- 2 Ağustos 2013
- 4.132
- 3.935
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #35.961
selam kızlar.
bugün 25 ii yani exin doğumgünü. fotolarına baktım eskisi gibi gelmedi sadece gülümsemesi benim çektiğim fotolarda bana bakıyo gibi poz ver derdim ah ah . bitti ve idrak de ettim ama işte
kızlar sırkete geldım.dun bır arkadaşım cok ısrar edıyor dıye bır iş görüşmesine gittim.ılk görüşme olumluydu bakalım bundan sonrakı aşamalar ne olacak? galıba benım artık bu sırketten cıkma vaktım geldı.rahatmıyım cok rahatım ama hayatımda hıcbırsey degışmıyor mevkı alamıyorum,sendıka muhabetınden vs sırkette küçülmeye gıdıyor
sonrasında bır arkadaşım mangalbaşına götürdü hem esı ve kendısının bana bebek gıbı davranması, hemde manzara cok ıyı geldı.
bugun kısmetse saçlarımı kestırcem kısa olarak cok kısa degılde bob modeli denılen türde merak edıyorum yakışırmı acaba
bende durum bundan ıbaret ... herkesede gunaydın
aynen ıdrak et ve yoluna bak.giden aham gelen paşamdır modunda takılmak en guzelı hayat uzulmek ve acı cekmek ıcın cok kısa..
selam kızlar günaydın; nasılsınız.. dün akşam bende odamı toparladım, ne zamandır temizlememişim.
zaten sıkış sıkış, koliler filan var hep. yatağa zor gidicem yakındaama temizledim miss gibi oldu sonra da keyif yaptım biraz çay, çerez dondurma sonra da yattım zaten.. hepinize mutlu bir sabah, aydınlık bir gün diliyorum
Kuzum saçın çabuk uzuyo mu? Emin misin benim saçım uzamaz o açıdan cesaretim yoktur. İyi düşün. şirket nası bi yer. şimdiki yer maddş olarak tatmin ediyor mu? Gideceğin yerden mutlu olacak mısın?
Amin hayırlısıyla canım.tabii ki filozof, yazarken sen geçtin aklımdan seni alıntıladım çünkü.. ve diğer kızlarımıza bekar arkadaşlarımıza inş
OOOoooooOoo! Beyza Hanımlar gelmiş. Nasılsınız efendim? :)herkeseeee slm güzelll kıssslar
Ben de Lily'nin yazdıklarını beğeniyorum. Bir de diyorum ki: "Ya bunlar benim düşüncelerim bu kadar güzel yazıya dökemezdim ben."bakış açını seviyorum Lily
Çok olumlu pozitif enerji veriyorsun..
Amin petunyacım
Perican bende hep öyle dua ederdim..yani seninkine benzer ama işde öyle olmuyor.
Sen de karşı tarafta Allahın kulu. Sen nasıl dua ediyorsan karşı tarafında dua edenleri oluyor. artık öyle mi oluyor yoksa nasiplikten mi çıkıyor artık bende çözemiyorum. fazla kurcalamamak lazım. Karşıma çıksın diye dua ederiz Allah karşımıza çıkarır. Sonra anlaşamayız. Olması gereken şeyleri engelleyemezsin sonra Allah korusun inancını sorgulamaya başlayabilirsin :)
babam benim için abdestinde namazında olsun eşin diye dua edermiş. Bende diyorum baba ya benim eş ooo daha namaza başlayacak... daha çok bekleyecez namaza başlamasını
Sorumlu bir vatandaş olarak tabii ki oyumu kullandım. DÜN!
Hakkında hayırlısı olsun. Müdürün "Gitme!" diyordu. Ne olacak? :26: Bir de o adamla ilişki olayı ne oldu¿kızlar sırkete geldım.dun bır arkadaşım cok ısrar edıyor dıye bır iş görüşmesine gittim.ılk görüşme olumluydu bakalım bundan sonrakı aşamalar ne olacak? galıba benım artık bu sırketten cıkma vaktım geldı.rahatmıyım cok rahatım ama hayatımda hıcbırsey degışmıyor mevkı alamıyorum,sendıka muhabetınden vs sırkette küçülmeye gıdıyor
sonrasında bır arkadaşım mangalbaşına götürdü hem esı ve kendısının bana bebek gıbı davranması, hemde manzara cok ıyı geldı.
bugun kısmetse saçlarımı kestırcem kısa olarak cok kısa degılde bob modeli denılen türde merak edıyorum yakışırmı acaba
bende durum bundan ıbaret ... herkesede gunaydın
Amin hayırlısıyla canım.
OOOoooooOoo! Beyza Hanımlar gelmiş. Nasılsınız efendim? :)
Ben de Lily'nin yazdıklarını beğeniyorum. Bir de diyorum ki: "Ya bunlar benim düşüncelerim bu kadar güzel yazıya dökemezdim ben."
Senin olumlu oluşunu, inancını da beğeniyorum ben Mavilim.
Sorumlu bir vatandaş olarak tabii ki oyumu kullandım. DÜN!
Hakkında hayırlısı olsun. Müdürün "Gitme!" diyordu. Ne olacak? :26: Bir de o adamla ilişki olayı ne oldu¿
Devam ediyor mu?
