30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

hayirli iftarlar kizlar, niyetleriniz kabul olsun.. ben bugun baya uyumusum.. aksam ustu kalktim, kazandibi tatli yaptim, salata filan, simdi de balkonda oturuyorum, Asli merhaba , iyisin insallah.. bereketli, huzurlu guzel bir ramazan gecirelim ins, hayirlisiyla bayrama kavusalim

merhaba petu, teşekkürler, inşallah... eline sağlık.
başım dönüyor, kendime gelemedim hala. sen nasılsın.

ramazandan dolayı dedim,pek iyi hissetmiyorum,sanırım tutamayacağım...
anladım kuzum. ben bugün kalmıştım öğleden sonra reglim başlayınca bıraktım. kendimi denemek istiyordum aslında. sıcakta zor olacağa benziyor

yeni gözdem supernatural dizisinden, hoş adam değil mi ama

ya onu sevmeyen ölsün diziden korkup izllemesem de

kızlar bunu açıklmak bana düşmez ama aslı neler karıştırıyor merak mı diyorsunuz azzzzzzzzzzzzzzz sonraaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!1

anladım kuzum. ben bugün kalmıştım öğleden sonra reglim başlayınca bıraktım. kendimi denemek istiyordum aslında. sıcakta zor olacağa benziyor

ya onu sevmeyen ölsün diziden korkup izllemesem de

evet okudum, sen tatildesin yine, bugün tatil ama ben zorlandım çok, işler yoğun bu sıra bir de.
diziye yeni başladım ben, çok korkunç gelmedi bana, ileriki bölümler daha korkunçsa bilemem ama adama değer

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…