- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #37.621
Ben bunu hep diyorum.
Ben birisini istiyor gibi duruyorum ama içten içe değişiklik beni ürkütüyor.
Kasım ayında birisi ile tanışmıştım ya o zaman daha iyi anladım bunu.
Allah'ım tüm düzenim bozuldu gibi hissettim. Ailemden ayrılıp cami avlusuna bırakılıyorum gibi hissettim! Berbat bir histi.
kuzum çok zor tahmin edebiliyorum. oradan uzaklaş. emin ol seni görmek istese bulurdu bir yolunu gelirdi. başka şeylerle meşgul olmaya çalış.sabaha kadar 1-2 saat anca uyudumçok kötüyüm kızlar ya dışarı çıktım ve uyuduğu binayı görebiliyorum
görüşelim dedim son kez daha kötü olacaksın dedi yeni toparlandın yapma bunu kendine dedi teselli etti beni
kuzum çok zor tahmin edebiliyorum. oradan uzaklaş. emin ol seni görmek istese bulurdu bir yolunu gelirdi. başka şeylerle meşgul olmaya çalış.
keşke görüşelim demeseydin. o kabulenmiş demek ki. herşeyi göze alıp görüşmek istemiyor demek ki. çok acı ama yapacak bişey yok.görüşelim dedim son kez daha kötü olacaksın dedi yeni toparlandın yapma bunu kendine dedi teselli etti beni
bu adamlar bayılırlar nabız yoklamaya. madem yerini belli ettin o zaman beni görme kötü olursun deme yüzsüzlüğünü söyleme.
bencede gelin istanbula gezelim. :) hayat bize güzel olsunah be limon kısmetimiz onlarla değil. gel buralara gezelim hafta sonu
canım sakin ol başka şeylerle ilgilenmeye çalış ona odakklanma çok zor canın yanıyor belli ki.. ama umut yok demiştin onu görmen yoluna çıkman sadece acını arttıracak bu durumda.. keşke bakmasaymışsın canım üzüldümBu saatte öle bi dağıldım ki nası toparlanırım bilmiyorum. Twitterdan exe bakmıştım benim olduğum şehirde yer bildirimi yapmış dağıldım resmen normalde aramızda 13 saatlik mesafe vardı. Amcası burda yaşıyo ve evi ile benim evim arasında büyük bi yol var yürüsem 5 dk sürer :-( ne güzel iyiydim ben ya o kadar kötüyüm ki titredim dakikalarca aynı havayı alıyoruz ama şimdi o kadar uzakki bana :-( ben alırdım terminalden onu. Ailesiyle gelmiş normalde beni istemeye geleceklerdi bu yaz. O benim her şeyimdi işk aşkımdı ya çok özledim çıkıp kapılarına dayanasım var
İstanbul seyahati hıım olabilir mi limonbencede gelin istanbula gezelim. :) hayat bize güzel olsun
canım başa sardım rsmen sabahtan öğleye kadar yazıştık işte karşılıklı iyi dilekler şimdi görüşürsek benim kötü olacağımı söylüyo haklı damerhaba kızlar, nasılsınız.. site değişmiş alışamadım( bir garip geliyor inş. zamanla alışırım
limon ve redd,, üzüldüm kızlar ama ara ara böyle dönemler oluyor hayatta, sabretmek lazım öpüyorum çok :x
evden dışarı çıkmamış ki görmedim blkonda birileri vardı onu gördüm eve dönerken çok yakın kaldığı yer bizeyazdıklarını okudum şimdi
sözlerle ifadesi zor canım.
bana söyediklerini hatırla olmayacağını biliyorsun. bugün o ortamdan uzaklaş atla otobüse başka yere git. yada korkunun üzerine git karşılaş onunla konuş belkide içindeki uzaklık özlemidir. hiçbirşey hissetmeyeceksin.
canım olmaz artık bizden ama normalde görme imkanım yoksa şimdi 5dklık mesafede canım yanıyocanım sakin ol başka şeylerle ilgilenmeye çalış ona odakklanma çok zor canın yanıyor belli ki.. ama umut yok demiştin onu görmen yoluna çıkman sadece acını arttıracak bu durumda.. keşke bakmasaymışsın canım üzüldüm
nası geçti pekiBunu defalarca yaşadım. Seni çok iyi anlıyorum. :'(
şu var canım ben görürsem toparlanamam o da toparlanamz bize bunu yapma dedi ikimizde yeni normale döndük dedi o da acı çekiyokuzum çok zor tahmin edebiliyorum. oradan uzaklaş. emin ol seni görmek istese bulurdu bir yolunu gelirdi. başka şeylerle meşgul olmaya çalış.
kendi hatalarım yüzünden bitti yoksa o beni çok sevdi be mavilimah be limon kısmetimiz onlarla değil. gel buralara gezelim hafta sonu
canım şu var kapalı olan bi hesapta ekliydi normalde haftalardır açıp bakmamıştım. dün gece öylesine bi açtım yer bildirimi yapmış görebileceğimi bilmiyor ki . bana yönelik bi hareket diilbu adamlar bayılırlar nabız yoklamaya. madem yerini belli ettin o zaman beni görme kötü olursun deme yüzsüzlüğünü söyleme.
redim şu var bu ayrılık sürecinde ben nası istersem mantık çerçevesinde öyle davrandı defalarca aradım saydım sövdüm dinledi ve sustu. hakkını yiyemem ve ona kötü hiç bişey diyemem çünkü beni kimsenin çekmeyeceği kadar çekti. ben burda olduğunu öğrenince bu kadar dağıldım görseydim katlanamzdımkeşke görüşelim demeseydin. o kabulenmiş demek ki. herşeyi göze alıp görüşmek istemiyor demek ki. çok acı ama yapacak bişey yok.seni çok iyi anlıyorum.
zamanında bende çok kötüydüm. psikolojik kalp ağrısı bile çekmiştim. doktora gitmiştim kalbim ağrıyor diye. doktor hiç bişey yok demişti. tamda benim olayların olduğu dönemdi. psikolojim çok kötüydü . Allah bir daha öyle günleri yaşatmasın. sorunlu insanlardan uzak etsin.
kendi hatalarım yüzünden bitti yoksa o beni çok sevdi be mavilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?