- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #37.641
benim görebileceğimi bilmiyor ki kapalı bi hesaptan baktım. benim nabzımı yoklayıp beni üzecek kadar kötü biri diil. hayatında birisi var mıdır bilmiyorum. sevgili yapmak onun için zor değil ağzı i laf yapar ama o kötü biri diil saunuyorum çünkü günahına girilsin istemem canımbencede nabız yokluyor . zarf atmış resmen. yoksa niye yer bildirimi yapsın. belkide bulmuştur birini. erkekler boş kalmayı sevmiyor. mutlaka bir yedekleri oluyor.
benim görebileceğimi bilmiyor ki kapalı bi hesaptan baktım. benim nabzımı yoklayıp beni üzecek kadar kötü biri diil. hayatında birisi var mıdır bilmiyorum. sevgili yapmak onun için zor değil ağzı i laf yapar ama o kötü biri diil saunuyorum çünkü günahına girilsin istemem canım
var canım. konuşma başlat yapıyorsunözel mesaj göndermeyi bulamadım galiba artık yok öyle mi
işte o kötü biri diil .mavilim defalarca ayrıldım ondan tüm nazıbı kabrisimi çekti korkulrımla mücadele etti. o kadar değerli hissettittr di ki asla kötü diyemem evet kızdım ama sevgimden kızdım hatalarımı çok oldu ama bana çok güzel bi aşk yaşattı( kızdım be güzelim .
Hiç bir şey söyleyemem. Hayatlarınıza devam etmelisiniz.
canım ben öncesinde 3 yıl benle de 3 yıl tanıdım ortalama 5-6 yıl. onun aldığı nefesi biliyorum benim ilk ilişkim olması onun acıları benim korkularım kpss vs ikimiznde değişmemek istemesi vs sevgili olamadık ama o hayattaki en iyi dostum yanında sıkılmamam asla iletişimimiz eğlencemiz süperdir ama sonu yok. ben bi kere oldum benim için neler yaptığını biliyorum . o dürüst biri ya keşke şu an tanışsaydıkumarım dediğin gibi iyi biridir canım. seni ümitlendirmek istemem ama bu hayatta hiç bir şey belli olmuyor.ilerde belki ilişki yön değiştirir.
bana hep çıkarcı zarf atan erkekler denk geldi. hiç esas kız olmadım. bu yaştan sonrada olacağını sanmıyorum.
benim görebileceğimi bilmiyor ki kapalı bi hesaptan baktım. benim nabzımı yoklayıp beni üzecek kadar kötü biri diil. hayatında birisi var mıdır bilmiyorum. sevgili yapmak onun için zor değil ağzı i laf yapar ama o kötü biri diil saunuyorum çünkü günahına girilsin istemem canım
böyle savunmak garip oldu ama bana şerefsizlik yapmadı. sesim sürekli ağlamaklıydı na da kötü geldimhaklısın canım. Biz sadece kendi açımızdan gördüğümüzü yazdık. sen onu bizden iyi tanırsın. Yeni arkadaşını huzursuz etme ona yoğunlaş. yeni biri var hayatında eski anılarımız bizle ama onlar geride kaldı.
canım ben öncesinde 3 yıl benle de 3 yıl tanıdım ortalama 5-6 yıl. onun aldığı nefesi biliyorum benim ilk ilişkim olması onun acıları benim korkularım kpss vs ikimiznde değişmemek istemesi vs sevgili olamadık ama o hayattaki en iyi dostum yanında sıkılmamam asla iletişimimiz eğlencemiz süperdir ama sonu yok. ben bi kere oldum benim için neler yaptığını biliyorum . o dürüst biri ya keşke şu an tanışsaydık
canım tüm geleceğimiizin hayalini kurduk biz evimiizn eşyalarımızı ne zaman isteme olacak nerde yaşanacak. en çok acıtan da şuydu sorduğumda söylemezdi nası evlenmek teklif edeceğini bittiğinde dedim k artık söyle diye tribünde evlilik teklifi edecekmişmiş bana koyu galatasaraylı o ve bana forma almıştı :) bizim hayallerimiz kütüphanemizde bile hangi kitaplarımız olacağı belliydi canım. yıkmak çok zorasık surat yapamadım.
