- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #36.301
dediklerin var gibi şimdilik bi yamuğunu görmedim.
dansta olmuyo kuzum ya. ama foto kursunda olabilir. sen atak bi insna mısındır yoksa onlar gelsin konuşsun diye mi ?
dediklerin var gibi şimdilik bi yamuğunu görmedim.
dansta olmuyo kuzum ya. ama foto kursunda olabilir. sen atak bi insna mısındır yoksa onlar gelsin konuşsun diye mi ?
kuzum ben öyle çok girişken değilimdir. onlar gelsin konuşsun isterim. bir kere dilim yandı yoğurdu üfleyerek yiyorum :)
bu devirde artık kızlar girişken...
kızlar girişken olunca neler başıma geldiğni gördüm. resmen bana kaşar muamelesi yaptı. tekrar eski bunalım dolu günlere dönmek istemiyorum. belki başkası olsaydı çoktan sevgili olmuştuk, evlenmiştik bile.
tanımaya devam et o zaman.
kuzum ben öyle çok girişken değilimdir. onlar gelsin konuşsun isterim. bir kere dilim yandı yoğurdu üfleyerek yiyorum :)
yanlış kişiye girişmişsin o zamano çocuk sorunlu görünüyor zaten, kaale alma hiç, olmadığına şükret bence. önüne bak sen, güleryüzlü ol, çok havalı, soğuk durma, olacağı varsa olur.
ya kafam bi milyon aslıcan ya. ad koymak sorun değil de. mesafeler beni etkilemiyor sevdikten sonra :) ya ben evlenmek istiyorum galiba :) ya bi insan nası sevilir nası hayata sokulur bilmiyorum. püff
sen çocuğa karşı duygularından emin değilsin,biraz daha mantık çerçevesinde bakıyorsun sanırım olaya,onun için de tanıman,görüşmen lazım,o da bu yaz belli olur,yakınına gelince...
iyice tanımadan,sevmeden evlilik olmaz.
Kız ben çook önce ingilizce kursuna gitmistim.hep lise bebesi vardi :) kursta bulmak zor. Ortami nasıl yapcam . Yeni birileriyle nasıl tanisicam ki. Var mi bir fikri olan. :)ne tür aktiviteler yapsam ki.
haha asli hayirli olsun allah tamamina erdirsin
altta ki yakisikliya benzeyen biriyle olsun bencegulumsemesi guzelmis.. iyi sahurlar kizlar..
bakalım ne olacak kendimi kaptırsam olur ama nedense ekstra kontrollüyüm bu sefer
kendini çok da kaptırmamak gerek zaten ama çok kasmamak da lazım.
redim zaten hoşlanıyorum tarzında değil ya normal sohbet muhabbet erkekler kendilerine açıılan kızlara geneli iyi gözle bakmıyor nedense. odunlar işte
çok güldüm doğrusuna girişelim. aslı sende anlat ya gizemli hatunnnn:)
İnsan birini sevmeye nasıl başlar. sorunun cevabı çok zor. Sevmek bir sorunu cevabı olamaz canım.
daha öününde seneler var Limon acele etme. Evlenmek için evlenilmez biliyorsun.
Kalbin ısınmadı ise doğru eş değildir zaten.
ben severmiyim bunu dediğinde olmaz.
Zaman lazım aslıcan bencede..
iyice tanımadan demekte yanlış kimseyi iyice tanıyamazsın. aynı evde olmadık.a tanıyamazsın. evlilik biraz şans işi o yüzden bol dua etmek lazım. Ben hep aynı şeyi duydum kaç sene nişanlı kaldılar (bir arkadaşım) tanıyamıyorsun mavilim. aynı eve girince herkes değişiyor diyor.
bence en güzeli kendi arkadaşlarında sohbet et. bayanlarla çevreni geliştir ...
:) kara kalem, resim, ... kursu da dikkat çekici... çevre edinmek için belki gönüllü bir kuruluşa katılabilirsin.
hayırlı ramazanlar petuş :)
bence o dizideki diğer oğlan daha hoş
siz de sıkıldınız bu monoton durumumdan anlıyorum ama bir şey yok işte
iyice tanımak derken,bunlarınki daha çok yeni, makul bir süre daha tanımaya devam et anlamında dedim. yoksa aynı eve geçmeden zaten tanımak mümkün değil diye,bir hafta konuşup evlensin herkes...karşıdaki çok iyi rol yapmıyorsa belirtileri verir aslında ama kişi aşıksa görmek,inanmak istememiş olabilir...
Hatunlar !! Selam olsun herkese
İçinizde rüya yorumlayan var mı aceba ?
söyleee yavrummmturkuazzzzzz
Limoşşşşşşşşşşşşturkooooooooooooooooo
Tıl tık tık heyyyy tıkkkkk diyommm kimse yokkk :44:turko geldiysen 3 kere tıklat
söyleee yavrummm
Limoşşşşşşşşşşşş
Yavriiiiii
Sen çocuğu tanımaya dvam et ve yarını çok düşünme
Senin yerine yarını düşünen Allah var
Bası şeyleri alışa bırakmak lazım
Olacağı varsa olur. Hoşlandıysan madem konuşmaya dvam et
Tıl tık tık heyyyy tıkkkkk diyommm kimse yokkk :44:
ya alıştım galiba fazlasıyla iltişimdeyiz günde 3-4 saat konuşuyoruz görüntülü:)
korkuyorum turkom ya hayal kırıklığından . ama ya değişik bişi ya
Canım insan korktuğu şeyleri hayatına çekiyor gerçek bak öle laf olsun diye demîyorum yaşayınca anladım
Konuş canım insan zamanla da seviyor zaten.
Temkinli olmanın sebebi yaşadıklarındır canım
Her yaşadığımız farkında olmadan bizde birşeyler bırakır bıraktıkları sayesinde de olgunlaştırır insanı.
Kendini kasmadan canım akışına bırak.
Zaten hayatında değişiklikler başlıyor yeni şehir yeni okul yeni ortam filan zaten yoğun bîr süreç olcak sana.
Bu çocuklada olucaksa zaten olur tanımaya devam akılına bırakarak
Hayırlısı olsun inş.
inşallah kuzum ya :) evet her şey yenilenşyor bakalım :) 3 sedene bir hayatım başa sarıyor
Ben yorumlarım canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?