- 13 Mayıs 2012
- 4.963
- 759
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #37.861
Tuttuguna çok sevindim. :) sonuda güzel olur umarım. Bu aralar ne oluyorsa hep koç erkekleri denk geliyor. Benim bu çocukta koçtu. Bu koç lar baya bi ilgili sanırım.canım eski sevgilim yengeç su burcu şu anki görüştüğüm çocuk koç burcu :) baya bi çıkmış yani. geçmişe özlem malum var yani :) teşekkür ederim cancazım
ya ben bu çocuğa akışına bırakırsam aşık olurum çok iyi biri yaTuttuguna çok sevindim. :) sonuda güzel olur umarım. Bu aralar ne oluyorsa hep koç erkekleri denk geliyor. Benim bu çocukta koçtu. Bu koç lar baya bi ilgili sanırım.
bazıları da inatçı oluyor tanıdığım kadarıyla...Tuttuguna çok sevindim. :) sonuda güzel olur umarım. Bu aralar ne oluyorsa hep koç erkekleri denk geliyor. Benim bu çocukta koçtu. Bu koç lar baya bi ilgili sanırım.
Evet fark ettim.ama kimse benim inatçlığım kadar olamaz. Ne çektim şu inadım yüzünden.bazıları da inatçı oluyor tanıdığım kadarıyla...
Ohhh inşallah. Sonuda güzel olur.ya ben bu çocuğa akışına bırakırsam aşık olurum çok iyi biri ya
beklemedeyim bakalım canımcanım hayırdır umarım ıyıye dönmüştür bırseyler.
ben de zeki tipleri seviyorum daha ii hissediyorum onlarlabende zekı adam severım.karşımdakı adamın tek bır aptalca hareketı herseyı bıtırır.
vede kendıne guvenı olmalı,zekı olmalı,yerı geldıgınde zıpır olmalı:) boyle adamlar tam benlık tabı dürüstte olmalı
ben çok fazlaydı aslıcan ya. yıllarca hep istedim sonra buldum baktım ki duayı tam etmek gerekiyor. ex benim hayatımda tanıdığım en zeki adamdır hala öle ama yetmiyobenim zeki takıntım yok, benim zekam ikimize de yeter
ben çok fazlaydı aslıcan ya. yıllarca hep istedim sonra buldum baktım ki duayı tam etmek gerekiyor. ex benim hayatımda tanıdığım en zeki adamdır hala öle ama yetmiyo
karadeniz turuna bir gruplamı gidiyorsun canımkızlar ben sık sık gıremıyorum bu hafta mıdem kötüydü iki gün raporluydum.yakın arkadaşlarımdan bırısınde bır gun kaldım.fatıhle küs oldugumuz konu hakkında kesınlıkle yapmamış.boşu boşuna ben sormuş ve suphecı oldum başka bır arkadaşımla sordurtturdum kıza yok oyle bsy dedı.lönk kaldım.ıletısımımız ben sataşırsam elınden geldıgınce cevap verıyor.yeterkı benı darlama dıyor cok yogun işleri pff.. annem anjıyo olucak,ablam tüp bebek tedavisine başlamak ıstıyor ama tahlıllerı kötü geldı rahımle ılgılı bu kontrolde bakalım.. zaten dedem vefat ettı dıye aptal gibiyim.26.08.2014de doğu karadenız turuna gidiyorum.haftaya cumadan ay başına kadar ızınlıyım :)
Hiç öke tipler çıkmadı karşıma benimonu bilmem ama kurnaz, içten pazarlıklı, uyanık tipler uzak olsun...
Wuuhhuuu bu ne özgüven aslıcan.benim zeki takıntım yok, benim zekam ikimize de yeter
ben de beğendim bu aslında bizim eğitim sistemindeki aksaklıkları da gösteriyorgülmek ,keyifli vakit geçirmek istiyorsan 3 idiots u tavsiye ederim. ben de başlayacağım film günlerine
canım bana da bakabilir misin ama ben kart çekmeyi bilmiyorumTuttuguna çok sevindim. :) sonuda güzel olur umarım. Bu aralar ne oluyorsa hep koç erkekleri denk geliyor. Benim bu çocukta koçtu. Bu koç lar baya bi ilgili sanırım.
sesli güldüm:))) ya hem zeki hem duygusal olsa ii olur:)benim zeki takıntım yok, benim zekam ikimize de yeter
Hiç öke tipler çıkmadı karşıma benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?