30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Kızlar herkese selamlar..tuğçecim en son benim için kartlarda bebişle ilgili birşeyler olduğunu söylemiştinnn veee gerçek oldu =))

aaa çok sevndim hayırlı olsun bakalım

kızlar bi arkadaştan istanbulda görüşelim mi teklifi aldım. bilmem bi düşüneyim dedim. ne söyleyim. başka bilemedim :)

kuzum görüş ne olacak ki

Geçen akşam arkadaşlarımla buluştuk çok hoş bir çocuk vardı sohbet ettik bizde ama başka ilde çalışıyormuş.

bende söyleyim dedim.

Ben azıcık bu konularda beceriksiz olduğum için çok sessiz kaldım arada içime kapanırım ... sessiz moda geçerim neden bilmem...

arkadaşım sanki bizi tanıştırmak istedi gibime geldi öyle hissettim. Hiç birşey demedi ama ben son anda öyle hissettim.

Son düzenleme:
UZun zamandır soru sormadım bi konu gördümde
Sizce tektaş şart mı?
4-5 bin verip pırlanta ister misiniz ona gerek yok taşı olmasın diyip uygun bişey öi ya da aman ne gerek var mı?

Selam herkese
Herkesler nasıl acaba
Düzgün takip edemiyrum
Umarıö herkes iyidir.

Limoş benim fikrim
Teltaş geekten sevmiyorum belkide herkesde tektaş var diye
Bence tek taş şart değil ama sana özel bişey düşünüp almış olmalı
Şahsen ben beş taş isterim
Onlar bana daha güzel geliyor
He o parayo verirmi yim eve veririm bir daha mı gelcem dünyaya param olsa alırım
Emin o o kadar değerli bişeyin olursa maddi durumumuz standart olan biri olarak asla kaynetmezsin
Ben kaybetmemmm onla yatarım

ya ben kaybederim. çocuk bana çok hoş bi küpe almıştı kaybettim huyumu bilirim takılara para vermem çok fazla
acanım özledik senş ya eksik etme gel buralara

ya ben kaybederim. çocuk bana çok hoş bi küpe almıştı kaybettim huyumu bilirim takılara para vermem çok fazla
acanım özledik senş ya eksik etme gel buralara

ben güzel takı kutuları aldım hep içine koyuyorum artık kaybetmiyorum. ben kaybetmem ya. 15 sene kullanırım. kaliteli alırım

genelde gümüş alırım :)

hımm sosyal paylaşımdan falan ekleme oldu mu canım

şunu farkettim kimseyle bir ilişki-arkadaşşlık yaşamak istemediğimi hissettim. içten gelmeli sanıırm.

Hiç birşye hissetmedim heyecan, yada benzeri birşeyde oluşmadı ama olabilir mi acaba demeden geçemedim.

hımm sosyal paylaşımdan falan ekleme oldu mu canım

hayır olmadı canım.

İkizler burcu onu biliyorum :)

çok girişken bir çocuk değil ayrıca. yemekten sonra bir iki saat oturduk orda da çok konuşmadık ben çok yabancı hissettim kendimi

bazen o an heycan olmayabiliyo canım. ama zamanla tanıdıkça sevebiliyosun. haylkırıklığı olmaması içinde kendimizi kapatabiliyoruz.

Cnm özel mesaj attım
bende yazdım canım
hayır olmadı canım.

İkizler burcu onu biliyorum :)

çok girişken bir çocuk değil ayrıca. yemekten sonra bir iki saat oturduk orda da çok konuşmadık ben çok yabancı hissettim kendimi

oy oy ikizler erkeğinden tırsarım :)

bazen o an heycan olmayabiliyo canım. ama zamanla tanıdıkça sevebiliyosun. haylkırıklığı olmaması içinde kendimizi kapatabiliyoruz.

bende yazdım canım

oy oy ikizler erkeğinden tırsarım :)

yok işde bende olmazsa olmaz. biraz önyargılıyım gıcıksam gıcık giderim.

Bundan sonra kaptırmam çoook zor. hayallerimin kişisi çıkarsa anca öyle.

ama çıktıda ne oldu koca bir hiiç...

ama hiç benzemiyor ikizler burcuna :)

Son düzenleme:

ortamını bulamadıysa ikizler burcu çok sessiz olabilyyo kendni rahat hissetmesi lazım konuşması için. ben tüm önyargılarımı kapı dışarı ettim ve tanışmak isteyen herkesle tanıştım :) 26 yılda yapmadığımı 2-3 ayda yaotım

ben kaçtım ...iyi akşamlar

Hayırlı iftarlar

Akşam herkes 15 dk dans edecek en sevdiği müziği açacak enerji dolup gelecek. bir dizi- film seyretceek anlatcak

doğru tespit evet

yükselenim oğlak ya ben o yüzden bazen acyip sessiz olabiliyorum ruh gibi olduğum zamanları bilirim ...
üniveriste yıllarımda arada ortamda hoşlanmadığım birşey oluyorsa sessizliğimi korrurdum..

Sohbeti kapattı kızlar. Sonra mi yazayim . Yoksa mesaj olarak atayim mi. Bilemedim.zaten gizliden giriyor. Yazarken online olmuyor.

selam
buzlu cam gibi duran, kalitesiz ben de istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…