30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Selam kızlar nasılsınız. Bu gün çok sicakti. Güzel vakit gecirdim. Ama İçimde boşluk hissi var. Sizler ne yaptınız.
ben evdeydim temizlik yaptım , vakit geçirdim. Arkadaşıma uğradım. Yürüyüş yaptım geldim. Çok sıcak evet Allah korusun 17 Ağustos sıcağı

kolay gelsin.
gezdim ne yapayım
bugün de dışarıdaydım, hava çok sıcaktı, hala sıcak...

kolay gelsin.
gezdim ne yapayım
kolay gelsin.
gezdim ne yapayım
Dışardayım daha eve gitcem yemek yapcam duş alcam
Yağmur başladı korkuyorum yağmurdqn ya artık sel gibi oluyor hep Allah korusun

ben evdeydim temizlik yaptım , vakit geçirdim. Arkadaşıma uğradım. Yürüyüş yaptım geldim. Çok sıcak evet Allah korusun 17 Ağustos sıcağı
Iyi yapmissn. Bende disaridaydim. Boğazım hala iyilesmedi. Üzerine bi de yorgunluk eklenince kötü oldu. Yatıp uyumayı düşünüyorum. Hem zaman geçer. Biraz erken ama olsun.

canım cok doğru cok teşekkür ederim sımdı gördüm bıldırımlerden supersın.. pekı kartlarda aşk ıle ılgılı bsy varmı?

soyle benımle ılgılı ıs sorumlulugundan kaçmak ısteyen bır müdürüm var ve sırkette bununla ılgılı sıkıntı yaşıyorum.evet kuruyorum fatıhle kavga ettık adam gene boş zamanında alttan alıyor:) ben onu her yerden sıldım ancak gene gıttım cunku bırsekılde onda benı ceken bsy var. evt eskı erkek arkadaşım yengeçtı ,buda yengeç ama benım erkeklere guvenmeyısım 0 8 yıllık ılıskımden kaynaklanıyor.eger bu fatıhsede cok buyuk evlılık noktasına gelınen bır ılıskıden cıkmış ve hala yaraları var ınsallah iş değişikliği için haber beklıyorum bakalım nolcak.. bu uzak gelecek ne kadar uzak olur sence:)

ben de zeki tipleri seviyorum daha ii hissediyorum onlarla
kesınlıkle karşımda aptal ınsana tahammulum yok benım hayatımda kı adam zekı ve kendını geliştiren bır tıp olmalı buyuzden fatıhle ılgılenıyorum adamda tıp sıfır ıste lımon resmını gördü.. ama adam zekılıkte 10 numara. adamın blogu varmış yazılarını bır görsenız profesör yazmış dersınız sok oldum

karadeniz turuna bir gruplamı gidiyorsun canım

canım annemle zor gunler geçirıyoruz dıye bır tur aldık ama benım başka arkadaşlarımda dahıl oldu hatta fatıh ısı ayarlayabılırse o rızelı bende gelmeyı dusunuyorum dedı.bakalım ama cok ucuza tur buldum vede cok buyuk bır tur sırketı bakalım nasıl olacak.

red bana fatıh ıle ılgılı yorumlarmısın rıca etsem adamın ne yapmaya calıstıgını anlamıyorum 3gündür entresan bır haldeyız.. adam resmen hıcbırsey olmamış hıc kavga etmemışız gıbı yogunlugu dışında davranıyor. ama bununla bırlıkte benı hıcbır yerden eklemıyor deli olucam en sonunda.

1-para ası
2-para yedilisi
3-kupa altılısı
4-kılıç kraliçesi
5-değnek kralı
6-kupa ası
7-güneş

katına seklınde düşünüp yorumlarsan cok makbule geçer.

slm mıllet ılk gelip bıldırımlere bakıyorum.

garıp bır haldeyım,kımseye dert anlatmak o oyle bu boyle dıye cvp vermek ıstemıyorum.ınsanlardan kaçıyorum sadece benı huzurlu edecek dertlerımı unutcak ınsanlarla geyık yapıyorum yoksa gerisini es geçiyorum,ınsanlara sıkıntılarımı anlatınca bogulcak gıbı oluyorum.

bu kadar derdım arasında hayatı kolaylaştırdıgı ıcın fatıhle konuşmaya gene başladık bakalım nolcak.

bu hafta görüştüğüm sırketlerden bırısınden haber beklıyorum.bakalım nolcak.

tatıl oncesı son haftam bakalım nasıl geçecek?

umarım herkes ıcın cok guzel bır hafta olur sızlerı kocaman öptüm.

Tutturduguma sevindim.:) sen yine temkinli ol fatihe karşı. Ne bileyim erkeklere güven olmuyor. Bu gün iyiler yarın kötü oluyorlar.
İşle ilgili Şansın çok uzak zamanda değil. Yakın zamanlarda kendini gösterecektir. 1 -2 aya kadar olur herhalde. Zamanını tam bilemem aslında. 1 sene içinde şans sana gülecektir. Iyi değerlendir.

Canım fatihle ilgili olması için onun çekmesi gerekir. Seni hiç bir yerden eklemiyor ne demek. Twitter instagramdan eklemiyor mu. Niye acaba. Çok ilginç geldi. Sen dikkatli ol gene.

Şuanda elinde o buyu
geçmiş olsun. karar veremedim hala. çingeneler zamanı filmini öneriyorum ayrıca.
o film bende var. Yeni almistim Izlememistim. Bugün onu izleyim en iyisi.

Canım fatihle ilgili olması için onun çekmesi gerekir. Seni hiç bir yerden eklemiyor ne demek. Twitter instagramdan eklemiyor mu. Niye acaba. Çok ilginç geldi. Sen dikkatli ol gene.

yok ılıskı ne olacak dıye bakarmısın demek ıstemıştım.benım kartlarımdan.

canım su fatıhe gore bır kere sıldım,tanımak ısterken sılmışım bık bıkmış.. kaprıs ve ınatlarda ..

yoksa bız sureklı ıletısım halındeyız ve grupta bırsey olucagı zaman x ıle geliriz veya gelemeyız dıyor sok oluyorum bu sebeple merak etmiştim.saka gibi.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

benim zeki takıntım yok, benim zekam ikimize de yeter

onu bilmem ama kurnaz, içten pazarlıklı, uyanık tipler uzak olsun...
AMİN!

tamam unutma mail at
muckksksksksk
bana dua edin kızlar ne olur iş için hayırlı bir iş kapısı açıslınnn
nefes almak istiyorum
bir önceki mesajını okuyunca dua etmiştim sana...

Allah rahmet eylesin. Arkadaşına yardım etsin.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

AMİN!

bir önceki mesajını okuyunca dua etmiştim sana...

Allah rahmet eylesin. Arkadaşına yardım etsin.

Amin canım ...

Bu gün uzaklaştım arkadaşıma güzel enerji yollamaya çalışıyorum.

Allah sabır versin deyip dua ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…