- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #37.821
Ben hislerimde kolay kolay yanılmam. Tarot bakıyordum onun etkisi sanırım. Adam tatilden geldi. Hemde aynı sehirdeyiz. İsteyen adam bin bir türlü bahane bulur mesaj atardı. Bu adam benden kaçıyor.Neyse hayırlısı böyleymiş. Zaten güvenmiyordum kendini belli etti iyi oldu. Artık elle tutulur gözle görülür birşey yaşamak istiyorum.
Tugceninde dediği gibi ben değerli ve sevilmeyi hak ediyorum. Beni sevecek ve değer verecek kişiler bulur.
Annene acil şifalar diliyorum canım. Yaşadıklarin çok zor. Her şey üst üste gelmiş.
Kartlarımı arkadasima verdim. Beni olumsuz etkiliyor diye. Sadece yorum yapiyorum arada bi.aaa tarotmu bakıyorsun banada bakarmısın?
Ben hislerimde kolay kolay yanılmam. Tarot bakıyordum onun etkisi sanırım. Adam tatilden geldi. Hemde aynı sehirdeyiz. İsteyen adam bin bir türlü bahane bulur mesaj atardı. Bu adam benden kaçıyor.Neyse hayırlısı böyleymiş. Zaten güvenmiyordum kendini belli etti iyi oldu. Artık elle tutulur gözle görülür birşey yaşamak istiyorum.
Tugceninde dediği gibi ben değerli ve sevilmeyi hak ediyorum. Beni sevecek ve değer verecek kişiler bulur.
Kartlarımı arkadasima verdim. Beni olumsuz etkiliyor diye. Sadece yorum yapiyorum arada bi.
canım ikimizde içine ettik diyelim. ya bana en çok koyan sevgiliden ayrılmaktan çok çok sevdiğim dostumdu aynı zamanda bu da koydu alışkanlıklar her şey başa sardı geçen 2 günde başa sarmıştım ki toparlandım iyim çok şükür
ama ılıskıler ıcın uzulme lüksümüz yok aslında cunku bırseyler ıcın uzuldugumuzde en yakınımızdakılerın degerını bılemıyoruz gerçekten.
ben mesela hayatta en buyuk pişmanlıgımdır dedemın son haftasında o bana bsyler anlatmayı denerken ben fatıhle telde ılgılenıyordum keske yapmasaymışım.onun son haftasıymış.veya aılemın yanına gıttıgımde hep bırsekılde telde orda burdaydım ,annem anjıyo olacak bunu daha cok anladım.
benım ıcın artık ılıskı cok buyuk bır lüks malesef şuandave sızede derımkı bırseylere uzulmek yerıne kafanız rahatmı,sevdıklerınıze değer verıp zaman geçiriyormusunuz bunu önemseyın.kımse sızden ve aılenızden daha onemlı degıl cunku.
Herkese günaydın, hayırlı cumalar... Senin de parmaklarına sağlık.
Ayrılmadın yani, iyi!Hayırlısı olsun.
Bence hoş!
Fatih ile devam ediyor musunuz? Bir küs bir barışık?
Annene geçmiş olsun. Ablana da sağlıklı hayırlı bebikolar dilerim.
canım ben zaten kendıme netten kart cektım.eğer yorumlarsan sevınırımKartlarımı arkadasima verdim. Beni olumsuz etkiliyor diye. Sadece yorum yapiyorum arada bi.
canım melek kartı uygulması var teline indirsene ben bi ara indirmiştim kasınca kaldırdımcanım ben zaten kendıme netten kart cektım.eğer yorumlarsan sevınırım
1-degnek şövalyesi düz
2-değnek kralı-düz
3-kılıç yedilisi-düz
4-ay düz
5-kupa sekizlisi-düz
6-kılıç beşlisi-düz
7-kupa kralı-düz
8-ölüm düz
9-kılıç altılısı-düz
10-para ası-düz
:)canım melek kartı uygulması var teline indirsene ben bi ara indirmiştim kasınca kaldırdım
melek kartlarına mı anladım kuzum. ben bulaşmıyordum normalde fala falan çok nadirdir baktırdığım. birde ablaya gittik arkadaşla kadın her şeyi bildi o kadar korktum ki bi daha dedim asla . arkadaşımla çok etkilendik ve gerçek olmasını istemiyorum onun bildiklerini. biz girer girmez arkadaşımın resl olduğunu söledi. mesela bana siz 4 kardeşisniz dedi bende hayır 2 dedim o da 4 dedi biri düşmüş biri kürtaj dedi sok oldum. yhengemin hamile olduğunu tayinim çıkacağını ve yeni okulumun yerini söledi. küçükken geçirdiğim rahatsızlığı. akrabalarımı ismiyle anlattı. çok kötü oldum ya. eski sevgilimin tipini ne kadar sürdüğünü nerde yaşadığını falan her şeyi söledicanım onun geçerliliğine ınanmıyorum.
Ateş grubu yani koç aslan ya da yay burcu bir erkek var.Sanirim yaşça büyük biri ya da kudretli işinde önemli bir mevkidw olan biri sanırım. Şu anda bu kişi bazı sorumluluklardan kaçmak istiyor. Iliskinle ilgili hayaller kurduğun görülüyor. Yalniz dikkatli olmalisin yakın gelecekte bir tartışma yasayabilirsin ya da yaşamışsın. Ve bu ilişkiden uzaklaşmak istemişsin ama nereye gidecegini bilemiyorsun . önündeki belirsizlik bunu engelliyor. Su grubu baska biri daha var. Kadin mi erkek mi tam emin olamadım. Onunla ilgili bir bitiş olmuş. Hayatında birseyler bitmis . Belki de bittigini düşünüyor birseylerin.uzak gelecekte parasal bir konuyla ilgili eline büyük bir firsat geçecek. Bunu degerlendirmeye bak derim.canım ben zaten kendıme netten kart cektım.eğer yorumlarsan sevınırım
1-degnek şövalyesi düz
2-değnek kralı-düz
3-kılıç yedilisi-düz
4-ay düz
5-kupa sekizlisi-düz
6-kılıç beşlisi-düz
7-kupa kralı-düz
8-ölüm düz
9-kılıç altılısı-düz
10-para ası-düz
Hadi çek yorumlayim. Simdi disaridayim . Gelince yorumlarim.redd bende çeksem yorumlar mısın
ok kuzum7 taneliden buldum netteHadi çek yorumlayim. Simdi disaridayim . Gelince yorumlarim.
7li açılımı tam bilmiyorum ama yorumlayim bakalim.1. hükümdar
2. kupa altılısı
3.asa ikilisi ters
4.kılıç kraliçesi
5.asa şovelyesi
6.şeytan ters
7.kupa ası
bende zekı adam severım.karşımdakı adamın tek bır aptalca hareketı herseyı bıtırır.
vede kendıne guvenı olmalı,zekı olmalı,yerı geldıgınde zıpır olmalı:) boyle adamlar tam benlık tabı dürüstte olmalı
izlemediysen kesinlikle izlemelisin.Ama gözleri tamamen kapalı olmasın ya. Nasıl görecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?