30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

ben fazla birşey diyemiyorum. bu gün düşüncelerim temizlendi.

kuzum çok zor tahmin edebiliyorum. oradan uzaklaş. emin ol seni görmek istese bulurdu bir yolunu gelirdi. başka şeylerle meşgul olmaya çalış.

bu adamlar bayılırlar nabız yoklamaya. madem yerini belli ettin o zaman beni görme kötü olursun deme yüzsüzlüğünü söyleme.

görüşelim dedim son kez daha kötü olacaksın dedi yeni toparlandın yapma bunu kendine dedi teselli etti beni
keşke görüşelim demeseydin. o kabulenmiş demek ki. herşeyi göze alıp görüşmek istemiyor demek ki. çok acı ama yapacak bişey yok. seni çok iyi anlıyorum.
zamanında bende çok kötüydüm. psikolojik kalp ağrısı bile çekmiştim. doktora gitmiştim kalbim ağrıyor diye. doktor hiç bişey yok demişti. tamda benim olayların olduğu dönemdi. psikolojim çok kötüydü . Allah bir daha öyle günleri yaşatmasın. sorunlu insanlardan uzak etsin.

bu adamlar bayılırlar nabız yoklamaya. madem yerini belli ettin o zaman beni görme kötü olursun deme yüzsüzlüğünü söyleme.

bencede nabız yokluyor . zarf atmış resmen. yoksa niye yer bildirimi yapsın. belkide bulmuştur birini. erkekler boş kalmayı sevmiyor. mutlaka bir yedekleri oluyor.

kızlar benim esmerden ses yok. arada bi fotoğrafımı beğeniyor. facebookta sohbete giriyor ama bişey yazmıyor. dün bişey dikkatimi çekti. adam gece 3 e kadar facebook sohbetteydi. ben 1 - 1,5 gibi arada nete girdim baktım. bana bişey yazmadı yine. kesin biriyle konuşuyordu. gece 3 te erkek arkadaşlarıyla konuşacak hali yok sanmıyorum. mutlaka bi kızla konuşuyordur. yine bana işi düşünce mesaj atar. her zaman ki gibi.

canım sakin ol başka şeylerle ilgilenmeye çalış ona odakklanma çok zor canın yanıyor belli ki.. ama umut yok demiştin onu görmen yoluna çıkman sadece acını arttıracak bu durumda.. keşke bakmasaymışsın canım üzüldüm

canım başa sardım rsmen sabahtan öğleye kadar yazıştık işte karşılıklı iyi dilekler şimdi görüşürsek benim kötü olacağımı söylüyo haklı da

evden dışarı çıkmamış ki görmedim blkonda birileri vardı onu gördüm eve dönerken çok yakın kaldığı yer bize

canım olmaz artık bizden ama normalde görme imkanım yoksa şimdi 5dklık mesafede canım yanıyo

kuzum çok zor tahmin edebiliyorum. oradan uzaklaş. emin ol seni görmek istese bulurdu bir yolunu gelirdi. başka şeylerle meşgul olmaya çalış.
şu var canım ben görürsem toparlanamam o da toparlanamz bize bunu yapma dedi ikimizde yeni normale döndük dedi o da acı çekiyo

canım şu var kapalı olan bi hesapta ekliydi normalde haftalardır açıp bakmamıştım. dün gece öylesine bi açtım yer bildirimi yapmış görebileceğimi bilmiyor ki . bana yönelik bi hareket diil

redim şu var bu ayrılık sürecinde ben nası istersem mantık çerçevesinde öyle davrandı defalarca aradım saydım sövdüm dinledi ve sustu. hakkını yiyemem ve ona kötü hiç bişey diyemem çünkü beni kimsenin çekmeyeceği kadar çekti. ben burda olduğunu öğrenince bu kadar dağıldım görseydim katlanamzdım bunu bile bile dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…