- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #37.801
turkuaz sıkıysa yakala filmini izlemediysen izle,FBI ile ilgili ve çok güzelmiş,bir ara da onu izleyeceğim.
Sataşmadim. Daha yeni olduğu için. Zaten niyeti tam belli değil. Arkadaş olarak mi görüşelim dedi yoksa başka türlü mü bilmiyorum. En son ben okul degistirirnce hayırlı olsun diye mesaj atti. Bende sagol dedim. Yakın ilçelerdeyiz bak dedi. Bende evet dedim. En son bunu yazdı. Ama ondan onveki napiyosn tatil nasil dedigimde cevap vermemisti. 1 haftadir da mesaj atmıyor. Yenilerde tayilden dönmüş. Mesaj atar mi bilmiyorum. Pekte umudum yok. Hayal kırıklığına uğradım doğrusu.normal değil.
yanı sen sataştıgındada eğer cevap vermıyor ıse geçmiş olsun konuyu kapat derim.
Sataşmadim. Daha yeni olduğu için. Zaten niyeti tam belli değil. Arkadaş olarak mi görüşelim dedi yoksa başka türlü mü bilmiyorum. En son ben okul degistirirnce hayırlı olsun diye mesaj atti. Bende sagol dedim. Yakın ilçelerdeyiz bak dedi. Bende evet dedim. En son bunu yazdı. Ama ondan onveki napiyosn tatil nasil dedigimde cevap vermemisti. 1 haftadir da mesaj atmıyor. Yenilerde tayilden dönmüş. Mesaj atar mi bilmiyorum. Pekte umudum yok. Hayal kırıklığına uğradım doğrusu.
Reelde tanımıyorum. Sadece istanbula gidince yüzyüze görüşelim dedi. Aynı bölgelere Atandik ikimizde. Aynı memlektyliyiz. Aynı sehirde yasiyoruz. O tatile gitmişti.tatilde konuştuk bunları ama devamı gelir mi belirsiz...nıye hayal kırıklıgına ugradınkı? beklentısız olmalı ınsan sen bıraz fazla anlam katmışsın bıseylere o kadar sanırım. bırde ben anlamadım bu cocugu reelde tanıyormusun tanımıyormusun?
Reelde tanımıyorum. Sadece istanbula gidince yüzyüze görüşelim dedi. Aynı bölgelere Atandik ikimizde. Aynı memlektyliyiz. Aynı sehirde yasiyoruz. O tatile gitmişti.tatilde konuştuk bunları ama devamı gelir mi belirsiz...
Bilmiyorum ya. Belki de bosluktandir. Ben normalde yapmam böyle bisey. Internet ortamına guvenmem. Zaten ona da güveniyorum. Nasıl guvenebilirim ki. Zaten bi öncekinde güveni mi yıktılar. Bu saatten sonra güvenmem çok zor zaten.canım bak amacım senı yargılamak degıl ama bugun tum ortak arkadaşların ,aynı ortamın olan adamlara bıle guven olmuyor veya yarı yolda bırakabılıyorda sen bu adama nasıl guvenebılıyorsun,bırseyler hıssedebılıyorsun?
facebookta mılyonlarca kız var,mılyonlarca erkek var.üzgünüm ama bırak konuyu kapat.kaldıki belkı karşılasınce elektrık alamayacaksın vs ılgınc ya ben tanımadıgın ınsana bırseyler hıssedılmemelı dıye dusunuyorum.
canım benim etkilenme nedenim burda olma ihtimali çok düşşekken olmasaydı. beni sevmekten vazgeçti bunun farkındayım sevgi bitebilen bişeydi. o da çok iyi değildi ama iyi ki görüşmedik ben çok daha kötü olurdum 2 günlük bi duygusallıktı dün eser kalmadı ben biraz duyguları uçlarda yaşıyorum. canım olsa zaten hayat ikimize de çekilmez olurdu bazı noktalarda 3 yılda uzlaşamamıştık ve bunlar sürekli sorun oluyordu ikimizde değişmeyince sürekli huzursuzluk ortamı vardı. mutsuz ettik çok fazla o da bende. hayırlısı böyleymiş şu an çok huzurluyum kafam çok rahat kalbim aşkla çarpmasa da kafamın rahat olması iyi hissettiriyolimon canın acıyacak acımalıda.yoksa yaraların nasıl iyileşecek ?
hangimiz yaşamadık,ama merak etme geçiyor belki delipte geçiyor ama geçiyor.
