30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

normal değil.

yanı sen sataştıgındada eğer cevap vermıyor ıse geçmiş olsun konuyu kapat derim.
Sataşmadim. Daha yeni olduğu için. Zaten niyeti tam belli değil. Arkadaş olarak mi görüşelim dedi yoksa başka türlü mü bilmiyorum. En son ben okul degistirirnce hayırlı olsun diye mesaj atti. Bende sagol dedim. Yakın ilçelerdeyiz bak dedi. Bende evet dedim. En son bunu yazdı. Ama ondan onveki napiyosn tatil nasil dedigimde cevap vermemisti. 1 haftadir da mesaj atmıyor. Yenilerde tayilden dönmüş. Mesaj atar mi bilmiyorum. Pekte umudum yok. Hayal kırıklığına uğradım doğrusu.

kızlar ben sık sık gıremıyorum bu hafta mıdem kötüydü iki gün raporluydum.yakın arkadaşlarımdan bırısınde bır gun kaldım.fatıhle küs oldugumuz konu hakkında kesınlıkle yapmamış.boşu boşuna ben sormuş ve suphecı oldum başka bır arkadaşımla sordurtturdum kıza yok oyle bsy dedı.lönk kaldım.ıletısımımız ben sataşırsam elınden geldıgınce cevap verıyor.yeterkı benı darlama dıyor cok yogun işleri pff.. annem anjıyo olucak,ablam tüp bebek tedavisine başlamak ıstıyor ama tahlıllerı kötü geldı rahımle ılgılı bu kontrolde bakalım.. zaten dedem vefat ettı dıye aptal gibiyim.26.08.2014de doğu karadenız turuna gidiyorum.haftaya cumadan ay başına kadar ızınlıyım :)

nıye hayal kırıklıgına ugradınkı? beklentısız olmalı ınsan sen bıraz fazla anlam katmışsın bıseylere o kadar sanırım. bırde ben anlamadım bu cocugu reelde tanıyormusun tanımıyormusun?

Reelde tanımıyorum. Sadece istanbula gidince yüzyüze görüşelim dedi. Aynı bölgelere Atandik ikimizde. Aynı memlektyliyiz. Aynı sehirde yasiyoruz. O tatile gitmişti.tatilde konuştuk bunları ama devamı gelir mi belirsiz...

canım bak amacım senı yargılamak degıl ama bugun tum ortak arkadaşların ,aynı ortamın olan adamlara bıle guven olmuyor veya yarı yolda bırakabılıyorda sen bu adama nasıl guvenebılıyorsun,bırseyler hıssedebılıyorsun?
facebookta mılyonlarca kız var,mılyonlarca erkek var.üzgünüm ama bırak konuyu kapat.kaldıki belkı karşılasınce elektrık alamayacaksın vs ılgınc ya ben tanımadıgın ınsana bırseyler hıssedılmemelı dıye dusunuyorum.

Bilmiyorum ya. Belki de bosluktandir. Ben normalde yapmam böyle bisey. Internet ortamına guvenmem. Zaten ona da güveniyorum. Nasıl guvenebilirim ki. Zaten bi öncekinde güveni mi yıktılar. Bu saatten sonra güvenmem çok zor zaten.

canım benim etkilenme nedenim burda olma ihtimali çok düşşekken olmasaydı. beni sevmekten vazgeçti bunun farkındayım sevgi bitebilen bişeydi. o da çok iyi değildi ama iyi ki görüşmedik ben çok daha kötü olurdum 2 günlük bi duygusallıktı dün eser kalmadı ben biraz duyguları uçlarda yaşıyorum. canım olsa zaten hayat ikimize de çekilmez olurdu bazı noktalarda 3 yılda uzlaşamamıştık ve bunlar sürekli sorun oluyordu ikimizde değişmeyince sürekli huzursuzluk ortamı vardı. mutsuz ettik çok fazla o da bende. hayırlısı böyleymiş şu an çok huzurluyum kafam çok rahat kalbim aşkla çarpmasa da kafamın rahat olması iyi hissettiriyo

duygularıma tercuman olmuş benımde ıcıme sınmeyen bu cocukta bırseyler var.sonuçta manyak degılsın bırseyler yapmış ki sende ona oyle davranmışsın kendını artık suclamaktan vazgeç
canım ikimizde içine ettik diyelim. ya bana en çok koyan sevgiliden ayrılmaktan çok çok sevdiğim dostumdu aynı zamanda bu da koydu alışkanlıklar her şey başa sardı geçen 2 günde başa sarmıştım ki toparlandım iyim çok şükür

