- 2 Ağustos 2013
- 4.132
- 3.935
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #36.741
kuzum evlılık hazırlıkları nasıl gıdıyor bakalım? aldınmı bıblolarını,cercevelerını?
iyi gidiyor canım.. yaramaz bşy yok şükür. evin eksiği biter mi?
olduğu kadar. tül perde aşamasındayız chall, biraz klasik tablo filan aldık ama daha alıcaz inş.
canım bak ben kendımden sana ornek verıyım.
bana fatıhın sesi ve tıpını oncelerı ıstermısın deseler asla derdim.hayatımda aman aman onun gbı bır tıpmı Allah korusun derdim,aılesı ermenı ve yazılımcı evlerden uzak derecesıne ama gönül oyle demıyor gel görki, ben hayatımda ılk kez bunu yasıyorum bırısını ılk kez oldugu gıbı kabul edıyorum
fatıhı bak ben cesmeden gelırkende,sonrasında arkadaşlarım geyık dedıler dıye gorusmeden kaçarken fatıh tarafsız bır tanı ölmezsın dedıgındede ben fatıhı tanıma şansı verdım koşulsuz ,şartsız .mantıgıma hıcbırsey yatmadan akışına yaşayıp ve ınan bana ıs ıle ılgılı her gözyaşı dökmeye kalktıgımda bır sekılde hıssedıp geyıge vuruyorkı ıyıkı fatıhe koşulsuz olarak şans vermışım dıyorum.
mantıgına yatması koşulmudur mantıgına yatmadan hıssetıgın duygu ıle bırısını gercekten ıstıyorsan bu koşulsuz sevmektır aksı takdırde evet koşulludur.
alırsınız canım asıl evlendıkten sonra o tabloları alın nıye dersen daha cok vakıt geçirme fırsatı oldugundan evınızde daha ıyı sıze ne keyıf verecegıne karar verebılırsınız.
haklısın kuzum ya ben exi mesela her şeyiyle kabul ettim. ne geçmşşi ne de geleceği bana uygun diildi ama çok sevdim ama bu kadar hoyratça kabullenmekte insanı yoruyor. ben mantıksız hareket edince yenildim. hayatımda ilk kez mantıklı hareket edeyim diyorum ama hata mı yapıyorum zamanla mı olur diyorum kafam çok karışık ya.
fatih olayına sevindim canım inşallah bişeyler oturur
asla görüşmezdım pıyasada adammı bıttı .
ya barız telefondan ,faceden kız düşürmeye calısan bırısıne benzıyor bence.
Yok artık diilim dönüyorım. Son 2 haftada yapmadığım kadar şehir dışı yaptım. Maaş otobüs firmalarına gittiaslıcım nasılsın
iyiyim yoğun işler,yorgunum.
sen nasılsın.ev bulamamışsın.
Kanser Hastası Arkadaşımız İçin Dua Eder misiniz ?
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=735053&p=36076974#post36076974
Günaydın Petunya'm... Hayırlı işler... Kolay gelsin...perican, Rabbim arkadaşımıza bol bol sabır nasip eylesin, içine ferahlık versin. inş. imtihanını hayırlı bir şekilde atlatır, sağlığına kavuşur. iftar ve sahurda dua ederim aklıma geldikçe..
günaydın kızlar hayırlı cumalar..
canım bız 12 hazıranda cesme dalısına gıttıgımızde tanıştık ve bırbırımızden etkılendık sonrasında benım saçma sapan hareketlerımden dolayı bırkaç gun gorusmedık sonrasnda ıkımızde dayanamadık ve tekrar ıletısım kurmaya başladık olay bu kadar.
Geçmiş olsun Ceren.günaydın arkadaslar ve hayırlı cumalar.. hasta arkadasımıza da Allah şifasını versin inşallah...
bugün regl olmuşum biraz ağrılar içindyim.. sizler neler yapıyorsunuz.. herkes yoğun gibi...
Bana ne konuda katılıyorsun? :26:gunaydın hasta arkadaşa dua ettım ve geçmiş olsun.
filozof sana kesınlıkle katılıyorum
ceren bende normalde salı olacaktım 4 gndur sınır ,stresten hasta olamadım bugunde ıknın gelmesini beklıyorum.bakalım ne zaman gelecekler.
denız aynen oyle zaten bız bır karar aldık nolursa olsun kurmadan konuşacağız.2-3 defa patladıda.
Günaydın herkese.
Hayırlı cumalar...
* Peygamber Efendimiz sallallâhü aleyhi ve sellem buyurdular: "Ayların efendisi Ramazan ayıdır, günlerin efendisi de Cuma günüdür." (Kenzü'l-Ummâl)
Günaydın Petunya'm... Hayırlı işler... Kolay gelsin...
günaydın arkadaslar ve hayırlı cumalar.. hasta arkadasımıza da Allah şifasını versin inşallah...
bugün regl olmuşum biraz ağrılar içindyim.. sizler neler yapıyorsunuz.. herkes yoğun gibi...
gunaydın hasta arkadaşa dua ettım ve geçmiş olsun.
filozof sana kesınlıkle katılıyorum
ceren bende normalde salı olacaktım 4 gndur sınır ,stresten hasta olamadım bugunde ıknın gelmesini beklıyorum.bakalım ne zaman gelecekler.
denız aynen oyle zaten bız bır karar aldık nolursa olsun kurmadan konuşacağız.2-3 defa patladıda.
Canım ben çalıştığım için hazırlık aşamasına pek dahil olamıyorum.teşekkürler prenses sizin hazırlıklar nasıl gidiyor? zaman yaklaştı :123:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?