bırde benım hatalarım yuzunden o bu demeyı bırak,gerçekten senı cok seven bır adam karşındaki olsaydı ne yaparsan yap o hala orada olurdu emin ol,5 dakıka mesafede senden beter olurdu. oyuzden kendıne bahaneler üretmeyı bırak ve önüne bak,
bende yaşadım ama bugun Rabbıme sükredıyorum ıyıkı dıyorum ıyıkı bıtmiş an gelipte bunu sende yaşayacaksın canım sadece zamanı var.yoksa bızde 8 yıl ılıskı yaşadıgım adamla aynı yazlık sıtesındeydık ve sureklı o adamı görüyordum hepte bır sekılde görüşüyorduk ıkımızde kalplerımızı kanatıyorduk en sonunda ben buna set cektım ve bu gun ıyıkı olmamış dıyorum Rabbım sızıde boyle yazdıysa emın ol vardır bır bıldıgı canım.
canım ikimizde içine ettik diyelim. ya bana en çok koyan sevgiliden ayrılmaktan çok çok sevdiğim dostumdu aynı zamanda bu da koydu alışkanlıklar her şey başa sardı geçen 2 günde başa sarmıştım ki toparlandım iyim çok şükürduygularıma tercuman olmuş benımde ıcıme sınmeyen bu cocukta bırseyler var.sonuçta manyak degılsın bırseyler yapmış ki sende ona oyle davranmışsın kendını artık suclamaktan vazgeç
canım ikimizde içine ettik diyelim. ya bana en çok koyan sevgiliden ayrılmaktan çok çok sevdiğim dostumdu aynı zamanda bu da koydu alışkanlıklar her şey başa sardı geçen 2 günde başa sarmıştım ki toparlandım iyim çok şükür
Herkese kararinca değer verilmeli ne de az. Hayatımızda hepside gerekli . Tabi öncelikli olarak kendi yakınlarımız önemli.ama ılıskıler ıcın uzulme lüksümüz yok aslında cunku bırseyler ıcın uzuldugumuzde en yakınımızdakılerın degerını bılemıyoruz gerçekten.
ben mesela hayatta en buyuk pişmanlıgımdır dedemın son haftasında o bana bsyler anlatmayı denerken ben fatıhle telde ılgılenıyordum keske yapmasaymışım.onun son haftasıymış.veya aılemın yanına gıttıgımde hep bırsekılde telde orda burdaydım ,annem anjıyo olacak bunu daha cok anladım.
benım ıcın artık ılıskı cok buyuk bır lüks malesef şuandave sızede derımkı bırseylere uzulmek yerıne kafanız rahatmı,sevdıklerınıze değer verıp zaman geçiriyormusunuz bunu önemseyın.kımse sızden ve aılenızden daha onemlı degıl cunku.
Senin de parmaklarına sağlık.parmaklarına sağlık filo
Ayrılmadın yani, iyi!selam kızlar arada atlayıp yazamadığım oluyor telden girmeye çalıştım. güzel bi gündü ne hissettiğime ne istediğime baktım. zamana ihtiyacm olduğunu anlattım. güzeldi ve ex aklıma bi kere bile gelmedi
Bence hoş!
Fatih ile devam ediyor musunuz? Bir küs bir barışık?limon canın acıyacak acımalıda.yoksa yaraların nasıl iyileşecek ?
hangimiz yaşamadık,ama merak etme geçiyor belki delipte geçiyor ama geçiyor.
bırde benım hatalarım yuzunden o bu demeyı bırak,gerçekten senı cok seven bır adam karşındaki olsaydı ne yaparsan yap o hala orada olurdu emin ol,5 dakıka mesafede senden beter olurdu. oyuzden kendıne bahaneler üretmeyı bırak ve önüne bak,
bende yaşadım ama bugun Rabbıme sükredıyorum ıyıkı dıyorum ıyıkı bıtmiş an gelipte bunu sende yaşayacaksın canım sadece zamanı var.yoksa bızde 8 yıl ılıskı yaşadıgım adamla aynı yazlık sıtesındeydık ve sureklı o adamı görüyordum hepte bır sekılde görüşüyorduk ıkımızde kalplerımızı kanatıyorduk en sonunda ben buna set cektım ve bu gun ıyıkı olmamış dıyorum Rabbım sızıde boyle yazdıysa emın ol vardır bır bıldıgı canım.
