30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

mavilim Allah rahmet eylesın gözümden kaçmiş.

ben cocuk ölümlerine çok üzülüyorum

Sağ ol chal. bende çok etkilendim. çocukluk ark. oğluydu ve sık sık gördüğüm bir çocuktu . çok hareketli bir o kadarda sessiz çocuktu. Civa gibi derler ya çocuk için ordan oraya koşan bir çocuktu. Üzülsek de elden bir şey gelmiyor. Arkadaşıma gidip geliyorum kısa kısa ziyeret ediyorum. şu günleri atlatsın daha sık uğrarım diye planlıyorum.

Arkadaşın ne durumda?
Hâlâ ilaçlarla mı ayakta duruyor?

red bana fatıh ıle

1-para ası
2-para yedilisi
3-kupa altılısı
4-kılıç kraliçesi
5-değnek kralı
6-kupa ası
7-güneş

katına seklınde düşünüp yorumlarsan cok makbule geçer.
canım suanda eline iş ya da para ile ilgili bir şans geçmiş ya da geçmek üzere degerlendirmelisin bunu.
Canim eline işle ilgili ya da parayla ilgili bir şans geçmiş ya da geçecek. Hava grubu bir kadın ikizler kova terazi burcundan bir kadının geçmişe duyduğu bir özlem var . Ateş grubu bir adam tarafında ise her alanda bolluk bereket ve aşk gözüküyor. Tahminimce size güzel bir birliktelik kartı çıkmış. Aşk bekliyor sizi. :)

merhaba kızlar nasılsınız.. hepinize güzel bir hafta diliyorum. bugün ist. gri ve yağışlı. yağmur yağıyor arada.
son durumları takip edemedim kızlar, kusura bakmayın. biraz yoğunum. haftasonu kına elbisesi ve ev için ufak şeyler bakmaya çıktık. alışveriş yaptım yine. evimiz için tv ünitesini bekliyoruz, o takıldıktan sonra temizlik yapıp yerleşicez kısmetse. bu akşam da gelinlik için moda evine gidiyorum. öyle bende haberler. öpüyorum şimdilik kızlar

mavili başın sağolsun canım. vefat eden kimdi ( allah rahmet eylesin ..

Çocukluk arkadaşımın oğlu.

Amin canım sağ olasın.

Çok güzel haberler inşallah herşey yolunda gider...

Bütün gün evdeydim. Tembel ve miskindim her zaman ki gibi... daha valiz hazırlıycam. Beyfende faceye giriyor. Aynı sehirdeyiz ve tık yok.ne bekliyorsam sanki. Kocaman bi alkış ona da bana da.

Chal şu var sen sildin ve o da eklememkte haklı biri beni de silse bende eklemem. Fatihün işi az hafiflemeli ve sende kafano rahatlatmalısın. Bence olur bu iş ama doğru zaman diik belkş de

Başın sagolsun canım. Üzüldüm. allah sabır versin. Acıları hiç geçmez ama bir süre sonra diner. Çok zor. Allah kimsenin başına vermesin.

amin red. Allah tekrar nasip etsin bir oğlan daha inşallah. Çok güçlüdür arkadaşım inşallah başka sıkıntı yaşatmasın.

Şu sanal ortam neler yaptırıyor. Her şeyi düzelte de biliyor insanları yanlış da yönlendirebiliyor. Ben çok sinirlendiğimde hata yaparsın yapma deyip çoğu zaman neti kapatıyorum.

Öfkeyle kalkan zararla oturur her zaman. Sanal ortamda insan silinince hakaret gibi algılıyor. bambaşka şeyler düşünebiliyor.

iyi akşamlar yoğun bir gündü, çok yoruldum, hava bugün serinledi neyse ki...dün film izlemedim ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…