- 13 Mayıs 2012
- 4.963
- 759
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #37.981
nasıl yani arkadaşınla fatih arasında bişey mi olmuş. tam anlamadım.canım fatıh bana karşı en olumlu oldugu dönemdi.herseyıyle acıktı ve bende oyleydım.. cok mutluyduk ,sürekli mesajlaşıyorduk.
bana fatıh bırtek dedıki bana ınsanların yanında cok soğuksun,benım yanımdayken ve mesajlaşırken bıcır bıcır benı mutlu eden bır kız var karşımda.senınle seve devam ederım ancak bılmem gerekır bırısı ıle ılıskın mı oldu,eskı sevgılın veya tek gecelık bırseymı varda sen benımle kuluptekılerın yanında hıc konuşmuyorsun ve sankı görmemezlikten geliyorsun dedı acıklamamı yaptım bu muhabetten once benım bır arkadaşım fatıh ıcın sen eğer pas vermezsen pesınden koşar benım unıversıtede ve hala peşimden koşuyor dedi bende sok olmuştum bunu fatıhe sordum.. fatıhte cıldırdı ben bu gune kadar kımın peşinden ne zaman koşmuşum dedi.bende ona ben sana degıl arkadaşıma güvenıyorum,olmayan bır seyı nıye soylesın ve senden açıklama ıstıyorum.ıkınızın arasındakı sey benı geçmiş olsaydı ırgalamazdı ama suanda ırgalıyor dedım.oda bana kusura bakma cok kızdım suanda konuşmayacagım ve sen kım oldugunu soyleyene kadar da konuşmayacagım dedi. ve boyle 3 gun ne yazarsam yazıyım cevaplamadı bende son bırkez dost olarak yaz problem ne oldugnu dedim buda cok lazımsa bugun arkadaşlarımla görüştüm belkı işim var belki daha sonra cevap verecegım dedi.bende kızdım cok lazımsa ve belki demesine sildim.
ertesi gün dedem vefat ettı.tum herkes kulupten başın sağolsun demeye başladılar facede gördük diye boyle bırsey doğrumu dye doğru dedım ... fatıh her yre girmiş bakmış ben yokum ,silmişim. yakın bır arkadaşımız var noldu dıye onu aramış oğlum bılmıyormusun dedesi öldü facesınde var demiş yanı facesnı kullanıyor dondurmadı olmuş buda fatıhten kulup whatsapındakı super mesaj detayları bılmıyorum,bılmemide istemiyorsun anlaşılan başın sağolsun dedi. bende onun ustune kalktım adama dedım senın bana bu mesajı degıl cenazeye gelmeni isterdim odunlukta ve öküzlükte sınır tanımıyorsun anlaşılan dıye onun detayları bılmıyorum demesine kıl oldum. ondan sonrada bır daha toparlayamadık. bır sekılde herseyı duzene sokuyoruz hersey ıyı oluyor ondan sonra ben benı faceden ekle bı zahmet dıyorum fatıh suskunluga bürünüyor. anlamıyorum.
nasıl yani arkadaşınla fatih arasında bişey mi olmuş. tam anlamadım.
etraf aranızı bozmak için herşeyi söyler. belkide ilişkinizi kıskanıyordur. sen bence fazla üzerine gitme. o kızada çok güvenme.
Aslında arkadaşın sana yalanda söylemiş olabilir. Kişilerin sözlerine inanma bence. Bazı insanlar başkasının mutluluğunu istemez. Bir kere benimle ilgilenen biri varsa peşimde koşuyorsa ben ilgilenmiyorsam hiç dile getirmem. Ama şu var kız seninle onun arasının iyi olduğunu biliyorsa sırf kıskançlık yapmış olabilir. Sen de kırıcı olmuşun cenazeden sonradan haberi olmuştur. Biriyle ilgilensem, o kişi bana dönse ya sen şu xyz adamdan hoşlanıyormuşsun peşinde koşmuşun dese bende aynı tepkiyi veririm.
ohoo nerden nereye. geçmişte ne olduğunu bilmezsin. sinek mide bulandırır doğru diyorsun. çok sütüne gitmeden bekle bi bakalım. neler anlatacak. sende ona göre tavır alırsın.canım ben üniden mezun olduktan 6 sene sonra unıversıtede 13000 kısı varsa 12999 kısının tanıdıgı,okulda asistanlık falan yapmış,okulun populer cocuklarından bır tanesinı tanıma fırsatı buldum ve yakınlaştık sonra kızla bır muhabet esnasında konuşurken durumu soylerken ya herkes tanıyormuş tum cevre ortakmış bır ben tanımıuormusum dediğim esnada kız soyledı aslında yokmuşta ama sınekte küçük mide bulandırır.