Annene geçmiş olsun. Ablana da sağlıklı hayırlı bebikolar dilerim.kızlar ben sık sık gıremıyorum bu hafta mıdem kötüydü iki gün raporluydum.yakın arkadaşlarımdan bırısınde bır gun kaldım.fatıhle küs oldugumuz konu hakkında kesınlıkle yapmamış.boşu boşuna ben sormuş ve suphecı oldum başka bır arkadaşımla sordurtturdum kıza yok oyle bsy dedı.lönk kaldım.ıletısımımız ben sataşırsam elınden geldıgınce cevap verıyor.yeterkı benı darlama dıyor cok yogun işleri pff.. annem anjıyo olucak,ablam tüp bebek tedavisine başlamak ıstıyor ama tahlıllerı kötü geldı rahımle ılgılı bu kontrolde bakalım.. zaten dedem vefat ettı dıye aptal gibiyim.26.08.2014de doğu karadenız turuna gidiyorum.haftaya cumadan ay başına kadar ızınlıyım
ben hala dostum gibi hissettim ama sevgi olarak bi hissim yoktu. haa iyi olmam için uğraşıyordu chal kötü bitirmedik ve benim iyi olmam için her şeyi yapar. ama onu iyi tanıyorum mantığında bitirdi ve bitti. hayırlısı diyorum bende canım. inşallah çok daha iyi günlerimiz olur. fatihle nasılsınızo işte cok kötü oluyor,benım en cok canımı acıtan bu petestekı adam.. eskıden olsa cekıp gel derdi veya o ne yapar eder gelırdı.dün akşam en son konuştuk,sankı bır yabancıymış gibi sıkıntılarımı çözmeyı calısıyor ama artık eskısı gıbı dostum degıl canım acıyor. ama bılıyorum ınan bırseyler yasıyor veya oluyorsa Rabbım başka bırsey verecegı ıcın yaşıyoruz. ben ınanıyorumkı onların yerıne daha sağlam dostlar gelecek
haklısın canım ama işte üzülüyo. umarım annen iyileşir hemen.ama ılıskıler ıcın uzulme lüksümüz yok aslında cunku bırseyler ıcın uzuldugumuzde en yakınımızdakılerın degerını bılemıyoruz gerçekten.
ben mesela hayatta en buyuk pişmanlıgımdır dedemın son haftasında o bana bsyler anlatmayı denerken ben fatıhle telde ılgılenıyordum keske yapmasaymışım.onun son haftasıymış.veya aılemın yanına gıttıgımde hep bırsekılde telde orda burdaydım ,annem anjıyo olacak bunu daha cok anladım.
benım ıcın artık ılıskı cok buyuk bır lüks malesef şuandave sızede derımkı bırseylere uzulmek yerıne kafanız rahatmı,sevdıklerınıze değer verıp zaman geçiriyormusunuz bunu önemseyın.kımse sızden ve aılenızden daha onemlı degıl cunku.
canım işte geldi dün heycanlandım ve aklıma ex bi saniye bile gelmedi iki güdür ben üzülmedim sanki çok güzel bi gündür ve hayatımda olsun istiyorum .Herkese günaydın, hayırlı cumalar... Senin de parmaklarına sağlık.
Ayrılmadın yani, iyi!Hayırlısı olsun.
Bence hoş!
Fatih ile devam ediyor musunuz? Bir küs bir barışık?
Annene geçmiş olsun. Ablana da sağlıklı hayırlı bebikolar dilerim.
geçmiş olsun canım. iniallah herkesin istekleri gerçekleşir ablan bebişine kavuşur. tatil iyi gelecek sana :)kızlar ben sık sık gıremıyorum bu hafta mıdem kötüydü iki gün raporluydum.yakın arkadaşlarımdan bırısınde bır gun kaldım.fatıhle küs oldugumuz konu hakkında kesınlıkle yapmamış.boşu boşuna ben sormuş ve suphecı oldum başka bır arkadaşımla sordurtturdum kıza yok oyle bsy dedı.lönk kaldım.ıletısımımız ben sataşırsam elınden geldıgınce cevap verıyor.yeterkı benı darlama dıyor cok yogun işleri pff.. annem anjıyo olucak,ablam tüp bebek tedavisine başlamak ıstıyor ama tahlıllerı kötü geldı rahımle ılgılı bu kontrolde bakalım.. zaten dedem vefat ettı dıye aptal gibiyim.26.08.2014de doğu karadenız turuna gidiyorum.haftaya cumadan ay başına kadar ızınlıyım
Herkese günaydın, hayırlı cumalar... Senin de parmaklarına sağlık.
Ayrılmadın yani, iyi!Hayırlısı olsun.
Bence hoş!
Fatih ile devam ediyor musunuz? Bir küs bir barışık?
Annene geçmiş olsun. Ablana da sağlıklı hayırlı bebikolar dilerim.
Annene acil şifalar diliyorum canım. Yaşadıklarin çok zor. Her şey üst üste gelmiş.ama ılıskıler ıcın uzulme lüksümüz yok aslında cunku bırseyler ıcın uzuldugumuzde en yakınımızdakılerın degerını bılemıyoruz gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?