30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

bencede nabız yokluyor . zarf atmış resmen. yoksa niye yer bildirimi yapsın. belkide bulmuştur birini. erkekler boş kalmayı sevmiyor. mutlaka bir yedekleri oluyor.
benim görebileceğimi bilmiyor ki kapalı bi hesaptan baktım. benim nabzımı yoklayıp beni üzecek kadar kötü biri diil. hayatında birisi var mıdır bilmiyorum. sevgili yapmak onun için zor değil ağzı i laf yapar ama o kötü biri diil saunuyorum çünkü günahına girilsin istemem canım

umarım dediğin gibi iyi biridir canım. seni ümitlendirmek istemem ama bu hayatta hiç bir şey belli olmuyor.ilerde belki ilişki yön değiştirir.
bana hep çıkarcı zarf atan erkekler denk geldi. hiç esas kız olmadım. bu yaştan sonrada olacağını sanmıyorum.

( kızdım be güzelim .

Hiç bir şey söyleyemem. Hayatlarınıza devam etmelisiniz.
işte o kötü biri diil .mavilim defalarca ayrıldım ondan tüm nazıbı kabrisimi çekti korkulrımla mücadele etti. o kadar değerli hissettittr di ki asla kötü diyemem evet kızdım ama sevgimden kızdım hatalarımı çok oldu ama bana çok güzel bi aşk yaşattı

canım ben öncesinde 3 yıl benle de 3 yıl tanıdım ortalama 5-6 yıl. onun aldığı nefesi biliyorum benim ilk ilişkim olması onun acıları benim korkularım kpss vs ikimiznde değişmemek istemesi vs sevgili olamadık ama o hayattaki en iyi dostum yanında sıkılmamam asla iletişimimiz eğlencemiz süperdir ama sonu yok. ben bi kere oldum benim için neler yaptığını biliyorum . o dürüst biri ya keşke şu an tanışsaydık

haklısın canım. Biz sadece kendi açımızdan gördüğümüzü yazdık. sen onu bizden iyi tanırsın. Yeni arkadaşını huzursuz etme ona yoğunlaş. yeni biri var hayatında eski anılarımız bizle ama onlar geride kaldı.

böyle savunmak garip oldu ama bana şerefsizlik yapmadı. sesim sürekli ağlamaklıydı na da kötü geldim

asık surat yapamadım.

ne söyleyebilirim ki canım... Hislerini anlıyorum zamanla bana da duygu patlamaları oluyor. Benim arkadaşlığım farklıydı. karşı tarafı az çok tanıdığımızdan biraz da sevdiğimiz kişiler olunca ....

bende kendime yüzlerce kez olmaz bırak ve unut dedim. ama işde kolay kolay unutulmuyor çok fazla hayal kurduğumuz için.

canım tüm geleceğimiizin hayalini kurduk biz evimiizn eşyalarımızı ne zaman isteme olacak nerde yaşanacak. en çok acıtan da şuydu sorduğumda söylemezdi nası evlenmek teklif edeceğini bittiğinde dedim k artık söyle diye tribünde evlilik teklifi edecekmişmiş bana koyu galatasaraylı o ve bana forma almıştı :) bizim hayallerimiz kütüphanemizde bile hangi kitaplarımız olacağı belliydi canım. yıkmak çok zor

Yaşadığın mutluluklar senin için değerli. Bazen hayat bize kurduğumuz hayalleri gerçekleşmiyor. Olacak şeyler gerçekleşmiyor inşallah daha güzel ve mutlu bir geleceğimiz olur. bizi mutlu edecek kişiler karşımıza çıkar inşallah.

amin canım amin hayatımı çok kaplamış

Nasıl yani?

