat ne yapalım? Tatlı telaşlar bunlar.
Tatlı telaşlar canım hele ki seven insanların mutlu birlikteliklerine şahitlik etmek de bence insana iyii geliyor

Tatlı telaşlar canım hele ki seven insanların mutlu birlikteliklerine şahitlik etmek de bence insana iyii geliyor

evet lilycan, günaydın öncelikle. gerçekten öyle rabbim böyle güzel koşturmacalar versin hep.

bizim zamanımız geniş oldu o yüzden daha rahat ilerliyoruz. ben bşyler alırken aceleci davranmıyorum, gezip bakıyorum netten filan. kıyaslama yapıp renk ve modellere göre alıyorum, biraz düşünüyorum nişanlım bu huyumu pek sevmese de
Akşam Englısh Home dan çok güzel havlular aldık mesela cicili bicili peçetelik ve bikaç kadeh bardak beğendim onları alıcam kısmetse..

Tadını çıkar sonuçta yeni bir ev kuruyorsunuz ve her detayı ayrı önemli - ben de English Home ürünlerini beğeniyorum daha doğrusu İngiliz tarzını beğenirim, sade, şık ve naif...

aynen öyle... birbirlerini seven insanlar kavuşunca yedi yabancı bile olsa ben acayip mutlu oluyorum.

Güle güle kullan canım.

Ben erkek kafasındayım bu konularda. Alışveriş vs hazzetmiyorum.
Gerçi mutfak alışverişini severim. Kıyafet alışverişi vs sevmiyorum.

teşekkürler filozof bende öyleyim aslında çok mecbur kalmadıkça alışveriş yapmayı sevmiyorum. özellikle kıyafet alırken bunalıyorum, sevmiyorum öyle kabinleri giy çıkar salın vs
aksesuar filan kullanmayı sevmiyorum fazla. şal,fular, gözlük, kolye ....

ben dışarda yemek yemeyi gezmeyi ve denizi doğayı çok severim.

merhaba canım diziyi not aldım vakit buldukça bakayım alt yazı mı izliyorsun netten..
bu arada duan için de amin...

AMin canım.

Alt yazılı evet.
Lily'iiimmm, daha iyiyim canım. Sağ ol.

Günaydın Ceren.

Ben kardeşim için çok mutluyum.
Aralarındaki sevgiyi bildiğimden çok destekledim.
İnşallah çok çok mutlu olurlar.
Evet yorucu oluyor.
Fakat ne yapalım? Tatlı telaşlar bunlar.

Prensesim nasılsın görüşmeyeli..

Rizzoli& İsles tavsiye ederim bence sende seversin aile dizisi gibi ...

Erkeksi, güzel, kadın polis Rizzoli... güzel bakımlı,zeki, titiz azıcık saf adli tıp doktorunun Isles arkadaşlığı. Çok eğlenceli bu ikilin muhabbetleri .. adli tıp doktoru her konuda bilgi sahibi ,pek arkadaşı olmamış ,zengin ailede yetişmiş uzaylı gibi :)) Cinayet çözülüyor her bölümde .. vahşet yok ayrıca...

bende çok kıyafet giy çıkart sevmem ama süsülüyümdür

ruj,kalem ,parfüm ve güneş gözlüksüz çıkmam. ha birde yüzük ve küpesiz asla

Ben de. :)
Bakayım canım sağ ol.

kuzu istemek zorundayım yoksa halimden memnundum. istanbul ışındaki yerler çok kötü hizmet görevi olduğu için.

birde chal konusunda şu var yahudlk anneden geçer inanışlarına göre sonradan yahudi olunmaz diye biliyorum.hayırlısı nlayış en önemlisi

Chal. ...aşk çok güzel bir şey.

Limoncum keşke anlaşmak yeterli olsa :) Allah hayırlı yazı yazsın.

Din farklılıklarında nalaşmak için her iki tarafında çok özveride bulunması lazım. ben yapamam mesela. Sözde herkes anlayış gösteririm der dereyi geçene kadar sonra erkek baskısı belli eder.

Son düzenleme:
ya adam bıraz farklı bır adam nasıl dıyeceksınız herkesın yaşayısı,ınanışı farklı olabılır ama onemlı olan ortak paydada buluşabılmek görüşünde.

en yakın arkadaşım ama sunu dedı bu sırkettekı adam bır hafta once namazında ,nıyazında bır adamdı buda bu kadar farklı bır adam hangısı neye göre cazıp gelıyor otur düşün sonra konuş adamla.yoksa adamın eskı kız arkadaşıda bızım okuldanmış ve kzda müslümanmış ve uzun sure bırlıkte olmuşlar ,en yakın arkadaşım tanıyor ve dıyorkı yanı problem degıl onun ıcın ama gercekten okuldan tekrardan bırısı ıle olmak bu kadar zaman sonra emınmısın? yoksa adam gayet rahat,huzur verıcı vs ama ben geçmişimden arınmayı denrken,tekrar ıcıne gırmem ne kadar doğru bılmıyorum.tek kafamdakı soru dın degıl,görüşüyoruz suanda bunun tadını ıkımızde cıkarıyoruz sorgulamama aşamasındayım.bılmıyorum zaten cıddı bır karar almadan once o boyuta gırdıgınde heybelıye gıder aılesını görürüm ona gore karar verırım bakalım.sadece onu yaşamak ıstıyorum suanda.ben hep babam tarzında bır adam ıstedım hayatıma almak sımdı onun gıbı bırısını bulmuşken sırf dın yzundende hayır demek ıstemıyorum.ama mesela gorustugumuzde ıslam dını hakkında ne dusundugunu sorup duruma bakmak ıstıyorum.

biraz oturttum yarın son gün bakalım dua eder misiniz hayırlısı mutlu olmak ve huzurlu olmak istiyorum

Hakkında hayırlısı olsun.

Zor bir durum.

ben de aynen erkek kafasındayım

Ben de denizi çok severim alışverişi çok sevmem ama evime yeni şeyler almak hoşuma gider - bu evdeki birçok şeyi annemlerle aldık ben ufak şeyler aldım ama kullanırken bunu ben almıştım diyorum ve evim için verdiğim değeri düşünürüm

Bu dediğin aile dizisini ben de araştırayım evde canım sıkıldıkça izlerim tv izlemiyorum ne zmandır

bende çok kıyafet giy çıkart sevmem ama süsülüyümdür

ruj,kalem ,parfüm ve güneş gözlüksüz çıkmam. ha birde yüzük ve küpesiz asla
ooo hatun pek süslüymüş ben de süsü severim ama inanın en pasaklı halim bile iş için süslü geliyor

canım sen şimdi akışına bırak ne güzel işte onu yaşayayım demişsin bence de en güzeli, ilerisi için de bazı şeyleri zamana bırakmak daha iyi olur gibime geldi tabii sen kendin için neyin doğru olduğuna inanıyrsan onu yap

Son düzenleme:
Merhaba kızlar...
valla içimden hiç bir iş yapmak gelmiyor. tam 3 ayı doldurayım Allah'ın izni ile sonra artık bakıcaz durumlara.
sizler neler yapıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…