- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #37.281
sen anlatınca konuyu hatırladım gibi geldi. hiç konuşma fırsatı olmadı mı. yanlış anlaşılmalar olmuş.
bazen diyorum bu yanlış anlamalarında bir nedeni oluyor. bunlar tesadüf değil. bazen sorgulamamak gerekiyor. akışına bırak bakalım. zamanın ne göstereceği belli olmaz.
canım konuna gelınce adamın bır sekılde bakışından vs anlarsın fatıhle mesela bu akşam konuştk ben sureklı bırseyler yapıyorum sen gercekten yanındayken farketmıyormusun demekkı var bende bır mallık farketmıyorum dedım ınsan bır sekılde farkeder ama dedı dogru ınsan belkı bır sekılde farkeder ama ben farketmıyorum.benım gıbı odun bır ınsan tatılde fatıhın hareketlerınden anladı.
canım eğer ukalalık,kendını beğenmışlık vs ıse fatıhı ınan kımse gecemez.fatıh kadar ozgurlugune duskun bır adam olamazda.ama bana karşı farklı ya bır sekılde farkedıyorum her seyınden veya sonrakı konuşmalarından.ya hıcbır seyınden farketmıyorsan ve o adam ozgurlugume duskunum deyıp kenara geçiyorsa uzgunum ama o adam sana karşı bsy hıssetmıyordur yapma bunu kendıne.
canım konuna gelınce adamın bır sekılde bakışından vs anlarsın fatıhle mesela bu akşam konuştk ben sureklı bırseyler yapıyorum sen gercekten yanındayken farketmıyormusun demekkı var bende bır mallık farketmıyorum dedım ınsan bır sekılde farkeder ama dedı dogru ınsan belkı bır sekılde farkeder ama ben farketmıyorum.benım gıbı odun bır ınsan tatılde fatıhın hareketlerınden anladı.
canım eğer ukalalık,kendını beğenmışlık vs ıse fatıhı ınan kımse gecemez.fatıh kadar ozgurlugune duskun bır adam olamazda.ama bana karşı farklı ya bır sekılde farkedıyorum her seyınden veya sonrakı konuşmalarından.ya hıcbır seyınden farketmıyorsan ve o adam ozgurlugume duskunum deyıp kenara geçiyorsa uzgunum ama o adam sana karşı bsy hıssetmıyordur yapma bunu kendıne.
selam kızlar
herkesler napıyor bugün
ben yorgun bir şekilde evdeyim sürekli yatar moddayım
birde malum dönem yorgunum
merhaba canım. nasılsın. :) bende yoruldum bugün. bayram temizliği koşturmaca malum.sen napıyorsun nasılsın.
Mutsuzlukta mutluluk kadar normal
kuzum gece arkadaşlarla kalmıştık sabahladık nerdeyse duygusal bi anıma denk geldi. :)napim canım ya evde dinlenmece geçiyor hava aşırı sıcak
o kadarr sıcak ki bunaltıcı
ne oldu yavrummm ne olduuu heee
ev tuttun mu bakim sen
anlat bakalım neler yapıyorsun
şu çocukla aranız nasıl?
kuzum gece arkadaşlarla kalmıştık sabahladık nerdeyse duygusal bi anıma denk geldi. :)
ev aklımda bi yer var gelince kınuşacağım adamla.
aramız iyi çocuk çok iyi ilgili biri olmamsı için hiç bi neden yok ama benim kafam ara sıra karışıyo. tanıyan arkadaşlarımda çok sevdi. hoşlnıyorum diyelim
sen neler yapıyosun ailenin yanında mısın ?
aslı limon turco ve diğerleri neredesiniz. bayram nedeniyle kimsecikler yok. ve ben çok yalnız hissediyorum kendimi.
kızlar bu çocuk görüşelim dedi ama hiç pek renk vermiyor. mesaj atmıyor bana.bu da olmayacak sanki.hoşlansaydı yazmaz mıydı bişeyler. insan niye görüşelim derki. :26:
Aslında bende özgürlüğüme düşkünüm. Kimseye hesap vermeyi sevmem. Anneme bile şuraya gidiyorum demekten hoşlanmam. Senin fatih özgür ruhluymuş ya peki sana karşı davranışları nasıl. İlgileniyor zaman ayırıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?