30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Sağolasın canım. Nasıl olur erkek çocuk acaba? Anneye düşkün olur diyorlar.
Erkekler anneye düşkün olur. Sen onun ilk aşkı olacaksın. Peşini bırakmayacak. Kucağına sağlıklıca almayı nasip etsin. Bende erkek çocuk isterim. Inşallah bana da nasip eder bi gün.

kızlar fatıhten bugun arkadaşlıgımı facede geri cektım tamam ya lanet olsun ıstemıyorsa zorlanmı dedım kendı kendıme ve bıngo ılk müsait oldugu zamanda kendısı arkadaşlık teklifini gönderdi lönk kabul ettim aaa thank you :) dedim adamda ses yok oduuuunnn dıye bagırasım gelıo

Erkekler anneye düşkün olur. Sen onun ilk aşkı olacaksın. Peşini bırakmayacak. Kucağına sağlıklıca almayı nasip etsin. Bende erkek çocuk isterim. Inşallah bana da nasip eder bi gün.

redde katılıyorum erkeklerin anneleri ilk aşkıdır ve hayatı boyunca annelerıne benzer es ararlar.

Haha ben sana demedim mi. Çok üstüne gitme diye. Seni ufakta olsa pişman etmek için yapmış. :) şu erkekler yok mu. Ne fenalar.

aslı bende bu şarkıya bayılırım... hatta yurtdışındaki arkadaşlarımla konuşurken hep yenı türkünün şarkıları fonda vardır ozellıkle acarım burayı özlesinler diye..

red bana yorumlarmısın kartlarımı?

1-asa dörtlüsü düz
2-adalet düz
3-asa ası düz
4-tılsım uşagı düz
5-asılan düz
6-tılsım üçlüsü düz
7-kılıç uşağı düz
8-kupa sekizlisi düz
9-tılsım altılısı düz senın yorumların cıkıyor bu ılıskı konusu ıle ılgılı bakarsan sevınırım.

kızlar bu arada işim cok ıyı gidiyor kısmetse bır operasyon alınacak ve hersey cok guzel olacak.onu beklıyoruz sımdı

Merhaba canlar.

Red.teşekkür ederim. Çok güzel bir yorumdu

Turkuaz .

Kocamın ailesini izliyorum
haftada 200 gr veriyorum. Umarım az degıldir. (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…