- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #37.941
mavilim Allah rahmet eylesın gözümden kaçmiş.
ben cocuk ölümlerine çok üzülüyorum
Arkadaşın ne durumda?Sağ ol chal. bende çok etkilendim. çocukluk ark. oğluydu ve sık sık gördüğüm bir çocuktu . çok hareketli bir o kadarda sessiz çocuktu. Civa gibi derler ya çocuk için ordan oraya koşan bir çocuktu. Üzülsek de elden bir şey gelmiyor. Arkadaşıma gidip geliyorum kısa kısa ziyeret ediyorum. şu günleri atlatsın daha sık uğrarım diye planlıyorum.
Arkadaşın ne durumda?
Hâlâ ilaçlarla mı ayakta duruyor?
red bana fatıh ıle
1-para ası
2-para yedilisi
3-kupa altılısı
4-kılıç kraliçesi
5-değnek kralı
6-kupa ası
7-güneş
katına seklınde düşünüp yorumlarsan cok makbule geçer.
canım suanda eline iş ya da para ile ilgili bir şans geçmiş ya da geçmek üzere degerlendirmelisin bunu.red bana fatıh ıle ılgılı yorumlarmısın rıca etsem adamın ne yapmaya calıstıgını anlamıyorum 3gündür entresan bır haldeyız.. adam resmen hıcbırsey olmamış hıc kavga etmemışız gıbı yogunlugu dışında davranıyor. ama bununla bırlıkte benı hıcbır yerden eklemıyor deli olucam en sonunda.
1-para ası
2-para yedilisi
3-kupa altılısı
4-kılıç kraliçesi
5-değnek kralı
6-kupa ası
7-güneş
Canim eline işle ilgili ya da parayla ilgili bir şans geçmiş ya da geçecek. Hava grubu bir kadın ikizler kova terazi burcundan bir kadının geçmişe duyduğu bir özlem var . Ateş grubu bir adam tarafında ise her alanda bolluk bereket ve aşk gözüküyor. Tahminimce size güzel bir birliktelik kartı çıkmış. Aşk bekliyor sizi. :)red bana fatıh ıle ılgılı yorumlarmısın rıca etsem adamın ne yapmaya calıstıgını anlamıyorum 3gündür entresan bır haldeyız.. adam resmen hıcbırsey olmamış hıc kavga etmemışız gıbı yogunlugu dışında davranıyor. ama bununla bırlıkte benı hıcbır yerden eklemıyor deli olucam en sonunda.
1-para ası
2-para yedilisi
3-kupa altılısı
4-kılıç kraliçesi
5-değnek kralı
6-kupa ası
7-güneş
Haaa, bebeği de var.Çocuk emziriyor o yüzden almaz. Serum verdiklerinde verilmiş ilaç haberi yok aslında.
merhaba kızlar nasılsınız.. hepinize güzel bir hafta diliyorum. bugün ist. gri ve yağışlı. yağmur yağıyor arada.
son durumları takip edemedim kızlar, kusura bakmayın. biraz yoğunum. haftasonu kına elbisesi ve ev için ufak şeyler bakmaya çıktık. alışveriş yaptım yine. evimiz için tv ünitesini bekliyoruz, o takıldıktan sonra temizlik yapıp yerleşicez kısmetse. bu akşam da gelinlik için moda evine gidiyorum. öyle bende haberler. öpüyorum şimdilik kızlar
mavili başın sağolsun canım. vefat eden kimdi( allah rahmet eylesin ..
Başın sagolsun canım. Üzüldüm.Çocukluk arkadaşımın oğlu.
Amin canım sağ olasın.
Çok güzel haberler inşallah herşey yolunda gider...
Iyidir şeker sen nasılsın.Selam kızlar nasılsınız bakalım
Hayattayım ki ben sen nasılsın kuzumHerkes hayalet mi. Kimsecikler yok.
İdare ediyorum kuzum ya. Çarşamba günü görüştüğüm çocupun yanına gidicem son kez görüşeceğiz galiba. Sonra telle devam edecek bakalımIyidir şeker sen nasılsın.
Başın sagolsun canım. Üzüldüm.allah sabır versin. Acıları hiç geçmez ama bir süre sonra diner. Çok zor. Allah kimsenin başına vermesin.
bence de izle, bizim kültürümüzden çok şey bulacaksın...Şuanda elinde o buyu
o film bende var. Yeni almistim Izlememistim. Bugün onu izleyim en iyisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?