- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #36.501
iyiyim canım bende.. bazen stresli, bazen hüzünlü, bazen sakin oluyorum.. ama genel olarak iyiyim. çok şükürrabbim daha güzel günler görmeyi nasip etsin inşallah.
tuğçe küçük ev aletlerini ne marka almıştın ? :44:
Amin canım inşallah.
Arçelik aldım ben canım. Ütüm ve süpürgem de siemens.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet düzleştiricisi ben dede var ve güzelküçük ev aletlerinde çok iyi. düzleştirci, saç kurutma makinesi, süpürge ve ütüm pshlips ektra memnunum. ilerde bi gün evlenirsem hepsini philips düşünüyorum . robot vs dahil
merhaba nasılsın mavilimama sen ona ihanet ediyormuş gibi hissetiğin sürece mutlu olamazsın.
zor limonata... üzerinden en az bir sene geçmesi gerekiyor.Zamanla azalıyor. ben hep öyke gözlemledim. kalbin yeni birine hemen alışmaz. sabır lazım
Çok fazla plan yapma evlilik içinde acale etme pişman olursun.
Hayal kurmak güzel be prenses umarım herkes hayllaerinin gerçekleitğini görür
merhaba ceren
Malesef canım sevgi yeterli olmuyor bazen. Keşke aşk da sevgide sims oyunlarındaki gibi olsa karakter şekilllendirsek herşey bizim kontolümüzde olsa. Ama olmuyor.
teşekkür ederim canım bildiğin gibi işlerle uğraşıyorum yine kurumda personel değişiklikleri var etkilenirmiyim bilmiyorum.. yer değiştiirnce yorucu oluyor yapılan iş vs değişiyor bakalım hayırlısı..iyi gidiyor cerencim, sen nasılsın? üzerimize ramazan rehaveti çöktü bu ara
evet limonata; küçük ev aletlerimin olmadığını farkettimtost makinesi, katı meyve sıkacağı, saç kurutma makinem ve ütüm yok. bir de mısır patlatma makinası almak istiyorum bir de.......... neyse daha yazmiyim
philips in çok iyi olduğunu duyuyorum. azur iyonik ütü hakkında kötü bşy okumadım. bir de saç şekillendirme ürünleri güzel evet
ben blender set aldım braun un set halinde olan çok memnunum nette epey araştırdıktan sonra aldım çok sık olmasa da kullanıyorum..güzel günlerde kullan melek. sağolasın. benim süpürgem arçelik, blender tefal.. ütü philips olucak sanırım.
kızlar.. aklınızda olsun bakın birgün size de lazım olucak bu bilgiler
ben blender set aldım braun un set halinde olan çok memnunum nette epey araştırdıktan sonra aldım çok sık olmasa da kullanıyorum..
güzel günlerde kullan melek. sağolasın. benim süpürgem arçelik, blender tefal.. ütü philips olucak sanırım.
kızlar.. aklınızda olsun bakın birgün size de lazım olucak bu bilgiler
canım kafanda netleştirmeden bır karar verme gerçekten ıyı bırısı oldugu ıcınmı yoksa gerçekten ıstedıgın ıcınmı hayatında ıstıyorsun buna karar ver lütfen.
benım durumuma düşme bak fatıhı ıstıyorum ama hayatımda doğru adam olduguna dair ne onu ne de arkadaşlarımızı ınandıramıyorum.ozellıklede onun yakın cevresınden olanları ne gıbı dıyeceksın ben sımdıye kadar acı cektıgımde hep tampon gorevı görecek ınsanlar kullandım ve o akşamkı hareketımden dolayı en yakın kız arkadaşım adama o senı sadece tampon olarak görecek yapma bunu kendıne sırkettekı cocugu unutmak ıcın demiş fatıh bunu resmen soyledı ve benım acı cekme gıbı bır lüksüm yok kusura bakma dedi.zamanında canını cok acıtmışlar cunku hep aldatılmış sımdıye kadar ve suanda cok yogun ben yogunum ,sureklı ısteyım sureklı proje yapmayı denıyorum dıyor ve geçiyor kenara.arıyor soruyor ,bsy yazınca anında cevap alıyorum ama bu kadar ve ılerısıde olmayacakmış gıbı umıtsızlıge kapılmayada başladım.nıye zamanında 8 yıllık ılıskımden sonra adamları tampon olarak cıvı cıvıyı söker seklınde kullandıgım ıcın.
