- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #37.181
Güünaayyydııın gençlerrrrr...
Mutlu sabahlar..
Limonata bence de sevginin değeri bir yüzük değildir sadece gösteriştir.
Nişan ya da evlilik için pırlanta şart değil ..bana pırlanta kadar değerli olduğumu hissettirsin o yeter..
hem zaten o kadar zenginse bana ev alsın pırlanta değil
Geçen akşam arkadaşlarımla buluştuk çok hoş bir çocuk vardı sohbet ettik bizde ama başka ilde çalışıyormuş.
bende söyleyim dedim.
Ben azıcık bu konularda beceriksiz olduğum için çok sessiz kaldım arada içime kapanırım ... sessiz moda geçerim neden bilmem...
arkadaşım sanki bizi tanıştırmak istedi gibime geldi öyle hissettim. Hiç birşey demedi ama ben son anda öyle hissettim.
kızlar bi arkadaştan istanbulda görüşelim mi teklifi aldım. bilmem bi düşüneyim dedim. ne söyleyim. başka bilemedim :)
ben kaçtım ...iyi akşamlar
Hayırlı iftarlar
Akşam herkes 15 dk dans edeceken sevdiği müziği açacak enerji dolup gelecek. bir dizi- film seyretceek anlatcak
Sohbeti kapattı kızlar. Sonra mi yazayim . Yoksa mesaj olarak atayim mi. Bilemedim.zaten gizliden giriyor. Yazarken online olmuyor.
Kızlar herkese selamlar..tuğçecim en son benim için kartlarda bebişle ilgili birşeyler olduğunu söylemiştinnn veee gerçek oldu =))
günaydın kızlarmutlu günler..
filozof yazmamış evt.. düğün için izin filan mı aldı acaba bayram öncesi.? not: kardeşinin düğünü ..
limon sorduğun soruya istinaden; ben o kadar pahalı bir yüzük - ki bana göre yüzük - gereksiz buluyorum. ama aslı'nın dediği gibi maddi olanaklara göre uygun ve şık bişy alınabilir. nedense böyle gösterişe dayalı şeyleri sevmiyorum, tabii benim şahsi fikrim
bayramve tatil yaklaşıyor kızlar, planlarınız nelerdir ?
bende evde gecirecegim asli, dinlenmem gerek, cok yoruldum bu ara.. tabii akraba ziyaretlerine gideriz nisanlimla, sonra o arkadaslariyla sehir disina cikacak, bende evde ceyiz koli isleriyle ilgileneyim diyorum, zaman olmuyor calisirken.akraba ziyaretleri yapacağız ailemle canım. sen ne yapacaksın.
bende evde gecirecegim asli, dinlenmem gerek, cok yoruldum bu ara.. tabii akraba ziyaretlerine gideriz nisanlimla, sonra o arkadaslariyla sehir disina cikacak, bende evde ceyiz koli isleriyle ilgileneyim diyorum, zaman olmuyor calisirken.
yine de yoğun geçecek bayram desene...
evet aslicim oyle olucak, ama isyerinden uzak kalmak ta iyi gelicek bi sure.. belki bi gun denize gidebilrim bayramin son gunu mesela
çevremdekilerin sürekli biri yok mu demesinden sıkıldım, bayramda da akrabalar sorar kesin.
toplumsal baski istesende sikilma asli `henuz yok` de sende ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?