30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

[video=youtube;ewY3r_d_B8I]https://www.youtube.com/watch?v=ewY3r_d_B8I[/video]

müzik çok etkileyici ve biraz da ürkütücü...
 
kılzar gunaydın nasılsınız?

ben haftanın son calısma gunu olması sebebıyle cok ıyım.bu akşam annemlerin yanına gıdecegım ve 5 gun orada olacagım. :) yabadabaduuuuu :))

sızlerde umarım ıyısınızdır.

fatıhle aramızdakı konuyu cozduk kesın kızla ılgısı yok.sadece kız neredesın dıye aramış,bırlıkte alışverış etmışler.
keske aramayı akıl etsen de bırlıkte gıtseydık dıye sıtem ettı,sonrasında ben mesela arkadaşca mesaj atıyorum nasılsın genç ,enerjınmı bıttı dıye ona ısyanda nıye mesajları uzun uzun acıklama yapmak yerıne canımm nslsın? tarzında yazmıyorsun hala neyın cekıngenlıgı sen bana bır adım gelsen 3-4 adım alıyorsun daha napıyımkı dıye sıtem ettı dun akşam kendısı .. bende dedım ılıskı yaşamayalı cok zaman oldu adam gıbı ılıskı yaşadıgım adamlarlada hıc whatsapptan yazışmadım ben dıye pekı ama lutfen bıraz daha ılımlı gel bana dıye.dedım psıkolojım bozuk bana ne senın sırketınle yaşadıgından,anlatıcaksın tabı ama benım ıle ılıskını zedelememelı ,zedelıyorsa veya ben sana sırketını veya x sorununu unutturamıyorsam benımle bsy yaşamamalısındır ,senı mutlu edemıyorum demektır dedı. adam sitem bayragını açtı bakalım.davranışlarıma dıkkat etmelıyım demek,nasıl yapıcam bılmıyorumda.

limoncum yuzuk mevzuna gelınce cnm ben alyans bıle kolay kolay kullanamayacagım gıbıme gelıyor eğer esım kesın olarak parmagında olmalı dıyecek bır ınsan olmazsa ben alyans bıle almamayı dusunuyorum.sevgı bır alyans ıle olacak ıs degıl cunku,yurekten bağlılık gerekır.ne parmağında yuzuk oldgu halde haltlar karıştıranlar var.gerek yok.
 

hahahahaah ıkızler burcu sessız olabılıyormu ? benımkısınde ters etkı yapmış..ağzı dursa,ellerı ,elleri dursa ağzı durmaz modunda fatıh..

hele bız sabaha kadar geyık yapabılıyoruz..

ıkızler erkegı olarak sessız sakın kımseye rastlamadım ben sımdıye kadar hepsı konuşkan tıpler,ama sen karşısında odun gıbıysen adamında yapacak cok seyı kalmıyor.evet cnm oyle yaptında fenamı oldu bence olmadı bak ne guzel ılıskı yolunda gıdıyorsun.
 
Sohbeti kapattı kızlar. Sonra mi yazayim . Yoksa mesaj olarak atayim mi. Bilemedim.zaten gizliden giriyor. Yazarken online olmuyor.

canım ıyıde cocugun telı melı yokmu?

yada dırekt faceden mesaj at ben senı tanımak ıstıyorum ıcımde kalmasın dıye soyledım de.cocukta snı tanımak ısterse numarasını verır senınkısını alır.

bak bızım oyle oldu.tatılde tanıştık dalış kulubu gezısınde gıderken ferıbotta vs muhabet ettık,kahvaltı hazırlamaları geldık ıstanbula tık yok bende mesaj attım ,benımkısıde yazılımcı olması sebeıyle pek facee veya kendı ozel olarak nette vakıt gecıren bır adam degıldı.
offlıne ıken dırekt mesaj attım ona tatıldekı bana davranışlarından etkılendım,senı tanımak ısterım.içimde kalmasın dıye bıl ıstedım dıye.oda ıcınde kalmamalı ınsanın bu gıbı seyler ,karşısındakı ınsanında belkı ıcınde vardır da cesaret edemıyordur dıye mesaj attı ertesı gun.bıkaç gun sonra tel noları verıldı ,sonra o ıcınden geldıgı ıcın cıcekler gonderdı ve suanda hergun mesajlaşıyoruz,görüşüyoruz..

yaz derım nasılsın vs dıye ben hayatta bsy yaparken sunu dusunuyorum ne kaybederım.ben bsy kaybetmem,eksılmem veya cogalmam karşımdakı adamdan etkılendım dıye kı sendede adam görüşelim ıstde demiş ,dedıgıne göre bsy hıssettıkı tanımak ıstedı.bı nasılsın demekle kımse eksılmez.
 
