- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #36.221
:)
İnsanlar kendilerini sevdirecek birşey bulur. Ama sizin durum biraz farklı oldu. Kısmet bu belli olmaz.
Sağlıklı sıhatli br bebk gelsin topiğimize
Aynen bu ne sıcak ...kavrulduk resmen...
akşamları serin... bizim ev serin biraz nefes alabiliyoruz.
Aslıı
ben genelde radar gibi çapkınları çekiyorum. o yüzden de mutlu olamıyorum. en son arkadaşım çapkın mıydı sorusu :44: bende bilmiyorum.
akşamları telden giriyorum.girince de yazamıyorum... sinir oluyorum sadece sohbeti okuyabiliyorum
Herkese Mutku Ramazanlar
Türkçe öğrt. beni birine benzetirdi heralde sinir olurdu bana.. kurstayız adam benim test kağıdımı alır cevaplarıma bakar birde yüzüme bakar. birgün benden cevp istedi bende baktım yüzüne "siz daha iyi bilirsiniz " dedim ters ters baktım.
Ben sayısalcıyım sözelim iyi değildir. Türkçemi güzel kullanırım. Türkçe sorularına doğru yanıt vermeyen birine düşmanlık beslenir mi ya. biraz bakımlıyım sarışınım diye saçma şekilde yaklaşmasına uyuz olmuştum. gidip kursa şikayet edecektim... o kadar sinirlenmiştim. Sınıfta sanki aşalar gibi bir konuşma yapmıştı.
Benim tek düşündüğüm bana benzeyen birinden kuyruk acısı var derdim. Sürekli kızları aşalar.. neymiş bir bayan öğr. mesaj atmışda düzgün cümle kurmamış hemen cvp yapıştırmış aşalamış falan felan... ne biçim öğrt. ...
aslıııııııııııııııı neredesin şekerim.
limon versekkkk :)
ohooooolimona bayılırım.selam sulu limon nasılsın bakim. :)
iyim kuzum ya . evde takılmaca modu tatile girdik :) hangi odada geçireceğim onu düşünüyorum
evet yaa hangi oda da geçirsem bende bilemiyorumbir boşlukta gibiyim. ne yapsam bilmiyorum. hava da çok sıcak. dışarı çıkasm gelmiyor. evde napıyorsun. zaman nasıl geçiyor.
aklına nerden geldi şimdi :)
püff sahura kalktım öğleye kadar aç durdum reglim başlamış uyuz oldum ve canım bişi yemek istemiyo
canım ben uyuyamadım o nedenle öğleye doğru kalktım. tanımaya çalıştığım şahısla konutum bi kaç saat. birazdan da odamı falan toplarım. netten dizi izlrim özlemişim evde kalmayı. bu yıl çok gezdim.
sana önerim dizi izle çok iyi geliyo var mı takip etiiklerin öneri de getirebilirim
canım ben uyuyamadım o nedenle öğleye doğru kalktım. tanımaya çalıştığım şahısla konutum bi kaç saat. birazdan da odamı falan toplarım. netten dizi izlrim özlemişim evde kalmayı. bu yıl çok gezdim.
sana önerim dizi izle çok iyi geliyo var mı takip etiiklerin öneri de getirebilirim
evet yaa hangi oda da geçirsem bende bilemiyorumbir boşlukta gibiyim. ne yapsam bilmiyorum. hava da çok sıcak. dışarı çıkasm gelmiyor. evde napıyorsun. zaman nasıl geçiyor.
yanlış mesajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
ben pek tv izlemiyorum. takip ettiğim dizi yok. varsa önerin izlemeye başlayım.
benim topiğim var red... orda konularında yazdılar bir bak istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=428923&page=6
zor geçecek bugün
selam millet ! ben geldim ve kürkçü dükkanına döndüm.
aslıııııııııııııııı neredesin şekerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?