30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

bende hep hayatımda biri olsun falan filan diyorum. bebeğim olsun filan diyorum.
ama biri çıkınca da neden bilmem panikliyoum iç güdüsel.
hemen kuruyorum ya ölemi böle mi şöylemi diye dyeeee..
bazen kendime diyorum galiba ben yalnızlığı daha çok seviyorum diye.
aman ne değişik bir duygu. bundan sıyrılmamız lazım aslında. muhtemelen içimizdeki korkuların uyandırdığı bir duygu bilinçaltıa yerleşmiş.

aslında deli gibi olmasını istediğimi sandığım adamı bile bakıyorum galiba o kadarda istemiyorum filan diyorum.
ilginçim ben ya

fazlasıyla inat baskın bende baskındım kişilik çatışması bana biz siyah ve beyazız derdi hem uyumlu hem zıt :) yok ya serttir mantık çerçevesinde istediğini elde eder karşısında susabildiğim tek adam.

arkadaşın kınasına gittim gürltüye dayanamadım çıktık kafeye gittik faln. dönüşte onun kaldığı evin önünden geçtim çünkü evime oradan geçiliyo babasının kafasını gördüm bir tek

Dağılırsın yapma. Bugün daha bir arkadaş ile görüştük. Eski sevgilisini ne zamandır görmüyordu. Görmüş , dağılmış!
Görmeseydin daha iyiydi, dedim.
Fakat onlar mecburi görüştü. Bir ortamda...

Bugün gidiyorlarmış bende gelmek istemedim ama zorunluluktan dedi. O daha mantıklı olandı ilişkide filom kalbim ağır geliyo bünyeme :-(

Seni çok iyi anlıyorum ama TURKUAZ'ın yazdıklarını oku.
Bazen görmemek , bilmemek daha iyidir.
Gerçekten!
okuyorum canım ama beynim yok gibi. abim çok kızdı toparlan artık diye hayatındaki kişiye saygısızlık yapıyorsun diyo haklı vizdanım sızlıyo. geçecek bugün o gitsin geçecek

merhaba kızlar günaydın.. ben hala siteye alışamadım. gözüme çok karışık geliyor.

Limon, kendini kötü hissetmene üzüldüm, bu yeni erkek arkadaşın için de üzüldüm açıkçası. hayırlısı olsun (

petu çocuk gibi davranıyorum iki gündür ben herşeye üzülüyorum herkese üzülüyorum. daha farklı olabilirdi hayatımız. yarın o geliyo yanıma çocuğa nası davranacağımı bilmiyorum ne güzel alışmıştım şimdi başa sardım

okuyorum canım ama beynim yok gibi. abim çok kızdı toparlan artık diye hayatındaki kişiye saygısızlık yapıyorsun diyo haklı vizdanım sızlıyo. geçecek bugün o gitsin geçecek
Ağabeyin biliyor yani.
...ve evet, diğer çocuk var. Ona da haksızlık oluyor...

Ben de alışamadım siteye...

diğer çocukla ilişkiniz ne boyutta bilemiyorum ama, uzun süredir görüşüyorsunuz. bu olanları onunla paylaşıcak mısın peki?

zor bir durum gerçekten ne desem bilemedim ...

hala onu görüp bu kadar dağılman iyiye işaret değil, özellikle yeni birisi için dikkat et canım.

merhaba kızlar nasılsınız?
işler karmakarışık oldu kriz boyutunda başım çatlayacak kadar ağrıyor dua eder misiniz...midem altüst zaten gerilim hemen mideme yansıyor benim..

Ağabeyin biliyor yani.
...ve evet, diğer çocuk var. Ona da haksızlık oluyor...

Ben de alışamadım siteye...
Biliyo abim yapma bunu dedi :-( filo o benim en iyi dostumdu. En çok seni sevdim ama yapamadık dedi ever yapamadık ama o benim bi parçam bu değişmiyo :-(
kendimi çok kötü hissediyorum

petu yarın bitireceğim galiba paylaşırsam haksızlık oolur acı çeksin istemiyorum. Ya exi bu şehirde görmem imkansızdı bu çok etkili memlekiti ile 12 saat fark var. Konuştul dün baya yapma bunu kendine dedi her zamanki gibi mantıklıca teselli etti.

merhaba kızlar nasılsınız?
işler karmakarışık oldu kriz boyutunda başım çatlayacak kadar ağrıyor dua eder misiniz...midem altüst zaten gerilim hemen mideme yansıyor benim..
Geçmiş olsun canım. iş ile ilgili sorunlar mı?

Biliyo abim yapma bunu dedi :-( filo o benim en iyi dostumdu. En çok seni sevdim ama yapamadık dedi ever yapamadık ama o benim bi parçam bu değişmiyo :-(
kendimi çok kötü hissediyorum
Limon, sen daha eskiyi unutamadım. Yenilere yelken açma bence. Ben bunu yaşamamak için yıllarca yenilere yelken açamadım. Biliyordum ki eskisi aklımdan çıkmadan yenisi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…