- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #37.901
merhaba kızlar. Bugün biraz kötüyüm. Bir arkadaşım çocuğunu kaybetti. Çok sevimli çok güzel bir çocuktu. 5 yaşında bu sene kreşe başlayacaktı : ( Allah sabır versin çok zor ya çok üzüldüm.
Bu günde rüyaya yatmıştım. Düğün daveti yemediği görmüştüm daha tabirine bakmadan cenaze yemeğine gittim
canım açıp diziye geçmiştim de napıyosunn
Amiiin Aslı. Allah kimseye yaşatmasın. Üzüldüm arkadaşımıda göremedim destekte olamadım.Allah rahmet eylesin,ailesine sabırlar versin.... ne şekilde vefat etmiş...
:-( canım ya çok üzüldüm Allah sabır versinmerhaba kızlar. Bugün biraz kötüyüm. Bir arkadaşım çocuğunu kaybetti. Çok sevimli çok güzel bir çocuktu. 5 yaşında bu sene kreşe başlayacaktı : ( Allah sabır versin çok zor ya çok üzüldüm.
Bu günde rüyaya yatmıştım. Düğün daveti yemediği görmüştüm daha tabirine bakmadan cenaze yemeğine gittim
Bende çıktım arkadaşı bekliyorım kuafördeinternetten parfümlere bakıyorum, evdeyim şimdilik.
Amiiin Aslı. Allah kimseye yaşatmasın. Üzüldüm arkadaşımıda göremedim destekte olamadım.( Hastane de şu anda uyutuyorlar : 8araba çarpması sonucu iç kanamadan : (
amin canım:-( canım ya çok üzüldüm Allah sabır versin
Cnm Allah sabır versin ya çok üzüldüm inan. Bana çocuk dedimi zaten içim gider. Allah ım sabır versin ya çok zor.amin canım
Cnm Allah sabır versin ya çok üzüldüm inan. Bana çocuk dedimi zaten içim gider. Allah ım sabır versin ya çok zor.
İnsan kendiside ölmek ister yaaa evlat acısı Rabbim yaşatmasın çok zordur.
Yavrum çok zor bir durum gerçekten nr desem boşakşam bir komşu uğradı söyledi kaza geçirdi çocuk diye. biz bu kadar şiddetli olduğunu bilmiyorduk. benimde gece 11,30 haberim oldu komşumuzun uğradığından. sabah cenaze haberini aldık annemde bana sakin sakin aanlıtıyor. inanamadım ama maalesef şok yaşadım.
öyle canım . Allah sabır versin biz iki gün üzülcez onlar sürekli hatırlayacaklar çok zor bir durum.Yavrum çok zor bir durum gerçekten nr desem boş
Bugün deli sıcak varhava çok sıcak...
Nem çok. Hiç esmiyoohava çok sıcak...
İyilik kuzum dışadayım. Espri var ya nem çok hiç esmiyo diye ondan şey etrim. Senden naberNapıyon bebek
on bene
Bugün deli sıcak var
Napıyon aslı
Naptın dışardadün akşamüstü dışarı çıktım. bugün de hava sıcak. sen ne yapıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?