30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

kuzum evlılık hazırlıkları nasıl gıdıyor bakalım? aldınmı bıblolarını,cercevelerını?

iyi gidiyor canım.. yaramaz bşy yok şükür. evin eksiği biter mi?
olduğu kadar. tül perde aşamasındayız chall, biraz klasik tablo filan aldık ama daha alıcaz inş.

iyi gidiyor canım.. yaramaz bşy yok şükür. evin eksiği biter mi?
olduğu kadar. tül perde aşamasındayız chall, biraz klasik tablo filan aldık ama daha alıcaz inş.

alırsınız canım asıl evlendıkten sonra o tabloları alın nıye dersen daha cok vakıt geçirme fırsatı oldugundan evınızde daha ıyı sıze ne keyıf verecegıne karar verebılırsınız.

haklısın kuzum ya ben exi mesela her şeyiyle kabul ettim. ne geçmşşi ne de geleceği bana uygun diildi ama çok sevdim ama bu kadar hoyratça kabullenmekte insanı yoruyor. ben mantıksız hareket edince yenildim. hayatımda ilk kez mantıklı hareket edeyim diyorum ama hata mı yapıyorum zamanla mı olur diyorum kafam çok karışık ya.

fatih olayına sevindim canım inşallah bişeyler oturur

alırsınız canım asıl evlendıkten sonra o tabloları alın nıye dersen daha cok vakıt geçirme fırsatı oldugundan evınızde daha ıyı sıze ne keyıf verecegıne karar verebılırsınız.

katılıyorum yaşadıkça şekilleniyor birde gelen hediyelerle falan şekilleniyor

canım ıkısınıde denemek lazım hıcbellı olmaz.bence sen suankı cocukla denemelısın.

canım oturacak gıbı bır adamın zamanı olsa yazılımcı olması sebebıyle cok yogun. onun dışında ıyız cok şükür cok ıyı toparladı fatıh yoksa bu kadar bıle sürmezdi.

asla görüşmezdım pıyasada adammı bıttı .
ya barız telefondan ,faceden kız düşürmeye calısan bırısıne benzıyor bence.

Benim içime sinmedi zaten. kimdir nedir diye könustum. Oglak aralik dogumlu. Memurla yasıt. Pek çapkınlik degılde . Ben zaten çok zaten çabuk Güvçaten güvenen biri değilim. Tam olarak güven yok. Arada konuşuyorum. Mantık insanı oglaklari icın ben ne kadar mantıklı olurum.

Günaydın herkese.
Hayırlı cumalar...

* Peygamber Efendimiz sallallâhü aleyhi ve sellem buyurdular: "Ayların efendisi Ramazan ayıdır, günlerin efendisi de Cuma günüdür." (Kenzü'l-Ummâl)

Günaydın Petunya'm... Hayırlı işler... Kolay gelsin...

günaydın arkadaslar ve hayırlı cumalar.. hasta arkadasımıza da Allah şifasını versin inşallah...
bugün regl olmuşum biraz ağrılar içindyim.. sizler neler yapıyorsunuz.. herkes yoğun gibi...

çok güzel hayırlı olsun kafana taktığın bişey varsa konuşmanı tavsiye ederim saçmalama olarak çıkıyo sonunda tecrübeyle sabittir:) hayırlısı olsun sevindim senin aşkın tadını çıkar içinden geleni yap en doğruyu sen bilirsin

gunaydın hasta arkadaşa dua ettım ve geçmiş olsun.

filozof sana kesınlıkle katılıyorum

ceren bende normalde salı olacaktım 4 gndur sınır ,stresten hasta olamadım bugunde ıknın gelmesini beklıyorum.bakalım ne zaman gelecekler.

denız aynen oyle zaten bız bır karar aldık nolursa olsun kurmadan konuşacağız. 2-3 defa patladıda.

günaydın arkadaslar ve hayırlı cumalar.. hasta arkadasımıza da Allah şifasını versin inşallah...
bugün regl olmuşum biraz ağrılar içindyim.. sizler neler yapıyorsunuz.. herkes yoğun gibi...
Geçmiş olsun Ceren.
Bana ne konuda katılıyorsun? :26:

teşekkürler prenses sizin hazırlıklar nasıl gidiyor? zaman yaklaştı :123:

geçmiş olsun ceren, iyi ki de regl oluyoruz insan rahatlıyor. şahsen ben öyle oluyorum..
yaklaştığında dolu dolu oluyorum ağırlaşıyorum

hayırlısı hakkınızda chall, sevindim..

teşekkürler prenses sizin hazırlıklar nasıl gidiyor? zaman yaklaştı :123:

Canım ben çalıştığım için hazırlık aşamasına pek dahil olamıyorum.
Uğraşıyorlar...
Allah herkese kolaylık versin.

Gelinlik provasına gittiler geçen gün...:131:
Buzdolabı alındı.
Yatak odası alacaklar.
Çeyizleri getirdik. Yerleştiremedik. Dolaplar gelse onlar yerleşecek. Davetiyeler çıktı.
Öyle işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…