30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

selam kızlar günaydın; nasılsınız.. dün akşam bende odamı toparladım, ne zamandır temizlememişim.
zaten sıkış sıkış, koliler filan var hep. yatağa zor gidicem yakında ama temizledim miss gibi oldu sonra da keyif yaptım biraz çay, çerez dondurma sonra da yattım zaten.. hepinize mutlu bir sabah, aydınlık bir gün diliyorum

Son düzenleme:
selam kızlar.

bugün 25 ii yani exin doğumgünü. fotolarına baktım eskisi gibi gelmedi sadece gülümsemesi benim çektiğim fotolarda bana bakıyo gibi poz ver derdim ah ah . bitti ve idrak de ettim ama işte

Abaww oda mı yengeç burcuydu..

aman boşver be canım siz zaten uyuşamadığınız için ayrılmışsınız hem de bittiğini idrak moduna gelmişsin. allah içine tez zamanda sogukluğunu versin..Amin

Kuzum saçın çabuk uzuyo mu? Emin misin benim saçım uzamaz o açıdan cesaretim yoktur. İyi düşün. şirket nası bi yer. şimdiki yer maddş olarak tatmin ediyor mu? Gideceğin yerden mutlu olacak mısın?

Bende okulu boşaltmalıyım ama bu hafta 2 gün eksik gideceğim ne ara yapıcam sıkıştım. 3 yılı toparla arşivle raporla eve getirecekler püff.
Canım ya az kaldı ve çok tatlısınız siz inş hep mutlu olursunuz

özelden tum ayrıntıları ozet gecıyım canım sana bılmıyorum sımdı bulundugum yer cok rahat ama artık farklı bır seyler yapma zamanı geldı..yoksa bır daha hıc yapamam gıbı gelıyor.saçım kolay uzamadı ama ondanda sıkıldım bılmıyorumkı

tabii ki filozof, yazarken sen geçtin aklımdan seni alıntıladım çünkü.. ve diğer kızlarımıza bekar arkadaşlarımıza inş

Amin hayırlısıyla canım.

herkeseeee slm güzelll kıssslar
OOOoooooOoo! Beyza Hanımlar gelmiş. Nasılsınız efendim? :)

Ben de Lily'nin yazdıklarını beğeniyorum. Bir de diyorum ki: "Ya bunlar benim düşüncelerim bu kadar güzel yazıya dökemezdim ben."

Senin olumlu oluşunu, inancını da beğeniyorum ben Mavilim.

Sorumlu bir vatandaş olarak tabii ki oyumu kullandım. DÜN!

Hakkında hayırlısı olsun. Müdürün "Gitme!" diyordu. Ne olacak? :26: Bir de o adamla ilişki olayı ne oldu¿
Devam ediyor mu?

canım eğer bu fırma olursa ağlarım karşısında ınsallah dayanamaz dıye dusunuyorum.Istıkbalımle oynayacak bır adam gıbı degıl ama bakalım.gıtme deyıp duruyor o ve ne gerekıyorsa yapıyor adam bır mudur gıbı degıl abı,baba gıbı ama benım bu sırketten alabılecegım bır tık daha yok artık malesef.
hangı adam eger ermenı ıle olanı soruyorsan flort ve tanıma aşamasındayız .. eğer sırkettekını soruyorsan onunla bı dun akşam konuştuk o lıman bulamıyor,kendı acık denızlerde başkasınıda suruklemeye calısıyor malesef ama ben o kısı degılım ve olamam.

Ermeni olanı dedim.
Diğerini bırak zaten, boş ver.

teşekkür ederim limonata şimdiden sana da kolay gelsin, herşey gönlünce olsun

yeni okulunu ve çevreni çok seversin umarım

selam kızlar.

bugün 25 ii yani exin doğumgünü. fotolarına baktım eskisi gibi gelmedi sadece gülümsemesi benim çektiğim fotolarda bana bakıyo gibi poz ver derdim ah ah . bitti ve idrak de ettim ama işte

Ya
Allah büyük canım inşallah tekrar yaşarsın aynı duyguları.

