- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #37.841
Aslış eğer geldiysen elma dersem çık. Ayva dersem çıkma. ELMA
Umudunu kaybetme güzeldi. :) her hafta film Gecesi mi yapsam. Bu film bana çok iyi geldi. :)
Umudunu kaybetmeyi izliyorum. Sonuna az kaldı. Düşündüm de ben filmdeki gibi bir adam isterdim hayatımda. Yılmayan,özverili... bir adam. Hayal etmesi güzel. Bi ütopya benim ki. :)
ben beğenmiştim o filmi.
Bende boy yok kuzum 160 ım çok kısa olmaz galiba. Çok güZel indirim var am ya küçük beden ya da büyük
benim için önemli olan insanlığını kaybetmemiş olmalı, doğa sever olmalı, hayvan sever olmalı, fanatik olmamalı, zeki olması şart değil mesala, zeki adam tehlikelidir bence. Dürüst olsun, pratik zekalı olsun, yakışıklı adam çekiyor ve çapkınlığı herşeyi bitirir. Çok konuşan sulu adamdan soğurum hemen. Artistik hareketlerde hemen soğutur.bende zekı adam severım.karşımdakı adamın tek bır aptalca hareketı herseyı bıtırır.
vede kendıne guvenı olmalı,zekı olmalı,yerı geldıgınde zıpır olmalı:) boyle adamlar tam benlık tabı dürüstte olmalı
Filmdeki gibi cocuguyla ilgilenen onu mutlu etmek için elinden geleni yapan özverili,olumsuzluğu gördüğünde kaçmayan erkek çok nadir bulunur . şimdiki erkekler zoru görünce kaçıyor.karamsar, güçsüz bir erkek çok zor olur. neden ütopik olsun, iyi düşün iyi olsun.
Red. iyi enerji almadım ben bu çocuktan. uzak dur bence boş vaktini değerlendirecek kız arıyor gibi. boş kalınca muhabbet et ama fazlası için gününü harcama değmez.Reelde tanımıyorum. Sadece istanbula gidince yüzyüze görüşelim dedi. Aynı bölgelere Atandik ikimizde. Aynı memlektyliyiz. Aynı sehirde yasiyoruz. O tatile gitmişti.tatilde konuştuk bunları ama devamı gelir mi belirsiz...
Filmdeki gibi cocuguyla ilgilenen onu mutlu etmek için elinden geleni yapan özverili,olumsuzluğu gördüğünde kaçmayan erkek çok nadir bulunur . şimdiki erkekler zoru görünce kaçıyor.
Kim online anlaşılmiyor. Bende bu tekniği kullanıyorum. :)buradayım
kimin online olduğu ve konuyu altta kimin okuduğu görünmüyor hala, hayalet gibi geziyoruz
Evet mavilim. Bi değer görmeyi ve sevilmeyi hak ediyoruz. Bize deger verecek ve sevecek erkekler bizi bulur. :)Seven ve değer veren erkek elbet bulacak red. umudunu kaybetme
7li açılımı tam bilmiyorum ama yorumlayim bakalim.
Şuanda hayatında senden büyük koç burcundan biri etkili oluyor sanırım. Gecmisteki duyulan anilara özlem var. Ve koç burcu bir adam sana bunu unutturacak gibi.hava grubu bir adamla iliskiler iyi gitmemiş sanırım. Sana ateş burcu yani sanirim koç burcundan biri geliyor ve sana büyük bir aşk getirecek. Sana büyük bir şans getirecek bu adam. Her alanda bolluk ve aşk dolu günler seni bekliyor. :)insallah doğru çıkar
canım alıp evde deniyorum olmazsa iade :)ben denemeden görmeden kıyafet alamıyorum, huyum kurusun
canım eski sevgilim yengeç su burcu şu anki görüştüğüm çocuk koç burcu :) baya bi çıkmış yani. geçmişe özlem malum var yani :) teşekkür ederim cancazım
canım alıp evde deniyorum olmazsa iade :)
evet ya bende okurken şokkkk :)şaşırdım, bayağı çıkmış evet
ben alıştım canım kargocu babama ...... amca diye sohbet etmeye başladı artık sen düşün :)ben kargo gelene kadar acaba olacak mı olmayacak mı,olmazsa sorun çıkarırlar mı,prosedür nasıl diye takarım,keyfini çıkaramam kesin
..............ben alıştım canım kargocu babama ...... amca diye sohbet etmeye başladı artık sen düşün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?