- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #36.721
Keşke öyle olsam.
Ben sağda solda "beceriksizim" deyip geziniyorum.
Ben de böyleyim. Çekingen değil de ilk atağı yapmam. Yapamam. Zaten yapacak kimse de yok.
Birisi bulsun bizi sevsin ikna etsin biz de sevelim. Karşılıklı aşk yaşayalım, di mi Ceren?
Mavilkim gene çok güzel yazmışsın.
İnşallah vardır.
Gerçi bu sadece evlat - ebeveyn arasında olur, diyenler de var.
Yengem çok kötüydü canım 6 kilo vermişti sürekki mide bulantısı ile geçmişti . Ailem onlarda kalıp yardımcı olmuştu. Sen o kadar kötü diilsin çok şükür ama hassas ol ve asla yorma kendini. Ev temiz pis kime ne. Sizin sağlığınız önemli
ok bebek. beklerim canım, bana nasıl ulaşacağını biliyorsun herzaman
bence gerçek sevgi bunu gerektirir.. her koşulda sevmek ve sevilmek isterim yoksa belli kriterlere bağlanmış sevgi geçicidir.. bu zamanda öyle maalesef
Petunya hoş geldin nerelerdesin .. napıyorsun ?
katılıyorum kesinlikle limona. tuğçe stres sıkıntı yok
bebeğimiz yorulmasın
günaydın filozofnasıl gidiyor ?
lily86lily86 görünmüyorsun :26:
dediğin gibi bu enerjiyi verecek biri gerek sanırım canım.. belki ondan böyleyimdir.. iş konusunda hiç çekingen değilimdir mücadeleciyimdir. ama özelde değilim.. beni özel de ve işde aynı anda tanıyanlar bazen şaşırabiliyor bu duruma..
bana da mantıklı geldi limonum...sen nasılsın
Önceden olsa tanışmazdım.Kızlar sizden yorum bekliyorum.
Bir kişi sizi aradı bir satış-pazarlama için. Sonra sizin numaranızı kaydetti tekrar bir daha aradı iş dışında sizin fotoğrafınızı beğenmiş sizinle tanışmak istiyor. Siz ne yaparsınız?
Önceden olsa tanışmazdım.
Fakat gökten zembille inmiyor bu sevgili kısmı Filozof, dedim.
Herhalde bir şans verirdim.
Kızlar sizden yorum bekliyorum.
Bir kişi sizi aradı bir satış-pazarlama için. Sonra sizin numaranızı kaydetti tekrar bir daha aradı iş dışında sizin fotoğrafınızı beğenmiş sizinle tanışmak istiyor. Siz ne yaparsınız?
karşıdaki insanın yaklaşımına göre değişir bu durum.. önyargılı olmamakla birlikte tedbirli olmak ta fayda var. tabii ki tanışılabilir artık sohbetin ilerleyişine göre...
karşıdaki insanın yaklaşımına göre değişir bu durum.. önyargılı olmamakla birlikte tedbirli olmak ta fayda var. tabii ki tanışılabilir artık sohbetin ilerleyişine göre...
Bana da ters geldiği için yapmıyorum ama Petunya'yı dinle bence. Mantıklı konuşuyor...Öyle de bana ters geliyor bazen. Güvenemiyorum ve içime sinmiyor.
hadi hayırlısı .. sevindim senin adına.. su ingilizce siteye girdim bir test vardı orta seviye çıktı.. sonra giremedim..
kızlar selam;
bence sevmek karsındakıne ılgın sonucu bır etkılesım sağlayabılmek.
ben ınanılmaz durumdayım suanda yanı nasıl bır haldeyım bılmıyorum can kırıkları olan bır ınsandan bır sevgılı manyak cıkartmayı denıyorum ısım cok zor ama ben bır bakışa tav oldum ve adamı tanıyorum.acele etmemeyı denıyorum.
işle ilgili bu zor anlarımda onu yanımda buluyorum ve ıyıkı dıyorum Allah karşıma oyle bır donemde cıkarttıkı ıyıkıde cıkartmış onunla konuştuktan sonra kafam cok rahat.
biliyorum kuzum sağ olasın.
ya belki başta koşulsuz sevilmiyor sonra sevince mi koşulsuz oluyor ki. dün bi konu açılmıştı dedim koşulsuz sevgi istiyorum o da dedi ki benim işim olmasa serseri olsam sever miydin dedi? kaldım önce işte sen de koşullu seviyorsun dedi. kafam karıştı ben her koşulda sevilmek isterim ama bende koşulsuz sevmiyorum demekki
http://lingualeo.com/tr/dashboard canım bu site çok eğlenceli ya ben sevdim.
iyim canım bende dinleniyorum bugün
yukarda yazdım işte aslında bide koşullu seviyoruz
yazdım canım
hayırlı olsun cnm aşk var anladığım kadarıyla senin adına sevindim cnm Allah kalbine göre verir inşallahben konuları geç takip edebiliyorum
ben buna katılmıyorum bır koşulsıuz sevme ıle mantıksız sevme aynı seyler degıller.
ıssız belkıde serseri veya işi gücü olup çapkın bır adamıda sevmezsın.
mantıgın her ıkısınıde reddeder cunku.
Kızlar sizden yorum bekliyorum.
aynı adam mı? ermeni olan, ya bu adama isim verelim. ermeni diyorum sonra ayrımcılık yapmış gibi hissediyorum.kızlar selam;
bence sevmek karsındakıne ılgın sonucu bır etkılesım sağlayabılmek.
ben ınanılmaz durumdayım suanda yanı nasıl bır haldeyım bılmıyorum can kırıkları olan bır ınsandan bır sevgılı manyak cıkartmayı denıyorum ısım cok zor ama ben bır bakışa tav oldum ve adamı tanıyorum.acele etmemeyı denıyorum.
işle ilgili bu zor anlarımda onu yanımda buluyorum ve ıyıkı dıyorum Allah karşıma oyle bır donemde cıkarttıkı ıyıkıde cıkartmış onunla konuştuktan sonra kafam cok rahat.
işte mutlaka bazı koşıllar mantığa yatması da koşuk değil midir? ilişkinin ilerleyen aşamalrında her şeyiyle kabul edersin ama başta olmuyor galiba
aynı adam mı? ermeni olan, ya bu adama isim verelim. ermeni diyorum sonra ayrımcılık yapmış gibi hissediyorum.
evet cnm o fatıh dıyorum ben dırekt. yada fatoda dıyebılırız
İnşallah mutlu olursunuz canım ya.
amin cerenim inşallah.. allah bozmasınhepimiz mutlu olalım bu topikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?