30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Aslı, sen beni yanlış anlamışsın. :)
Ben de sizi destekler konuştum.
Siz yazmışsınız ya "kursa o niyetle gidilmez zaten gittiğimiz kurslarda denk gelimiyor." diye. ben de aynısını dedim aslında.

Günaydın Limon, uykum var.

Sen ne zaman buralara gelip ev falan bakınacaksın? Ramazandan sonra mı?
Bu arada senin yengen hamileydi. Ne oldu? Kaç aylık oldu? Sanırım kızı olacaktı.

canım perşembe ilişiğimi keseceğim pzt gelip göreve başlatacağım evede bakarız. sonra dönerim bulmazsam tekrar gelirim püff. ruhum sıkılıyo ya hiç gelesim yok.

canım ekim gibi doğacak evet kızımız olacak çok heycanlı bişi

İzin ne zaman? Pazartesi gelip göreve başlayacakmışsın ya Bu pazartesi mi? yoksa ramazandan sonraki bir pazartesi mi?

Aaa! Ekim ayında doğacak demek! Başında mı? Yoksa o da benim gibi TERAZİ burcu mu olacak? İsmine karar verildi mi?

canım sadece başlayama yazım olacak eylül 1 de başlayacağım :) tabi tercih döneminde görevlendirme falan olmazsa. bu pazartesi gelmeyi düşünüyoru canım.

ekim başı gibi bakalım :) defne almira düşündüler en son ama bu yüzüncü isim her gün farklı bişey diyorlar aim nerde değişik bişiey var onu istiyo geçen hafta lidyana diye tutturdu

Defne güzel vazgeçmesinler...

lidyanayı beğenmedim ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…