- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #36.401
selam canım.. Rahatsızlığın varsa ve doktorda demişse oruç için zorlama bilirsin din de zorluk değil kolaylık vardır. Hem sağlığımı korumakta bizim görevimiz.Teşekkür ederim .Bu gün doktora gittim yeni bir ilaç veerdi. 3 gün oruç tutma dedi. Açlık benim rahatsızlığı tetikliyor. boş mide nasıl çıkarır3kere.. sonuç yemek yiyemedim akşam, sahura kalktım yine yiyemedim
Allah kimsenin sağlığını bozmasın ya baş dönmesi çok berbat bir şeygözlerimi açamadım
inşallah lilycim. seninki de güzel geçsin inşallah.
anlaşmak ortak birşeyler paylaşmak ne güzel. sevindim senin adına :)
merhaba prenses geçmiş olsun sanada :)
selam inside :)
selam ceren :)
bakalım bir daha canlı görüşsek daha çok oturacak her şey .
beni uğraşmak heycanlandırıyor ama öle kaç kovala tarzı da bi ilişki yürümüyor evlilik desen hiç yürümez sakinlik daha önemli oluyo bi yatan sonra
Ajda hanım gerginsiniz bugün diye bir reklam vardı cem yılmaz vr ajda pekkanöyle algılamıştım, öyle olmasaydı bile herkes aynı düşünmek zorunda değil zaten
yorgunum dostlar
herkese selam.
turkuazzzz
Ajda hanım gerginsiniz bugün diye bir reklam vardı cem yılmaz vr ajda pekkan
Onu hatorladım
Yavrummmmmmmyavruların en yavrusu
Gelde yanaklarını sıkayım
Aynen öyle limonum istanbula eylülde mi gideceksin
canım işlemlerimi yaptırmak için gideceğim bi ara sonra ağustos sonu gibi giderim
Ne haber limon hanım
Tabii ki öyle de... Sizleri kırmayı ASLA istemem. O yüzden.öyle algılamıştım, öyle olmasaydı bile herkes aynı düşünmek zorunda değil zaten
stresliyim ama filoyla sorunum yok, olmaz da
ne oldu sevesin mi geldi beni, hep dövüyordun ama, ben alışık değilim, gerçi sevgin bile şiddetli
Tabii ki öyle de... Sizleri kırmayı ASLA istemem. O yüzden.
Günaydın herkese .. kimseler uğramamış...
İyiyim canım, uykum var. Geç yattım.merhaba filozofnasılsın..
günaydın cerennasılsın..
ben uğradım.. geçerken
İyiyim canım, uykum var. Geç yattım.
merhaba filozofnasılsın..
günaydın cerennasılsın..
ben uğradım.. geçerken
merhaba kızlar; nasılsınız..hayırlı ramazanlar
ben bildiğiniz gibi, çeyiz hazırlıkları devam..kızlar bildiğiniz evinizde ya da ailenizde kullandığınız iyi bir ütü markası var mı? Philips Azur serisi çok iyiymiş iyonik olan fiyatı 200 küsür, ama özellikleri çok fazla. bende dayanıklı bşy olsun istiyorum pek sevmem de ütü yapmasını
stresliyim ama filoyla sorunum yok, olmaz da
ne oldu sevesin mi geldi beni, hep dövüyordun ama, ben alışık değilim, gerçi sevgin bile şiddetli
Tabii ki öyle de... Sizleri kırmayı ASLA istemem. O yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?