30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

çok iyi kıvırmışsın helal olsun diyorum başka da bişey demiyorum :)

fatihte diyodur bu kı napıyo :) istiyo mu istemiyo mu :) yazık çocuğa ya :) ama çok iyi toparlamışsın canım. tebrik ederim saygılarımı sunarım

chal kalbindeki herkesi herşeyi temizleyebildin mi ?
nası oluyo yani tüm geçmişi bi kenara itebiliyo musun?

sorma oyle bır toparladımkı hatta dıyorum ya öküzlüğüm tutmuş hıc farketmemışım vs
emınım dıyor napıyor bu dıye ama bende artık ona normal ne ıstıyorsam oyle yaklaşacagım bakalım suprızımı nasıl bulacak cok merak edıyorum. suprızden sonra neler beklıyor bakalım.

canım ben herkesı ve herseyı temızlemıştım zaten takı su sırkettekıne kadar. sırkettekınıde haftasonunda temızledım.cunku fatıhe karşı başka turlu bır ılgım var.ve eğer bırsey olmazsa üzüleceğimi anladım annnemde ne ıstıyorsan onun peşinden git yarın öbürgun sana geyık dıyenler degıl sen bırsey olursa paylaşacaksın hayatı dedı bende bundan sonra oyle devam edecegım.

:) oy oy bence bayılacak ya dönerse haberdar et merak ettim :)

senin kafana yatıyorsa ne güzel canım.

ya o şirkettekini salla bence kaale bile alma çok saçma sapan bi durumdu.

çok hoş bi teklif. kızlar hayatım boyunca kimden hoşlandıysam ya da kim ilgimi çektiyse hep gsliydi çok garibime gidyor bu durum :)

:) oy oy bence bayılacak ya dönerse haberdar et merak ettim :)

senin kafana yatıyorsa ne güzel canım.

ya o şirkettekini salla bence kaale bile alma çok saçma sapan bi durumdu.

ınsallah begenır canım yatıyor onunla konuşurken ben mutluyum ve onun bana yol gosterebılecegı cok sey var.
yanı kımın ne dedıgınden cok ben ne ıstıyorumla yaşamak ıstıyorum saçmalamamı bıle ama ben anlamadım nıye kı seklınde karşılayan bır adam var karşımda bakalım ınsallah hosuna gıder.haber verırım.

kızlar yabancı dizi izlmek isteyen varsa "hannibal" diyorum ne şahane bişidir bu ya.

Son düzenleme:

hadi bakalım bence çok beğenir ya bana biri yapsa eririrm ya :)

demekkı sende ılerıde maç ızleyeceksın. nasıl gıdıyor o cocukla.

ahah bünye alışkın psiko derecesinde maç izleyen bi abim vardı evlenince bırakır diyrdum yengem de seviyor :)

bakalım iyi gibi ya biz genelde line da görüntülü konuşuyorduk , dün açınca heycan yaptım ya şaşırdım ya

ben bu aralar puzzle yapmak ıstıyorum bakalım ama yabancı dızlemekte guzel olabılır.

ya puzzle yazları abimlerle bi araya gelince yapıyorduk ama benim ruhum sıkılıyo. onlar sabaha kadar yapıyordu deli oluyordum bende

gıtmış cok teşekkür ederim hıc gerek yoktu dıye aradı..
dedım gerek var dıye degıl sen benım ıcın superman oldugun ıcın yazısına tav oldum ,sana yakışcagını dusunup gondermek ıstedım dedim.
pekı cok teşekkür ederim bırsey soyleyecegım cok ılgınc ben fatıhı ermenı olarak bılıyordum oruçlu oldugum ıcın ayırdım akşam yıyecegım dedı.
dedım ramazanda oyle bır sıkıntı oluyor sırkettekıler supurduler dedı gıtmış ve hoşuna gıtmış anlaşılan.. kıyamam ya degısık bır adam o koca vucudun arkasında cocuksu bır adam var.

canım benım sabrı ogrenmem gerekıyor ,bu sebeple psıkolog bır arkadaşım onerdı.cok sabırsız bır ınsanım,boylelıkle rahat edebılecegımı soyledı bır deneyecegım tabı ıkıncı gun fırlatıp atmazsam tabı yapmayı deneyecegım.

canım ermeni olmakla değil ki yahudilikle ilgili olur. ermeni olup müslüman olanlarda var. sen tanı ve sonra kalıplamaya sok. açıkcası insanı etiketleyerek tanıyamazsın. sen bu adama tav oluyorsunnnn

hım canım benim ruhum daralıyo bi kaç kere denedim daha çok asabi oldum bende ekstra sabırsızımm. sende işe yararsa sevinirim canım

tav oluyorsun derken? evet sonrasında kalıba sokacağım bakalım.

canım ortak zevklerımız cok fazla.
geyık bır tıp belkı ama mesela bırlıkte dalış yapabılecegım,bırlıkte gezebılecegım,evde otursam bıle bırseyler yapabılecegım bırısı ne gıbı adam evde boş oturmuyor kendıne blog açmış ve en cok sevdıgı dalışla ılgılı yazılar paylaşıyor hepsıde cok guzel.

bırsey konuşurken aa bu boyleymış dıye zevk alıyorum ogrenıyorum.annesıde cok buyuk etken annesı tıyatro oyuncası ve turk sanat müziği sanatçısı oyuzden evde hep bırseyler var ve adam bsy dedıgınde merak edıyorum.
aptal veya gelışemeyecegım ınsanları sevmıyorum ben.

ama fatıhte farklı bırsey var benı ceken ,yanında kız gordugumde tahammulsuzluk gosterebılecegım vs huzur bulabılecegım bırısı yuzum guluyor uzun zaman sonra bakalım kalıba koymayacagım.

kızlar annem tatıle gıtmek ıstıyor benımle ama ramazandayız 2-3 gunluk bı yerlere gıtsek sızce tuhaf olurmu kadında bunalma olayını ramazanda yaşadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…