hakkımdı sormak bence ama sonrasında bır ınsan haklıyken nasıl haksız olur resmen yaşamış görmüş olduk.
hele bi sular durulsun. bi sakinleşin ikinizde. sonra zamanla düzelir. eklemesi içinde çok üstüne gitme. ekleyecektir seni.canım olmadı soyle ona ben onu ıstanbulda ılk gördüğüm yerde kemıklerını kıracağım.neyı nıcın soyluyor,benım ilgilendıgım ınsanın ne dıye beynını doldurmayı denıyor anlamıyorum dedi.
banada sıldım dıye bırseylerın olması ıcın ımkan varken ımkansız hale getirdim dıye tepkılı bakalım.ıyılıgıne cok ıyıde fatıh ıste ben resmen herseyı berbat ettım. oyuzden senden dun katına bakmanı rica etmiştim:)
siz yüzyüze konuşun bence. daha etkili olur. seni görünce dayanamaz . :)ya bır bsy olsa yanyana gelebilsek süper olacak sımdı ınat yapıyor ıste.telefonda ne kadar ne olabilirki? kavga ettıgımızden berı yanyana gelmedik.
Yok umudum kalmadı. Bu saatten sonra istanbula gidince yazsa ne fayda. Başka şey için mesaj atar diye düşünürüm. Iyi niyetli düşünmem.Chal sen bekle bakalım ne olacak
Redd kuzum çok umutbbağlama ve düşünme çocuk istse yazar
Chal sen bekle bakalım ne olacak
Redd kuzum çok umutbbağlama ve düşünme çocuk istse yazar
cnm sen onamı hak verıyorsun? ve nıcın? yanı sormamda mı bır hata var sordugumda adam cevaplamadıki bırkaç gün sessiz kaldı.
Kardeşin erkek mi?kardeşimi de hiç anlamıyorum. sanki buradan gidecek olan ben değilim de bir başkası. ne arıyor ne soruyor. insan kardeşini arayıp sormazsa elin adamı hiç arayıp sormaz. bir daha onada cevap vermiycem. nedir bu erkeklerden çektiğim ya. hepsi yontulmamış odun !!!!
Şu vqr geçmiş özeldir biri bana dese ki sen birinin peşinden çok koşmuşsun çok kırılırım. Bilmek neyi değiştircek ki. Zaten bilmen gerekenleri Zamanla öğrenirsinsin. Direk peşten koşma muhabbeti telde hiç yapılmaz. Yanbyana olursun geçmiş açılır anlatırsa anlatır anlatmazsa anlatmaz. Bazı sorular özeldir ve cevqp bişi katmalı bu sorunun cevabı sana bişi katmıyor ki.
evet canım. bu erkeklerin hepsi böyle. ben burda ölsem kalsam saatler sonra haberi olacak. ben gidiyormuşum hiiiç umrunda değil. neymiş efendim ben arayacakmışım onu. ararsam sadece ben gidiyorum diye ararım. gerisi ona kalmışKardeşin erkek mi?
Erkek kardeşler kız kardeş gibi olmuyor, üzgünüm ama binde bir erkek kardeş ilgili olur.Maalesef!
zamanında başkasının peşinden koşmuşta olabilir. şimdi koşmuyor ya kızda belli ki kıskanmış. araya sıkıştırmış lafı belkide. geçmiş geçmişte kalmış. ne önemi var.doğru bakış açın.ıste ben kızın o dönemde cok etkısınde kaldım
zamanında başkasının peşinden koşmuşta olabilir. şimdi koşmuyor ya kızda belli ki kıskanmış. araya sıkıştırmış lafı belkide. geçmiş geçmişte kalmış. ne önemi var.
özür dilemişsin madem daha da üzerine gitme. yüzyüze bi konuşun. sevdiği bişey al. bizde fark ettik inatçı olduğunu. :) valla inatla baş etmek zor. kendimden biliyorum. inadım bir tuttu mu karşı tarafın vay haline. zamanla inadı geçecektir olaylar soğuyunca.işte ben farkedemedim ve bırkaç kez özür dilediğim halde hala bsyler düzelmedi.
işin kötü yanıda fatıh ınatcı bır adam ve boş bır adam degıl,cok zekı ve eğitimli.başka bır erkeği bır sekılde kandırırsın ama fatıhı zor gibi.napcam buyuzden bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?