30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Evet ben de ön yargılı olamıyorum. Kınayamıyorum.
Sadece ben neden "zor sevip zor unutuyorum?" bunu sorguluyorum ara sıra.

Ben de puanım süper lisenin ek kontenjanına yettiği halde, gidip konuşulsa süper liseye gidebileceğim halde gittim hurraaaaaaa Ticaret Lisesinde okudum. Sonrada Açık öğretimden 4 yıl işletme okudum. Sevmiyorum bu işi.

ben de bazen keşke meslek lisesi okusaydım diyorum en azından illa üni okuyacağım diye dirsek çürütmezdim işe girer çalışır sonra duruma göre okurdum

bende muh-finans departmanındayım. bazen sıkıcı gelse de bazen çok eğleniyorum hesaplarla

çalışıyosun dimi
evet canım çalışıyorum memurum

Ben de hep "Keşke örgün okuma imkanım olsaydı." diye hayıflanmışımdır.
ben de örgün okusaydım keşke dedim o hevesle gittim okudum ama çok zorlandım ömrümden on sene gitti

bende muh-finans departmanındayım. bazen sıkıcı gelse de bazen çok eğleniyorum hesaplarla

yaa ben hiç eğlenemiyorum mesleğimi yapma fırsatı bulamasam da severek okudum özlüyorum

çekoda muhasebe vardı o işi yapmamak için başka alandan okuyup atandım ama yine muhasebe yapıyorum hale bak

senin ki kürkçü dükkanı misali olmuş lily, kaçamadın işte

ben de bazen keşke meslek lisesi okusaydım diyorum en azından illa üni okuyacağım diye dirsek çürütmezdim işe girer çalışır sonra duruma göre okurdum

aslında mantıken körü körüne okumak bşy ifade etmiyor. okuldaki eğitim hep ezber.. iş tecrübesi ve kendini geliştirmek çok önemli. Üniversite mezunları bu yüzden işsiz olduklarından yakınıyor.. - genel yazıyorum bunu kimse alınmasın -

Eğitim sistemimiz berbat! Çok haklısın.
Sadece üniversite değil, ilkokuldan itibaren bir sürü kalıp - ezber - gereksiz bilgi. Taze beyinler uyuşuyor.

ne güzel bende memur olabilmek için çok uğraştım ama olmadı yaş kaç cnm evlimisin

aynen öyle yani ben sevdiğim işi yapmak için okumak istedim atandığımda da meslekten atandım ama devlet işi işte - memur mühendis işi yapar mühendis memur işi
ben çalışmayı çok istedim ailem devamlı bir iş olsun istediler ama önce üni oku öyle dediler o yüzden de çok geç iş dünyasına atılmış oldum

Eğitim sistemimiz berbat! Çok haklısın.
Sadece üniversite değil, ilkokuldan itibaren bir sürü kalıp - ezber - gereksiz bilgi. Taze beyinler uyuşuyor.
aynen öyle - ben ezbere iş yapamam mesela illa ki aklıma yatmalı mantığını kavramalıyım ama ünide bile hep ezber dersler vardı hoca anlatır gider sınavda sorarım derdi

ne güzel bende memur olabilmek için çok uğraştım ama olmadı yaş kaç cnm evlimisin
ben de denedim oldu tabii sınavdan 1,5 yıl sonra oldu ama hayırlısı - evli değilim canım 28 yaşındayım

yani erkekler öküz.
işlerine geleni begenirler ama

Neslihan bosanmıs uzerinden de bir yıl gecmiş. bir sene sonra evlenmesinin nesi şaşırtıcı ki kızlar bende onu anlamadım :26:

Son düzenleme:
yani erkekler öküz.
işlerine geleni begenirler ama

Neslihan bosanmıs uzerinden de bir yıl gecmiş. bir sene sonra evlenmesinin nesi şaşırtıcı ki kızlar bende onu anlamadım :26:
Haklısın ŞERO, belki de 7 yıllık evliliğin son yıllarında kocası ile sorunları vardı. Zaten sevmiyordu falandı filandı.
Sonradan böyle düşündük zaten, ön yargılı olmayalım , dedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…