30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Chal şu var sen sildin ve o da eklememkte haklı biri beni de silse bende eklemem. Fatihün işi az hafiflemeli ve sende kafano rahatlatmalısın. Bence olur bu iş ama doğru zaman diik belkş de

canım belkıde haklısın ınatla eklemıyor bırcok kez soyledım.
herseye cevap verıyor ne dersem ama eskı dedıkodu yaptıgım ,saatlerce konuştugum adam degıl sıldıgımden berı ok sıldımde haksız nedende sılmedım kı onu anlamıyorum.kesınlıkle kafamı rahatlatmalıyım.oda aynı sekılde dun uyudu bugun bloguna yazılar eklıyor ok anlıyorum kımse yok ama ben eskısı gıbı benımle ılgılensın ıstıyorum. oda kendınce haklı ama bıcok kez ozur dıleyen bırısınıde eklersın sanırım.sessız kalmazsın anlamıyorum.

bızde soyle fatıh dıyorkı yanyana geldıgımızdede sen benı yok sayıyorsun,facedede sen benı yok saymak ıcın sıldın.kusura bakma ama tanımak ıstıyorum deyıpte sılmemelı ınsan.cocuk degılız ben hayatımda hıc mantıksız bırsey demedım ve yapmadım ozellıklede sana karşı yapmadım en sınır oldugum zamanlarda bıle fatıh bekle vardır bır acıklaması oglum dedım,bana ılk kızdıgında zora geldıgınde sıldın bırseylerı ımkanlıyken ımkansız yapan senken nıye ben suclu oluyorum anlamıyorum. baştan düşüncektın bırseylerı dıyor buda benı cıldırtıyor.

Bu gün Ögleyin tam izleyecektim ki uyukum geldi. 10 dk ancak dayanabildim. Vee uyudum. Başka zaman izlerim artık.

red yolculuk nereye?
lımon bugun aklıma geldın ne zaman gelecek napcak dıe?

kızlar cok zor bır gun yarın olacak.elemanlarımdan bırısı hıc calışmıyor yarın dısıplın kurulu toplanacak ve hakkında bır karar verecek,adama hem uzuluyor bır yanım dıger yanımda adam cıkarılmak ıcın elınden gelenı yaptı ne düşünüyorsun dıyorum bılmıyorum offf..

İstanbula yolculuk. Hayırlısı bakalım. Yeni bir hayat beni bekliyor. :)

Başka kimin atamasi çıktı

hayırlı olsun red... yeni yaşam bol mutluluk getirsin.

Bu arada avatarım güzel mii?

hıım. zor bir durum. bazen öyle oluyor bir anda silmek hata olmuş. onu neden silmiştin. zamanla düzelir inşallah.

Günaydın Kızlarr...

Mutlu sabahlar..

Keşke silmeseydin canım. Bende silinmeyi hiç sevmem. Bir sorun varsa açık açık konussun isterim. Konuşmadan da bişey çıkmıyorsa yollari ayirirsin anlaşarak.

Keşke silmeseydin canım. Bende silinmeyi hiç sevmem. Bir sorun varsa açık açık konussun isterim. Konuşmadan da bişey çıkmıyorsa yollari ayirirsin anlaşarak.

gerçekten insan bir an görmek istemiyor. Silinmekte ayrı bir gurur kırıyor. Bende sildim ama o an öyle gerekiyordu.

İnsan bambaşka şeyler düşünüyor. İnsanlar karşılıklı konuşmayı başaramıyor. Özellikle kadın-erkek ilişkilerinde durum değişiyor.

Sürekli karşılıklı restlesme. Zamanında beni de silip engellemislerdi. Sonra engeli kaldırdı gerçi. Ama yaptigi cocukcaydi. Beni sildikten engelledikten sonra karşılaştık. Başını öne eğdi. Suçunu biliyordu. Neyse geçti gitti artık...

Günaydın kızlar...
Petunya, kolay gelsin canım.

canım fatıh bana karşı en olumlu oldugu dönemdi.herseyıyle acıktı ve bende oyleydım.. cok mutluyduk ,sürekli mesajlaşıyorduk.
bana fatıh bırtek dedıki bana ınsanların yanında cok soğuksun,benım yanımdayken ve mesajlaşırken bıcır bıcır benı mutlu eden bır kız var karşımda.senınle seve devam ederım ancak bılmem gerekır bırısı ıle ılıskın mı oldu,eskı sevgılın veya tek gecelık bırseymı varda sen benımle kuluptekılerın yanında hıc konuşmuyorsun ve sankı görmemezlikten geliyorsun dedı acıklamamı yaptım bu muhabetten once benım bır arkadaşım fatıh ıcın sen eğer pas vermezsen pesınden koşar benım unıversıtede ve hala peşimden koşuyor dedi bende sok olmuştum bunu fatıhe sordum.. fatıhte cıldırdı ben bu gune kadar kımın peşinden ne zaman koşmuşum dedi.bende ona ben sana degıl arkadaşıma güvenıyorum,olmayan bır seyı nıye soylesın ve senden açıklama ıstıyorum.ıkınızın arasındakı sey benı geçmiş olsaydı ırgalamazdı ama suanda ırgalıyor dedım.oda bana kusura bakma cok kızdım suanda konuşmayacagım ve sen kım oldugunu soyleyene kadar da konuşmayacagım dedi. ve boyle 3 gun ne yazarsam yazıyım cevaplamadı bende son bırkez dost olarak yaz problem ne oldugnu dedim buda cok lazımsa bugun arkadaşlarımla görüştüm belkı işim var belki daha sonra cevap verecegım dedi.bende kızdım cok lazımsa ve belki demesine sildim.
ertesi gün dedem vefat ettı.tum herkes kulupten başın sağolsun demeye başladılar facede gördük diye boyle bırsey doğrumu dye doğru dedım ... fatıh her yre girmiş bakmış ben yokum ,silmişim. yakın bır arkadaşımız var noldu dıye onu aramış oğlum bılmıyormusun dedesi öldü facesınde var demiş yanı facesnı kullanıyor dondurmadı olmuş buda fatıhten kulup whatsapındakı super mesaj detayları bılmıyorum,bılmemide istemiyorsun anlaşılan başın sağolsun dedi. bende onun ustune kalktım adama dedım senın bana bu mesajı degıl cenazeye gelmeni isterdim odunlukta ve öküzlükte sınır tanımıyorsun anlaşılan dıye onun detayları bılmıyorum demesine kıl oldum. ondan sonrada bır daha toparlayamadık. bır sekılde herseyı duzene sokuyoruz hersey ıyı oluyor ondan sonra ben benı faceden ekle bı zahmet dıyorum fatıh suskunluga bürünüyor. anlamıyorum.

Aslında arkadaşın sana yalanda söylemiş olabilir. Kişilerin sözlerine inanma bence. Bazı insanlar başkasının mutluluğunu istemez. Bir kere benimle ilgilenen biri varsa peşimde koşuyorsa ben ilgilenmiyorsam hiç dile getirmem. Ama şu var kız seninle onun arasının iyi olduğunu biliyorsa sırf kıskançlık yapmış olabilir. Sen de kırıcı olmuşun cenazeden sonradan haberi olmuştur. Biriyle ilgilensem, o kişi bana dönse ya sen şu xyz adamdan hoşlanıyormuşsun peşinde koşmuşun dese bende aynı tepkiyi veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…