30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Evet canım bayan yapıyor şimdi. Bir süre böyle olucak artık.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet canım bayan yapıyor şimdi. Bir süre böyle olucak artık.

Yengem çok kötüydü canım 6 kilo vermişti sürekki mide bulantısı ile geçmişti . Ailem onlarda kalıp yardımcı olmuştu. Sen o kadar kötü diilsin çok şükür ama hassas ol ve asla yorma kendini. Ev temiz pis kime ne. Sizin sağlığınız önemli

Aynen canım. Yormuyorum kendimi. Bu dönemlerde yardım şart gerçekten.

on parmağında on marifet
Keşke öyle olsam.
Ben sağda solda "beceriksizim" deyip geziniyorum.

Ben de böyleyim. Çekingen değil de ilk atağı yapmam. Yapamam. Zaten yapacak kimse de yok.
Birisi bulsun bizi sevsin ikna etsin biz de sevelim. Karşılıklı aşk yaşayalım, di mi Ceren?

Mavilkim gene çok güzel yazmışsın.

Kızlar sizce koşulsuz sevgi var mıdır? Biz her ne olursak olalaım sevecek biri?
İnşallah vardır.

Gerçi bu sadece evlat - ebeveyn arasında olur, diyenler de var.

Canım babamla geldim öğleye kadar yaptık geri döndük. Babam baya Kötü oldu sıcakta o uüzden kimseye bişi demedim eylükde gelince seni sık sık rahatsız edeceğim

ok bebek. beklerim canım, bana nasıl ulaşacağını biliyorsun herzaman

Kızlar sizce koşulsuz sevgi var mıdır? Biz her ne olursak olalaım sevecek biri?

bence gerçek sevgi bunu gerektirir.. her koşulda sevmek ve sevilmek isterim yoksa belli kriterlere bağlanmış sevgi geçicidir.. bu zamanda öyle maalesef

katılıyorum kesinlikle limona. tuğçe stres sıkıntı yok

Aynen canım. Yormuyorum kendimi. Bu dönemlerde yardım şart gerçekten.

bebeğimiz yorulmasın

günaydın filozof nasıl gidiyor ?

lily86lily86 görünmüyorsun :26:

dediğin gibi bu enerjiyi verecek biri gerek sanırım canım.. belki ondan böyleyimdir.. iş konusunda hiç çekingen değilimdir mücadeleciyimdir. ama özelde değilim.. beni özel de ve işde aynı anda tanıyanlar bazen şaşırabiliyor bu duruma..

Tadını çıkar petunya güzel zamanlar bence.. daim olsun canım...

Ben de böyleyim Ceren.
Bir de mesela herkesi çok severim. Tanımadan etmeden bile severim. Burada sizleri de seviyorum falan, ama arkadaş ikili ilişkiye gelince sevemiyorum. Zor seviyorum.

ceren merhaba, şu sitenin adını tekrar yazar mısın, bende bakamak istiyorum boş zamanlarımda

Hangi site?:26:

Katılıyorum prenses inşallah çıkar da bizi bekletmezler:)

Ben de böyleyim Ceren.
Bir de mesela herkesi çok severim. Tanımadan etmeden bile severim. Burada sizleri de seviyorum falan, ama arkadaş ikili ilişkiye gelince sevemiyorum. Zor seviyorum.

Hangi site?:26:
Aynıyız ya.. Aslında sevemiyorum demeyeyim de mantıken uygun olanlardan sevemedim hiç kalbim ısınanlarla da mantıken uymadı idare edilemeyecek şeylerdi...diyelim.. kısmet bakalım

biliyorum kuzum sağ olasın.

ya belki başta koşulsuz sevilmiyor sonra sevince mi koşulsuz oluyor ki. dün bi konu açılmıştı dedim koşulsuz sevgi istiyorum o da dedi ki benim işim olmasa serseri olsam sever miydin dedi? kaldım önce işte sen de koşullu seviyorsun dedi. kafam karıştı ben her koşulda sevilmek isterim ama bende koşulsuz sevmiyorum demekki

ceren merhaba, şu sitenin adını tekrar yazar mısın, bende bakamak istiyorum boş zamanlarımda

http://lingualeo.com/tr/dashboard canım bu site çok eğlenceli ya ben sevdim.

bana da mantıklı geldi limonum...sen nasılsın

iyim canım bende dinleniyorum bugün

bence vardır ama rastlamak zordur.. birde sevildiğinden emin olamazsınama sevdiğinden eminsindir derlerya...
yukarda yazdım işte aslında bide koşullu seviyoruz

canım su an anımsayamadım deniz yazmıştı evde ki pc de kısa yolda vardı akşam unutmazsam yazayım.. yada limon anımsıyorsan yazar mısın
yazdım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…