- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #37.201
Kızlar herkese selamlar..tuğçecim en son benim için kartlarda bebişle ilgili birşeyler olduğunu söylemiştinnn veee gerçek oldu =))
Ayy çok sevindim canım. Hayırlı uğurlu olsun. :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ortamını bulamadıysa ikizler burcu çok sessiz olabilyyo kendni rahat hissetmesi lazım konuşması için. ben tüm önyargılarımı kapı dışarı ettim ve tanışmak isteyen herkesle tanıştım :) 26 yılda yapmadığımı 2-3 ayda yaotım
Sohbeti kapattı kızlar. Sonra mi yazayim . Yoksa mesaj olarak atayim mi. Bilemedim.zaten gizliden giriyor. Yazarken online olmuyor.
çevremdekilerin sürekli biri yok mu demesinden sıkıldım, bayramda da akrabalar sorar kesin.
evet aslicim oyle olucak, ama isyerinden uzak kalmak ta iyi gelicek bi sure.. belki bi gun denize gidebilrim bayramin son gunu mesela
kılzar gunaydın nasılsınız?
ben haftanın son calısma gunu olması sebebıyle cok ıyım.bu akşam annemlerin yanına gıdecegım ve 5 gun orada olacagım. :) yabadabaduuuuu :))
sızlerde umarım ıyısınızdır.
fatıhle aramızdakı konuyu cozduk kesın kızla ılgısı yok.sadece kız neredesın dıye aramış,bırlıkte alışverış etmışler.
keske aramayı akıl etsen de bırlıkte gıtseydık dıye sıtem ettı,sonrasında ben mesela arkadaşca mesaj atıyorum nasılsın genç ,enerjınmı bıttı dıye ona ısyanda nıye mesajları uzun uzun acıklama yapmak yerıne canımm nslsın? tarzında yazmıyorsun hala neyın cekıngenlıgı sen bana bır adım gelsen 3-4 adım alıyorsun daha napıyımkı dıye sıtem ettı dun akşam kendısı ..bende dedım ılıskı yaşamayalı cok zaman oldu adam gıbı ılıskı yaşadıgım adamlarlada hıc whatsapptan yazışmadım ben dıye pekı ama lutfen bıraz daha ılımlı gel bana dıye. dedım psıkolojım bozuk bana ne senın sırketınle yaşadıgından,anlatıcaksın tabı ama benım ıle ılıskını zedelememelı ,zedelıyorsa veya ben sana sırketını veya x sorununu unutturamıyorsam benımle bsy yaşamamalısındır ,senı mutlu edemıyorum demektır dedı. adam sitem bayragını açtı bakalım.davranışlarıma dıkkat etmelıyım demek,nasıl yapıcam bılmıyorumda.
limoncum yuzuk mevzuna gelınce cnm ben alyans bıle kolay kolay kullanamayacagım gıbıme gelıyor eğer esım kesın olarak parmagında olmalı dıyecek bır ınsan olmazsa ben alyans bıle almamayı dusunuyorum.sevgı bır alyans ıle olacak ıs degıl cunku,yurekten bağlılık gerekır.ne parmağında yuzuk oldgu halde haltlar karıştıranlar var.gerek yok.
hahahahaah ıkızler burcu sessız olabılıyormu ? benımkısınde ters etkı yapmış..ağzı dursa,ellerı ,elleri dursa ağzı durmaz modunda fatıh..
hele bız sabaha kadar geyık yapabılıyoruz..
ıkızler erkegı olarak sessız sakın kımseye rastlamadım ben sımdıye kadar hepsı konuşkan tıpler,ama sen karşısında odun gıbıysen adamında yapacak cok seyı kalmıyor.evet cnm oyle yaptında fenamı oldu bence olmadı bak ne guzel ılıskı yolunda gıdıyorsun.
kuzu altta nişanlanalı kısmını düğüne şu kadar kaldı diye değiştiresene geri sayım yaparız :)
bu arada bebek müjdesi veren arkadaşımızı tebrik ediyorum. inşallah sağlıkla kucağına alır bebeğini..
Chall, sevdiğinle aranı düzelttiğine sevindim. en azından çaba sarfetmeniz güzel
canım ben odunum ya adama kalsa hersey super olacak ama ben flort etmeyı vs unutmuşum.o sebeple kanka muhabetı cevırmeyı denıyorum dun bı anda o patladı ne yapmaya calısıyorsun dıye:)
evet limonata değştirmeyi unuttum ben onu .. ama bu sayım çok heyecanlıı :18::18:
belki biraz romantik ve duygusal olmalısın. erkekler de güzel şeyler duymayı sever, kadınlar gibi..
yerine göre onu şımartmalısın, eminim hoşuna gidecek ve seninle daha çok ilgilenmeyi isteyecektir.
hahahahaah ıkızler burcu sessız olabılıyormu ? benımkısınde ters etkı yapmış..ağzı dursa,ellerı ,elleri dursa ağzı durmaz modunda fatıh..
hele bız sabaha kadar geyık yapabılıyoruz..
ıkızler erkegı olarak sessız sakın kımseye rastlamadım ben sımdıye kadar hepsı konuşkan tıpler,ama sen karşısında odun gıbıysen adamında yapacak cok seyı kalmıyor.evet cnm oyle yaptında fenamı oldu bence olmadı bak ne guzel ılıskı yolunda gıdıyorsun.
koca buldunuz da ben mi evlenmedim de
kuzu altta nişanlanalı kısmını düğüne şu kadar kaldı diye değiştiresene geri sayım yaparız :)
aile yanı iyi gelecek sana. canım ikizler çok konuşuru acayip geyiktir ama ortamda rahatsız olurda içinde huzursuzluk olursa sessiz durur yoksa geyiğin dibidir.
erkeklerle çocuklar aynı ilgilenilmeyi bizden daha çok seviyolar aslan paşa olmayı
İnsandan insana değişir demekki ben konuşurum ama her zaman değil. bazen çenem düşer anlatır anlatırım bazen de izlemeyi ve dinlemeyi severim. Yükselen burçların etksi çok bence.
Ortam önemli, yanındaki insan önemli, karşıdan pozitif elektirik almak önemli. herkesle konuşmam muhabbet edemem.
Bana odun dedin Chal .. :))) limon ikizler ben ikizler ben de birini beğendim oda ikizler ...limon bana anlatıyordu.
benim orta okul yııllarında ikizler erkek arkadaşım vardı en çok ben konuşurdum o benden daha sessiz di. onun doğum tarihiyle bu adamın doğum tairihi aynı enterasandır karakter olarak da aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?