- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #36.481
ya ne güzel geçen hafta gelecekti. arabasında sıkıntı çıktı ve parça bekliyoo. yüreğim ısınmaya başladı ama ısındıkça exe ihanet ettiğime dair huzursuzluk kaplıyo içimi çok saöma biliyorum . sevmiyorum exi ama hayallerime ihanet ediyor gibiyim çok bunaldım offff
öle canım bakalım. ne olacak
Haklısın.mutlu ediyor ama aklıma zaman zaman ex geliyo kötü hissediyorum
merhaba canım nasıl gidiyor düğün hazırlıkları yolunda mı herşey?merhaba filozofnasılsın..
günaydın cerennasılsın..
ben uğradım.. geçerken
Tefallerde iyi bence.. ama daha önce arçelik vardı asla alma derimkuzum geçen yaz aylarca aradım ve pshilps azur aldım mükemmel bişi yengemde ondan aldı. küçük ev aletlerinde pshilpsin üzerine tanımam süpürge de öyle
Haklısın.
Çok sevmişsin. Bir de anladığım kadarıyla "içli" bir kızsın.
Ben de öyleydim. Zor oldu unutmam... Bazı şeyleri içimden atmam.
Tefallerde iyi bence.. ama daha önce arçelik vardı asla alma derim
tombik zinciri
pshlips denemedim canım aklımda olsun şayet birgün eşya alma durumlarım olursa....filo o benim hala canımdan bi parça seviyor muyum aşkla hayır ama onun canı yansa benimde yanar. ihtiyacım var desin düşünmeden kalkar giderim. ama yapamadık işte ve benim başlardaki tecrübesizliğim eziyetim bu hale getirdiç filo seni seviyorum ama çok mutsuzum dedi ya düşünsene canını yakıyorsun ve istemeden. o huzurlu şimdi daha iyi biliyorum. beni sevmiyor artık ama bende onun için değerliyim . ve bir daha böle bişey olmayacak. ve onu düşünerek ömür geçirmek istemiyorum.
cnm tefallare göre pshlips daha iyi ben ölmüştüm artaştırmadan
pshlips denemedim canım aklımda olsun şayet birgün eşya alma durumlarım olursa....
ya ne güzel geçen hafta gelecekti. arabasında sıkıntı çıktı ve parça bekliyoo. yüreğim ısınmaya başladı ama ısındıkça exe ihanet ettiğime dair huzursuzluk kaplıyo içimi çok saöma biliyorum . sevmiyorum exi ama hayallerime ihanet ediyor gibiyim çok bunaldım offff
öle canım bakalım. ne olacak
mutlu ediyor ama aklıma zaman zaman ex geliyo kötü hissediyorum
Haklısın.
Çok sevmişsin. Bir de anladığım kadarıyla "içli" bir kızsın.
Ben de öyleydim. Zor oldu unutmam... Bazı şeyleri içimden atmam.
merhaba cerenmerhaba canım nasıl gidiyor düğün hazırlıkları yolunda mı herşey?
filo o benim hala canımdan bi parça seviyor muyum aşkla hayır ama onun canı yansa benimde yanar. ihtiyacım var desin düşünmeden kalkar giderim. ama yapamadık işte ve benim başlardaki tecrübesizliğim eziyetim bu hale getirdiç filo seni seviyorum ama çok mutsuzum dedi ya düşünsene canını yakıyorsun ve istemeden. o huzurlu şimdi daha iyi biliyorum. beni sevmiyor artık ama bende onun için değerliyim . ve bir daha böle bişey olmayacak. ve onu düşünerek ömür geçirmek istemiyorum.
cnm tefallare göre pshlips daha iyi ben ölmüştüm artaştırmadan
ama sen ona ihanet ediyormuş gibi hissetiğin sürece mutlu olamazsın.
zor limonata... üzerinden en az bir sene geçmesi gerekiyor.Zamanla azalıyor. ben hep öyke gözlemledim. kalbin yeni birine hemen alışmaz. sabır lazım
Çok fazla plan yapma evlilik içinde acale etme pişman olursun.
Hayal kurmak güzel be prenses umarım herkes hayllaerinin gerçekleitğini görür
merhaba ceren
Malesef canım sevgi yeterli olmuyor bazen. Keşke aşk da sevgide sims oyunlarındaki gibi olsa karakter şekilllendirsek herşey bizim kontolümüzde olsa. Ama olmuyor.
ödeme sistemi güvenli yazıyor tamam ama hizmeti düşünemedim ayakabılarıda güzel görünce benim ayak numaram 40 hatta 41 kalıplara göre değişiyor dışardan istediğim gibi bulamıyorum bir mağaza söylüyorlar gidiyorum kısıtlı seçeneğin var birde daha pahalı
neyse 8. günün oldu 15 gün beklerim olmadı şikayet başvurusu yapıcam biyerlere
aşağıdaki adrese üye ol 3 aylık mış arkadaşlarım önerdi bana kurslar kısmı var önce kalıpları öğren, kelimelere çalış arada başka yerdende kelime çalışabilirsin
kalıpları öğrendikten sonra kendi cümlelerini kurmaya çalış ingilizce
http://lingualeo.com/tr/dashboard
Ah ben senin aaaağzını yerim yeriiiiiimİnşallah canım benim cümlemizin duaları en kısa zamanda kabul olur yarabbiiiim
Merhaba kızlar.
Görülmeyeli değişiklikler var mı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba canım nasıl gidiyor düğün hazırlıkları yolunda mı herşey?
küçük ev aletlerinde çok iyi. düzleştirci, saç kurutma makinesi, süpürge ve ütüm pshlips ektra memnunum. ilerde bi gün evlenirsem hepsini philips düşünüyorum . robot vs dahil
Merhaba kızlar.
Görülmeyeli değişiklikler var mı?
canım nasılsın? bebek nasıl?
hoşgeldin melek, bebişin ve sen iyisiniz inşallah
Hoşbulduk canım.
Bebişi 3 gün sonra görücem inşallah. İnşallah çok sağlıklıdır. Senin hazırlıklar nasıl gidiyor canım? İyimisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?