- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #36.321
Başa sarıyor deme kuzum
Belki bu daha hayırlı ve güzel olcak nerden bilebilirsinki
Ben şuna inanıyorum birşey hayatımızdan gidiyorsa daha iyisi daha hayorlısı geliyor
Ben istanbul dayım bişeye ihtiyacın olursa sör söyle canım
Elimden gelen bişese yardımcı olurum
Korkma istanbul çok güzel bir şehir
Sanada iyi gelecek bence
aklımdasın kuzum :) sağ olasın. ya şu var 2011 de ex hayatıma girdi iş hayatı yeni oku vs oldu her şey yenilendi. şimdi yine aynısı oluyor
yanlış kişiye girişmişsin o zamano çocuk sorunlu görünüyor zaten, kaale alma hiç, olmadığına şükret bence. önüne bak sen, güleryüzlü ol, çok havalı, soğuk durma, olacağı varsa olur.
Bu aslı nerde çekcem onun kulaklarını görcek gününü aaaa
Gelmediiiiii :44::44:
Ayy çok teşekkür ederimAslında rüyayı gören arkadaşım ama ikimizi görmüş. Onun dilinden aynen aktarıyorum canım.
bu arada dun gece seni ruyamda gordum, istanbula gelmisim ziyarete seninle bir yere gidiyoruz senin elinde kurani kerim ve tesph var metroda bulusucaz ben once gidiorum arkadalarimi gorup onlarla konusuyorum sonra metro gelince sende yanima geliyorsun beraber binip bir yere gidioruz ama dua ile ilgili biryere gdioruz ilginc
böyle bir rüya canım hayır olsun inşallah :44:
türbe ziyareti görünebilir,sevaba girmiş olabilirsiniz,ben rüya yorumlamıyorum ama söyleyeyim dedim
Nereye gittiğimiz belli değil ama inan benim de aklıma Türbe geldi hatta bir Türbe ziyareti yapıp dua edeyim dedim
dua ile ilgili bir yer dediniz ya,ondan dedim. en kısa zamanda ramazanda gidin bence.
Evet rüyayı gören arkadaş bir yere dua etmeye gidiyoruz deyince aklıma ilk türbe geldi , hazır mübarek ramazanken bir türbe ziyareti yapayım ben
bence de,e bize de dua edersiniz artık
şimdi gelmiştir,yazıyordum o sıra,yoksun dıye peşinen yazdım dedim
Ay etmem mi hiç canım benim , her duamda tanıdığım konuştuğum görüştüğüm kimin ne derdi duası varsa ben bilmem en iyisini sen bilirsin herkesin duasını kabul et derdine derman ol diye dua ederim hep ..
ya normalde bile erkekler zor anlarken kıskanılmak tripler falan nerden anlayacak :) chall bu adamı isteyip istemediğine karar vererek davran canın da yanmasın canı da yanmasın.
haklısın canım ben bu tip olayın farkında değildim arkadaşım dedi şimdiye kadar hiç başka tipe bakmadın şaşırdım diyince jeton düştü. yoksa ben tip diye tutturan biri değilim baklım şans vermek için zorluyorum kendmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?