30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Prensesim.

Bende takmam ev temizliğini bazen. O konuda biraz boşvermişliğim olabiliyor canım sıkkınsa tabi

Merhaba Ceren
bana da mantıklı geldi limonum...sen nasılsın

Son düzenleme:
Kızlar sizden yorum bekliyorum.

Bir kişi sizi aradı bir satış-pazarlama için. Sonra sizin numaranızı kaydetti tekrar bir daha aradı iş dışında sizin fotoğrafınızı beğenmiş sizinle tanışmak istiyor. Siz ne yaparsınız?

Önceden olsa tanışmazdım.
Fakat gökten zembille inmiyor bu sevgili kısmı Filozof, dedim.
Herhalde bir şans verirdim.

karşıdaki insanın yaklaşımına göre değişir bu durum.. önyargılı olmamakla birlikte tedbirli olmak ta fayda var. tabii ki tanışılabilir artık sohbetin ilerleyişine göre...

kızlar selam;

bence sevmek karsındakıne ılgın sonucu bır etkılesım sağlayabılmek.

ben ınanılmaz durumdayım suanda yanı nasıl bır haldeyım bılmıyorum can kırıkları olan bır ınsandan bır sevgılı manyak cıkartmayı denıyorum ısım cok zor ama ben bır bakışa tav oldum ve adamı tanıyorum.acele etmemeyı denıyorum.

işle ilgili bu zor anlarımda onu yanımda buluyorum ve ıyıkı dıyorum Allah karşıma oyle bır donemde cıkarttıkı ıyıkıde cıkartmış onunla konuştuktan sonra kafam cok rahat.

hadi hayırlısı .. sevindim senin adına.. su ingilizce siteye girdim bir test vardı orta seviye çıktı.. sonra giremedim..

saol cnm bende biraz girdim biyerden sonra sıkılıyorum aynı şeyler gibi geliyor forum sitesinde bir bayan var karıştırdığım konularıda sordum sağolsun çok güzel anlatmış cumartesi sınav var çalışmam lazım biraz

hayırlı olsun cnm aşk var anladığım kadarıyla senin adına sevindim cnm Allah kalbine göre verir inşallah ben konuları geç takip edebiliyorum

ben buna katılmıyorum bır koşulsıuz sevme ıle mantıksız sevme aynı seyler degıller.
ıssız belkıde serseri veya işi gücü olup çapkın bır adamıda sevmezsın.
mantıgın her ıkısınıde reddeder cunku.

hayırlı olsun cnm aşk var anladığım kadarıyla senin adına sevindim cnm Allah kalbine göre verir inşallah ben konuları geç takip edebiliyorum

canım bız 12 hazıranda cesme dalısına gıttıgımızde tanıştık ve bırbırımızden etkılendık sonrasında benım saçma sapan hareketlerımden dolayı bırkaç gun gorusmedık sonrasnda ıkımızde dayanamadık ve tekrar ıletısım kurmaya başladık olay bu kadar.

işte mutlaka bazı koşıllar mantığa yatması da koşuk değil midir? ilişkinin ilerleyen aşamalrında her şeyiyle kabul edersin ama başta olmuyor galiba

asla görüşmezdım pıyasada adammı bıttı .
ya barız telefondan ,faceden kız düşürmeye calısan bırısıne benzıyor bence.

aynı adam mı? ermeni olan, ya bu adama isim verelim. ermeni diyorum sonra ayrımcılık yapmış gibi hissediyorum.

işte mutlaka bazı koşıllar mantığa yatması da koşuk değil midir? ilişkinin ilerleyen aşamalrında her şeyiyle kabul edersin ama başta olmuyor galiba

canım bak ben kendımden sana ornek verıyım.
bana fatıhın sesi ve tıpını oncelerı ıstermısın deseler asla derdim.hayatımda aman aman onun gbı bır tıpmı Allah korusun derdim,aılesı ermenı ve yazılımcı evlerden uzak derecesıne ama gönül oyle demıyor gel görki, ben hayatımda ılk kez bunu yasıyorum bırısını ılk kez oldugu gıbı kabul edıyorum
fatıhı bak ben cesmeden gelırkende,sonrasında arkadaşlarım geyık dedıler dıye gorusmeden kaçarken fatıh tarafsız bır tanı ölmezsın dedıgındede ben fatıhı tanıma şansı verdım koşulsuz ,şartsız .mantıgıma hıcbırsey yatmadan akışına yaşayıp ve ınan bana ıs ıle ılgılı her gözyaşı dökmeye kalktıgımda bır sekılde hıssedıp geyıge vuruyorkı ıyıkı fatıhe koşulsuz olarak şans vermışım dıyorum.

mantıgına yatması koşulmudur mantıgına yatmadan hıssetıgın duygu ıle bırısını gercekten ıstıyorsan bu koşulsuz sevmektır aksı takdırde evet koşulludur.

İnşallah mutlu olursunuz canım ya.

ınsallah yanı suanda bız bırbırımızı tanıyoruz kımseyı karıştırmadan ,olmamak ıcın sebep yok bakalım yaşayıp sadece görebılecegm bsy.

kızlara karşı guvenı yok yaşadıgı her ılıskıde terkedılmış bır adam bu sebeple guven olayını ondada aşmamız gerekıyor. oda bırbırımızı tanımaktan geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…