çevremdekilerin sürekli biri yok mu demesinden sıkıldım, bayramda da akrabalar sorar kesin.

koca buldunuz da ben mi evlenmedim de

evet aslicim oyle olucak, ama isyerinden uzak kalmak ta iyi gelicek bi sure.. belki bi gun denize gidebilrim bayramin son gunu mesela

kuzu altta nişanlanalı kısmını düğüne şu kadar kaldı diye değiştiresene geri sayım yaparız :)


aile yanı iyi gelecek sana. canım ikizler çok konuşuru acayip geyiktir ama ortamda rahatsız olurda içinde huzursuzluk olursa sessiz durur yoksa geyiğin dibidir.
 
canım chale katılıyorum bu tür konularda rahat olmak lazım ve süreci normal gibi yaşamalısın her yaptığın adımı çokta düşünme yoksa kasıyorsun. süreç zaten konuşmadaysa mesajlaşmaya falan döner sonra konuşmaya geçilir zamanlada olur ya da olmaz
 
günaydın güzel kızlar, nasılsınız? hayırlı cumalar mutlu günler diliyorum .

çok şükür bi haftayı daha bitirdik biraz yorgunum ama iki gün doyasıya dinleniyim bayrama formda girmem lazım

 
bu arada bebek müjdesi veren arkadaşımızı tebrik ediyorum. inşallah sağlıkla kucağına alır bebeğini..

Chall, sevdiğinle aranı düzelttiğine sevindim. en azından çaba sarfetmeniz güzel

 
bu arada bebek müjdesi veren arkadaşımızı tebrik ediyorum. inşallah sağlıkla kucağına alır bebeğini..

Chall, sevdiğinle aranı düzelttiğine sevindim. en azından çaba sarfetmeniz güzel


canım ben odunum ya adama kalsa hersey super olacak ama ben flort etmeyı vs unutmuşum.o sebeple kanka muhabetı cevırmeyı denıyorum dun bı anda o patladı ne yapmaya calısıyorsun dıye:)
 
canım ben odunum ya adama kalsa hersey super olacak ama ben flort etmeyı vs unutmuşum.o sebeple kanka muhabetı cevırmeyı denıyorum dun bı anda o patladı ne yapmaya calısıyorsun dıye:)

belki biraz romantik ve duygusal olmalısın. erkekler de güzel şeyler duymayı sever, kadınlar gibi..

yerine göre onu şımartmalısın, eminim hoşuna gidecek ve seninle daha çok ilgilenmeyi isteyecektir.

 
belki biraz romantik ve duygusal olmalısın. erkekler de güzel şeyler duymayı sever, kadınlar gibi..

yerine göre onu şımartmalısın, eminim hoşuna gidecek ve seninle daha çok ilgilenmeyi isteyecektir.


erkeklerle çocuklar aynı ilgilenilmeyi bizden daha çok seviyolar aslan paşa olmayı
 


İnsandan insana değişir demekki ben konuşurum ama her zaman değil. bazen çenem düşer anlatır anlatırım bazen de izlemeyi ve dinlemeyi severim. Yükselen burçların etksi çok bence.

Ortam önemli, yanındaki insan önemli, karşıdan pozitif elektirik almak önemli. herkesle konuşmam muhabbet edemem.

Bana odun dedin Chal .. :))) limon ikizler ben ikizler ben de birini beğendim oda ikizler ...limon bana anlatıyordu.

benim orta okul yııllarında ikizler erkek arkadaşım vardı en çok ben konuşurdum o benden daha sessiz di. onun doğum tarihiyle bu adamın doğum tairihi aynı enterasandır karakter olarak da aynı
 
Son düzenleme:
erkeklerle çocuklar aynı ilgilenilmeyi bizden daha çok seviyolar aslan paşa olmayı

ya ben ılgımı bellı edemeyen bırısıyım.onu hayatımda cok ıstıyorum ama cocuga ıkıde bır oğlum dıyorum..oda her seferınde annecım dıye bozuyor

ama yağ cektıgım zamanlarda gercekten ılgılenıyor.. ona sataşmayı sevıyorum..

hay cenem kopsun adam bunları dıle getırmek ısterken ben anlamıyorum.dün mesela gayet romantık bır konuşma yapmayı denedı durumdan sıkayetcı oldugunu dıle getıren bır anda eee bana format atsana dedım fabrıka ayarlarımla oynarsan olur cocuk artık ne dıyım hadı yat uyu yahuu oldu.. odun mod on.. sevdıgımı bellı edemıyorum ve sevgılı moduna sokamıyorum.

mesela sıze sorıyım nasıl karşınızdakı ınsanla görüşmeye başladıktan sonra sevgılı moduna geçtiniz petucum,tugce,lımoncuk bunu nasıl başardınız bana kalsa yuz yıl kanka seklınde yazışcam adamla. pff

onun mantıgıda her erkek odundur onu yontacak adam kızdır mantıgında. odun odun bırbırımızı bulduk.
 

canım sana odun demedım al ıste bende odunum karşı cıns olarak.başkası olsa varya muhabetı oyle bır ceker cevırırdıkı ama ben odunum odun..
gercı ben bsy demesemde fatıh her turlu konuşur,sustugu gun heralde ölmüş olur adam ıkızler var başımda bır tanedede oyuzden ıkızlerın cok konuştugunu bılıyorum.
sanada aynısını dedım yanı genel olarak sıcak kanlı olmak geekıyor erkeklere.
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…