- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #36.461
Günaydın Kısllar uzun bir aradan sonra döndüm
Sınavlarım bitti bu senekiler geçtim çok şükür bir dersim kaldı oda nazar boncuğu olsun
ingilizcede ilerleme olduğunu düşünüyorum biraz karıştırıyorum çalışmam lazım hafta sonu üzerinde durucam bakalım kafaya koydum bu işi
sizden akıl almak istediğim bir konu var yardımcı olursanız sevinirim babetto diye bir siteden ayakkabı aldım üye olmadan sonra bir üye oliyim dedim siparişi göremiyorum doğal olarak Müşteri Hizmetlerini aradım 8 gündür telefonları açılmıyor.kendimi kötü hisetmeye başladım daha önce alışveriş yapan varmı yada bilen bu siteyi
hoşgeldin denizz:) sevindim dersleri geçmene. benimde ingilizce çalışmam lazım .
hiç alışveriş yapmadım. şikayetvar.com a yazsan birde siteye mail atsan
Teşekkürederim:) hangi seviyedesin ben sana link gönderiyim bitane ingilizce çalışman için memnun kaldım 3 aylık bişey ama bilgi veriyo biraz
şikayet var coma yazdım firmaya bildirmişler kimse dönmedi daha 5 gün oldu en sevmediğim şey alışveriş yaparken kandırılıyormuyum diye pişikolojim bozuluyo artık
ben sana kırılmam zaten,ben kırdıysam eğer kusuruma bakma
Aslı benim ile hukukun Turkuaz'dan eski bana bile göstermedin yüzünü, yüz görümlüğü mü istiyorsun?
canım seviyem yok. bi ara ölesine halk eğitim kursuna gittim o kadar oturup hiç çalışmadım.
canım güvenmediğin sitelerden yapma alışveriş en güzeli
ödeme sistemi güvenli yazıyor tamam ama hizmeti düşünemedim ayakabılarıda güzel görünce benim ayak numaram 40 hatta 41 kalıplara göre değişiyor dışardan istediğim gibi bulamıyorum bir mağaza söylüyorlar gidiyorum kısıtlı seçeneğin var birde daha pahalı
neyse 8. günün oldu 15 gün beklerim olmadı şikayet başvurusu yapıcam biyerlere
aşağıdaki adrese üye ol 3 aylık mış arkadaşlarım önerdi bana kurslar kısmı var önce kalıpları öğren, kelimelere çalış arada başka yerdende kelime çalışabilirsin
kalıpları öğrendikten sonra kendi cümlelerini kurmaya çalış ingilizce
http://lingualeo.com/tr/dashboard
bende ayakkabı bulamıyorum canım. mağalarda bulamadım hiç bulduklarımda pahalı oluyor netten de denedim yine bulamadım.
sen de çok karamsarsın, gören de neler yaşadın ve yaşın geçti sanacak...kimseye mecbur değiliz şükür. illaki biri olacak diye kaide de yok. ama gönlümüze ruhumuza hitap eden biri olacak inşallah.
keşke öle biri olsa hem tip hem huy her şeyiyşe aradığımız kişiyi bulabiksek ve birde anlaşabilsek. ben aşka inanmıyorum artık aslıcım ve öle bi amacım yok bana iyi davranan biriyle evlencem
bende ayakkabı bulamıyorum canım. mağalarda bulamadım hiç bulduklarımda pahalı oluyor netten de denedim yine bulamadım.
Limoncuğum, ASLI şahane yazmış.Ben yazsam bu kadar ifade edemezdim. Fakat aynı şeyleri hissediyorum bu yazdıkların karşısında...
Hiçbir şey yapma. Akışa bırak. Bir şey olmak zorunda değil, olacaksa zaten olur.filoo kafam çok karışık acı çekiyorumm ya offf ya biri bana bişi desin onu yapıcam
Hiçbir şey yapma. Akışa bırak. Bir şey olmak zorunda değil, olacaksa zaten olur.
Düşünme bile...
Haaa. O görüştüğün çocukla mı? Yüreğinin götürdüğü yere git! Zaten yüreğin sana ne yapman gerekeni söyler, çocukla bir yüz yüze görüşünce... İyi dinle yüreğini.cnm düşüüp karar vermem gerekiyor ama işte. akışına bırakıp haksızlık etmek istemiyorum
Hiçbir şey yapma. Akışa bırak. Bir şey olmak zorunda değil, olacaksa zaten olur.
Düşünme bile...
filoo kafam çok karışık acı çekiyorumm ya offf ya biri bana bişi desin onu yapıcam
cnm düşüüp karar vermem gerekiyor ama işte. akışına bırakıp haksızlık etmek istemiyorum
Haaa. O görüştüğün çocukla mı? Yüreğinin götürdüğü yere git! Zaten yüreğin sana ne yapman gerekeni söyler, çocukla bir yüz yüze görüşünce... İyi dinle yüreğini.
selam kızlar..
Aslı ve prensese katılıyorum. Dua et ve sabırla bekle. önünde koca bir ömür var.
Çıktığını düşün, hatta evlendiğini düşün bu seni nasıl hissettiriyor. Yüzün gülüyor ve mutlu isen devam et. Ama yüzün asılı mutlu olamıyorsan doğru değildir senin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?