- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #35.721
Teşekkürler angel ...
İnşallah . Bekleyip göreceğiz
Rica ederim canım.
Tuğçecim bebek kartı var mı =)) 2014 ü geçtim 2015 te anne olsam artıkherkese merhaba kızlarrrr, umarım keyifler yerindedir...
urfa nıyekı? yanı ne bılıyım antep,adana falan bıle daha mantıklı olabılır dıye dusunuyorum
yanımda canım...
kızlar bugun müdürüme benı ısten cıkartmasını ıstedıgımı soyledım oda bana rahat battı heralde daha fazla napabılırım senın ıcın dıye sordu.neyden sıkayetın var soyle onu duzeltelım eskı personelsin bunu yapamazsın üzgünüm dedi.
ya bende aılemın yanına dönmek ,onlarla yaşamak ıstıyorum cok yoruldum herseyden.madem karşıma doğru adam cıkıpta yuva kuramıyorum barı tazmınatımı alıyım gidiyım onlarla yaşayım ıstıyorum ama müdürümde resmen beynınımı yedın dedı..çok üzüldüm.
3 yılda bir hayatımdaki gelişmeler aynı oluyor.
2011 mayısta ex le tanıştım bir kaç ay snra atama işleri yeni hayat başlası 3 yıl sürdü
2014 mayısta görüştüğüm çocukla tanıştım ve yine tayin işleri.
kızlar dua edin hayırlısı olsun benim için
tuğçe kartlarla sahalara dönmüş
ben normalde fala baktırmam ne bilim önyargım vardır. bir kaç gün bunalım takılınca fal manyağı kuzum rahatlamam için falcıya götürdü:)
ilk kez gittim çok heycanlı
Rica ederim canım.
masallah filozof, senin yazdiklarinda var bi hikmet bakalim, burdaki kizlarin hepsine yaz teker teker.. :))Bu da 03/06/2013'te Lahesis ile yazışmamız.
Lahesis'im tam bir sene sonra 04/06 tarihinde anne oldu.Canım arkadaşım güle güle büyütsün yavrusunu inşallah.
canım urfa merkez yazdım. adana da tek okul var benden çok yüksek puanlı arkadaş yazdı. antepte de adamakıllı yer yok.
meleğim bana aşk ve iş kartı çeker misin ?
chal otur oturduğun yerde:) mmlekete döneceksen iş durumun hazır mı
ne çıktı peki
canım urfa merkez yazdım. adana da tek okul var benden çok yüksek puanlı arkadaş yazdı. antepte de adamakıllı yer yok.
meleğim bana aşk ve iş kartı çeker misin ?
chal otur oturduğun yerde:) mmlekete döneceksen iş durumun hazır mı
Canım aile yanı çok güzrl ben hiç ayrılmadım ailemden şimdi çok zor geliyo. Ama senin düzenin var şimdi gitmek memlekete daha iyi mi gelir kötü mü gelir bilemem. Çünkü memlekette kimsen kalmıyor gittiğinde daha çok bunalma. Tabi ki senin tercihin hayırlısı. Doğru adam var mo bilmiyorım kuzum hayırlısıcanım hazır degıl aslına bakarsan ama nasıl olsa bulurum mantıgındayım.sonuçta o bolgede bır suru fabrıka var cerkezköy,corlu cıvarında ve kurumsal bır sırkette 6 senedır varım dolayısıyla tazmınatımı alırsam bır sure ıdare ederım.bu 1 yıl bıle olabılır işsizlik maaşı vs seklındede ama ıste adam ne dedınde ne yapmadık seklınde yaklaştı hayatta ısten cıkartmayacak .cok bunalmış durumdayım evet bır ton arkadaşım var ama eve gırdıgımde duvarlar üstüme gelıyor artık rahat edemıyorum bu sebeple bırısı olsun ıstıyorum ama hep yanlış tercıhler yapıyorum ,barı aılemın yanına gidiyim ıstıyorum.belkıde orada hersey daha ıyı olur
urfa zor olabılır dıye dusunuyorumda senın ıcın ınsallah ıstanbuldan bıryer tutar.
evet bende merak ettım ne cıktı pekı?
canım gıttık berbat bır tatıldı lımon ve sero bılıyor durumları hıc hatırlamak bıle ıstemedıgım bırsey görüşmüyoruz.
bırısı ıle tanıştım yanı daha doğrusu o benım yaşamıma bıranda daldı gibi bırsey oldu herseyı bırlıkte yaptık vs tatılde ve suanda tanıma aşamasındayız ,herkes bılıyor adamı bırtek ben bılmıyormuşum.tum yakın cevrem onunda arkadaşı ve bu sebeple tanımak ıstıyorum ama kafam karmakarışık bakalım zaten gonul ilişkisi olacaksa adam gıbı bırısı olsun ıstıyorum sanırım tum arızalı tıplerı bulmak konusunda profesör sertıfıkası alıcam.
Tek amacım içimi rahatlatmaktı kalabalık yerde çalışacaksın dito öğretmenim hep kalabalıknişan evlilşk varmış klasik şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?