- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #38.001
banada katina baksana red : dhele bi sular durulsun. bi sakinleşin ikinizde. sonra zamanla düzelir. eklemesi içinde çok üstüne gitme. ekleyecektir seni.
kartlara baktığımda kötü bişey görmedim. bence siz barışırsınız.
ıyıde neden yanı sınekte küçük mide bulandırır,karşısındakı ksıı olarak sana sormayacakta napcak?
bana yollasana canım bi tur adını nette varsa...canım annemle zor gunler geçirıyoruz dıye bır tur aldık ama benım başka arkadaşlarımda dahıl oldu hatta fatıh ısı ayarlayabılırse o rızelı bende gelmeyı dusunuyorum dedı.bakalım ama cok ucuza tur buldum vede cok buyuk bır tur sırketı bakalım nasıl olacak.
cnm sen onamı hak verıyorsun? ve nıcın? yanı sormamda mı bır hata var sordugumda adam cevaplamadıki bırkaç gün sessiz kaldı.
sana güvenmiyorum arkadasıma güveniyorum deyip fatihin aklı çıkması da kötü olmuş.. yerine koyup düşününce kötü hissedeceği bellicanım cenaze günü haberı oldu ama doğru kız kıskanmış aslında boyle bırsey aralarında hıc olmamış bile.
bana yollasana canım bi tur adını nette varsa...
fiyatları iyiymiş canım ama tüm turlar istanbuldan başka iller için pek seçenek yok gibi.. keşke olsa...canım bır de su acıdan bak malum arkadaş sayesınde o sehrı gidip,gezip tanıyorsun.buda bırseydır:)
tur ısmını gönderdim cnm.bılındık bır tur sırketı :) ve hesaplı.
günaydın kızçeler...
hepınız haklısınız kızlar malesef ama sımdı suanda ne yapabılırım bılmıyorum fatıh dünden berı gene sessızlıkte Allah sonumuzu hayır etsin.
Günaydın Caniko!Günaydın kızlar, güzel ve zeki canlar
Her sabah güne din. başlıyorum.
Şükür bugünde güzel bir gün...
Oooo! İşler iyi desene.Kızlar yine yolculuk kusacam artık ya. Malum arkadaşın yanına gidiyorum
Ohooo ne güzel. :) keşke bizdede bi malum arkadaş olsada yanına gitsem.Kızlar yine yolculuk kusacam artık ya. Malum arkadaşın yanına gidiyorum
Merhaba kızlarnasılsınız?
Sayfamızın 2. Erkek bebeği geliyor kısmet ise. Dün oğlum olacağını öğrendim nasipse.sizinle paylaşmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?