30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

kız belki kursta ortam yapacak,ne biliyorsun

aslıcan.
üni 2 de bi kursa başladım sınıfta 2 erkek orta okul ve lise öğrensicisi

bu sene kursa başladım yaş ortalaması 20

bi kurs için biriyle görüştüm ortam nası dedi bayan bayana çok rahat ederiz dedi

ünideki olaylarda millet sevgili yaptı ben bol bol kanka

kurslardan umudum yok

kurslarda ben de şanslı değilimdir, erkekler birkaç kişi olur, onları da beğenmem genelde belki red şanslıdır kim bilir

aa olabilir. ben sevgili yapsam mı ki ya kararsızım aslıcan

adını koymadınız mı daha çocukla
istanbulda karşına yeni biri çıkabilir, mesafe nedeniyle de çocuktan uzaklaşabilirsin ya da istanbulda yalnızlıktan ilk zamanlar çocuğa daha çok bağlanabilirsin....

ya kafam bi milyon aslıcan ya. ad koymak sorun değil de. mesafeler beni etkilemiyor sevdikten sonra :) ya ben evlenmek istiyorum galiba :) ya bi insan nası sevilir nası hayata sokulur bilmiyorum. püff

ya kafam bi milyon aslıcan ya. ad koymak sorun değil de. mesafeler beni etkilemiyor sevdikten sonra :) ya ben evlenmek istiyorum galiba :) ya bi insan nası sevilir nası hayata sokulur bilmiyorum. püff

sen çocuğa karşı duygularından emin değilsin,biraz daha mantık çerçevesinde bakıyorsun sanırım olaya,onun için de tanıman,görüşmen lazım,o da bu yaz belli olur,yakınına gelince...
iyice tanımadan,sevmeden evlilik olmaz.

tabi ki olmaz o da istemez yani. öyle evleneyim bi kız bulayım tarzında değil. nırmalde bu hafta sonu geliyordu . sıkıntı çıkta haftaya gelecek. ya aslı ben körkütük kapılmak istemiyorum bir daha. mantık ve sevgi eş zamanlı olmalı

sen de ne istediğini tam bilmiyorsun bence,kafan karışık...zaten körkütük kapılma durumun yok, tanıma aşamasındasın,zamana bırak gitsin...

kurslarda ben de şanslı değilimdir, erkekler birkaç kişi olur, onları da beğenmem genelde belki red şanslıdır kim bilir

kız belki kursta ortam yapacak,ne biliyorsun

Kız ben çook önce ingilizce kursuna gitmistim.hep lise bebesi vardi :) kursta bulmak zor. Ortami nasıl yapcam . Yeni birileriyle nasıl tanisicam ki. Var mi bir fikri olan. :)ne tür aktiviteler yapsam ki.

sen de ne istediğini tam bilmiyorsun bence,kafan karışık...zaten körkütük kapılma durumun yok, tanıma aşamasındasın,zamana bırak gitsin...

bilmiyorum aslıcım. kafamdaki her şey gidince tüm hayaller bitince böle oldum. birde kriter konsuunda kötüyüm, arkadaşlarım sevdi çocuğu. genel olarak iyi biri, değer veriyor, fazlasıyla ilgili, aynı işi yapıyoruz paslaşmalar güzel oluyor, zeki biri , yakın memleket ve aynı kültürler, düşünceli.

birde şu var ben daha zorlu ve mücadeleyi severim ben uğraşmak isterim galiba ondan kaynaklı zor olamlı benim için karşı taraf. zor olunca da çok yığranıyorsun evlilik istiyr muyum? istiyorsam nası bişi bilmiyorum

Kız ben çook önce ingilizce kursuna gitmistim.hep lise bebesi vardi :) kursta bulmak zor. Ortami nasıl yapcam . Yeni birileriyle nasıl tanisicam ki. Var mi bir fikri olan. :)ne tür aktiviteler yapsam ki.

ben ortam yapmaya bayılırım ya. bi kursa gideyim sonrasında direk aktivite modu :) ama bana faydası olur mu hayır çevreme oluyor genelde aten konuştukça konular açılır ve insanlık bişiler yapmaya aç olur gider ya

çocuğun davranış,düşüncelerinde olumsuzluk yoksa tanımaya devam et. çocuk cimri değilse,bencil değilse,kibarsa,saygılı ve anlayışlıysa benden artı puan yazılır hanesine
aşk zoru sever evet ama çocuğu sen de seversen tadından yenmez

dediklerin var gibi şimdilik bi yamuğunu görmedim.

Başka hangi kursa gidilebilir. Ortam yapmak için. Dans kursu yada fotoğrafçılık olur mu ki

dansta olmuyo kuzum ya. ama foto kursunda olabilir. sen atak bi insna mısındır yoksa onlar gelsin konuşsun diye mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…