- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #37.921
ben evdeydim temizlik yaptım , vakit geçirdim. Arkadaşıma uğradım. Yürüyüş yaptım geldim. Çok sıcak evet Allah korusun 17 Ağustos sıcağıSelam kızlar nasılsınız. Bu gün çok sicakti. Güzel vakit gecirdim. Ama İçimde boşluk hissi var. Sizler ne yaptınız.
Naptın dışarda
Dün feci sıcaktı öldüm resmen
Bugün evdeyim.
Ütü yapcam evi toparlıcam. Aman sıkılıyorum yaaaa
Banyo yıkadım az evvel şimdi kahvaltı edicem. Çay demliyorum.
Akşam da işim var dıları çıkıcam 2-3 saatliğine.
Sana mail attım dün.
Umudunu kaybetmeyi iLedim
Güzel filmdi.
Ha birde dolma yapcam biber dolması
kolay gelsin.
gezdim ne yapayım
bugün de dışarıdaydım, hava çok sıcaktı, hala sıcak...
Dışardayım daha eve gitcem yemek yapcam duş alcamkolay gelsin.
gezdim ne yapayım
bugün de dışarıdaydım, hava çok sıcaktı, hala sıcak...
Iyi yapmissn. Bende disaridaydim. Boğazım hala iyilesmedi. Üzerine bi de yorgunluk eklenince kötü oldu. Yatıp uyumayı düşünüyorum. Hem zaman geçer. Biraz erken ama olsun.ben evdeydim temizlik yaptım , vakit geçirdim. Arkadaşıma uğradım. Yürüyüş yaptım geldim. Çok sıcak evet Allah korusun 17 Ağustos sıcağı
Hangi filmi izleyeceksin.film izlemeyi düşünüyorum.
Iyi yapmissn. Bende disaridaydim. Boğazım hala iyilesmedi. Üzerine bi de yorgunluk eklenince kötü oldu. Yatıp uyumayı düşünüyorum. Hem zaman geçer. Biraz erken ama olsun.
Ateş grubu yani koç aslan ya da yay burcu bir erkek var.Sanirim yaşça büyük biri ya da kudretli işinde önemli bir mevkidw olan biri sanırım. Şu anda bu kişi bazı sorumluluklardan kaçmak istiyor. Iliskinle ilgili hayaller kurduğun görülüyor. Yalniz dikkatli olmalisin yakın gelecekte bir tartışma yasayabilirsin ya da yaşamışsın. Ve bu ilişkiden uzaklaşmak istemişsin ama nereye gidecegini bilemiyorsun . önündeki belirsizlik bunu engelliyor. Su grubu baska biri daha var. Kadin mi erkek mi tam emin olamadım. Onunla ilgili bir bitiş olmuş. Hayatında birseyler bitmis . Belki de bittigini düşünüyor birseylerin.uzak gelecekte parasal bir konuyla ilgili eline büyük bir firsat geçecek. Bunu degerlendirmeye bak derim.
kesınlıkle karşımda aptal ınsana tahammulum yok benım hayatımda kı adam zekı ve kendını geliştiren bır tıp olmalı buyuzden fatıhle ılgılenıyorum adamda tıp sıfır ıste lımon resmını gördü.. ama adam zekılıkte 10 numara. adamın blogu varmış yazılarını bır görsenız profesör yazmış dersınız sok oldumben de zeki tipleri seviyorum daha ii hissediyorum onlarla
karadeniz turuna bir gruplamı gidiyorsun canım
Tutturduguma sevindim.:) sen yine temkinli ol fatihe karşı. Ne bileyim erkeklere güven olmuyor. Bu gün iyiler yarın kötü oluyorlar.canım cok doğru cok teşekkür ederim sımdı gördüm bıldırımlerden supersın.. pekı kartlarda aşk ıle ılgılı bsy varmı?
