- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #36.701
canım onlar normal her hamılelıkte olan seyler..
Mıllet mide bulantısından kafasını kaldıramıyor senınkısı oyle degıl en azından.
günaydın kızlar,nasılsınız.. bende buralardayım. ramazan ayı iftar sahur derken geçiyor, bazı akşamları nişanlımla iftara gidiyoruz akrabalarımıza.. c.tesi ve pazar akşamları da bi yere davetliyiz kısmetse.
tuğçecan, iyi yaptın canım kendini ve bebişimizi yorma, temizlik dediğin herzaman yapılır, sıkıntı etme.
limon; istanbul a geldin sanırım hiç haberim olmadı(
Evet canım bayan yapıyor şimdi. Bir süre böyle olucak artık.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yengem çok kötüydü canım 6 kilo vermişti sürekki mide bulantısı ile geçmişti . Ailem onlarda kalıp yardımcı olmuştu. Sen o kadar kötü diilsin çok şükür ama hassas ol ve asla yorma kendini. Ev temiz pis kime ne. Sizin sağlığınız önemli
saygılar usta
Keşke öyle olsam.on parmağında on marifet
Ben de böyleyim. Çekingen değil de ilk atağı yapmam. Yapamam. Zaten yapacak kimse de yok.geçmiş olsun canım inşallah iyisindir kardeşimle konuştum bulantıları devammış.. senin geçmiştir inşallah sanırım o senden 1 hafta önde.. birde özelden bişi soracağım sana canım..özel mesaja bak..
iş konusunda önüme ne çıkarsa kabul etmem gerektiğini anladım sabırla bekleyip şartlara göre davranacağım sanırım..
aşk konusunda kabuğumu nasıl kıracağım ya.. ben çekingen biriyim ve bunun beni biraz soğuk gösterdiğini düşündüm birde çevrei çok dikizleyip bakmam insanlara bir arkadasım çok bakar.. bana dedi sen herkes gelsin benle tanışsın istiyorsun adım atmıyorsun.. değişik geldi öyle demesi.. bu konuda kartlarda fazla ayrıntı yok mu cnm..
çokteşekkürler bu arada
Mavilkim gene çok güzel yazmışsın.Merhaba Cerencim. Karşına kalbini kazanacak biri çıkarsa adım atarsın o zaman cesaret ettiğine sen bile inanmazsın. Zamanla olur. Kim bilir senin nasibindeki kişide senin gibi birini istiyordur. Biraz kendine güven ve at çekingenliğini. :))
İnşallah vardır.Kızlar sizce koşulsuz sevgi var mıdır? Biz her ne olursak olalaım sevecek biri?
Canım babamla geldim öğleye kadar yaptık geri döndük. Babam baya Kötü oldu sıcakta o uüzden kimseye bişi demedim eylükde gelince seni sık sık rahatsız edeceğim
Kızlar sizce koşulsuz sevgi var mıdır? Biz her ne olursak olalaım sevecek biri?
Yengem çok kötüydü canım 6 kilo vermişti sürekki mide bulantısı ile geçmişti . Ailem onlarda kalıp yardımcı olmuştu. Sen o kadar kötü diilsin çok şükür ama hassas ol ve asla yorma kendini. Ev temiz pis kime ne. Sizin sağlığınız önemli
Aynen canım. Yormuyorum kendimi. Bu dönemlerde yardım şart gerçekten.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Keşke öyle olsam.
Ben sağda solda "beceriksizim" deyip geziniyorum.
Ben de böyleyim. Çekingen değil de ilk atağı yapmam. Yapamam. Zaten yapacak kimse de yok.
Birisi bulsun bizi sevsin ikna etsin biz de sevelim. Karşılıklı aşk yaşayalım, di mi Ceren?
Mavilkim gene çok güzel yazmışsın.
İnşallah vardır.
