- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #35.701
ay canım ben miçok mutlu oldum çok teşekkürler, hem güzel hem aşık
tugce kartlar yanındamı ?
Kuzu istnbuldan kağıthanr pendik bayrampaşa olacak sona da 3 tane urfa
merhaba chall, nasılsın. sen arkadaşınla mı gittin tatile? öyle bşy vardı noldu merak ettim. :44:
yanımda canım...
Allah nasip ederse hemen düşünüyorum canım, yaştan dolayı evet,bir de iki ya da üç çocuğum olsun istiyorum inşallah.... 40 a kadar bütün bu doğurma faaliyetlerini tamamlamam lazım
...
Hoş geldin Canım.Biz de seni çok özledik. Kardeşine mutluluklar dilerim. ( hoş bunları birkaç sayfa önce yazmıştım. ama görmedin sanırım. ) Darısı bir an önce sizin düğüne inşallah, sonra gelsin bebikolar inşallah. anne ol, hala ol. ( teyze olma imkanın varsa teyze de ol. )
...
Bu da 03/06/2013'te Lahesis ile yazışmamız.
Lahesis'im tam bir sene sonra 04/06 tarihinde anne oldu.Canım arkadaşım güle güle büyütsün yavrusunu inşallah.
Adamdan vazgeçtin öyle mi?kızlar bugun müdürüme benı ısten cıkartmasını ıstedıgımı soyledım oda bana rahat battı heralde daha fazla napabılırım senın ıcın dıye sordu.neyden sıkayetın var soyle onu duzeltelım eskı personelsin bunu yapamazsın üzgünüm dedi.
ya bende aılemın yanına dönmek ,onlarla yaşamak ıstıyorum cok yoruldum herseyden.madem karşıma doğru adam cıkıpta yuva kuramıyorum barı tazmınatımı alıyım gidiyım onlarla yaşayım ıstıyorum ama müdürümde resmen beynınımı yedın dedı..çok üzüldüm.
bana ıs ve aşk ıle ılgılı bakarmısın? senın kartlar doğru cıkıyorda zahmet olmazsa ve rahatsız olmazsan
Adamdan vazgeçtin öyle mi?
estağfurullah canım...
İş için;
geçmişten gelen konular var gibi gözüküyor. şu anda yaşadıklarının kökeni geçmişinde yatıyor. eski personel olmanla falan alakalı olabilir canım.
aŞK İÇİN;
KARŞINA biri çıkacak ya da çıktı ona coşku ve cesaretle atla. gerisi güzel bir şekilde gelecek.
bu konuda yolun açık gözüküyor ve yolunda hızlı bir şekilde ilerliyeceksin.
hızlı gelişmeler olacak.
Neden şirketten ayrılmak istiyorsun?hangı adamdan dını farklı olandan ıse canım bılmıyorum yanı olsun cok ıstıyorum ama sonuçta su var onunla olursa zaten bu yaz ben hangı sehırde yaşarsam yaşıyım olur.cunku arkadaş ortamı ortak ,takılınan yerler ortak en kötü bayramda 5 gun gene brlıkte tatıldeyız ,sırkettekı su amasraya gıttıgımızı soruyorsan evet vazgeçtim.
ah o köken yokmu ah .. herkesın senı çömez olarak bılmesı zamanından kalan durum varya ben ondan nefret edıyorum pff..
bırısı cıktı ama bakalım ınsallah bu kez doğrudur..
teşekkür ederim cnm.
maşallah mavili sen de az biraz süslüymüşsün hanigeriye bşy kalmamış hürrem sultan :)))
ya adam bıraz farklı bır adam nasıl dıyeceksınız herkesın yaşayısı,ınanışı farklı olabılır ama onemlı olan ortak paydada buluşabılmek görüşünde.
en yakın arkadaşım ama sunu dedı bu sırkettekı adam bır hafta once namazında ,nıyazında bır adamdı buda bu kadar farklı bır adam hangısı neye göre cazıp gelıyor otur düşün sonra konuş adamla.yoksa adamın eskı kız arkadaşıda bızım okuldanmış ve kzda müslümanmış ve uzun sure bırlıkte olmuşlar ,en yakın arkadaşım tanıyor ve dıyorkı yanı problem degıl onun ıcın ama gercekten okuldan tekrardan bırısı ıle olmak bu kadar zaman sonra emınmısın? yoksa adam gayet rahat,huzur verıcı vs ama ben geçmişimden arınmayı denrken,tekrar ıcıne gırmem ne kadar doğru bılmıyorum.tek kafamdakı soru dın degıl,görüşüyoruz suanda bunun tadını ıkımızde cıkarıyoruz sorgulamama aşamasındayım.bılmıyorum zaten cıddı bır karar almadan once o boyuta gırdıgınde heybelıye gıder aılesını görürüm ona gore karar verırım bakalım.sadece onu yaşamak ıstıyorum suanda.ben hep babam tarzında bır adam ıstedım hayatıma almak sımdı onun gıbı bırısını bulmuşken sırf dın yzundende hayır demek ıstemıyorum.ama mesela gorustugumuzde ıslam dını hakkında ne dusundugunu sorup duruma bakmak ıstıyorum.
ben de aynen erkek kafasındayım
Ben de denizi çok severim alışverişi çok sevmem ama evime yeni şeyler almak hoşuma gider - bu evdeki birçok şeyi annemlerle aldık ben ufak şeyler aldım ama kullanırken bunu ben almıştım diyorum ve evim için verdiğim değeri düşünürüm
Bu dediğin aile dizisini ben de araştırayım evde canım sıkıldıkça izlerim tv izlemiyorum ne zmandır
ooo hatun pek süslüymüşben de süsü severim ama inanın en pasaklı halim bile iş için süslü geliyor
canım sen şimdi akışına bırak ne güzel işte onu yaşayayım demişsin bence de en güzeli, ilerisi için de bazı şeyleri zamana bırakmak daha iyi olur gibime geldi tabii sen kendin için neyin doğru olduğuna inanıyrsan onu yap
Merhaba kızlar...
valla içimden hiç bir iş yapmak gelmiyor. tam 3 ayı doldurayım Allah'ın izni ile sonra artık bakıcaz durumlara.
sizler neler yapıyorsunuz?
Rica ederim canım. hakkında hayırlısı olsun.
uzun zaman sonra bende bir kart isteyim senden
özellikle aşk kartı olsun...
aşk konusunda meleklerin sana yardım ediyorlar canım.
bunun farkına var ve meleklerine güven.
ve yeni bir dünya kartı geldi sana.
Meleklerin senin için yeni bir dünya yaratıyorlar.
ışık sevgi ve güzellik dolu bir dünya. bunu hak ettin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?