- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #36.381
Aslı, sen beni yanlış anlamışsın. :)benim kuşa daha çok var
biz de kursa kısmet aramaya gitmedik ki,kpds,kpss gibi sınavlara gittik,zaten o kadar istesek bir şekilde bulurduk ama kısmette nerede karşılaşmak varsa orada karşılaşırsın,ona da mani olamazsın
Günaydın Limon, uykum var.Günaydınlar kızlar keyifler ne alemde?
Günaydın Limon, uykum var.
Sen ne zaman buralara gelip ev falan bakınacaksın? Ramazandan sonra mı?
Bu arada senin yengen hamileydi. Ne oldu? Kaç aylık oldu? Sanırım kızı olacaktı.
İzin ne zaman? Pazartesi gelip göreve başlayacakmışsın yacanım perşembe ilişiğimi keseceğim pzt gelip göreve başlatacağım evede bakarız. sonra dönerim bulmazsam tekrar gelirim püff. ruhum sıkılıyo ya hiç gelesim yok.
canım ekim gibi doğacak evet kızımız olacakçok heycanlı bişi
İzin ne zaman? Pazartesi gelip göreve başlayacakmışsın yaBu pazartesi mi? yoksa ramazandan sonraki bir pazartesi mi?
Aaa! Ekim ayında doğacak demek! Başında mı? Yoksa o da benim gibi TERAZİ burcu mu olacak?İsmine karar verildi mi?
Defne güzel vazgeçmesinler...canım sadece başlayama yazım olacak eylül 1 de başlayacağım :) tabi tercih döneminde görevlendirme falan olmazsa. bu pazartesi gelmeyi düşünüyoru canım.
ekim başı gibi bakalım :) defne almira düşündüler en son ama bu yüzüncü isimher gün farklı bişey diyorlar aim nerde değişik bişiey var onu istiyo geçen hafta lidyana diye tutturdu
Günaydınlar kızlar keyifler ne alemde?
Günaydın Limon, uykum var.
Sen ne zaman buralara gelip ev falan bakınacaksın? Ramazandan sonra mı?
Bu arada senin yengen hamileydi. Ne oldu? Kaç aylık oldu? Sanırım kızı olacaktı.
Selam kızlar. Napıyorsunuz?
tatil mood sıcak çok sıcak
as iyiyiz canım, çalışıyoruz. Ya sen?Selam kızlar. Napıyorsunuz?
Ne oldu?bütün morallerim bozuldu yaof of siyasetten ne kdar uak dursam da off
as iyiyiz canım, çalışıyoruz. Ya sen?
Ne oldu?
CB aday açıklanması olayı mı?
Şaşırdın mı yoksa?
Ben şaşırmadım ki!
Zaten belli değil miydi?
bütün morallerim bozuldu yaof of siyasetten ne kdar uak dursam da off
as iyiyiz canım, çalışıyoruz. Ya sen?
Ne oldu?
CB aday açıklanması olayı mı?
Şaşırdın mı yoksa?
Ben şaşırmadım ki!
Zaten belli değil miydi?
bende iyim prensesim
Limonata
Bilmem! :26:Ya belliydi ama işte of of başbakan kim olacak ki
yeni damat olayını ne anlamadım. neyse. gerek de yok.Erdoğanın adaylığı ya yeni damatta meydanfa iyiymiş diyorum ya
Erdoğanın adaylığı ya yeni damatta meydanfa iyiymiş diyorum ya
Bilmem! :26:
yeni damat olayını ne anlamadım. neyse. gerek de yok.
canım sadece başlayama yazım olacak eylül 1 de başlayacağım :) tabi tercih döneminde görevlendirme falan olmazsa. bu pazartesi gelmeyi düşünüyoru canım.
ekim başı gibi bakalım :) defne almira düşündüler en son ama bu yüzüncü isimher gün farklı bişey diyorlar aim nerde değişik bişiey var onu istiyo geçen hafta lidyana diye tutturdu
Aslı, sen beni yanlış anlamışsın. :)
Ben de sizi destekler konuştum.
Siz yazmışsınız ya "kursa o niyetle gidilmez zaten gittiğimiz kurslarda denk gelimiyor." diye. ben de aynısını dedim aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?