aradın yani? Çok zor geçti. Çok yıllar aldı. Beno kadim gibi olma sen! Hâlâ da birisini sevemiyorum.
whatshapptan yazdım gece sabah dolmuşa onların ordan biniyodum aşağıdayım dedim yapma bunu dedi. bindim dolmuşa bankaya gittim. yazıştık tüm gün. hala bişi yemedim filo caddede onla karşılarım diye defalarca turladım napıyosun dedim evdeyiz dedi boşuna aradım onu. bi kere uzatan görsem dicem bu sefer dağılacağım biliyorum görmemk daha iyi ama işte karmakarışığım

zor bir durum. limon ex , ex olmalı sürekli bunu söyle kendine onu görmek hiç birşeye çözüm değil. hayatında biri olduğu gerçeğini ve onunla mutlu olma gerçeğini aklından çıkarma. şimdi onunla görüş aklına ex geldiğinde de başkasına yaz. hayatındaki kişiye yaz.

zaten çocupu aramaktan bıktırdım işleri vardı bugün sanayide çocuk benle konuşmaya çalışıyo :) bi gitse ex iyi olacak

zaten çocupu aramaktan bıktırdım işleri vardı bugün sanayide çocuk benle konuşmaya çalışıyo :) bi gitse ex iyi olacak
sende ben gibi yapabilirsin. ben aradı sizi bıktıracak gibi hissediyorum. ama ne yapayım düşünerek bir noktaya varılmıyor. çevremde görüş alabileceğim paylaşabilecğim güvendiğim kimse yok ne yapayım. başa dönüp anlatıyorum. ama bundan sonra anlatmayacağım.

sizin yorumlarınızdan ve onun tutumundan biliyorum gerçeği.

Ben kendi durumumda da kimseye kızamam laf da söylemem. neyse hakkımızda hayırlısı

canım olmaz artık bizden ama normalde görme imkanım yoksa şimdi 5dklık mesafede canım yanıyo
limonum elbetteki zor. Kabul edşyorum ama süreci birazda bizler zorlaştırıyoruz hayatta.
bazen birşeyleri Kabul etmek sorgulamamak deşmemek iyidir.
sen dersini al ve önüne bak.
adam nasibin ise zaten eninde sonunda olur değilsede ölsen de olmaz.
inan aramanı konuşmanı takip etmeni doğru bulmuyorum hemde hiç
UNUTMAKİ BUNLARA DEVAM ETTİKÇE ONU UNUTAMAZSIN..
Başa sarmalarında kaçınılmaz olur.
ayrılıkda bir süreçtir. once bittiğini Kabul et ve yoluna devam et.
onunla hayallerin vardı hayal olarak kaldı ama bu demek değilki başkası ile yeni hayaller kurup gerçekleştiremezsin.
ayrıca ilişki karşındakini değişmesini beklemek, kalıba sokmak ile olmaz.
once karşındakini olduğu gibi kabullen.
eski yüzüne geleceğini de mahvetme.
eskiydi ve bırak eskide kalsın. sen böle yaptıkça adam senin kalbinde aklınca hep çok değerli olacak bilinç altına yaptıkların ve yazdıkların ile bunu veriyorsun ve bilinçaltını temizlemek zordur.
Sonra çok pişman olursun ama geçmiş zamanına olan olur.

kendi hatalarım yüzünden bitti yoksa o beni çok sevdi be mavilim
kendisi sürekli suçla. etki tepkiyi doğurur ilişkide. seninde ilişkide demekki aklına kalbine ruhuna oturmayan birşeyler varmışki öyle davranmışsın.
ayrıca bana o çocuk öle çok masul gelmiyor ya. ne bilim iç sesim öyle.
inatcı, dediğim dedik gibi geliyor. ha çok sakindir, küsmez konuyu usatmaz ise bu sana sanki öyle değilmiş gibi görünebilir.
önün bak arkadaşım arama sorma bakma yaaa ..
hayatına bak yenisine bak olmuyorsa onla yeni gelene bak..

işle ilgili canım.
yavrum anlat bana derman olam sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…