Benim duygular aynı değişim yok. Bu arada gıcık facesimde yok. sildim . Bizimkiler sil madem beğenmiyorsun. Yanlış anlamasın dediler bende pek umursamıyordum en son ki argo konuşmaları soğuttu çok kaba adam ya.
Günaydın kızlar

merhaba pisi
teşekkür ederim limonata şimdiden sana da kolay gelsin, herşey gönlünce olsun

yeni okulunu ve çevreni çok seversin umarım

merhaba Petunyacım

merhaba Mavili face'inden silmişsin, hayırlısı olsun. olacak iş zaten kendiliğinden olur derler di inanmazdım hiç

merhaba Mavili face'inden silmişsin, hayırlısı olsun. olacak iş zaten kendiliğinden olur derler di inanmazdım hiç

Petunya,
Ben de millete diyorum bunu, anlatamıyorum.

Yok ben "beğenmiyormuşum" "evlenmeye niyetim yokmuş" (bu kısmen doğru )
Ya arkadaş olacak bir şey olur zaten! Nice insanlar biliyorum. Hiç evlenmeyecek tipler, evlendi gitti.
Olacak olursa olur. Evlilik biraz kaderdir.
Nikah ile ölümün saati şaşmaz!!!

haklısın filo, katılıyorum.
sağlıklı bir insanın bir anda rahatsızlanması gibi biraz evrenden (ilahi) gelen bşy ve ben çok kadere inanan bir insanım,
dağın tepesinde bir nokta vardır, birisi etrafında döner dolaşır, tırmanır gezer durur ama o noktaya ulaşamaz. nedendir bilinmez?
kimisi de tepeden helikopterle iner... yani hayatta her olayda iş, sağlık vs ben buna çok kez şahit oldum..
sürekli sorgulayıp şikayetlenmektense, mevcut durumun tadını çıkarmalıyız bence.. önemli olan her durumdan mutlu olmak

Çok güzel yazmışsın.
Önemli olan "an"ın tadını çıkarmak.
Allah'a şükretmek, mutlu olmak.
bu arada düğün hazırlıklarınız nasıl gidiyor Filozof ?
Evi tuttular işte, eşya bakacaklar. Nikah işlemleri için evrak hazırlıyorlar. Gelinlik provası var 15 gün sonra. İşte çeyiz almaya gitmemiz lazım arada bir gün. Böyle işte canım. Senin hazırlıklarda aynı aşamalarda galiba?

Son düzenleme:
Sana katılıyorum. Prensescim.
Benim beğendiklerimi ailem beğenmiyordu.Ailemin beğendiklerini ben beğenmiyordum. En son bir noktada anlaşmıştık malesef onda da yaş krizi yaşadık olmadı . ha birde kıskançlık onu atlamayım. valla aklıma geliyor da ne saçma nedenle bitti arkadaşlığımız halen anlayamıyorum. Kader desem entersan şeyler oldu rüyalarda hep hayırlı olacak çıktı. gariptir ama bende kalsın kısaca zihnimi okudu çok sevdiğim yakınım ve bana ta aralıkta dedi sonra 2 hafta önce tekrar dedi. bunların hiçbiri olmayacak sen .... tarif etti ve onunla olcak dedi. Limona bahsetmiştim. Çok gaipr hissettim aklımı okudu sanki. 2 kez talip olcak bu kişi sana dedi. ben ,annem ,abim birbirimize baktık sessiz kaldık anlattı kişi entersandır oydu. boyu,posu,kilosu rengi
bakalım kısmet :)

ya evet arkadaşım ekleyecek kabul et dedi kabul ettim. ilk gördüğümde de itici gelmişti. hiç sıcak gelmemişti arkadaşça konuştum baktım olmayacak ha bire kızlarla dolaşıyor ha bire argo FB hakaret ediyor sildim gitt.

Öyle aslında ama insan kötü oluyor canım. Çok güçlü olmak lazım mutlaka bir hedefin olmalı ... kilo olsun, öğrenmek istediğin bir şey olsun, ..." en mutlu an yaşadığın andır " bu söze bayıldım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…