soyle benımle ılgılı ıs sorumlulugundan kaçmak ısteyen bır müdürüm var ve sırkette bununla ılgılı sıkıntı yaşıyorum.evet kuruyorum fatıhle kavga ettık adam gene boş zamanında alttan alıyor:) ben onu her yerden sıldım ancak gene gıttım cunku bırsekılde onda benı ceken bsy var. evt eskı erkek arkadaşım yengeçtı ,buda yengeç ama benım erkeklere guvenmeyısım 0 8 yıllık ılıskımden kaynaklanıyor.eger bu fatıhsede cok buyuk evlılık noktasına gelınen bır ılıskıden cıkmış ve hala yaraları varınsallah iş değişikliği için haber beklıyorum bakalım nolcak.. bu uzak gelecek ne kadar uzak olur sence:)
Canım fatihle ilgili olması için onun çekmesi gerekir. Seni hiç bir yerden eklemiyor ne demek. Twitter instagramdan eklemiyor mu. Niye acaba. Çok ilginç geldi. Sen dikkatli ol gene.red bana fatıh ıle ılgılı yorumlarmısın rıca etsem adamın ne yapmaya calıstıgını anlamıyorum 3gündür entresan bır haldeyız.. adam resmen hıcbırsey olmamış hıc kavga etmemışız gıbı yogunlugu dışında davranıyor. ama bununla bırlıkte benı hıcbır yerden eklemıyor deli olucam en sonunda.
1-para ası
2-para yedilisi
3-kupa altılısı
4-kılıç kraliçesi
5-değnek kralı
6-kupa ası
7-güneş
katına seklınde düşünüp yorumlarsan cok makbule geçer.
Şuanda elinde o buyured bana fatıh ıle ılgılı yorumlarmısın rıca etsem adamın ne yapmaya calıstıgını anlamıyorum 3gündür entresan bır haldeyız.. adam resmen hıcbırsey olmamış hıc kavga etmemışız gıbı yogunlugu dışında davranıyor. ama bununla bırlıkte benı hıcbır yerden eklemıyor deli olucam en sonunda.
1-para ası
2-para yedilisi
3-kupa altılısı
4-kılıç kraliçesi
5-değnek kralı
6-kupa ası
7-güneş
katına seklınde düşünüp yorumlarsan cok makbule geçer.
o film bende var. Yeni almistim Izlememistim. Bugün onu izleyim en iyisi.geçmiş olsun. karar veremedim hala. çingeneler zamanı filmini öneriyorum ayrıca.
Canım fatihle ilgili olması için onun çekmesi gerekir. Seni hiç bir yerden eklemiyor ne demek. Twitter instagramdan eklemiyor mu. Niye acaba. Çok ilginç geldi. Sen dikkatli ol gene.
Şuanda elinde o buyu
o film bende var. Yeni almistim Izlememistim. Bugün onu izleyim en iyisi.
Hakkınızda hayırlısı olsun.canım naptıgımızı bıle bılmıyorum.
fatıh benım ona bu kadar guvensız oluşuma cok tepkılı ..
benı kötü bılıyorsun ve ben bunu kafanda değiştiremiyorum ,imkansıza sürüklüyorsun bızı benı bıraz darlama sonra bakalım seklınde.cocugun bu aralar ne sabahı ne akşamı var.24 saat çalışıyor neredeyse.bılındık bır ınternet sıtesı cok buyuk vırus yedı ve onu temızlemeye çalışıyorlar bakalım.yanı ıkımızde suanda bır ılıskı ıcın acele etmıyoruz bu sebeplerden dolayı.
Maalesef öyle eskiye dönmek çok zor.
Benim istediğim de öyleydi. ama arkadaş kalınmıyor dostta kalınmıyor.
Kimse ailemizden daha kıymetli değil haklısın chal.
Sen biraz dinlenmen gerek. Başlatma bence kimseyle bir ilişki.
Merhaba Prenses .
Seni daha sık görmek isteriz.
benim zeki takıntım yok, benim zekam ikimize de yeter
AMİN!onu bilmem ama kurnaz, içten pazarlıklı, uyanık tipler uzak olsun...
bir önceki mesajını okuyunca dua etmiştim sana...tamam unutma mail at
muckksksksksk
bana dua edin kızlar ne olur iş için hayırlı bir iş kapısı açıslınnn
nefes almak istiyorum
Allah rahmet eylesin. Arkadaşına yardım etsin.merhaba kızlar. Bugün biraz kötüyüm. Bir arkadaşım çocuğunu kaybetti. Çok sevimli çok güzel bir çocuktu. 5 yaşında bu sene kreşe başlayacaktı : ( Allah sabır versin çok zor ya çok üzüldüm.
Bu günde rüyaya yatmıştım. Düğün daveti yemediği görmüştüm daha tabirine bakmadan cenaze yemeğine gittim
Hakkınızda hayırlısı olsun.
AMİN!
bir önceki mesajını okuyunca dua etmiştim sana...
Allah rahmet eylesin. Arkadaşına yardım etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?