- 22 Nisan 2014
- 1.064
- 869
- 73
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #36.041
valla ben de aöf çeko okumaya başladım ama baktım sıkıcı gittim örgün okudum 2 yıllık
Aşık olmak ayrı şey aldatmak ayrı şey gerçi evliyken aşık olmak demek eşini yeterince sevmemek ya da onun sevgisiyle yetinmemek demek sanki... Tabii herkesin aile içinde neler yaşadığını bilemeyiz belki şiddet görüyordu belki çok baskı altındaydı sevmeye sevilmeye ihtiyacı vardı ne bileyim ben önyargılı da olamıyorum nedense...
Muhasebeciler üçe çıktıGerçi kendilerini hiç sevmem ama iş icabı yapıyoruz işte
çekoda muhasebe vardı o işi yapmamak için başka alandan okuyup atandım ama yine muhasebe yapıyorum hale bakbnde 2 yıllık okudum
çekoda muhasebe vardı o işi yapmamak için başka alandan okuyup atandım ama yine muhasebe yapıyorum hale bak
ben de bazen keşke meslek lisesi okusaydım diyorum en azından illa üni okuyacağım diye dirsek çürütmezdim işe girer çalışır sonra duruma göre okurdumEvet ben de ön yargılı olamıyorum. Kınayamıyorum.
Sadece ben neden "zor sevip zor unutuyorum?" bunu sorguluyorum ara sıra.
Ben de puanım süper lisenin ek kontenjanına yettiği halde, gidip konuşulsa süper liseye gidebileceğim halde gittim hurraaaaaaa Ticaret Lisesinde okudum. Sonrada Açık öğretimden 4 yıl işletme okudum.Sevmiyorum bu işi.
Aynen - maalesefsevmediğin ot burnunun dibinde bitermiş misali
Aynen - maalesef
Ben de hep "Keşke örgün okuma imkanım olsaydı." diye hayıflanmışımdır.ben de bazen keşke meslek lisesi okusaydım diyorum en azından illa üni okuyacağım diye dirsek çürütmezdim işe girer çalışır sonra duruma göre okurdum
Aşık olmak ayrı şey aldatmak ayrı şey gerçi evliyken aşık olmak demek eşini yeterince sevmemek ya da onun sevgisiyle yetinmemek demek sanki... Tabii herkesin aile içinde neler yaşadığını bilemeyiz belki şiddet görüyordu belki çok baskı altındaydı sevmeye sevilmeye ihtiyacı vardı ne bileyim ben önyargılı da olamıyorum nedense...
Muhasebeciler üçe çıktıGerçi kendilerini hiç sevmem ama iş icabı yapıyoruz işte
evet canım çalışıyorum memurumçalışıyosun dimi
ben de örgün okusaydım keşke dedim o hevesle gittim okudum ama çok zorlandım ömrümden on sene gittiBen de hep "Keşke örgün okuma imkanım olsaydı." diye hayıflanmışımdır.
yaa ben hiç eğlenemiyorum mesleğimi yapma fırsatı bulamasam da severek okudum özlüyorumbende muh-finans departmanındayım. bazen sıkıcı gelse de bazen çok eğleniyorum hesaplarla
çekoda muhasebe vardı o işi yapmamak için başka alandan okuyup atandım ama yine muhasebe yapıyorum hale bak
ben de bazen keşke meslek lisesi okusaydım diyorum en azından illa üni okuyacağım diye dirsek çürütmezdim işe girer çalışır sonra duruma göre okurdum
Eğitim sistemimiz berbat! Çok haklısın.senin ki kürkçü dükkanı misali olmuş lily, kaçamadın işte
aslında mantıken körü körüne okumak bşy ifade etmiyor. okuldaki eğitim hep ezber.. iş tecrübesi ve kendini geliştirmek çok önemli. Üniversite mezunları bu yüzden işsiz olduklarından yakınıyor.. - genel yazıyorum bunu kimse alınmasın-
evet canım çalışıyorum memurum
ben de örgün okusaydım keşke dedim o hevesle gittim okudum ama çok zorlandım ömrümden on sene gitti
yaa ben hiç eğlenemiyorum mesleğimi yapma fırsatı bulamasam da severek okudum özlüyorum
Eğitim sistemimiz berbat! Çok haklısın.
