30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Aman ne merak ediyon aslıyı
Çirkinnnn uyuzzzz suratsıZ GÖBÜŞLÜ BİŞİ

Aslııııı yavrummm gel öpem sen olmasan kimle uğraşırdım

keşke öle biri olsa hem tip hem huy her şeyiyşe aradığımız kişiyi bulabiksek ve birde anlaşabilsek. ben aşka inanmıyorum artık aslıcım ve öle bi amacım yok bana iyi davranan biriyle evlencem

sen de çok karamsarsın, gören de neler yaşadın ve yaşın geçti sanacak...kimseye mecbur değiliz şükür. illaki biri olacak diye kaide de yok. ama gönlümüze ruhumuza hitap eden biri olacak inşallah.

beni boydan gördün mü hiç, ne biliyorsun göbüğümü
dondurma yiyorum şu an, sana da, limona da vermiyorum işte

Gördüm kısım kat kat katlanmış göbüşün
Verme bende varki
Kuuyemiş ve çay modundayım
Ama acayip iştahsızım bütün gün bir tostla geçiriyoruö
Hala tam iyileşemedim
Sende bana şefkat gösterme

ya öyle deme yaa
kuruyemiş aldım bugün yine ben de. afiyet olsun.
geçmiş olsun.
şefkat göstermeyene şefkatli olunmaz kızım

ya öyle deme yaa
kuruyemiş aldım bugün yine ben de. afiyet olsun.
geçmiş olsun.
şefkat göstermeyene şefkatli olunmaz kızım

Sağoş cnm ama inan o kadar yoruluyorum ki

Yorgunlukdan uyuyamıyorum
Dinlenemediğimden de ilaçda bir işe yaramadı
İnan iş hayatımdan soğuyorum artık ya
İyi çalışmak sorumluluk sahibi olmak gerçekten ne işde nede özel hayatta iyi değil
Herkes herşeyi sana yıkıyor
Artık valla emekli olmuş bodrumda bir köy evinde bahçede yatan çay içen domates toplayan
Koltuğunda kitap okuyan köpeğini seven emekli kadın olmak istiyorum :26:

daha önünde uzun güzel yıllar var canım, ihtiyacın olan güzel bir tatil şu aşamada, sonra da huzur, hepsi olacak inşallah, zamanı var sadece

sen de çok karamsarsın, gören de neler yaşadın ve yaşın geçti sanacak...kimseye mecbur değiliz şükür. illaki biri olacak diye kaide de yok. ama gönlümüze ruhumuza hitap eden biri olacak inşallah.

Mecburiyet değil inancım yok aslıcan ya. Seveyim sevileyüm yeter körü körüne aşk yok

Duaların kabul olucAk demek ki. Rüyan bu yönde güzel canım. Allah kabul etsin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sagolasin limonata, bu utu benim begendigim utu :) cok da asil duruyo :))) sanirim bunu alicam, kliksa dan bende bakmistim, supurgeyi de bakayim canim sagol.. kizlar iyi sahurlar elsallayansmile

Canım hem ütü hem süpürgeyi çok araştırdm. Şükür memnunum fiyatları fazla biraz ama değiyiyor ikisidr uğraştırıcı şeyler ve rahat olmaları önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…