30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Amin canım inşallah.
Arçelik aldım ben canım. Ütüm ve süpürgem de siemens.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amin canım inşallah.
Arçelik aldım ben canım. Ütüm ve süpürgem de siemens.

güzel günlerde kullan melek. sağolasın. benim süpürgem arçelik, blender tefal.. ütü philips olucak sanırım.

kızlar.. aklınızda olsun bakın birgün size de lazım olucak bu bilgiler

merhaba nasılsın mavilim

teşekkür ederim canım bildiğin gibi işlerle uğraşıyorum yine kurumda personel değişiklikleri var etkilenirmiyim bilmiyorum.. yer değiştiirnce yorucu oluyor yapılan iş vs değişiyor bakalım hayırlısı..

güzel günlerde kullan melek. sağolasın. benim süpürgem arçelik, blender tefal.. ütü philips olucak sanırım.

ben blender set aldım braun un set halinde olan çok memnunum nette epey araştırdıktan sonra aldım çok sık olmasa da kullanıyorum..

ben blender set aldım braun un set halinde olan çok memnunum nette epey araştırdıktan sonra aldım çok sık olmasa da kullanıyorum..

braun da kaliteli marka canım.. iyi günlerde kullan. bende blendırı tam set aldım, hepsi içinde. öyle daha iyi oluyor..

Teşekkürler canım. Sen de güle güle kullan.

canım çok karışığım ve ne doğru bilmiyorum bi taraftan alışmaya da başladım. ex benim ilk ve tek ilişkimdi ve hayatımın 5-6 yılına sahip onunla olacağına garanti gözüyle baktığım için belki bünye yeni birini kaldırmıyo bilmiyorum ama acım için kullanmıyorum çünkü canım eskisi gibi acımıyo çok nadir aklıma geliyor . bilmiyorum sevebileceğim biri ve olursa çok mutlu olacağımıza inanıyorum ve bunu kaçırmak istemiyorum çok üzülürüm çünkü ruhuma çok iyi geliyoo.

fatih iyi kaldırmış cnm ya biri bana seni tampon olarak görüyo dese bi daha o kişinin yüzüne bakmazdım. zor bi süreç senin içinde

yavaş yavaş olur canım ya

Limoncuğum,
Bir "of" çeksem karşıki dağlar yıkılır.

Elimde sihirli bir değnek olsa keşke; böyle sevip de kavuşamayanlara dokundursam herkes çok çok mutlu olsa...

Bu konulara yedi kat yabancı bile olsa çok içten üzülüyorum.
Yapacak bir şey olmaması / olamaması çok acı.

Merhaba kızlar.
Görülmeyeli değişiklikler var mı?

SAğ ol Tuğçe, seni gördük daha iyi olduk.

kuzum yaşandı ve bitti artık aşkla sevmiyorum o hissiyat yok ama benim için çok değerli. ve iyiki de yaşadım diyorum bitse de hayatımın en güzel zamanlarıydı . bunu yaşamadan ölmekti vardı sonuçta

merhaba nasılsın mavilim
çok şükür canım iyiyim. Sen nasılsın?

günler birbirini kovalıyor :)
zaman geçiyor cerencim ama hergün aynı geçiyor.

Merhaba kızlar.
Görülmeyeli değişiklikler var mı?

Yok tuğcecim . Bende yok.
Bebişi ve seni öpüyorum :)

hoşgeldin melek, bebişin ve sen iyisiniz inşallah

selam petunya. Düğün hazırlıkları zor oluyordur...

AH canım benim.
O zaman hayat daha kolay olurdu.

Ben de öyle oldum canım sevindim sizle konuşunca

Bebişte ellerinizden öpüyor canım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…