Sadece üniversite değil, ilkokuldan itibaren bir sürü kalıp - ezber - gereksiz bilgi.Taze beyinler uyuşuyor.
aynen öyle yani ben sevdiğim işi yapmak için okumak istedim atandığımda da meslekten atandım ama devlet işi işte - memur mühendis işi yapar mühendis memur işisenin ki kürkçü dükkanı misali olmuş lily, kaçamadın işte
aslında kürkçü dükkanı değil canım yani aöfü de isteyerek seçmedim ki...
aslında mantıken körü körüne okumak bşy ifade etmiyor. okuldaki eğitim hep ezber.. iş tecrübesi ve kendini geliştirmek çok önemli. Üniversite mezunları bu yüzden işsiz olduklarından yakınıyor.. - genel yazıyorum bunu kimse alınmasın-
aynen öyle - ben ezbere iş yapamam mesela illa ki aklıma yatmalı mantığını kavramalıyım ama ünide bile hep ezber dersler vardı hoca anlatır gider sınavda sorarım derdiEğitim sistemimiz berbat! Çok haklısın.
Sadece üniversite değil, ilkokuldan itibaren bir sürü kalıp - ezber - gereksiz bilgi.Taze beyinler uyuşuyor.
ben de denedim oldu tabii sınavdan 1,5 yıl sonra oldu ama hayırlısı - evli değilim canım 28 yaşındayımne güzel bende memur olabilmek için çok uğraştım ama olmadı yaş kaç cnm evlimisin
aynen öyle yani ben sevdiğim işi yapmak için okumak istedim atandığımda da meslekten atandım ama devlet işi işte - memur mühendis işi yapar mühendis memur işi
ben çalışmayı çok istedim ailem devamlı bir iş olsun istediler ama önce üni oku öyle dediler o yüzden de çok geç iş dünyasına atılmış oldum
aynen öyle - ben ezbere iş yapamam mesela illa ki aklıma yatmalı mantığını kavramalıyım ama ünide bile hep ezber dersler vardı hoca anlatır gider sınavda sorarım derdi
ben de denedim oldu tabii sınavdan 1,5 yıl sonra oldu ama hayırlısı - evli değilim canım 28 yaşındayım[/QUOT
ne güzel
benim beğendiklerimi beğenmediler canım yoksa başka türlü tanıştırma olmadı yani
Erkekler pek duvar yazısı beğenmiyorlar
Birde genelde kızlar hassastır unutamaz ama erkekler biri olmazsa biri olur diyorlar.
Malesef diğer türlü de çoğunluğu manevi değere önem vermiyorlar.
tamam o Neslihan'ı biiliyorum. Demir Leydi Nesli.. yabancı bir şarkıcı asılmıştı bi ara ona. haberleri çıkmıştı. evet aslında onun durumu da garip, kızı için daha çok üzülürüm ben.
belki de evliyken aşık oluyolar bu insanlar. biz duymuyoruz olamaz mı ??
teşekkür ederim limonataşimdiden sana da kolay gelsin, herşey gönlünce olsun
yeni okulunu ve çevreni çok seversin umarım
Haklısın ŞERO, belki de 7 yıllık evliliğin son yıllarında kocası ile sorunları vardı. Zaten sevmiyordu falandı filandı.yani erkekler öküz.
işlerine geleni begenirler ama
Neslihan bosanmıs uzerinden de bir yıl gecmiş. bir sene sonra evlenmesinin nesi şaşırtıcı ki kızlar bende onu anlamadım :26:
Limon'um, yaz bize.Hayırlısı canım yarın açıklanacak inşallah hayırlı bi yer olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?