30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Umudunu kaybetmeyi izliyorum. Sonuna az kaldı. Düşündüm de ben filmdeki gibi bir adam isterdim hayatımda. Yılmayan,özverili... bir adam. Hayal etmesi güzel. Bi ütopya benim ki. :)

karamsar, güçsüz bir erkek çok zor olur. neden ütopik olsun, iyi düşün iyi olsun.

benim için önemli olan insanlığını kaybetmemiş olmalı, doğa sever olmalı, hayvan sever olmalı, fanatik olmamalı, zeki olması şart değil mesala, zeki adam tehlikelidir bence. Dürüst olsun, pratik zekalı olsun, yakışıklı adam çekiyor ve çapkınlığı herşeyi bitirir. Çok konuşan sulu adamdan soğurum hemen. Artistik hareketlerde hemen soğutur.

Aslında bazen çok farklı şeylerden etkilenebiliyorum. Bir enerji hissetmem lazım. Ne kadar özellik sıralasamda bazen çok bu özellikler bile yeterli olmuyor. En çok kendime benzettiğim adamlar ilgimi çekiyor benimde.

Genellikle çapkınlar dek geliyor maalesef. O yüzden hep üzülen taraf olurum.

Red. iyi enerji almadım ben bu çocuktan. uzak dur bence boş vaktini değerlendirecek kız arıyor gibi. boş kalınca muhabbet et ama fazlası için gününü harcama değmez.

Filmdeki gibi cocuguyla ilgilenen onu mutlu etmek için elinden geleni yapan özverili,olumsuzluğu gördüğünde kaçmayan erkek çok nadir bulunur . şimdiki erkekler zoru görünce kaçıyor.

Seven ve değer veren erkek elbet bulacak red. umudunu kaybetme

canım eski sevgilim yengeç su burcu şu anki görüştüğüm çocuk koç burcu :) baya bi çıkmış yani. geçmişe özlem malum var yani :) teşekkür ederim cancazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…