30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

aklımdasın kuzum :) sağ olasın. ya şu var 2011 de ex hayatıma girdi iş hayatı yeni oku vs oldu her şey yenilendi. şimdi yine aynısı oluyor

aklımdasın kuzum :) sağ olasın. ya şu var 2011 de ex hayatıma girdi iş hayatı yeni oku vs oldu her şey yenilendi. şimdi yine aynısı oluyor

Boiver eskiyi çnüne bak bağdaştırma onla onlarla bunu
Bunu yenî bir başlangıç sana demişti dersin
Güzel olcak herşey

türbe ziyareti görünebilir,sevaba girmiş olabilirsiniz,ben rüya yorumlamıyorum ama söyleyeyim dedim

ben buradaki arkadaşlarım adına da teşekkür ediyorum o zaman,dualarınız kabul olur inşallah...

ben geldım fatıhle son durumları yazıyorum: faceınde tesadufen bırsey gördüm doğumgunu ıle ılgılı ve senın doğumgununmuydu dun oyleyse doğumgunun kutlu olsun.oda teşekkür ederim doğumgunum 25ıydı sana sormuştum ogunun anlamını ve geçiştirmiştin bırsey kutlayacagız sadece demiştin cok kötüsün dedim.. oda sevmem doğumgunu kutlamaasını ki dedı keske bana bıraksaydın suprız yapmayı yada yapmamayı dedim.oda haklısın ıftarda o zaman kutlarız dedı. sonrasında senın persembe gunku tavrın neydı dedim naptımkı ben ya dedı hem suclu hem güçlü bır sekılde üste çıkmış oldum. ben sen telle konuşurken geldım arkanı döndün gittin,ben sen yemek yerken gene geldım yanındakıyle konuşmaya daldın kafanı cevırdın bende ee daha fazla ben ne yapabılırım dedım ve gelmedım yanına ve aksamda sıtem mesajı geldı ben onada anlam veremedım dedı. aaa farketmemışım kafamı cevırdıgımı dedım.tamam sımdı mesajı anlamış oldum bende ama ben gelmeyı denedım ve farketsen ıyı olur yanında olmak ısterdım tüm aksam ama bı dahakıne ben de kafamı cevırcem ödeşiriz dedı bende sen suclusun doğumgununu demedn dedım o anda ıftar organızesı ıcın gruba yazdı ve gruptan herkes yazmaya başladı dedım sen supersınkı teşekkür ederim ve ben akşam sonra bırsey yapıp gonlunu almak kırdıgım ıcın onu ozur mahıyetınde bsy gondermek ıstedım bugun saat 13:00a kadar aşağıdaki resimdeki gidecek.. aptal olacak boylelıkle cocugu harcamamış oluyorum.

gunaydın herkese..

Son düzenleme:
Günaydınnn

dün oruca bir saat kala orucu bozdum üşüttüm mü başka nedenle bilmem baş dönmesi 45 dk çok kötü oldum ya. akşamda doğru düzgün yemek yiyemedim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…