Ermeni olanı dedim.canım eğer bu fırma olursa ağlarım karşısında ınsallah dayanamaz dıye dusunuyorum.Istıkbalımle oynayacak bır adam gıbı degıl ama bakalım.gıtme deyıp duruyor o ve ne gerekıyorsa yapıyor adam bır mudur gıbı degıl abı,baba gıbı ama benım bu sırketten alabılecegım bır tık daha yok artık malesef.
hangı adam eger ermenı ıle olanı soruyorsan flort ve tanıma aşamasındayız .. eğer sırkettekını soruyorsan onunla bı dun akşam konuştuk o lıman bulamıyor,kendı acık denızlerde başkasınıda suruklemeye calısıyor malesef ama ben o kısı degılım ve olamam.
Ermeni olanı dedim.
Diğerini bırak zaten, boş ver.
Bende okulu boşaltmalıyım ama bu hafta 2 gün eksik gideceğim ne ara yapıcam sıkıştım. 3 yılı toparla arşivle raporla eve getirecekler püff.
Canım ya az kaldı ve çok tatlısınız siz inş hep mutlu olursunuz
Boş ver! Hayırlısı olsun. Mehter hızında olsun. Senin yaşın müsait daha.canım ablamada aynısını dedım mehter hızıyla tanıma aşamasındayız
Al benden de o kadar bacım , zor sever zor unuturum o yüzden yeni başlangıçlar yapamıyorum. Hayırlısı diyoruz işte ..
selam kızlar.
bugün 25 ii yani exin doğumgünü. fotolarına baktım eskisi gibi gelmedi sadece gülümsemesi benim çektiğim fotolarda bana bakıyo gibi poz ver derdim ah ah . bitti ve idrak de ettim ama işte
Günaydın kızlar
teşekkür ederim limonataşimdiden sana da kolay gelsin, herşey gönlünce olsun
yeni okulunu ve çevreni çok seversin umarım
Ya
Allah büyük canım inşallah tekrar yaşarsın aynı duyguları.
Benim duygular aynı değişim yok. Bu arada gıcık facesimde yok. sildim . Bizimkiler sil madem beğenmiyorsun. Yanlış anlamasın dediler bende pek umursamıyordum en son ki argo konuşmaları soğuttu çok kaba adam ya.
merhaba pisi
merhaba Petunyacım
merhaba Maviliface'inden silmişsin, hayırlısı olsun. olacak iş zaten kendiliğinden olur derler di inanmazdım hiç
Petunya,
Ben de millete diyorum bunu, anlatamıyorum.
Yok ben "beğenmiyormuşum" "evlenmeye niyetim yokmuş" (bu kısmen doğru)
Ya arkadaş olacak bir şey olur zaten! Nice insanlar biliyorum. Hiç evlenmeyecek tipler, evlendi gitti.
Olacak olursa olur. Evlilik biraz kaderdir.
Nikah ile ölümün saati şaşmaz!!!
haklısın filo, katılıyorum.
sağlıklı bir insanın bir anda rahatsızlanması gibi biraz evrenden (ilahi) gelen bşy ve ben çok kadere inanan bir insanım,
dağın tepesinde bir nokta vardır, birisi etrafında döner dolaşır, tırmanır gezer durur ama o noktaya ulaşamaz. nedendir bilinmez?
kimisi de tepeden helikopterle iner... yani hayatta her olayda iş, sağlık vs ben buna çok kez şahit oldum..
sürekli sorgulayıp şikayetlenmektense, mevcut durumun tadını çıkarmalıyız bence.. önemli olan her durumdan mutlu olmak
Evi tuttular işte, eşya bakacaklar. Nikah işlemleri için evrak hazırlıyorlar. Gelinlik provası var 15 gün sonra. İşte çeyiz almaya gitmemiz lazım arada bir gün. Böyle işte canım. Senin hazırlıklarda aynı aşamalarda galiba?bu arada düğün hazırlıklarınız nasıl gidiyor Filozof ?
Sana katılıyorum. Prensescim.Petunya,
Ben de millete diyorum bunu, anlatamıyorum.
Yok ben "beğenmiyormuşum" "evlenmeye niyetim yokmuş" (bu kısmen doğru)
Ya arkadaş olacak bir şey olur zaten! Nice insanlar biliyorum. Hiç evlenmeyecek tipler, evlendi gitti.
Olacak olursa olur. Evlilik biraz kaderdir.
Nikah ile ölümün saati şaşmaz!!!
merhaba Maviliface'inden silmişsin, hayırlısı olsun. olacak iş zaten kendiliğinden olur derler di inanmazdım hiç
haklısın filo, katılıyorum.
sağlıklı bir insanın bir anda rahatsızlanması gibi biraz evrenden (ilahi) gelen bşy ve ben çok kadere inanan bir insanım,
dağın tepesinde bir nokta vardır, birisi etrafında döner dolaşır, tırmanır gezer durur ama o noktaya ulaşamaz. nedendir bilinmez?
kimisi de tepeden helikopterle iner... yani hayatta her olayda iş, sağlık vs ben buna çok kez şahit oldum..
sürekli sorgulayıp şikayetlenmektense, mevcut durumun tadını çıkarmalıyız bence.. önemli olan her durumdan mutlu olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?