30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

aaa tarotmu bakıyorsun banada bakarmısın?

tarot mu :) banada bir açılım yap dileğimi tuttum bile

Maalesef öyle eskiye dönmek çok zor.
Benim istediğim de öyleydi. ama arkadaş kalınmıyor dostta kalınmıyor.

Kimse ailemizden daha kıymetli değil haklısın chal.

Sen biraz dinlenmen gerek. Başlatma bence kimseyle bir ilişki.

Merhaba Prenses .

Seni daha sık görmek isteriz.

Kartlarımı arkadasima verdim. Beni olumsuz etkiliyor diye. Sadece yorum yapiyorum arada bi.
canım ben zaten kendıme netten kart cektım.eğer yorumlarsan sevınırım

1-degnek şövalyesi düz
2-değnek kralı-düz
3-kılıç yedilisi-düz
4-ay düz
5-kupa sekizlisi-düz
6-kılıç beşlisi-düz
7-kupa kralı-düz
8-ölüm düz
9-kılıç altılısı-düz
10-para ası-düz

canım melek kartı uygulması var teline indirsene ben bi ara indirmiştim kasınca kaldırdım

canım onun geçerliliğine ınanmıyorum.
melek kartlarına mı anladım kuzum. ben bulaşmıyordum normalde fala falan çok nadirdir baktırdığım. birde ablaya gittik arkadaşla kadın her şeyi bildi o kadar korktum ki bi daha dedim asla . arkadaşımla çok etkilendik ve gerçek olmasını istemiyorum onun bildiklerini. biz girer girmez arkadaşımın resl olduğunu söledi. mesela bana siz 4 kardeşisniz dedi bende hayır 2 dedim o da 4 dedi biri düşmüş biri kürtaj dedi sok oldum. yhengemin hamile olduğunu tayinim çıkacağını ve yeni okulumun yerini söledi. küçükken geçirdiğim rahatsızlığı. akrabalarımı ismiyle anlattı. çok kötü oldum ya. eski sevgilimin tipini ne kadar sürdüğünü nerde yaşadığını falan her şeyi söledi

Ateş grubu yani koç aslan ya da yay burcu bir erkek var.Sanirim yaşça büyük biri ya da kudretli işinde önemli bir mevkidw olan biri sanırım. Şu anda bu kişi bazı sorumluluklardan kaçmak istiyor. Iliskinle ilgili hayaller kurduğun görülüyor. Yalniz dikkatli olmalisin yakın gelecekte bir tartışma yasayabilirsin ya da yaşamışsın. Ve bu ilişkiden uzaklaşmak istemişsin ama nereye gidecegini bilemiyorsun . önündeki belirsizlik bunu engelliyor. Su grubu baska biri daha var. Kadin mi erkek mi tam emin olamadım. Onunla ilgili bir bitiş olmuş. Hayatında birseyler bitmis . Belki de bittigini düşünüyor birseylerin.uzak gelecekte parasal bir konuyla ilgili eline büyük bir firsat geçecek. Bunu degerlendirmeye bak derim.

1. hükümdar
2. kupa altılısı
3.asa ikilisi ters
4.kılıç kraliçesi
5.asa şovelyesi
6.şeytan ters
7.kupa ası

1. hükümdar
2. kupa altılısı
3.asa ikilisi ters
4.kılıç kraliçesi
5.asa şovelyesi
6.şeytan ters
7.kupa ası
7li açılımı tam bilmiyorum ama yorumlayim bakalim.
Şuanda hayatında senden büyük koç burcundan biri etkili oluyor sanırım. Gecmisteki duyulan anilara özlem var. Ve koç burcu bir adam sana bunu unutturacak gibi.hava grubu bir adamla iliskiler iyi gitmemiş sanırım. Sana ateş burcu yani sanirim koç burcundan biri geliyor ve sana büyük bir aşk getirecek. Sana büyük bir şans getirecek bu adam. Her alanda bolluk ve aşk dolu günler seni bekliyor. :)insallah doğru çıkar

ben şakayla sadece dış görünüş bakımından demiştim, yoksa karakterde de kriterim çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…