ne söyleyebilirim ki canım... Hislerini anlıyorum zamanla bana da duygu patlamaları oluyor. Benim arkadaşlığım farklıydı. karşı tarafı az çok tanıdığımızdan biraz da sevdiğimiz kişiler olunca ....
bende kendime yüzlerce kez olmaz bırak ve unut dedim. ama işde kolay kolay unutulmuyor çok fazla hayal kurduğumuz için.
canım tüm geleceğimiizin hayalini kurduk biz evimiizn eşyalarımızı ne zaman isteme olacak nerde yaşanacak. en çok acıtan da şuydu sorduğumda söylemezdi nası evlenmek teklif edeceğini bittiğinde dedim k artık söyle diye tribünde evlilik teklifi edecekmişmiş bana koyu galatasaraylı o ve bana forma almıştı :) bizim hayallerimiz kütüphanemizde bile hangi kitaplarımız olacağı belliydi canım. yıkmak çok zor
amin canım amin hayatımı çok kaplamışYaşadığın mutluluklar senin için değerli. Bazen hayat bize kurduğumuz hayalleri gerçekleşmiyor. Olacak şeyler gerçekleşmiyor inşallah daha güzel ve mutlu bir geleceğimiz olur. bizi mutlu edecek kişiler karşımıza çıkar inşallah.
Nasıl yani?
ben fazla birşey diyemiyorum. bu gün düşüncelerim temizlendi.
aradın yani?görüşelim dedim son kez daha kötü olacaksın dedi yeni toparlandın yapma bunu kendine dedi teselli etti beni
Çok zor geçti. Çok yıllar aldı. Benim gibi olma sen! Hâlâ da birisini sevemiyorum.nası geçti peki
whatshapptan yazdım gece sabah dolmuşa onların ordan biniyodum aşağıdayım dedim yapma bunu dedi. bindim dolmuşa bankaya gittim. yazıştık tüm gün. hala bişi yemedim filo caddede onla karşılarım diye defalarca turladım napıyosun dedim evdeyiz dedi boşuna aradım onu. bi kere uzatan görsem dicem bu sefer dağılacağım biliyorum görmemk daha iyi ama işte karmakarışığımNasıl yani?
aradın yani? Çok zor geçti. Çok yıllar aldı. Beno kadim gibi olma sen! Hâlâ da birisini sevemiyorum.
whatshapptan yazdım gece sabah dolmuşa onların ordan biniyodum aşağıdayım dedim yapma bunu dedi. bindim dolmuşa bankaya gittim. yazıştık tüm gün. hala bişi yemedim filo caddede onla karşılarım diye defalarca turladım napıyosun dedim evdeyiz dedi boşuna aradım onu. bi kere uzatan görsem dicem bu sefer dağılacağım biliyorum görmemk daha iyi ama işte karmakarışığım
zor bir durum. limon ex , ex olmalı sürekli bunu söyle kendine onu görmek hiç birşeye çözüm değil. hayatında biri olduğu gerçeğini ve onunla mutlu olma gerçeğini aklından çıkarma. şimdi onunla görüş aklına ex geldiğinde de başkasına yaz. hayatındaki kişiye yaz.
sende ben gibi yapabilirsin. ben aradı sizi bıktıracak gibi hissediyorum. ama ne yapayım düşünerek bir noktaya varılmıyor. çevremde görüş alabileceğim paylaşabilecğim güvendiğim kimse yok ne yapayım. başa dönüp anlatıyorum. ama bundan sonra anlatmayacağım.zaten çocupu aramaktan bıktırdım işleri vardı bugün sanayide çocuk benle konuşmaya çalışıyo :) bi gitse ex iyi olacak
ne oldu kıs?
limonum elbetteki zor. Kabul edşyorum ama süreci birazda bizler zorlaştırıyoruz hayatta.canım olmaz artık bizden ama normalde görme imkanım yoksa şimdi 5dklık mesafede canım yanıyo
kendisi sürekli suçla. etki tepkiyi doğurur ilişkide. seninde ilişkide demekki aklına kalbine ruhuna oturmayan birşeyler varmışki öyle davranmışsın.kendi hatalarım yüzünden bitti yoksa o beni çok sevdi be mavilim
yavrum anlat bana derman olam sanaişle ilgili canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?