30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

mutlu ediyor ama aklıma zaman zaman ex geliyo kötü hissediyorum
Haklısın.
Çok sevmişsin. Bir de anladığım kadarıyla "içli" bir kızsın.
Ben de öyleydim. Zor oldu unutmam... Bazı şeyleri içimden atmam.

Haklısın.

filo o benim hala canımdan bi parça seviyor muyum aşkla hayır ama onun canı yansa benimde yanar. ihtiyacım var desin düşünmeden kalkar giderim. ama yapamadık işte ve benim başlardaki tecrübesizliğim eziyetim bu hale getirdiç filo seni seviyorum ama çok mutsuzum dedi ya düşünsene canını yakıyorsun ve istemeden. o huzurlu şimdi daha iyi biliyorum. beni sevmiyor artık ama bende onun için değerliyim . ve bir daha böle bişey olmayacak. ve onu düşünerek ömür geçirmek istemiyorum.

Tefallerde iyi bence.. ama daha önce arçelik vardı asla alma derim

cnm tefallare göre pshlips daha iyi ben ölmüştüm artaştırmadan

pshlips denemedim canım aklımda olsun şayet birgün eşya alma durumlarım olursa....

pshlips denemedim canım aklımda olsun şayet birgün eşya alma durumlarım olursa....

küçük ev aletlerinde çok iyi. düzleştirci, saç kurutma makinesi, süpürge ve ütüm pshlips ektra memnunum. ilerde bi gün evlenirsem hepsini philips düşünüyorum . robot vs dahil

ama sen ona ihanet ediyormuş gibi hissetiğin sürece mutlu olamazsın.

zor limonata... üzerinden en az bir sene geçmesi gerekiyor.Zamanla azalıyor. ben hep öyke gözlemledim. kalbin yeni birine hemen alışmaz. sabır lazım

mutlu ediyor ama aklıma zaman zaman ex geliyo kötü hissediyorum

Çok fazla plan yapma evlilik içinde acale etme pişman olursun.

Haklısın.

Hayal kurmak güzel be prenses umarım herkes hayllaerinin gerçekleitğini görür

merhaba canım nasıl gidiyor düğün hazırlıkları yolunda mı herşey?
merhaba ceren

Malesef canım sevgi yeterli olmuyor bazen. Keşke aşk da sevgide sims oyunlarındaki gibi olsa karakter şekilllendirsek herşey bizim kontolümüzde olsa. Ama olmuyor.

maalesef kendimi zorlamıyorum canım ve exin yerine de koymaya çalışmıyorum çok farklı hissettiklerim bir de şu var aaradan çok zaman geçse bile ilk aşkın yeri hep olacak . bu çocuk çok iyi biri ve tanımak istiyorum bi taraftan

deniz mükemmel bir site ya :) 474 puanım oldu bugünlük çok eğlendim çok sağol :)

canım kafanda netleştirmeden bır karar verme gerçekten ıyı bırısı oldugu ıcınmı yoksa gerçekten ıstedıgın ıcınmı hayatında ıstıyorsun buna karar ver lütfen.

benım durumuma düşme bak fatıhı ıstıyorum ama hayatımda doğru adam olduguna dair ne onu ne de arkadaşlarımızı ınandıramıyorum.ozellıklede onun yakın cevresınden olanları ne gıbı dıyeceksın ben sımdıye kadar acı cektıgımde hep tampon gorevı görecek ınsanlar kullandım ve o akşamkı hareketımden dolayı en yakın kız arkadaşım adama o senı sadece tampon olarak görecek yapma bunu kendıne sırkettekı cocugu unutmak ıcın demiş fatıh bunu resmen soyledı ve benım acı cekme gıbı bır lüksüm yok kusura bakma dedi.zamanında canını cok acıtmışlar cunku hep aldatılmış sımdıye kadar ve suanda cok yogun ben yogunum ,sureklı ısteyım sureklı proje yapmayı denıyorum dıyor ve geçiyor kenara.arıyor soruyor ,bsy yazınca anında cevap alıyorum ama bu kadar ve ılerısıde olmayacakmış gıbı umıtsızlıge kapılmayada başladım.nıye zamanında 8 yıllık ılıskımden sonra adamları tampon olarak cıvı cıvıyı söker seklınde kullandıgım ıcın.

exı bırak bır kenara sen kendı hayatın ıcın ne ıstıyorsun uzun bır sure sonrasında bır ılıskı yaşamak ıcın bırkaç ay degıl bırkac yıl gerekir ,tanı en kötü arkadaş olursun ama kendın ıcın ne hayırlısı olduguna gerçekten karar verıp hareket et. benım suanda geçmişimi sılme gıbı bır lüksüm yok ve ınan bana bı gun bunları yaşayacaksın deselerdı tabı tabı der guler geçerdim ama hayatında yaptıgın herseyden sen meshulsün bunu unutma.

kaldıki ihanet etmek ,ihanet etmek kıme neye ıhanet edıyorsun sen kendı ıcınde bence hala exı atlatamamışsın bu sebeple canın acıyor ve bana sorarsan ya tanı eğer eksık tanıdıgını dusunuyorsan veya zaman geçmeli daha dıyorsan yada tanıdım ve hala aklımın bır yerınde exe ıhanet edıyormuş gibi hıssedıyorum dıyorsanda görüşme.

cunku gercekten aklında olan yenı bırısı oldugunda exı dusunmezsın.

sey gıbı dusun kendını telefon gıbı dusun ve hayatına gırecek adamda senı kapsayacak bır telefon kılıfı sen onu bulana kadar sureklı kılıf denersın ama gerçekten ıstedıgın bırsey kafanda varsa hep ondan vazgecene kadar onun bır ornegını ararsın ve tam unuttugunda o modelı yenı bırsey begenırsın .. hayatımıza aldıklarımızda bu sekılde.

Son düzenleme:
merhaba canım nasıl gidiyor düğün hazırlıkları yolunda mı herşey?

iyi gidiyor cerencim, sen nasılsın? üzerimize ramazan rehaveti çöktü bu ara

küçük ev aletlerinde çok iyi. düzleştirci, saç kurutma makinesi, süpürge ve ütüm pshlips ektra memnunum. ilerde bi gün evlenirsem hepsini philips düşünüyorum . robot vs dahil

evet limonata; küçük ev aletlerimin olmadığını farkettim tost makinesi, katı meyve sıkacağı, saç kurutma makinem ve ütüm yok. bir de mısır patlatma makinası almak istiyorum bir de.......... neyse daha yazmiyim

philips in çok iyi olduğunu duyuyorum. azur iyonik ütü hakkında kötü bşy okumadım. bir de saç şekillendirme ürünleri güzel evet

Son düzenleme:
canım nasılsın? bebek nasıl?

İyi diyelim iyi olalım canım şükür. Bebekte iyidir inşallah. Allah izin verirse pazartesi görücem onu. İnşallah güzel haberler veririm. Dua ederseniz çok mutlu oluruz. :) benim de dualarım üzerinizde. Sen nasılsın canım?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iyiyim canım bende.. bazen stresli, bazen hüzünlü, bazen sakin oluyorum.. ama genel olarak iyiyim. çok şükür rabbim daha güzel günler görmeyi nasip etsin inşallah.

tuğçe küçük ev aletlerini ne marka almıştın ? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…