exı bırak bır kenara sen kendı hayatın ıcın ne ıstıyorsun uzun bır sure sonrasında bır ılıskı yaşamak ıcın bırkaç ay degıl bırkac yıl gerekir ,tanı en kötü arkadaş olursun ama kendın ıcın ne hayırlısı olduguna gerçekten karar verıp hareket et. benım suanda geçmişimi sılme gıbı bır lüksüm yok ve ınan bana bı gun bunları yaşayacaksın deselerdı tabı tabı der guler geçerdim ama hayatında yaptıgın herseyden sen meshulsün bunu unutma.
kaldıki ihanet etmek ,ihanet etmek kıme neye ıhanet edıyorsun sen kendı ıcınde bence hala exı atlatamamışsın bu sebeple canın acıyor ve bana sorarsan ya tanı eğer eksık tanıdıgını dusunuyorsan veya zaman geçmeli daha dıyorsan yada tanıdım ve hala aklımın bır yerınde exe ıhanet edıyormuş gibi hıssedıyorum dıyorsanda görüşme.
cunku gercekten aklında olan yenı bırısı oldugunda exı dusunmezsın.
sey gıbı dusun kendını telefon gıbı dusun ve hayatına gırecek adamda senı kapsayacak bır telefon kılıfı sen onu bulana kadar sureklı kılıf denersın ama gerçekten ıstedıgın bırsey kafanda varsa hep ondan vazgecene kadar onun bır ornegını ararsın ve tam unuttugunda o modelı yenı bırsey begenırsın .. hayatımıza aldıklarımızda bu sekılde.
iyi gidiyor cerencim, sen nasılsın? üzerimize ramazan rehaveti çöktü bu ara
evet limonata; küçük ev aletlerimin olmadığını farkettimtost makinesi, katı meyve sıkacağı, saç kurutma makinem ve ütüm yok. bir de mısır patlatma makinası almak istiyorum bir de.......... neyse daha yazmiyim
philips in çok iyi olduğunu duyuyorum. azur iyonik ütü hakkında kötü bşy okumadım. bir de saç şekillendirme ürünleri güzel evet
Limoncuğum,filo o benim hala canımdan bi parça seviyor muyum aşkla hayır ama onun canı yansa benimde yanar. ihtiyacım var desin düşünmeden kalkar giderim. ama yapamadık işte ve benim başlardaki tecrübesizliğim eziyetim bu hale getirdiç filo seni seviyorum ama çok mutsuzum dedi ya düşünsene canını yakıyorsun ve istemeden. o huzurlu şimdi daha iyi biliyorum. beni sevmiyor artık ama bende onun için değerliyim . ve bir daha böle bişey olmayacak. ve onu düşünerek ömür geçirmek istemiyorum.
...
SAğ ol Tuğçe, seni gördük daha iyi olduk.Merhaba kızlar.
Görülmeyeli değişiklikler var mı?
Limoncuğum,
Bir "of" çeksem karşıki dağlar yıkılır.
Elimde sihirli bir değnek olsa keşke; böyle sevip de kavuşamayanlara dokundursam herkes çok çok mutlu olsa...
Bu konulara yedi kat yabancı bile olsa çok içten üzülüyorum.
Yapacak bir şey olmaması / olamaması çok acı.
SAğ ol Tuğçe, seni gördük daha iyi olduk.
çok şükür canım iyiyim. Sen nasılsın?merhaba nasılsın mavilim
Merhaba kızlar.
Görülmeyeli değişiklikler var mı?
hoşgeldin melek, bebişin ve sen iyisiniz inşallah
Limoncuğum,
Elimde sihirli bir değnek olsa keşke; böyle sevip de kavuşamayanlara dokundursam herkes çok çok mutlu olsa...
Limoncuğum,
çok şükür canım iyiyim. Sen nasılsın?
günler birbirini kovalıyor :)
zaman geçiyor cerencim ama hergün aynı geçiyor.
Yok tuğcecim . Bende yok.
Bebişi ve seni öpüyorum :)
selam petunya. Düğün hazırlıkları zor oluyordur...
AH canım benim.
O zaman hayat daha kolay olurdu.
ben de aldım dondurma ama 20 gündüğr bitmedi bi meyveli almıştım galiba çikolata türevleri en iyisi
Limoncuğum, ASLI şahane yazmış.Ben yazsam bu kadar ifade edemezdim. Fakat aynı şeyleri hissediyorum bu yazdıkların karşısında...
Aslı benim ile hukukun Turkuaz'dan eski bana bile göstermedin yüzünü, yüz görümlüğü mü istiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?