- 13 Mayıs 2012
- 4.963
- 759
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #38.041
Ayrilamadi çocuktan. Kaptırdı iyice kendini :)limonnn yollarda mı hala acaba
bilgisayardan görüyorum benAslııııı ben telden bakıyoö göremiyorum bebek
Sana mail attım görmesin mi halaaaaa
Ayrilamadi çocuktan. Kaptırdı iyice kendini :)
Erkekler anneye düşkün olur. Sen onun ilk aşkı olacaksın. Peşini bırakmayacak. Kucağına sağlıklıca almayı nasip etsin. Bende erkek çocuk isterim. Inşallah bana da nasip eder bi gün.Sağolasın canım. Nasıl olur erkek çocuk acaba? Anneye düşkün olur diyorlar.
Merakla bekliyoruzgelince alırız havadisleri
Erkekler anneye düşkün olur. Sen onun ilk aşkı olacaksın. Peşini bırakmayacak. Kucağına sağlıklıca almayı nasip etsin. Bende erkek çocuk isterim. Inşallah bana da nasip eder bi gün.
Haha ben sana demedim mi. Çok üstüne gitme diye. Seni ufakta olsa pişman etmek için yapmış. :) şu erkekler yok mu. Ne fenalar.kızlar fatıhten bugun arkadaşlıgımı facede geri cektım tamam ya lanet olsun ıstemıyorsa zorlanmı dedım kendı kendıme ve bıngo ılk müsait oldugu zamanda kendısı arkadaşlık teklifini gönderdi lönk kabul ettim aaa thank you :) dedim adamda ses yok oduuuunnn dıye bagırasım gelıo
uzunca yazmıştım,bilgisayar kapandı birden,boşa gitti mailAslııııı ben telden bakıyoö göremiyorum bebek
Sana mail attım görmesin mi halaaaaa
Haha ben sana demedim mi. Çok üstüne gitme diye. Seni ufakta olsa pişman etmek için yapmış. :) şu erkekler yok mu. Ne fenalar.
Seni şımartmamak için yapiyordur. Odun vallahi bu erkekler. Kusura bakma ama.herkes biz değilama teşekkür ettim zahmet edıpte bsy demedi bıle
Seni şımartmamak için yapiyordur. Odun vallahi bu erkekler. Kusura bakma ama.herkes biz değil
aslı bende bu şarkıya bayılırım... hatta yurtdışındaki arkadaşlarımla konuşurken hep yenı türkünün şarkıları fonda vardır ozellıkle acarım burayı özlesinler diye..
ben de seviyorum şarkılarını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?