30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

merhaba chall, nasılsın. sen arkadaşınla mı gittin tatile? öyle bşy vardı noldu merak ettim. :44:

canım gıttık berbat bır tatıldı lımon ve sero bılıyor durumları hıc hatırlamak bıle ıstemedıgım bırsey görüşmüyoruz.

bırısı ıle tanıştım yanı daha doğrusu o benım yaşamıma bıranda daldı gibi bırsey oldu herseyı bırlıkte yaptık vs tatılde ve suanda tanıma aşamasındayız ,herkes bılıyor adamı bırtek ben bılmıyormuşum.tum yakın cevrem onunda arkadaşı ve bu sebeple tanımak ıstıyorum ama kafam karmakarışık bakalım zaten gonul ilişkisi olacaksa adam gıbı bırısı olsun ıstıyorum sanırım tum arızalı tıplerı bulmak konusunda profesör sertıfıkası alıcam.

Son düzenleme:
Bu da 03/06/2013'te Lahesis ile yazışmamız.

Allah nasip ederse hemen düşünüyorum canım, yaştan dolayı evet,bir de iki ya da üç çocuğum olsun istiyorum inşallah.... 40 a kadar bütün bu doğurma faaliyetlerini tamamlamam lazım

Lahesis'im tam bir sene sonra 04/06 tarihinde anne oldu. Canım arkadaşım güle güle büyütsün yavrusunu inşallah.

kızlar bugun müdürüme benı ısten cıkartmasını ıstedıgımı soyledım oda bana rahat battı heralde daha fazla napabılırım senın ıcın dıye sordu.neyden sıkayetın var soyle onu duzeltelım eskı personelsin bunu yapamazsın üzgünüm dedi.
ya bende aılemın yanına dönmek ,onlarla yaşamak ıstıyorum cok yoruldum herseyden.madem karşıma doğru adam cıkıpta yuva kuramıyorum barı tazmınatımı alıyım gidiyım onlarla yaşayım ıstıyorum ama müdürümde resmen beynınımı yedın dedı..çok üzüldüm.

Adamdan vazgeçtin öyle mi?

bana ıs ve aşk ıle ılgılı bakarmısın? senın kartlar doğru cıkıyorda zahmet olmazsa ve rahatsız olmazsan

estağfurullah canım...
İş için;
geçmişten gelen konular var gibi gözüküyor. şu anda yaşadıklarının kökeni geçmişinde yatıyor. eski personel olmanla falan alakalı olabilir canım.
aŞK İÇİN;
KARŞINA biri çıkacak ya da çıktı ona coşku ve cesaretle atla. gerisi güzel bir şekilde gelecek.
bu konuda yolun açık gözüküyor ve yolunda hızlı bir şekilde ilerliyeceksin.
hızlı gelişmeler olacak.

Adamdan vazgeçtin öyle mi?

hangı adamdan dını farklı olandan ıse canım bılmıyorum yanı olsun cok ıstıyorum ama sonuçta su var onunla olursa zaten bu yaz ben hangı sehırde yaşarsam yaşıyım olur.cunku arkadaş ortamı ortak ,takılınan yerler ortak en kötü bayramda 5 gun gene brlıkte tatıldeyız ,sırkettekı su amasraya gıttıgımızı soruyorsan evet vazgeçtim.

ah o köken yokmu ah .. herkesın senı çömez olarak bılmesı zamanından kalan durum varya ben ondan nefret edıyorum pff..

bırısı cıktı ama bakalım ınsallah bu kez doğrudur..

teşekkür ederim cnm.

Son düzenleme:
Neden şirketten ayrılmak istiyorsun?

maşallah mavili sen de az biraz süslüymüşsün hani geriye bşy kalmamış hürrem sultan :)))

Biraz süslüyüm evet ama göze çarpmaz ya süsüm .. takı takmayı seviyorum birde sarışınım makyajsız ruh gibi oluyorum ne yapayım

İnşallah karşındaki insan sana kendini doğru anlatır. İnsanlar ve yaşantılar dinle bağdaştırılamaz ama zor canım çünkü bir ömür geçircen ailesini tanıman doğru karar. Kimse seni görüşlleriyle etkilemesin ben senin yerinde olsan İstiareye yatarım kendim. İçine doğan Allahın sana doğru yolu bulman için işaretidir. namazını kılamazsan bile o duayı bol oku hakkında hayırlısı. Çünkü bir çocuk anne ve babayı örnek alır ben din hususunda hassasım huyu bir kenara bırakırım inancını da ayrı değerlendiririm kendi yaşantıma uygun olması önceliğim olur.

Birde biz bayan olarak bazen gördüğümüz ve beğendimiz erkekleri babamıza benzetiyoruz yanılabiliyoruz. Umarım sen doğruyu hissetmişsindir. İnşallah karşındaki insan kadrini kıymetini bilen gönlünün istediği gibi biridir.

annem çok sadedir ben çok takıştırırım. onlar enerji veriyor nedense.. kolye, küpe ve yüzük ... gümüş olmalı birde taktıklarım ..boncuk felan sevmem,değeerli taş takarım
Merhaba kızlar...
valla içimden hiç bir iş yapmak gelmiyor. tam 3 ayı doldurayım Allah'ın izni ile sonra artık bakıcaz durumlara.
sizler neler yapıyorsunuz?

2 sene önce prenses hissetmiş ne güzel belki şimdide gönlünden geçirdiği kendi için kabul olcak. yakında ondanda güzel haberler alırız...

Prenses kim bilir sırada sen varsındır. Yeni bir aşk kapını çalar sende bize onu anlatırsın

uzun zaman sonra bende bir kart isteyim senden

özellikle aşk kartı olsun...

aşk konusunda meleklerin sana yardım ediyorlar canım.
bunun farkına var ve meleklerine güven.
ve yeni bir dünya kartı geldi sana.
Meleklerin senin için yeni bir dünya yaratıyorlar.
ışık sevgi ve güzellik dolu bir dünya. bunu hak ettin.

Teşekkürler angel ...

İnşallah . Bekleyip göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…