o işte cok kötü oluyor,benım en cok canımı acıtan bu petestekı adam.. eskıden olsa cekıp gel derdi veya o ne yapar eder gelırdı.dün akşam en son konuştuk,sankı bır yabancıymış gibi sıkıntılarımı çözmeyı calısıyor ama artık eskısı gıbı dostum degıl canım acıyor. ama bılıyorum ınan bırseyler yasıyor veya oluyorsa Rabbım başka bırsey verecegı ıcın yaşıyoruz. ben ınanıyorumkı onların yerıne daha sağlam dostlar gelecek

ama ılıskıler ıcın uzulme lüksümüz yok aslında cunku bırseyler ıcın uzuldugumuzde en yakınımızdakılerın degerını bılemıyoruz gerçekten.
ben mesela hayatta en buyuk pişmanlıgımdır dedemın son haftasında o bana bsyler anlatmayı denerken ben fatıhle telde ılgılenıyordum keske yapmasaymışım.onun son haftasıymış.veya aılemın yanına gıttıgımde hep bırsekılde telde orda burdaydım ,annem anjıyo olacak bunu daha cok anladım.

benım ıcın artık ılıskı cok buyuk bır lüks malesef şuanda ve sızede derımkı bırseylere uzulmek yerıne kafanız rahatmı,sevdıklerınıze değer verıp zaman geçiriyormusunuz bunu önemseyın.kımse sızden ve aılenızden daha onemlı degıl cunku.

Herkese kararinca değer verilmeli ne de az. Hayatımızda hepside gerekli . Tabi öncelikli olarak kendi yakınlarımız önemli.

Herkese günaydın, hayırlı cumalar...
parmaklarına sağlık filo
Senin de parmaklarına sağlık.

Ayrılmadın yani, iyi! Hayırlısı olsun.

Bence hoş!

Fatih ile devam ediyor musunuz? Bir küs bir barışık?

Annene geçmiş olsun. Ablana da sağlıklı hayırlı bebikolar dilerim.

ben hala dostum gibi hissettim ama sevgi olarak bi hissim yoktu. haa iyi olmam için uğraşıyordu chal kötü bitirmedik ve benim iyi olmam için her şeyi yapar. ama onu iyi tanıyorum mantığında bitirdi ve bitti. hayırlısı diyorum bende canım. inşallah çok daha iyi günlerimiz olur. fatihle nasılsınız

haklısın canım ama işte üzülüyo. umarım annen iyileşir hemen.

canım işte geldi dün heycanlandım ve aklıma ex bi saniye bile gelmedi iki güdür ben üzülmedim sanki çok güzel bi gündür ve hayatımda olsun istiyorum .

geçmiş olsun canım. iniallah herkesin istekleri gerçekleşir ablan bebişine kavuşur. tatil iyi gelecek sana :)

canım naptıgımızı bıle bılmıyorum.

fatıh benım ona bu kadar guvensız oluşuma cok tepkılı ..

benı kötü bılıyorsun ve ben bunu kafanda değiştiremiyorum ,imkansıza sürüklüyorsun bızı benı bıraz darlama sonra bakalım seklınde.cocugun bu aralar ne sabahı ne akşamı var.24 saat çalışıyor neredeyse.bılındık bır ınternet sıtesı cok buyuk vırus yedı ve onu temızlemeye çalışıyorlar bakalım.yanı ıkımızde suanda bır ılıskı ıcın acele etmıyoruz bu sebeplerden dolayı.

Ben hislerimde kolay kolay yanılmam. Tarot bakıyordum onun etkisi sanırım. Adam tatilden geldi. Hemde aynı sehirdeyiz. İsteyen adam bin bir türlü bahane bulur mesaj atardı. Bu adam benden kaçıyor. Neyse hayırlısı böyleymiş. Zaten güvenmiyordum kendini belli etti iyi oldu. Artık elle tutulur gözle görülür birşey yaşamak istiyorum.
Tugceninde dediği gibi ben değerli ve sevilmeyi hak ediyorum. Beni sevecek ve değer verecek kişiler bulur.

Annene acil şifalar diliyorum canım. Yaşadıklarin çok zor. Her şey üst üste gelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…