Gerçi bu sadece evlat - ebeveyn arasında olur, diyenler de var.
dediğin gibi bu enerjiyi verecek biri gerek sanırım canım.. belki ondan böyleyimdir.. iş konusunda hiç çekingen değilimdir mücadeleciyimdir. ama özelde değilim.. beni özel de ve işde aynı anda tanıyanlar bazen şaşırabiliyor bu duruma..Merhaba Cerencim. Karşına kalbini kazanacak biri çıkarsa adım atarsın o zaman cesaret ettiğine sen bile inanmazsın. Zamanla olur. Kim bilir senin nasibindeki kişide senin gibi birini istiyordur. Biraz kendine güven ve at çekingenliğini. :))
Tadını çıkar petunya güzel zamanlar bence.. daim olsun canım...günaydın kızlar,nasılsınız.. bende buralardayım. ramazan ayı iftar sahur derken geçiyor, bazı akşamları nişanlımla iftara gidiyoruz akrabalarımıza.. c.tesi ve pazar akşamları da bi yere davetliyiz kısmetse.
tuğçecan, iyi yaptın canım kendini ve bebişimizi yorma, temizlik dediğin herzaman yapılır, sıkıntı etme.
limon; istanbul a geldin sanırım hiç haberim olmadı(
bana da mantıklı geldi limonum...sen nasılsınKatılıyorum buna
İyi canım, aynı devam....
günaydın filozofnasıl gidiyor ?
lily86lily86 görünmüyorsun :26:
bence vardır ama rastlamak zordur.. birde sevildiğinden emin olamazsınama sevdiğinden eminsindir derler ya...Kızlar sizce koşulsuz sevgi var mıdır? Biz her ne olursak olalaım sevecek biri?
Ben de böyleyim Ceren.dediğin gibi bu enerjiyi verecek biri gerek sanırım canım.. belki ondan böyleyimdir.. iş konusunda hiç çekingen değilimdir mücadeleciyimdir. ama özelde değilim.. beni özel de ve işde aynı anda tanıyanlar bazen şaşırabiliyor bu duruma..
Hangi site?:26:ceren merhaba, şu sitenin adını tekrar yazar mısın, bende bakamak istiyorum boş zamanlarımda
Katılıyorum prenses inşallah çıkar da bizi bekletmezler:)
Keşke öyle olsam.
Ben sağda solda "beceriksizim" deyip geziniyorum.
Ben de böyleyim. Çekingen değil de ilk atağı yapmam. Yapamam. Zaten yapacak kimse de yok.
Birisi bulsun bizi sevsin ikna etsin biz de sevelim. Karşılıklı aşk yaşayalım, di mi Ceren?
Mavilkim gene çok güzel yazmışsın.
İnşallah vardır.
Gerçi bu sadece evlat - ebeveyn arasında olur, diyenler de var.
canım su an anımsayamadım deniz yazmıştı evde ki pc de kısa yolda vardı akşam unutmazsam yazayım.. yada limon anımsıyorsan yazar mısınceren merhaba, şu sitenin adını tekrar yazar mısın, bende bakamak istiyorum boş zamanlarımda
Aynıyız ya.. Aslında sevemiyorum demeyeyim de mantıken uygun olanlardan sevemedim hiç kalbim ısınanlarla da mantıken uymadı idare edilemeyecek şeylerdi...diyelim.. kısmet bakalımBen de böyleyim Ceren.
Bir de mesela herkesi çok severim. Tanımadan etmeden bile severim. Burada sizleri de seviyorum falan, ama arkadaş ikili ilişkiye gelince sevemiyorum. Zor seviyorum.
Hangi site?:26:
Uff! AynenAynıyız ya.. Aslında sevemiyorum demeyeyim de mantıken uygun olanlardan sevemedim hiç kalbim ısınanlarla da mantıken uymadı idare edilemeyecek şeylerdi...diyelim.. kısmet bakalım
canım su an anımsayamadım deniz yazmıştı evde ki pc de kısa yolda vardı akşam unutmazsam yazayım.. yada limon anımsıyorsan yazar mısın
Tadını çıkar petunya güzel zamanlar bence.. daim olsun canım...
ok bebek. beklerim canım, bana nasıl ulaşacağını biliyorsun herzaman
bence gerçek sevgi bunu gerektirir.. her koşulda sevmek ve sevilmek isterim yoksa belli kriterlere bağlanmış sevgi geçicidir.. bu zamanda öyle maalesef
katılıyorum kesinlikle limona. tuğçe stres sıkıntı yok
günaydın filozofnasıl gidiyor ?:26:
ceren merhaba, şu sitenin adını tekrar yazar mısın, bende bakamak istiyorum boş zamanlarımda
bana da mantıklı geldi limonum...sen nasılsın
yukarda yazdım işte aslında bide koşullu seviyoruzbence vardır ama rastlamak zordur.. birde sevildiğinden emin olamazsınama sevdiğinden eminsindir derlerya...
yazdım canımcanım su an anımsayamadım deniz yazmıştı evde ki pc de kısa yolda vardı akşam unutmazsam yazayım.. yada limon anımsıyorsan yazar mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?