- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #36.281
Ingilizce kursu ankarada ne kadardir ki. Burda 1,5 2 ay kalicam. Nasıl olacak ki :/
Redd yat kuzum tatilde gez toz dizi izle ortam yapne kursu
kız belki kursta ortam yapacak,ne biliyorsun
aslıcan.
üni 2 de bi kursa başladım sınıfta 2 erkek orta okul ve lise öğrensicisi
bu sene kursa başladım yaş ortalaması 20
bi kurs için biriyle görüştüm ortam nası dedi bayan bayana çok rahat ederiz dedi
ünideki olaylarda millet sevgili yaptı ben bol bol kanka
kurslardan umudum yok
kurslarda ben de şanslı değilimdir, erkekler birkaç kişi olur, onları da beğenmem geneldebelki red şanslıdır kim bilir
aa olabilir. ben sevgili yapsam mı ki ya kararsızım aslıcan
adını koymadınız mı daha çocukla
istanbulda karşına yeni biri çıkabilir, mesafe nedeniyle de çocuktan uzaklaşabilirsin ya da istanbulda yalnızlıktan ilk zamanlar çocuğa daha çok bağlanabilirsin....
ya kafam bi milyon aslıcan ya. ad koymak sorun değil de. mesafeler beni etkilemiyor sevdikten sonra :) ya ben evlenmek istiyorum galiba :) ya bi insan nası sevilir nası hayata sokulur bilmiyorum. püff
sen çocuğa karşı duygularından emin değilsin,biraz daha mantık çerçevesinde bakıyorsun sanırım olaya,onun için de tanıman,görüşmen lazım,o da bu yaz belli olur,yakınına gelince...
iyice tanımadan,sevmeden evlilik olmaz.
tabi ki olmaz o da istemez yani. öyle evleneyim bi kız bulayım tarzında değil. nırmalde bu hafta sonu geliyordu . sıkıntı çıkta haftaya gelecek. ya aslı ben körkütük kapılmak istemiyorum bir daha. mantık ve sevgi eş zamanlı olmalı
kurslarda ben de şanslı değilimdir, erkekler birkaç kişi olur, onları da beğenmem geneldebelki red şanslıdır kim bilir
aslıcan.
üni 2 de bi kursa başladım sınıfta 2 erkek orta okul ve lise öğrensicisi
bu sene kursa başladım yaş ortalaması 20
bi kurs için biriyle görüştüm ortam nası dedi bayan bayana çok rahat ederiz dedi
ünideki olaylarda millet sevgili yaptı ben bol bol kanka
kurslardan umudum yok
kız belki kursta ortam yapacak,ne biliyorsun
sen de ne istediğini tam bilmiyorsun bence,kafan karışık...zaten körkütük kapılma durumun yok, tanıma aşamasındasın,zamana bırak gitsin...
Kız ben çook önce ingilizce kursuna gitmistim.hep lise bebesi vardi :) kursta bulmak zor. Ortami nasıl yapcam . Yeni birileriyle nasıl tanisicam ki. Var mi bir fikri olan. :)ne tür aktiviteler yapsam ki.
Kız ben çook önce ingilizce kursuna gitmistim.hep lise bebesi vardi :) kursta bulmak zor. Ortami nasıl yapcam . Yeni birileriyle nasıl tanisicam ki. Var mi bir fikri olan. :)ne tür aktiviteler yapsam ki.
bilmiyorum aslıcım. kafamdaki her şey gidince tüm hayaller bitince böle oldum. birde kriter konsuunda kötüyüm, arkadaşlarım sevdi çocuğu. genel olarak iyi biri, değer veriyor, fazlasıyla ilgili, aynı işi yapıyoruz paslaşmalar güzel oluyor, zeki biri , yakın memleket ve aynı kültürler, düşünceli.
birde şu var ben daha zorlu ve mücadeleyi severim ben uğraşmak isterim galiba ondan kaynaklı zor olamlı benim için karşı taraf. zor olunca da çok yığranıyorsun evlilik istiyr muyum? istiyorsam nası bişi bilmiyorum
havuza,spora gidebilirsin...
çocuğun davranış,düşüncelerinde olumsuzluk yoksa tanımaya devam et. çocuk cimri değilse,bencil değilse,kibarsa,saygılı ve anlayışlıysa benden artı puan yazılır hanesine
aşk zoru sever evet ama çocuğu sen de seversen tadından yenmez
Başka hangi kursa gidilebilir. Ortam yapmak için. Dans kursu yada fotoğrafçılık olur mu ki
Başka hangi kursa gidilebilir. Ortam yapmak için. Dans kursu yada fotoğrafçılık olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?