30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Günaydın kızçeler...
sen altılamışsın kuşları
Evet, darısı size...

Damatsız düğün olmuş Türkiyede ilk defa, 38 yaşındaki kadın düğün yapmış,hayali olduğu için.
Geçen gün duymuştum. :26:

ben güzel olan her tipi sevdiğim için bence sorun yok
Bence de! Önemli olan içinin atması.

püff sahura kalktım öğleye kadar aç durdum reglim başlamış uyuz oldum ve canım bişi yemek istemiyo
Benim bir arkadaşım seneler önce iftara yarım saat kala regl olmuş. Sen gene haline şükret!

ramazandan dolayı dedim,pek iyi hissetmiyorum,sanırım tutamayacağım...
Ben yıllardır tutamıyorum. Kendimi bildim bileli denerim. Baygınlık geçiririm. Zaten migren ve hipoglisemi var.
Bu sene dedim deneyeyim. Akşama kadar yastıktan kalkmadı kafam , işkence gibi... Uyuyamıyorum da ağrıdan. Zaten iftardan sonra da kustum affedersiniz.

evet işte aslının karıştırdığı şey Eki Görüntüle 1171831

ahah dikkat çekmeye çalıştım. konumuz çok sakin heycan getiriyorum
Limon çok zekisin!

Bana da kursta denk gelmez. Zaten kursta aramıyorum.

kurslarda ben de şanslı değilimdir, erkekler birkaç kişi olur, onları da beğenmem genelde belki red şanslıdır kim bilir
Bana da kursta denk gelmez.
Ya kız olur herkes ya erkek olsa da küçük olur.
Zaten kursta aramam ben, orası ilim irfan yuvası. Oraya bir şeyler öğrenmeye giderim ben.

Selam kızlar
Hepinize hayırlı Ramazanlar... Haftanız güzel geçsin inşallah nasılsnız?
AS Lily, iyi elhamdülillah. Sen nasılsın?

İyiyim canım şükür

geçmiş olsun migren ve hipolegsımı ıcın benımde midem tuttu ıkı gun ilaçlarımın saatleri değişti diye bugun ölüyorum ağrıdan.

ne güzel bişey bu işte zevkini çıkar yaşa sadece :)

KIzlar ya ben genelde esmer kara kaş karq göz beyaz veya koyu ten seveeim. Bu forumdan tanıştığım ela gözlü kumral ya. Sizce genel tipinize ters birini tanır mısınız ?
bence önemli olan elektrik almak kriterler değişebiliyor bu durumda görsellikle alakalı olarak.

canım ilk başlarda uğraş vereyim biraz deli olsun istiyorsun 30 dan sonrada tam tersi oluyor ya da ben d öyleydi.. bir süre sonra uğraştıranlar sıkıyor artık...

Başka hangi kursa gidilebilir. Ortam yapmak için. Dans kursu yada fotoğrafçılık olur mu ki

dediklerin var gibi şimdilik bi yamuğunu görmedim.

dansta olmuyo kuzum ya. ama foto kursunda olabilir. sen atak bi insna mısındır yoksa onlar gelsin konuşsun diye mi ?

fotoğraf olayını denemiş biri olarak çok umutlanmamak lazım:))

geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim .Bu gün doktora gittim yeni bir ilaç veerdi. 3 gün oruç tutma dedi. Açlık benim rahatsızlığı tetikliyor. boş mide nasıl çıkarır 3kere.. sonuç yemek yiyemedim akşam, sahura kalktım yine yiyemedim
Allah kimsenin sağlığını bozmasın ya baş dönmesi çok berbat bir şey gözlerimi açamadım

Selam kızlar
Hepinize hayırlı Ramazanlar... Haftanız güzel geçsin inşallah nasılsnız?

inşallah lilycim. seninki de güzel geçsin inşallah.

anlaşmak ortak birşeyler paylaşmak ne güzel. sevindim senin adına :)

merhaba prenses geçmiş olsun sanada :)
herkese merhabaa.. umarım güzel geçiyordur gününüz =)

selam inside :)

:)) ben de aktifim sanıyordum gerçi en çok burda takılıyorum:)
günaydın herkese evde netim yoktu...giremedm hafta sonu

selam ceren :)

bence önemli olan elektrik almak kriterler değişebiliyor bu durumda görsellikle alakalı olarak.

canım ilk başlarda uğraş vereyim biraz deli olsun istiyorsun 30 dan sonrada tam tersi oluyor ya da ben d öyleydi.. bir süre sonra uğraştıranlar sıkıyor artık...

bakalım bir daha canlı görüşsek daha çok oturacak her şey .

beni uğraşmak heycanlandırıyor ama öle kaç kovala tarzı da bi ilişki yürümüyor evlilik desen hiç yürümez sakinlik daha önemli oluyo bi yatan sonra

Canım Kur'an okumuyormusun? Dini vecibelerin nasıldır?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim kuşa daha çok var
biz de kursa kısmet aramaya gitmedik ki,kpds,kpss gibi sınavlara gittik,zaten o kadar istesek bir şekilde bulurduk ama kısmette nerede karşılaşmak varsa orada karşılaşırsın,ona da mani olamazsın

Canım Kur'an okumuyormusun? Dini vecibelerin nasıldır?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım açıp kuranı çok okuduğumu söyleyemem bol bol ayetel kürsi filan okurum. Bir kaç aydır katıldığım bir grupta tefriciye okumaları yapıyoruz. dini vecibelerime çok şükür diyeyim elimden geldiğince yaparım. Bir de sevdiğimin dönmesi için 6 aydır sürekli dualar okurum esmaları çekerim bol bol bu şekilde yani :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…